Asia
האם אתה רוצה להגיב להודעה זו? אנא הירשם לפורום בכמה לחיצות או התחבר כדי להמשיך.

התחברהרשםLatest imagesחיפושאינדקס

B.o.M

Go down 
מחברהודעה
Apocalypse
Kami-Sama
Apocalypse

מספר הודעות : 897

B.o.M Empty
הודעהנושא: B.o.M   B.o.M I_icon_minitimeFri Aug 26, 2011 4:44 am

B.o.M Tumblr_lnaz3bIlVJ1qlv81ho1_500
B.o.M Tumblr_lnaz53XpOh1qlv81ho1_500
שם קבוצה: B.o.M
שזה אומר: Blooming of our Music
אבל אור טוענת שיותר מתאים: BISH OH MY
ובכלל חושבת שצריך לקרוא להם: MERONG!~
אבל תזרום בכל מקרה ותתעתק את זה כ: ב.ו.ם
בכורה: 27 ביולי 2011
לייבל: Y2Y (והלוגו שלהם נראה כמו סופרמן מעאפן ךלחכשךלדחכישחלךי)

ב.ו.ם היא קבוצה ווקאלית(AKA אל תצפו למשהו שהוא לא בלדה מהם) שמורכבת מארבעה בחורים: ראוון, סצ'אנג, יואה, וטאגון, כשלכל אחד מהם היסטוריה משלו: ראוון שחרר שני סינגלים דיגיטלים אי שם ב2010, סצ'אנג היה שחקן בתור ילד וגם מתחרה בבירת' אוף א גרייט סטאר(וקיבל המון מחמאות מלי אונמי), וטאגון(מוכר יותר בתור מינו) היה די מצליח באנדרגראונד ובנוסף לזה היה אמור להיות חלק מבלוק בי. ליואה אין באמת היסטוריה כי הוא צעיר מידי |:
את הטיזר לקליפ שלהם הם שחררו ב26 ביוני, אבל את הקלים הם שחררו רק ב27 ביולי(אחרי חודש לךחדשגכךףחגדשכ). כוכבת הקליפ שלהם היא פארק און-בין, ששחקה עם סצ'אנג בדרמה Catch a Kangnam Mother ב2007. סגירת מעגל יאי
אבל לפני שיחרור הסינגל והקליפ ב27 ביולי, הבחורימים הופיעו בMTV THE SHOW ב15 ביולי! זה מתחיל להיות טרנד של קבוצת ווקאליות נשבעת
ועדיין לפני שחרור הסינגל/קליפ, הבחורימים גם עשו איוונט מיוחד ב24 ביולי אותו הם כינו "פרי האג אייונט" וכמו שמו כן הוא: הם הסתובבו עם שלטי "פרי האגס" וחיבקו כל מעריצה שהתקרבה אליהם. והיו הרבה.
זהו באמת שאיןלי מה עוד להגיד

חברי קבוצה
Spoiler:

דיסקוגרפיה:
B.o.M BoM-Without-You-300x300

1. 니가 없이
  2. 니가 없이 (Acoustic ver.)
  3. 니가 없이 (Inst.)

קליפים ושטויות:
Without You - קליפ
עושים שטויות בMTV BEHIND THE SHOW
מופיעים בMTV THE SHOW
מופיעים במק"ד
עוד הופעההההה
הקבוצה פייל פרידביוט
הם הופיעו גם במאצ' אפ של בלוקבי/בי1איי4 ומינו בכה וזה היה מרגש אבל אני לא מוצאת את זה עכשיו ):

תמונות נוספותתתתתתתת:
Spoiler:

דיעה אישית:
אמצע הלילה, אני לא יודעת למה אני בכלל טורחת עם זה. אם זה לא אומר שאני מתה עליהם אני לא יודעת מה כן ):
בכל מקרה הם מדהימים רצח ו-לחגדשךלכיךדלחכ למה השיר שלהם כלכך עצובבבבבבבבבב הגרסה האקוסטית כמעט גרמה לי לבכות באוטובוס. אוטובוס!!!
הראפ של טאגון ביחד עם הקולות המדהימים של השלושה האחרים ממיס את ליבי כל פעם מחדש IDE אני פשוט באמת אוהבת את הקולות שלהם ואותם ואת השיר הזה.
כמה וכמה פעמים יצא לי לראות שמשווים אותם ל2AM ובזמן שאני לא אוהבת השוואת אני חייבת לציין שהם קצת דומים ושכל שאני יכולה לעשות זה לקוות שהם יצליחו כמו 2AM.

בנימה זו אני מחוייבת לציין ש00:40 כרגע ואני עייפה רצח ולא יודעת איך כל הסיקור הזה לא רווי ב"חליכשגךדיכשלךחדיכלחדכ" (מזכירה לכם את סיקור אנטריין) אז לילהטוב והסיקור הזה ייערך מתישהו OTL

מינהו/מינו/טאגון IS MINE ךףלכדךףכחגךלףשדחגכךלשדחגכךףלחדשגכףךלח!!!!!!!!!!!!!!!1111
הנה ה"כלשךדחגכךלשדגכ" אגב
חזרה למעלה Go down

B.o.M
חזרה למעלה 
עמוד 1 מתוך 1