Asia
האם אתה רוצה להגיב להודעה זו? אנא הירשם לפורום בכמה לחיצות או התחבר כדי להמשיך.

התחברהרשםLatest imagesחיפושאינדקס

כוסון אעש מגיל שש של רולפליי

Go down 
+4
PASKO40056
SuperUkeChan
elfpopcorn
thedaryah
8 posters
מחברהודעה
thedaryah
Vegetable
thedaryah

מספר הודעות : 2

כוסון אעש מגיל שש של רולפליי Empty
הודעהנושא: כוסון אעש מגיל שש של רולפליי   כוסון אעש מגיל שש של רולפליי I_icon_minitimeTue Sep 17, 2013 2:51 am

היוש בנות, שמחה שהגעתן כולכן בזמן, רק כמה מילים מקדימות.
הכתיבה היא בגוף שלישי -בלבד-
בלי דאבל פוסטינד, אחרת הם ימחקו וחבל.
רק אני עדי או שיר (אם נרשה לה) אחראיות לגורל דמויותיכן, כל דבר שקורה להם, צריך לעבור אישור שלנו.
כל אחת מגיבה בצבע קבוע שתחליט שהוא אך ורק שלה, ממש לפי קודמותיה, (אני כתום ביי) הודעות מנהלתיות AKA אחת מהדמויות מטה, יהיו כתובות בשחור. אלו דמויות שיכתיבו מה לעשות ויסללו את העלילה שלנו.
בלי מריבות, למרות שאני בספק, רק מציינת עובדה

עריכה1: עכשיו קצת פחות, אבל יותר מאוחר שתיהיה אינטרקציה בין הדמויות. רק על הדמות שלך אפשר לכתוב מה היא מרגישה או עושה כלומר, ניתן לכתוב על התרשמות מסוימת של הדמות שלך כלפי התנהגות של דמות אחרת, אבל לא ניתן לכתוב את ההתנהדות וההרגשה של הדמות שאינה שלך.
עריכה2: הוספתי את הדמויות של כולן אחרי דמויות מנהלתיות.

אייט'ן, סגן המנהלת:
גבריאלה, המנהלת:
מרי, האחות:

דמויות

אמה, אוליבר ג'ונסון:

שיר, דאנטה רוג'רס:

לו, לוקס גראי:

נינה, לואיס מילר:

עטר, ג'יימי וואנג:

ליאור, נעמי לורנס הייל:

דריה, אלה (אלנור) דביוסי:

עדי, אליסון וודס:

"ברוכים הבאים והשבים לקולג' היוקרתי קריסטל פאלאס. כאן תלמדו כיצד להצטיין במה שאתם טובים באמת, בספורט.
בית הספר שלנו מציע לתלמידיו את הטוב ביותר, ומצפה לטוב ביותר. כך כאמור, אם תיכשלו, זה לא בגלל מכשול שאנחנו הצבנו לכם, זה בגלל שאתם לא הייתם מספיק מוכשרים כדי לעבור אותו.
כמו בכל שנה אפתח עם איחולי שנה מוצלחת של לימודים והישגים מרשימים של בוגרינו, ותלמידנו.
כפי שחלקכם כבר יודעים, ואלו ששחכו, והצעירים שהצטרפו אלינו. בבית ספרנו מערכת השעות מחולקת לשלושה שלישים, כאשר שליש שלם מוקדש אל מקצועות הספורט, ובאימונים, כדי להביא אתכם להצלחה, ואף- לאולימפיאדה, בה תייצגו את ארצינו ואת המלכה בגאווה.
ניתן רק לסיים בכמה מילות סיום לפניי שתהנו בהפנינג תחילת השנה, הזוכים בהגרלת הנופש הם, ג'ונסון אוליבר, דביוסי אלנור, מילר לואיס, לורנס הייל נעמי, וואנג ג'יימי, רוג'רס דאנטה, גראי לוקאס, וודס אליסון.
אני מקווה שאתם ארוזים ללכת, כיוון שההסעה שלכם תצא בעוד שעה. אליכם יצטרף הסגן הנאמן שלי אייט'ן מארבל. יום טוב, ופתיחת שנת לימודים צלחה!". גביראלה ירדה מהבמה, עקבייה נקשו על מדרגות העץ, ועל פנייה חיוך אכזרי, היא לא טרחה לעדכן את אייט'ן בדבר, וסביר להניח שהיא מיררה לו את תחילת השנה. 'נו טוב', היא חשבה לעצמה. היא צפתה במספר תלמידים מדלגים בהליכה מהירה אל עבר המעונות כאשר היא המשיכה לכיוון חדרה הממוזג ביום חם שכזה.

אוהבת המון, ובהצלחה 3>

16.09.2013- התחלנו!

נערך לאחרונה על-ידי thedaryah בתאריך Tue Sep 17, 2013 7:05 pm, סך-הכל נערך 2 פעמים
חזרה למעלה Go down
thedaryah
Vegetable
thedaryah

מספר הודעות : 2

הודעהנושא: Re: כוסון אעש מגיל שש של רולפליי   כוסון אעש מגיל שש של רולפליי I_icon_minitimeTue Sep 17, 2013 3:15 am

{{{דאבל פוסט כי מותר לי}}}

אלה נאנחה לסיום הנאום של המנהלת, היא לא יכלה להאמין שמבין כל מאות התלמידים כי זאת שזכתה, ועוד עם מי, עם חבורה של אנשים שהיא אפילו לא רוצה לטרוח להכיר. נו טוב לפחות השותפה הנסבלת שלה לחדר באה. "תגידי שותפה לחדר", היא לא בדיוק עדיין זכרה את השם שלה, לאלה תמיד היו בעיות עם זכירת שמות. "את באה לארוז דברים?", אלה לפחות ניסתה להיות ידידותית, שאמא שלה לא תצעק עליה שאין לה חברים שוב.
חזרה למעלה Go down
elfpopcorn
Vegetable
elfpopcorn

מספר הודעות : 1

הודעהנושא: Re: כוסון אעש מגיל שש של רולפליי   כוסון אעש מגיל שש של רולפליי I_icon_minitimeTue Sep 17, 2013 4:09 am

אליסון נאנחה, מה שהיה חסר לה עכשיו זה חופשה מוזרה שאין לה מושג מאיפה היא צצה. היא הסתכלה על השותפה שלה.
"אלנור נכון?" היא הסתכלה עליה עם חיוך חסר כל רגש, "כן, לארוז חלק ממה שפרקתי, גאונים. היו אומרים לי לפני זה וזה היה חוסר לי זמן" היא עיקמה פרצוף. "מאיפה לעזזאל הם תקעו את החופשה הזאת?" אליסון מלמלה לעצמה.
חזרה למעלה Go down
http://wgpopcorn.tumblr.com/
SuperUkeChan
Kami-Sama
SuperUkeChan

מספר הודעות : 761

הודעהנושא: Re: כוסון אעש מגיל שש של רולפליי   כוסון אעש מגיל שש של רולפליי I_icon_minitimeTue Sep 17, 2013 4:24 am

"עוד לא התחילו הלימודים וכבר מוציאים אותנו לחופשה? כיף! מקווה לעדכן עם סרטון חדש כשנחזור :)"
האינסטינקט הראשוני של ג'יימי היה לפרסם הודעה בטוויטר, לפני שהוא אפילו קם מהכיסא או הסתכל מסביבו לראות מה שאר התלמידים עושים. כי אם יש משהו אחד שהוא למד בשנים האחרונות, זה ששום דבר לא קורה באמת אם אתה לא מפרסם אותו בטוויטר.
לאחר מכן הוא דחף את הפלאפון לתוך התיק כדי להתעלם ממליוני ההתראות שיצוצו לו בדקות הקרובות, ומיהר לצאת בחזרה לחניון על מנת ללכת לביתו ולארוז את הדברים הנחוצים ביותר (המצלמה האהובה שלו מעל להכל). למען האמת, הדירה שהשכיר הייתה במרחק הליכה מבית הספר, אבל למה שיטרח ללכת כשהוא יכול לנסוע ולהשוויץ באימפלה החדשה שלו?
חזרה למעלה Go down
https://asia.forumisrael.net
PASKO40056
Kimbap
PASKO40056

מספר הודעות : 279

הודעהנושא: Re: כוסון אעש מגיל שש של רולפליי   כוסון אעש מגיל שש של רולפליי I_icon_minitimeTue Sep 17, 2013 4:40 am

אין ספור פיהוקים יצאו מפיו של דאנטה העייף, הוא שיפשף את זוג עיניו בעודו מתהלך למעונות הבנים.
מילותיה של המנהלת הדהדו בראשו ללא הפסקה, מעלות מליון שאלות שמוחו המותש לא מסוגל לעכל כרגע.
דאנטה נאנח וגירד את ראשו, הוא לא ציפה לדבר שכזה לאחר כל המאמצים וההקרבות שעשה למען הקולג' הזה.
מטרתו היא ללמוד ולהשתפר, לא לחגוג עם חבורת זרים.
פיהוק גדול מצא את דרכו מחוץ לשפתיו של הספורטאי, גופו מרגיש כבד יותר מאי פעם לאחר שעלה את כל המדרגות לקומת מגוריו.
במחשבה שניה, הוא החל לחשוב שחופשה זהו לא רעיון כ"כ גרוע.
חזרה למעלה Go down
leeloo
Vegetable
leeloo

הודעהנושא: Re: כוסון אעש מגיל שש של רולפליי   כוסון אעש מגיל שש של רולפליי I_icon_minitimeTue Sep 17, 2013 4:42 am

לורנס הופתעה ממשמע שמה שנקרא יחד עם עוד אנשים לא מוכרים. "זאת יכולה להיות התחלה נחמדה." היא מלמלה לעצמה. "ככה אוכל להתחיל את השנה על הצד הטוב ביותר ולתת את המיטב."

היא לא טרחה בכלל לנסות לברר מי יהיו חבריה לטיול והלכה לחדר לסיים לארוז את החפצים שפרקה רק היום.
חזרה למעלה Go down
eggyeol
Vegetable

הודעהנושא: Re: כוסון אעש מגיל שש של רולפליי   כוסון אעש מגיל שש של רולפליי I_icon_minitimeTue Sep 17, 2013 5:08 am

'והזוכים בהגרלת הנופש הם..' קולה של המנהלת הדהדה במוחו של אוליבר בזמן שעשה את דרכו חזרה למעונות שלו,הוא לא ציפה ובעיקר הופתע לגלות שכך הוא מתחיל את שנת הלימודים הראשונה שלו בקולג'.
"אתה בר מזל!" טפח אחד משותפיו בכתפו של אוליבר ברגע שנכנס לחדר המעונות.
"כן.." ענה חזרה בחוסר התלהבות.
למזלו,הוא לא פרק את חפציו ואינו צריך לעשות עבודה כפולה.
חזרה למעלה Go down
kaippuccino
Vegetable
kaippuccino

הודעהנושא: Re: כוסון אעש מגיל שש של רולפליי   כוסון אעש מגיל שש של רולפליי I_icon_minitimeTue Sep 17, 2013 7:56 pm

"זכיתי?" לואיס מלמל ופער את פיו, הסוכריה על מקל הענקית שהייתה בפיו איימה להפלט החוצה. חתיכת הפתעה ליום הראשון שלו בקולג'; הוא הולך להכיר חבורת זרים רנדומליים לפני שהוא הולך להכיר את הקבוצה שלו בכדורעף. המחשבה עלתה בראשו בעודו הולך למבנה מגוריו וגרמה לו לגחך קלות. זאת, והעובדה המשמחת שהוא עצלן ולא באמת טרח לפרוק את המזוודה שלו עדיין, אז לא באמת מצפה לו הרבה עבודה בשעה הקרובה.
חזרה למעלה Go down
lululu
Vegetable

הודעהנושא: Re: כוסון אעש מגיל שש של רולפליי   כוסון אעש מגיל שש של רולפליי I_icon_minitimeThu Sep 19, 2013 3:25 pm

"פאק פאק פאק אני מאחר!" לוקס העביר בראש כל תירוץ אפשרי לאיחור שלו, מ'הכלב אכל לי את המפתחות של האוטו' עד ל'לאמא שלי היה אירוע מוחי.' הוא הרגיש קצת אשם לגבי האחרון. כשהוא נכנס לאולם הוא הבין שההרצאה נגמרה והוא היה שמח שהמנהלת כבר לא הייתה שם. אבל בכל זאת הייתה לו הרגשה שהוא פספס משהו חשוב בהרצאה שלה. "היי קרה משהו חשוב?" הוא שאל תלמיד רנדומלי לידו. "איך קוראים לך?" התלמיד שאל ובמהירות לוקס ענה,"לוקס גראי..." "כל הכבוד. ניצחת" ועם זה התלמיד נעלם. "אה??" ניצחתי?במה?" לוקס המבולבל החליט להתערבב עם הקהל ולברר עוד על ה'ניצחון' שלו' . "
חזרה למעלה Go down

כוסון אעש מגיל שש של רולפליי
חזרה למעלה 
עמוד 1 מתוך 1