Apocalypse Kami-Sama
מספר הודעות : 897 Join date : 17.01.11 Age : 30
| נושא: Ze:A Thu Oct 20, 2011 5:10 pm | |
| שם:제국의 아이들 שמות נוספים: Ze:A, Children of Empire, זא:א, ג'אה, Jaegukui Aideul היגיון מאחורי השם: ללייבל שלהם קוראים Star Empire בכורה: 7 בינואר, 2010 ז'אנרים: פופ, דאנס לייבל: Star Empire entertainment את הדביוט שלהם הבחורימים היו צריכים לעשות כבר ב2009, אבל הלייבל נכנס לחובות והדביוט נדחה. כדי להשיג מספיק כסף לאלבום הבכורה שלהם(וגם כדי להיעשות מפורסמים יותר כדי שבטוח יקנו אותו לול), הבחורימים נסעו בכל קוריאה בוואן, שלא מספיק באמת בשביל להכיל תשעה בחורים(אבל נפתח לבמה!), וקיימו הופעות על מנת לאסוף כסף. זה כמובן לא היה כזה גרוע(חוץ מבהמון פעמים שהם בכו, אני מניחה) כי הם כולם היו ביחד, והתגבשו יותר והרוויחו ניסיון בהופעות וכאלו. אה, וגם העובדה שצלמו להם את התכונית פרי-דביוט בדרך לא כזו נוראה. ואם כבר תוכנית הפרידביוט; שמה היה Star Empire ושם הראו מלאן טריינים של, אמ, סטאר אמפייר... אבל התשעה קיבלו עונה שנייה: Empire Kids RETURNS (המקוריות של הקוריאנים ברגעים אלו שואפת למליון). היא הייתה סופר משעשעת ודרך נהדרת ללמוד על הקבוצה, הראו אותם באימונים וגם בהופעות עם הוואן המאגניב, במקרים קשים עד דמעות, ואפילו מותחים אחד את השני. ( זו, כמובן, המתיחה המצחיקה מכולם. וגם מתורגמת!) לבסוף! הבחורימים אכן עשו את הדביוט שלהם בינואר עם המיניאלבום Nativity, בו היו שלושה שירים, וקדמו את הטייטלסונג שלהם- "מזל טוב"(בשיא הרצינות). אני חייבת לציין שאלמלא השיר הזה לא הייתי מגלה אותם, שכן מישהו העלה את הופעת הבכורה שלהם ליוטיוב והשם של השיר תפס אותי והייתי מחוייבת לראות. מאז זו הייתה אהבה ממבט ראשון(המאקנה חתיך אעש), אבל השיר הזה די גרוע. הם קדמו אותו במשך חודש וחצי בערך, די חיים בצילם של סי.אנ.בלו שעשו דביוט באותה תקופה, אבל עדיין הצליחו להגיע למקום ראשון בכמה טבלאות בDaum כבר ביום הדביוט שלהם. מיני האלבום השני שלהם, Leap for Detonation, שוחרר ב25 במרץ(ואלו שהכירו אותי באותה תקופה סבלו מספירה לאחור, התפאנגרלויות יתר וצווחות על כל פיפס קטן. כן, אני פאנגירל גאה). הטייטל סונג שלהם, "הארו ג'ונגיל"(='כל היום'), הופק על ידי ברייב בראטרס והיווה שינוי קיצוני בסגנון שלהם. שוחררה גרסא קצרה של הקליפ(3 ומשהו דקות) ובערך כחודש אחריה הגרסא הארוכה(כמעט 10 דקות). הגרסא הארוכה אסורה לשידור בקוריאה, לא בגלל האורך שלה אלא בגלל שהם הלכו ברגל באמצע הכביש(...ואז הם הלכו מכות על הכביש, אבל זה לא הפריע לקוריאנים!). ב3 במאי שוחרר הריפאקג' של המיניאלבום, שהכיל רמיקס של הטייטל סונג. ב4 במאי התחילה תוכנית וראייטי בשם איידול ליג בכיכובם של יוקיס וזא:א(ואז עוד כמה קבוצות פה ושם). ב9 ביולי שחררו סינגל דיגיטלי, Level Up, שלו שוחררו גם שני טיזרים של הקליפ- אבל הקליפ מעולם לא שוחרר(לול FAIL MUCH) בגלל ש, אה. הם איבדו את כל מה שהם צלמו(ולפי טענות שלהם "היה יום סגריר ונורא והעננים גרמו לכל הצילומים לצאת גרוע"). תקלות טכניות וזה. ממש רציתי לראות את הקליפ. ואז בסוף יולי הקבוצה עזבה את קוריאה והלכה לעשות המון שואוקייסס באסיה. ב22 בספטמבר הם שחררו את הסינגל(שיר) היפני הראשון שלהם, ゼア!(זא:א!), שהגיע למקום השלישי בדיילי צ'ארט של האוריקון, וב21 בדצמבר שחררו את הסינגל(אלבום) היפני הראשון שלהם, Love Letter/My Only Wish, שהגיע למקום שני בדיילי צ'ארט של האוריקון. במקביל שוחררו לשירים קליפים שבהם מראים את זא:א שרים ומשחקים וסתם חמודים להחריד. ב16 בינואר, כבר 2011, הודיעה סאנקיי ספורטס היפנית שזא:א ישתתפו(תפקידים ראשיים) בסרט היפני-קוריאני רונין פופ. ב17 במרץ, כבר 2011, הם שחררו את האלבום באורך מלא הראשון שלהם: Lovability, שכלל כמה שירים ישנים, כמה חדשים וגרסה קוריאנית למיי אונלי וויש. בדומה לכל האלבומים הקודמים, גם כאן הם החליטו לקדם את אחד השירים הפחות חזקים באלבום, Here I Am, למרות שהקליפ היה די מתוק. קידום האלבום היה קצר מהמצופה מכיוון שאחד השירים החדשים, Be My Girl, הוכרז כ, אמ. לא יאה(? לול). ב8 ביולי הבחורימים שחררו סינגל נוסף (יואו באמאשלכם תוציאו כבר מיני אלבומים נורמליים מה זה כל הסינגלים האלו כלךשדחגלךחשדגכךחלישדגכ!), Exciting. לפני שחרור הסינגל יצא טיזר לאחד השירים, הארט פור 2, אבלה קליפ שיצא היה של Watch Out. ידח עם אקסייטינג הבנים הגיעו בפעם הראשונה למקום הראשון בריל טיים צ'ארטס של האנאטו(סובינג, סו פראוד). הם קידמו את וואטצ' אאוט למשך שבועיים לפני שהחליפו להארט פור 2, לו הם שחררו קליפ קצר(דקה וחצי) ב27 ביולי. ב29 באוגוסט הם שיחררו קליפ נוסף לשיר 왜요?, מה שהפך את אקסייטינג לסינגל שלכל השירים שלו(לא כולל האינטרו) יש קליפים. דברים שלא ידעתי איך להכניס למעלה כי אינלי תאריכים שלהם: שבלב כלשהו הבחורימים שיחררו שני Best Albums, אחד ביפן ואחד בטאיוון. הם גם שיחררו מיני אלבום מיוחד בטאיוון, ואלבום בתאילנד. הם עתידים לשחרר גרסא יפנית לוואצ' אאוט בונבמבר השנה... ויש להם איזה מליון ואחת דיוידי-ם יפניים. אה וגם סינגל ספק-יפני-ספק-אנגלי בשם אינבינסיבל שהוא גם הסאונדטראק לרונין פופ. וזהו. אני לא טובה בתאריכים. לצערי, כפי ששמתם לב, הבחורימים לא זכו בשום פרס באף תוכנית מוזיקה... אבל הם משתפרים לאט ומגיעים למקומות גבוהים יותר ויותר. זה רק עניין של זמן! ועכשיו, הבחורימים! (זהירות, חפירה רצינית לפניכם. ואני ממש מתכוונת חפירה. אני נכשלת בלשון בגלל אי יכולת הבדלה בין עיקר ותפל, אוקיי?)- Spoiler:
האוסטרלישם במה: קווין שם: קים ג'י-יוב (אני מניחה שקווין זה איך שקראו לו באוסטרליה בעוד ג'י-יוב זה השם הקוריאני שלו) תאריך לידה: 23 בפברואר, 1988 סוג דם: A גובה/משקל: 180ס"מ/66ק"ג משפחה: הורים, אחות קטנה(מישל) איידול/זמר אהוב: ג'סטין טימברלייק מידע נוסף: אז. אמ. הוא הכי מבוגר בקבוצה. והוא אוסטרלי. והוא למד שם בביתספר לבנים לול ואפילו היה באיזושהו לייבל אחר(בדפורד&פירס? משהו כזה)... הוא היה יחסית מצליח שם, שיחק במחזמר כבר בגיל 13 (הוא היה אלאדין ;__;!). יש לו קצת-הרבה ניסיון במשחק. ג'וניונג(ראו ערך: לידר) טס כל הדרך לאוסטרליה ודי התחנן שהוא יצטרף לקבוצה, אבל הוא היסס כי הוא לא אהב את כל הקטע של המעבר לקוריאה... ופתאום יום אחד הוא נכנס לחדר איפה ששאר חברי הקבוצה היו, אמר "שלום" והתיישב איתם- כל כך אוקוורד! אבל העיקר שהוא הצטרף. הוא סוג של זמר ראשי. הוא מסתדר הכי טוב עם היונגשיק(ראו ערך: כוסית) ותמיד, אבל ממש תמיד, מביט בו במבט מוכה-אהבה-חמוד כזה(יהיו הוכחות בהמשך). הוא אוהב לבשל, ולגמרי גונב לטאהון(ראו ערך: האמא) את הכינוי כשהוא מכין לחברי הקבוצה אוכל כשהם חולים. חומד. כי הוא לא גר בקוריאה מרבית חייו, חברי הקבוצה תמיד מותחים אותו וגורמים לו לעשות דברים טיפשיים בטענה שזה מנהג קוריאני(כמו להוריד את החולצה ולעשות שכיבות סמיכה כשהם עברו לדירה גדולה יותר לול). בצורה משעשעת למדי הוא ממש שונא כשמשקרים לו. הוא אוהב להלחין שירים(והוא אפילו כתב/הלחין כמה שירים של זא:א). הוא יודע(בצורה שוטפת) קוריאנית, יפנית, סינית(מנדרינית!) ואנגלית. הוא מכור לקניות באינטרנט ומשחקי מחשב. הופיע בקליפ של סו איניונג(I WANT YOU). הוא ממש מותק וכריזמטי. ואוסטרלי. ...וכשהוא ניסה ללמד את חברי הקבוצה אנגלית הוא נכשל ברמות ושכח מהי בירת אוסטרליה לול! הדוגמןשם: הוואנג קוואנגהי תאריך לידה: 25 באוגוסט, 1988 סוג דם: A גובה/משקל: 179ס"מ/60ק"ג משפחה: הורים, אחות קטנה איידול/זמר אהוב: ריין, ג'ו קוון מידע נוסף: העובדה הכי חשובה בנוגע לקוואנגהי- הוא עבר ניתוחים פלסטיים. המון. והוא ממש מתגאה בזה. הוא כל הזמן מדבר על זה. כל הזמן. ומספר סיפורים על כמה היה לו נורא לפני הניתוחים וכמה נפלא הוא מרגיש עכשיו. באלי לבעוט בו לפעמים, בפנים כזה- ככה שהוא גם ישתוק וגם יצטרך עוד ניתוח. אבל חוץ מזה אני מתה עליו. הוא נורא צעקני ודיוה, אבל מהסוג הקופצני והמשמח שלגמרי מצחיק ועושה טוב על הלב. הוא אומר בעצמו שהוא לא יודע לא לרקוד ולא לשיר ושהוא מסתמך רק על המראה שלו. הוא הבחור הזה שיש בכל קבוצה שיודע לרקוד ולשיר(זה תלוי איך אתם מגדירים לרקוד ולשיר) את כל השירים של קבוצות הבנות המפורסמות, וגם אלו שפחות... וזה לא מפתיע כשהאיידול שלו הוא ג'ו קוון. הוא BFF עם שיוואן(ראו ערך: הפשנסיטה), ונהנה לעקוב אחריו, להציק לו, ללכת איתו מכות... והם פריטימאצ' עושים הכל ביחד ותמיד נמצאים ביחד. קוואנגהי סופר קלינגי כלפיו וכמעט כל הזמן מנשק או מחבק אותו. בנוסף! הוא דיגמן ל'סמארט' במשך זמן רב, יודע בצורה שוטפת אנגלית, אוהב לצלול, לבשל, לשחק טניס וקניות. בעיקר קניות. ולחקות אנשים לול. הוא יכול להיות די מרושע כשהוא רוצה, וזה... כמעט תמיד. הוא מרושע לכולם מלבד שיוואן. הוא די שונא את היצ'ול(ראו ערך: הדרמטי) ותמיד רב איתו, אבל זה הדדי. פעם אחת הם חולקו לקבוצות וקוואנגהי היה באותה קבוצה עם היצ'ול ועוד כמה והוא ממש אמר "אוף למה אני בקבוצה עם כל האנשים שאני שונא!" בקול, מראה ש...לא באמת אכפת לו ממה שהם חושבים. גם בתוכנית שלהם העיפו את היצ'ול וטאהון(ראו ערך: האמא) בצחוק כזה... אבל הם לא ידעו שזה בצחוק, אז הוא הלך וארז להם את כל הדברים במזוודות וכבר היה ממש מוכן להעיף אותם. התירוץ שלו? "רציתי לחסוך להם זמן" לול בטח. אבל הוא השתנה עם הזמן ואפילו בחרו בו בתור ההכי אכפתי בקבוצה! הקבוצה טענה שהוא רק מעמיד פני קשוח אבל הוא די מתוק ואכפתי וחמוד כשאין מצלמה באזור, ואפילו דואג להם יותר משהוא דואג לעצמו(אוו!). הבחורה האידיאלית שלו היא לא אחרת מקריסטל(אפאקס. הוא לגמרי פדופיל), ואת אהבתו הוא דואג להפגין כלפיה בכל הזדמנות שיש לו. הם אפילו הולכים לאותה מספרה והוא נוהג לחכות ולראות אם היא מגיעה לשם כמו הסטוקר החמוד שהוא. הוא הכי לא הגייני בקבוצה(אני אחסוך מכם דוגמות). הוא די פופולרי בתוכניות וראייטי שונות כי הוא מטומטם, מצחיק וחסר בושה. הוא מחזיק בשיא גינס בתור הבחור שלבש הכי הרבה חולצות(252 אני חושבת?) אחת על השנייה! אמ, אמ... בתוכנית דביוט מצאו את כל הפורנו שהוא מסתיר לולולולול. והכי חשוב: הוא נזרק על ידי בחורה כי היא חשבה שהקול שלו ממש מעצבן. הפשניסטהשם במה: שיוואן שם: אים וונגג'ה תאריך לידה: 1 בדצמבר, 1988 סוג דם: B גובה/משקל: 178ס"מ/51ק"ג משפחה: הורים, אחות גדולה איידול/זמר אהוב: לי סונגקי מידע נוסף: הוא מנגן בכינור. אני אחזור על זה שוב: הוא מנגן בכינור!!!!!!!11 (-שיעול- אני... בכלל לא אוהבת כינור... -שיעול-) הוא אפילו אמר פעם אחת שהכינור שלו זה הדבר הכי חשוב לו בעולם(-מתה קצת-). ו, אה. הוא די טוב בספורט. והוא לגמרי פשניסטה ומכור לאופנה, הוא אפילו עזר לתכנן את הקונספט לLevel Up שלהם, ולפני הדביוט הייתה לו חנות בגדים אינטרנטית! הוא אוהב לגלוש. בשלג. הוא הדיוה השני בקבוצה, אבל בניגוד לBFF שלו קוואנגהי(ראו ערך: הדוגמן) הוא מסוג הנסיך-קרח הזה וגם לא מנסה תמיד לקבל צומי. הוא כוסית אעש ובעל גזרה נורא נשית.... וגם מכור לקניות, אבל בגלל הנכתבמקודם, הוא קונה במחלקות נשים בעיקר. הוא נורא מגושם, בקטע שהוא פשוט... הולך ונופל פייספירסט סתם ככה, או קופץ ולא נוחת כמו שצריך... ובאופן כללי נראה לגמרי עדין; אבל בעצם מדובר בחיה מרושעת שאתם לא רוצים שתצא עליכם. למרות שקוואנגהי BFF שלו הוא די רע וקר אליו, כל עוד יש מצלמה באזור, ולפעמים גם אין יש מצלמה(אבל הם BFF אחרי הכל, והוא תמיד מוותר לו בסוף). הוא היה אחד משלושת המועמדים להיות הלידר(השניים האחרים הם ג'וניונג שאכן נעשה הלידר, וקווין שסתם נשאר אוסטרלי), ואחרי שהוא התגבר על ההלם הראשוני ממש רצה לנצח ולהיות הלידר. לא הלך לו. הוא רקדן די מעולה, לגמרי בתחרות עם דונגג'ון(ראו ערך: מאקנה) על המקום השני- אבל דונגג'ון ומינוו(ראו ערך: דאנסינג מאשין) מקבלים בד"כ את מרבית הפוקוס כשזה מגיע לקטעי ריקוד. הוא מכור לניקיון ומנקה כדי להוריד לחץ מעצמו(אני רוצה שהוא יגור אצלי בבית, באמת). בכל מצב שהוא, יהיה לו מחליק שיער בתיק! אמ. הוא נחשב "המוח" של הקבוצה כי הוא תמיד מלמד אותם דברים חדשים לול. מינוו קורא לו "חזיר רזה" כי הוא כל.הזמן.אוכל.ולא.משמין.אף.פעם... מה שמוביל לעובדה הבאה- הוא ממש שונא כשאומרים לו לאכול כי הוא כל הזמן אוכל. המנהיגשם: מון ג'וניונג תאריך לידה: 9 בפברוארף 1989 סוג דם: A גובה/משקל: 180ס"מ/64ק"ג משפחה: הורים איידול/זמר אהוב: ג'יי-זי מידע נוסף: פירסט-ט'ינגס-פירסט: הוא נראה כמו יוצ'ון, וזה מה שגרם לו להתפרסם כאולז'אנג אינטרנטי לפני הדביוט(הוא גם הופיע בפלאוור בוי טרור של Mנט~). אם תעירו על זה אני אבכה. ועכשיו שאר הדברים- הוא השתתף בתחרות דוגמנות כלשהי, שם הוא פגש את קוואנגהי(ראו ערך: הדוגמן) בשירותים (לול) ואז הם נבחנו לסטאראמפייר ביחד. מסיבה כזו או אחרת, ג'וניונג היה אחראי על גיוס כל חברי הקבוצה, ואפילו טס כל הדרך לאוסטרליה בשביל קווין(ראו ערך: האוסטרלי)! ואפילו התקשר למינוו(ראו ערך: דאנסינג מאשין) בשתיים לפנות בוקר אחרי שהוא ראה אותו רוקד בUCC. הוא היה סוג של הלידר שלהם לפני הדביוט, וגם ניצח בתחרות(שהייתי בינו לבין קווין לבין שיוואן). התחרות כללה צילום סרטון והעלתו לאינטרנט כדי שהמעריצים יבחרו, וגם מתיחה של מצלמה נסתרת בה שלושת המאקנה'ס רבו והמתמודדים למנהיגות(לול) היו צריכים לסדר את העיניינים ביניהם איכשהו, ואפילו הצבעה של כל העובדים בסטאראמפייר. למזלו ג'וניונג אכן נהיה הלידר האמיתי לבסוף~ הוא ממש טוב בספורט(כפי שאפשר לראות באיידול את'ליטיק צ'אמפיונשיפס), שזה מוזר כי הוא גם עישן לתקופה ארוכה... אולי גם עדיין מעשן. הוא ממש אוהב לישון ומתעצבן כשאנשים מונעים ממנו שינה. הוא יותר ממודע לכך שהמאקנה מקבל את כל תשומת הלב אבל לא באמת אכפת לו(-שיעולשיעול- כי הוא מאוהב במאקנה בסתר! -שיעולשיעול-). הוא אוהב לשחק כדורגל, לראות סרטים, לשחק משחקים במחשב... לחקות את הCEO של סטאראמפייר. הוא הופיע בMנט סקנדל יחד עם דונגג'ון(ראו ערך: המאקנה!) אבל לצערי הרב לא בתור זוג עם המאקנה. בזמן שהם קידמו את "היר איי אם" הוא, אה, התקלח ונפל. ו שבר את הפנים וסדק את אחת מעצמות הלחיים שלו מה שדרש ניתוח ותקופת החלמה ארוכה. כשהם קידמו את הסינגל אקסייטינג(וואצ' אאוט, הארט פור 2) השיער שלו היה אדום אבל הגבות שלו חומות וזה היה נורא. האמאשם: קים טאהון תאריך לידה: 18 ביוני, 1989 סוג דם: A גובה/משקל: 177ס"מ/63ק"ג משפחה: אחות גדולה איידול/זמר אהוב: 50סנט מידע נוסף: הוא מדבר מתוך שינה. עם היצ'ול(ראו ערך: הדרמטי). וכשאני אומרת מדבר מתוך שינה עם היצ'ול אני מתכוונת שיחות- חברי הקבוצה אפילו חיקו אותם פעם בראיון כלשהו. חרוט IN MY MIND פוראבר. הוא אחד הראפרים של הקבוצה~ הוא ידוע בעיקר בתור "הבחור בעל המשקפיים הענקיות והקול הנמוך" כי הוא בקושי מדבר בראיונות כדי שאנשים יזכרו אותו אחרת... אבל חברי הקבוצה אומרים שבמעונות הוא מדבר הרבה ושהוא אובר-חמוד ופלאף ועושה טונות של אגיו. הוא נבחר בתור החבר קבוצה שההתנהגות שלו הכי שונה כשיש באזור מצלמה וכשאין. הוא האמא של הקבוצה ודואג לכולםםםםם ותמיד מכין להם אוכל למרות שהרבה שם אוהבים לבשל. הוא נורא מודע לעצמו, כי לפני הדביוט העובדים בסטאראמפייר קראו לו "לא שימושי" ו"לא כשרוני"... וזו כנראה הסיבה לכך שהוא די ביישן מול המצלמה. למזלנו לאט לאט הוא נעשה יותר פתוח ובאמת אפשר לראות את זה, אבל הוא עדיין הכי שקט בקבוצה והכי לא בולט. הוא יודע אנגלית שוטפת ומדבר עם קווין(ראו ערך: האוסטרלי) באנגלית כדי שהאחרים לא יבינו אותם למרות ש, אה, רובם יודעים אנגלית. אניווי הבחור איבד גם את שני ההורים שלו(-עצוב- הם נפטרו בעקבות סרטן) ואלמלא אחותו הגדולה הוא כנראה היה... כן. אבל. אמ. הוא כותב שירים כדי לשחרר לחץ. והוא אוהב לעשות ביטסוקסינג. ולראות דרמות לול. והוא מתוק אוקיי. ): הדרמטישם: ג'ונג היצ'ול תאריך לידה: 9 בדבצמבר, 1989 סוג דם: B גובה/משקל: 178ס"מ/58ק"ג משפחה: הורים, שני אחים קטנים איידול/זמר אהוב: DBSK מידע נוסף: הראפר השני של הקבוצה, הידד! ישלו חיוך מדהים ואני מאוהבת בצחוק שלו. הוא גם ישיר למדי וסופר כנה ולא מפחד לריב עם אף אחד, תמיד אומר מה שהוא חושב. הוא לא אוהב לעדן את המילים שלו לול. והוא רב ממש הרבה עם קוואנגהי(ראו ערך: הדוגמן)... יש להם מין יחסי אהבה/שנאה לא ברורים שכאלו, זה די חמוד. גם הוא היה די חסר בטחון בהתחלה והרגיש די יוזלס והיה ממש דכאוני לפני הדביוט... אבל מצבו השתפר פלאים אני מניחה והוא די קוש כזה כרגע, הוא הורג מצחוק בתוכניות וראייטי ובאיידול ליג הוא פשוט.... WINS THEM ALL. הוא מאוהב עד מעל הראש בג'סיקה(והתוודה על אהבתו כלפיה ממש הרבה פעמים בטלוויזיה, אומר דברים בסגנון "הבחורה היחידה בשביל היא ג'סיקה!" זה גרם לכמה בעיות עם היצ'ול מסוג'ו והם אפילו דיברו על זה פעם אחת ביונגסטריט) אבל הוא... סוג של מאוד ביישן בנוגע לזה, איכשהו. בעיקר בגלל שחברי הקבוצה האחרים תמיד מנסים להעלות את הנושא הזה בכל הזדמנות שיש להם. הוא ג'ג'ודול! שזה הגרסא המתוחכמת שלי להגיד שהוא איידול שבא מג'ג'ו-דו(האי ג'ג'ו). הוא פחות או יותר האיידול היחיד שבא משם כי... אה. אנשים עשירים גרים שם ואיידולים פחות מעניינים אותם(כי הם פשוט יורשים חברות ענק OTL). הוא גיימר, כמו חלק נכבד מהקבוצה... ומנגן בחצוצרה~ אה, ואוהב כדורגל. הוא היה הראשון מהקבוצה(כי אני לא מחשיבה את אלאדין של קווין) שאי פעם הופיע במחזמר(לונאטיק דרים טים). דאנסינג מאשיןשם: הא מינוו תאריך לידה: 6 בספסטמבר, 1990 סוג דם: B גובה/משקל: 178ס"מ/54ק"ג משפחה: הורים, אחות גדולה איידול/זמר אהוב: אשר מידע נוסף: הוא.רוקד.מדהים. כאילו, ממש. הוא זכה בהמון פרסים על זה, והוא גם הופיע באינטרודיוסינג א סטאר'ס פרינד לפני הדביוט(בתור הפרינד של קים קיונג רוק לול) והפגין יכולות ריקוד מדהימות וזה. התאהבתי בו אז. הוא היה רקדן רקע של VOS, לול. ג'וניונג(ראו ערך: לידר) גייס אותו לקבוצה, התקשר אליו בשתיים בבוקר... בגלל יכולות הריקוד שלו~ בכל אופן אחרי שכיסיתי את העובדה שהוא מדהים בריקוד... הוא גם שר לא רע בכלל. עם שחרור האלבום המלא הראשון הפך להיות אחד מהראפרים, אבל בקטנה כזה. מותק ברמות לא אנושיות. הוא כלכך חמוד ואגיו-אי שאפילו המאקנה מתנהג אליו כאילו הוא המאקנה... והוא מנצל את זה לטובתו. הוא אוהב את המעריצים המוןהמון ותמיד עושה לבבות וכאלו. אאג. אמ. הוא נורא נקמני לעיתים לול. כאילו הוא חייכני וחמוד ושמח אבל הוא נבחר בתור אחד מחברי הקבוצה עם מצבי הרוח היותר גרועים. הוא נורא רגשני ומודע לזה, ואפילו אמר שכשהוא מצוברח רואים את זה עליו. ואם כבר אמר; הוא גם ציין שלוקח לו קצת-הרבה זמן להיפתח לזרים. חומד. הוא אחראי על הכוריאוגרפיה שלהם בLevel Up(כפי שכבר הבנתם אם קראתם עד כה הם לגמרי קבלו חופש יצירתי עם הסינגל הזה). הוא היה טרייני בJYPE... הוא גם בוכה ממש בקלות, דבר שאני מוצאת מתוק למדי. הוא קיבל מלאן אהבה בזמן קידום אקסייטינג בגלל שהסינגל הזה התמקד בעיקר בשלושת המאקנה'ס, והוא... אחד מהמאקנה'ס, וקיבל טונות של שורות וצלמו אותו מלא. איי דון מיינד. נכון לעכשיו(אוקטובר 2011) השיער שלו צהוב. לא בלונדיני, צהוב. צהוב!!! אבל צהוב נחמד כזה. למה לא בלונדיני BBY למהההההה הכוסית [s](האמת, פריטי בוי)[/s] שם: פארק היונגשיק תאריך לידה: 16 בנובמבר, 1991 סוג דם: AB גובה/משקל: 185ס"מ(וממשיך לגבוה!!!!!!!)/57ק"ג משפחה: הורים, אח גדול איידול/זמר אהוב: פארק היושין מידע נוסף: הוא השני הכי צעיר, אבל הוא מתנהג כאילו הוא הכי צעיר... זה כנראה כי הוא הכי צעיר במשפחה שלו, וגם הבנות בביתספר שלו סוגדות לו(הוא כוסית וזה). הוא מפונק למדי לול. היצ'ול(ראו ערך: הדרמטי) נוטה לעבוד עליו הרבה, ודונגג'ון(ראו ערך" המאקנה) קרא לו טיפש כמה פעמים, אבל הוא סתם תמים כזה. הוא גר בסיאול(AKA היה לו טוב בחיים) ככה שהוא תמיד התלונן בתוכנית דביוט כשהם היו צריכים לעשות עבודות קשות וכאלו. בגלל זה הוא גם נקרא הנסיך של הקבוצה, בנוסף לכוסית. הוא.לא.מפסיק.לגבוה. והוא אוכל המון, ממש המון. והכל(החבר המושלם!). הוא אחד הזמרים הראשיים אבל אני לפעמים מוצאת את הקול שלו ממש גבוה ומעצבן. והוא כוסית אעש והכי גבוה בקבוצה וממש כוסית. הוא הופיע בקליפ של ג'וולרי(דייט). הוא גם אוהב לשקר לחברי הקבוצה האחרים עם פרצוף תמים לול. וגם! דגמן בכמה תצוגות אופנה. בתור הדוגמן הראשי. כי הוא גבוה. הופיע במחזמר(Temptations of Wolves). יוצא לדייטים במק'דונאלד'ס יחד עם קוואנגהי(ראו ערך: הדוגמן). גבוה. כמעט טבע כשצלמו את תמונות הקונספט לאקסייטינג(לול פייל מאצ'). גבוההההההההההה המאקנה(המרושע)שם: קים דונגג'ון תאריך לידה: 11 בפברואר, 1992 סוג דם: B גובה/משקל: 176ס"מ/58ק"ג משפחה: הורים, אח גדול איידול/זמר אהוב: אומאריון מידע נוסף: המאקנה! הוא הדבר הכי מתוק בועלם כךדגלכחשךלדחכ אני ממש בייאסד עליו אזאז מזהירה כבר עכשיו. אמ. הוא מבוסאן, והוא מדבר המון בניב בוסאני חמוד ואפילו צחקו עליו בגלל זה במאקנה ריבליון, כי כשהוא מדבר זה נשמע כמו שירה עתיקה. הוא לא מסתדר בכלל עם היונגשיק(ראו ערך: כוסית) בגלל שיש הבדל עצום בהתנהגות שלהם: היונגשיק נסיך קטן ומסכן שלא יודע עבודה קשה מה היא, ודונגג'ון בחור בוסאני שעבד קשה כל חייו ו, אה, ממש מילולית היה בכמה בורות של חרא. הוא סופר שרירי וממש אוהב להתעמל, הוא די מכור לזה. כשהייתה להם שואוקייס ביפן, ברגע שהם הגיעו למלון הוא הלך להתעמל בחדר כושר. כישוריו הספורטיביים הביאו אותו לדרים טים והוא זכה בכמה מקומות טובים באיידול את'ליטיק צ'אמפיונשיפס. הוא גם אוהב לשחק כדורגל(NO SUPRPRISE THERE). הוא גם רקדן ממממממש טוב, מקום שני יחד עם שיוואן(ראו ערך: הפשניסטה)... רק שהוא מקבל יותר אהבה משיוואן לול. הוא בדרך כלל עושה קפיצות אקרובטיות כאלו ושטויות בהופעות. הוא ממש חבורתי ומאושר, והוא טוען שאם הוא לא מתנהג כמו עצמו אפילו ליום אחד- הוא מרגיש כאילו עולמו התהפך עליו. הוא יכול להיראות די חזק ובו זמנית ילדותי וחמוד וחלש וזקוק להגנה ו-שדחגכךלשחדכלךשחדכ, שזה סופר חמוד כפי שהבנתם. הוא ממש אוהב את המעריצים שלו, אבל רק שלו. לול. אם הוא פוגש מעריצה של מישהו אחר מהקבוצה הוא די מתעלם ממנה. אבל הוא מתוק לאלו שלו~ הוא ממש מפורסם בנוגע לכך שהוא נראה כמו השחקנית האן גא-אין, ו...סוג של מנצל-את-זה-מנוצל-בגלל-זה. הוא מתחפש אליה הרבה פעמים, לא תמיד מרצונו. קווין(ראו ערך: האוסטרלי) ממש אוהב לצלם אותו כשהוא מתחפש אליה לול. הוא היה חלק ממילק קרמללללללללל! הוא אחראי על להעיר את כל חברי הקבוצה בבוקר, כולל המנהל. שזה אומר שהוא קם הכי מוקדם בבוקר. הוא גם בועט אותם מהמיטה(ואפשר להבין אותו, מנצלים אותו!), שזה מה שנתן לו את הכינוי מאקנה מרושע/מפחיד/כו'. הוא הרבה פעמים אמר שהוא רוצה להיות הלידר רק כדי שלא יגידו לו מה לעשות. בהתאם לגילו הוא גם בוכה הכי הרבה בקבוצה, שזה כזה אדורבס שאני יכולה למות. והוא מפחד מכלבים לול. ולפני הדביוט הוא השתתף בשיר של סורי, Burning Down. הוא שיחק במחזמר של אלאדין(את אלאדין) בדומה לקווין, רק אחרי הדביוט~ הוא שיחק בדרמה Crossing the Youngdo Bridge ששודרה בערב ראש השנה החדשה בKBS2. הוא היה בMנט סקנדל יחד עם ג'וניונג(ראו ערך: המנהיג), חפרתי על זה כבר אצלו. הוא גם סופר גיק וכשהם היו ביפן הם ראו דברים של רובוטים והוא היה כזה "אומאגאש כךלדשחגכךשלחכדשגךחכשדגךחכשגדךחכשגדכךלחדגכ" וילדותי וחמוד והתחנן שיקנו לו. הייתי קונה לו. קליפים וכאלו:מזלטובהארו ג'ונגיל- גרסה ארוכההארו ג'ונגיל- גרסה קצרהטיזרים של לבל אפ 1 2 (אין קליפ כי סטאר אמפייר פייל) מיי אונלי ווישלאב לטרהיר איי אםוואצ' אאוטהארט פור 2וואיאינבינסיבל(זה גם כזה... טיזר לסרט רונין פופ. בערך. XD) - זה כנראה הסרט הכי גרוע שנוצר אי פעם. זה באיכות פאוור ריינג'רס הישן וואצ' אאוט ביפניתסו איניונג - איי וואנט יו(יש שם קווין, איפשהו)סורי ודונגג'ון- ברנינג דאון (עם תרגום בעברית O__ם) (גרסא א')סורי ודונגג'ון- ברנינג דאון (גרסא ב') (כאן הם מתנשקים OTL)ג'ולרי- דייט (בכיכובו של היונגשיק)פרסומת (פרי דביוט) לסקיי ג'אמבאנד (סאב)קליפ לשיר קריסמס שהם כתבו(?) פרי דביוטהבחורימים רוקדים ג'יני/אברהקדברה בO4U פאנמיטינג הם היו רוקידם את זה כל הזמן פרי דביוט אז הם כבר טובים OTL דאנס באטל זא:אVSביסטההופעה האהובה עלי של מזלטובהבחורימים מופיעים עם מן2מן והארוג'ונגיל באחד ממליוני הדרים קונצרטס של 2010מילק קרמל (סאב)זא:א רוקדים בוביפ (אימון)הבחורימים מופיעים עם קום און בפרק ה200 של מק"דהבחורימים מופיעים עם אגיין&אגיין בפרק ה200 של מק"דשיוואן, מינוו ודונגג'ון מופייעם עם סקסי באק בMנטרוקיזהבחורימים מופיעים עם 2איןד'המורינינג בMנטרוקיזזא:א(שיוואן, ג'וניונג, מינוו, היונגשיק, דונגג'ון) מופיעים עם (הגרסא המצונזרת של) מיירוטיק בניוטוןזא:א רוקדים ושרים(קוואנגהי, דונגג'ון והיונגשיק. בעיקר קוואנגהי) בוביפ באתגר 1000 השירים שנה אחרי האימון לולזא:א רוקדים ושרים(שוב, בעיקר קוואנגהי) OH באתגר 1000 השיריםדאנס באטל זא:אVSאינפיניטזא:א מופיעים באיידול סטאר 7080 בסט סינגר של ראש השנה הסיניהטיזר הקורע ללובאביליטי(קוואנגהי בתור שלגייהההההה)סופר דאנס סטייג' - זא:א, אינפיניט, דלמיישןהיונגשיק טובע(ומושך איתו את דונגג'ונייייייייייייייי) ומבצע ההצלה של המנג'ר המדהים~ לא יכולה להתעלם מהעובדה שיש ברקע את סטרונג בייבי של סונגרי הבחורימים שיכורים מעייפות כי הם מצלמים כבר 36 שעותהבחורימים שיכורים מעייפות והיצ'ול דוקר את היונגשיק למוות בעזרת דג חרב מפלסטיק(אק"א היונגשיק אבור דרמטי והיצ'ול זורם)הבחורימים שיכורים מעייפות והליום בזמן הצילומים של וואצ' אאוט^זה יכול להיות סדרה מצליחה כמעט כמו הארי פוטר. JS. הבחורימים רוקדים וואצ' אאוט בתחפושות של חיותעוד טיזר לרונין פופההופעה החדשה ביותר שלהם סובינג THE HAIR מינוו והצהוב, ג'וניונג חזר לחום ;___;~! הם חסרים בקוואנגהי גם ): ^יכולה להמשיך ולשים עדו מליון שטותז שלהם אבל... |:; דיסקוגרפיה והורדות: (התמונות לחיצות!) - Spoiler:
Nativity
- Love Coach
- New Star
- Mazeltov
Leap For Detonation
- Intro
- 하루종일 (Original Ver.)
- Man 2 Man
Leap for Detonation Single Album (Repackaged)
- R2+하루종일
Level Up
- 이별드립
- 이별드립 (Inst.)
ZE:A!
- Mazeltov
- Love Coach
- Man 2 Man
- New Star
- All Day Long(原題 ハルジョンイル)
- Bad-Talk-Sad(原題 イビョルドリップ)
- Love Coach(Rude Questian Remix)
- All Day Long(Remix|原題 ハルジョンイル)
- Love Coach(Rude Questian Remix|Extended ver.)
Love ☆ Letter (Regular Edition Album)
- Intro
- My Only Wish
- ラヴ☆レター
- My Only Wish(Instrumental)
Love ☆ Letter (Limited Edition Album)
- Overture
- ラヴ☆レター(Love☆Letter)
- ラヴ☆レター(Starlight Mix)
- ラヴ☆レター(Hopeful Mix)
- ラヴ☆レター(Instrumental)
Lovability
- Intro
- Here I Am
- Again..
- Mazeltov
- 하루종일
- Be My Girl
- Love Coach
- 이별드립
- New Star
- Man 2 Man
- Special Day (For ZE:A's)
- Here I Am (Inst.)
Exciting
- Intro
- Watch Out!!
- 왜요?
- Heart for 2
Invincible (RONIN POP OST)
- Invincible
דיעה אישית:זא:א היא אחת מהקבוצות האהובות עלי ביותר, גם אם הם לא אהובים על ידי מרבית האנשים כי, אה, אנשים סתומים ): הפעם הראשונה ששמעתי עליהם הייתה עם השיר מזלטוב שאלמלא הוא לא הייתי יודעת עליהם עד תקופה מאוחרת יותר כנראה(אז, אמ, מזל שראיתי את מזלטובD:). הם סופר מאמיים וקושיים ברמות ו-חלישגדךכיךשגדיכש אני פשוט רוצה לחבק ולמעוך על אחד ואחד מהם ;___; כנראה שיותר את דונגג'ון(בייאס לנצח) אבל עדיין כגלדחכךלגדיכךלי I LOVE THEM הם פשוט תשעה בחורים מדהימים מדהימים מדהימים שתקועים ביחד(לול) וכל אחד מהם מביא משהו משלו לקבוצה ובדרך מוציא מהאחרים דברים טובים ו, אני לא יודעת להסביר את זה? זה פשוט ההרגשה שהם נותנים לי כשאני רואה אותם, אני פשוט מתאהבת מעל הראש גם אם הם מתנהגים כמו סתומים.♥ הם מחליפים קונספטים כמו גרבים אלוהים ישמוררררררררר אני כבר לא עוקבתתתתתתתתת ךלכדךשגלכישגדךלחידשגכלילח I CAN'T CHOOSE A FAVORITE ONE אבל זה כנראה של אקסייטינג OTL כי הם צלמו הכל בג'ג'ו-דו ואני אוהבת את ג'ג'ו-דו ;__; (אלו גם תמונות הקונספט שיש בסיקור הזה לול) ו. אמ. הזמר הכי חלש שלהם הוא קוואנגהי, וגם קוואנגהי יכול לשיר מדהים כשהוא רוצה(הוא פשוט לא רוצה, באמת |: ) אז זה אומר משהו על הקבוצהההה הם לנצח יהיו קבוצת ינואר 2010 האהובה עלי ;; | |
|