Asia
האם אתה רוצה להגיב להודעה זו? אנא הירשם לפורום בכמה לחיצות או התחבר כדי להמשיך.

התחברהרשםLatest imagesחיפושאינדקס

MYNAME

Go down 
2 posters
מחברהודעה
Apocalypse
Kami-Sama
Apocalypse

מספר הודעות : 897

MYNAME Empty
הודעהנושא: MYNAME   MYNAME I_icon_minitimeSun Nov 13, 2011 1:17 am

MYNAME Tumblr_ltu5veTD3s1r477awo1_500
^תמונה משפחתית! /בוכה לנצח
שם הקבוצה: MYNAME
למה: אלוהים יודע
אבל הם גם ידועים בתור: 마이네임
ולפני זה נקראו: HWANHEE BOYS
שקוראים כ: האני בויז (/אור משעשעת את עצמה)
תאריך דביוט: 27 באוקטובר, 2011
לייבל: H2 Media (הם חתומים גם באיזשהו לייבל ביפן אבל אני מכחישה כרגע)

MYNAME Tumblr_ltr9gdtRue1qb4ayfo1_500

מייניים היא קבוצה חדשה שאת סינגל הדביוט שלה שיחררה ב27 באוקטובר, 2011. הקבוצה אומנה על ידי הוואנהי(שלעתיד יקרא האני) במשך שנתיים, וכל אחד מהם נבחר בקפידה ובאופן אישי על ידו.
עוד לפני חדשות על הדביוט הביעו בקבוצה התעניינות רבה בעקבות ציוץ שהאני פרסם בטוויטר שלו ב26 ביולי, אליו הייתה מצורפת תמונה שלו ושל סאיונג(ולמי אכפת אם בהתחלה חשבו שסאיונג הוא בכלל אח של האני, התעניינות זו התעניינות!), ובתחילת חודש ספטמבר שודר פרק של דרים טים בו השתתפו סאיונג ואינסו, מה שרק הגביר את ההתעניינות בבנים.
תמונות ומידע על כל אחד מחברי הקבוצה שוחררו לאט לאט ובהדרגה מסוף יולי ועד תחילת אוקטובר, כאשר כל אחד מהם קיבל כמות נכבדה של תשומת לב ותוגובות(שאחריהן הם עקבו בצורה נוראאאאאאא כפייתית /שיעולשיעולגונוושיעולשיעול)
יש להם תוכנית פרידביוט-טרודביוט-פוסטדביוט שקוראים לה "טאדא! איט'ס מיי ניים!" שנכון לעכשיו (12 בנובמבר) יש לה שלושה פרקים, והיא............. עוקבת אחרי הבנים, פחות או יותר. (/ראתה רק פרק אחד כי החליטה לסקר עליהם לפני שרואה את השני)

(/פייל) (לטובתי אין מידע מסודר עליהם בשום מקום ;_;)

חברי הקבוצה:
Spoiler:

דיסקוגרפיה:
MYNAME 1134396303

1. 메시지 Message
  2. 메시지 Message (inst)

קליפ(ים) ושטויות:
מסג'(י) - קליפ
מסג'(י) - אימון/גרסת ריקוד
אינסו וסאיונג בדרים טים
קצת אינסו בSSK2
לאב פיין של האני (יש סאיונג קצת אחרי נקודת האמצע)
קצת סאיונג(וטאצ'!) בדרמה: 1 2 3 4
הבחורימים משתתפים בספיד קוויז בMTV (אלוהים ישמור את סאיונג תוריד הילוך בחור)
וכאן מתרגמים שטותז שלהם כולל טאדא

תמונות נוספות:
Spoiler:

דיעה אישית:
הפעם האחרונה שהתלהבתי כלכך מקבוצה פרי-דביוט הייתה עם אינפיניט, ותראו לאיזה מצב הגעתי כיום.
בדומה לאינפיניט היה לי ספאז בלתי נשלט עליהם כבר כשהאני צייץ תמונה עם סאיונג כי- כלשחדכלךחדיגכלחשדכיךחשלדיגכחלשדיכךלחי האני מדהים וכל דבר שהוא עושה מדהים וכיוון שהוא עשה(בדרך הלא כחולה בעליל) (בעצם אולי גם בדרך ההיא כי האני אכן אמר פעם שכשחם להם כשהם מתאמנים הם מתאמנים בבגדים תחתונים/עירומים צקצקצקצקצק) את הקבוצה הזו היא חייבת להיות מדהימה.
והיא אכן מדהימה. ;__;
אני אוהבת את השיר שלהם, ודי באסוש שיש רק שיר אחד כרגע אבל אני אוהבת אותו. בהתחלה הייתי כזה YOU SAID WHAT NOW אבל זה מחלחללללל הדרך המעוותת להגיד מסג'(האמת לא כזו מעוותת ככה אומרים את זה בקוריאנית פשוט) מחלחלת אל תוך המוח ונתקעת שם ואניש רה את השיר הזה כל הזמןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן
והריקוד. הוא.נראה.כזה.כיפי. ודופק רגליים בעליל אבל כיפי לחלוטין. השיער של סאיונג מסיח את דעתי 70% מהזמן אבל, אמ. כן.
באופן כללי נראהלי שסאיונג תופס הכי הרבה תשומת לב בקבוצה OTL אולי זה השיער האדום ואולי זו העובדה שהוא האהוב על האני, אבל באמת הוא מקבל הכי הרבה זמן מסך והרוב מפוקס עליו באמת. אבל בקטנה הוא חומד והחיוך שלו הוא TO DIE FOR
וצ'אג'ין כזה מאמי I COULD DIE. הוא צעיר ממני בשנה וחצי ועשרה ימים ואני אמורה להרגיש הכי מבואסת בעולם כי תראו איפה הוא ואיפה אני אבל הוא כזה מאמי שלמי אכפת לךשדחגכלחלחישדגכלךח
גונוו נראה כמו ריין כשהוא עם משפקפיי שמש וזה כזה אומאגאשוואט, אבל בפרופיל(ובלי משקפיים) הבחור מלחיץ לי את הצורה. העיניים שלו פשוט.... בחוץ O___ם אני עדיין אוהבת אותו. גם אם הוא מלחיץ לי את הצורה. הוא קצת-הרבה טרול גם, בעיקר כשיוצא לו לעמוד מאחורי הזוכים בתוכניות מוזיקה.
אינסו כזה אמא שאני לא יכולה לעמוד בזה )))))))): הוא סופר ביישן ותמיד דוחף את שאר הקבוצה לפניו ובטאדא כל פעם שדיברנו עליו הוא החליף נושא או ניסה להכניס את אחרי מחברי הקבוצה האחרים לשיחה וכזה כלשךחדכלךחדךכלחידגשכךחלי COME AT ME BBY ILU
וג'ונקיו. אלוהים ישמור את ג'ונקיו. I NEED HIS BABIES. הוא נראה ונשמע כמו השילוב האולטימטיבי בין סונגיול מאינפיניט ולבין קאנג סונגיון [והשוואה מבחינה ווקאלית גם: הראפ של סונגיול בקאבר גירל(החלק הראשון של הראפ)+קאבר של קאנג סונגיון(ביי אינסטינקט! תתעלמו מהסרטון]. אני פשוט מאוהבת בו ברצינות. הוא ממש מקסים. והוא גם ביישן כדגשחיכךלחשדיגכלחדגכ והיפנית שלו כזו מתוקה IDE הוא פשוט חמוד. ;____; CAN I HAVE HIM PLZ

אהאה ואני משפפת סאיונג/צ'אג'ין בגלל שבפאןמיטינג הראשון שלהם צ'אג'ין התחיל לבכות וסאיונג ישר חיבק אותו כמו היונג טוב וכו'וכו'. אני משפפת גם גונוו/ג'ונקיו אבל הOTP שלי הוא כמובן ג'ונקיו/אני. (כן אינסו לבד, שקט. |: הוא בטח בסתר עם האני והאני משתמש בסאיונג כדי להסתיר את זה. תודו שהכל הגיוני)

MYNAME Tumblr_ltrmozImi51qcpm3io1_500
חזרה למעלה Go down
miss_t
Vegetable

מספר הודעות : 37

MYNAME Empty
הודעהנושא: Re: MYNAME   MYNAME I_icon_minitimeSun Nov 13, 2011 4:14 am

המפגש הראשון שלי איתם היה בתוכנית מוזיקה (אין לי שמץ איזו)
והדבר היחיד ששמתי אלין לו היה "גאד השורה הראשונה בשיר נשמעת כמו BRING THE BOYS OUT"

עריכה:
אני רואה את טאדא
בהחלט יש סיכוי שאני מתמכרת אליהם
בעיקר בגלל שכל הלהקות שלי בהפסקה (ואני מתה משעמום)
חזרה למעלה Go down
Apocalypse
Kami-Sama
Apocalypse

MYNAME Empty
הודעהנושא: Re: MYNAME   MYNAME I_icon_minitimeThu Nov 17, 2011 7:28 pm

משום מה הפורום לא אמרת לי שבכלל קיבלתי תגובות ;_;

ואומג טאדא
אני מתה על זה
אני מתה עליהם
אני בדיוק רואה עכשיו את הפרק השני
לשךכדחגלךחףךשדגכ
חזרה למעלה Go down
miss_t
Vegetable

מספר הודעות : 37

MYNAME Empty
הודעהנושא: Re: MYNAME   MYNAME I_icon_minitimeFri Nov 18, 2011 4:03 am

סיימתי היום את הפרק השני
אינסו כזה היונג מתוק
והוא כלכך הביאס שלי אז לא ממש איכפת לי שאת לא משפפת אותו עם אף אחד
(אני חייבת לציין שהוא מזכיר לי את אוניו וזה מלחיץ)
חזרה למעלה Go down
Apocalypse
Kami-Sama
Apocalypse

MYNAME Empty
הודעהנושא: Re: MYNAME   MYNAME I_icon_minitimeFri Nov 18, 2011 12:12 pm

אני מתחילה לגמרי לשפפ אותו עם ג'ונקיו |:
כאילו, איך אפשר שלא
"אני מעסה אותו כשהוא ישן" YOU DO WHAT NOW

אבל ג'ונקיו וסאיונגגגגגגגגגג
הם ישנים ביחדדדדדדדדדד