|
|
| Dream High | |
| | מחבר | הודעה |
---|
Robinamori Vegetable
מספר הודעות : 26 Join date : 04.02.11 Age : 31 מיקום : ראשון לציון
| נושא: Dream High Fri Feb 04, 2011 8:17 pm | |
| שם הדרמה: Dream High ז'אנר: דרמה, רומנטיקה נושאים: בית ספר, מוזיקה, ריקוד, חיי איידולים ותעשיית הבידור בקוריאה מספר פרקים: 16(נכון לכתיבת שורות אלה יצאו 9 פרקים). קאסט:סוזי (מהלהקה miss A) בתור גו המי טקיון (מהלהקה 2PM) בתור ג'ין גוק קים סו היון בתור סוֹנג סאם דונג האם אונג'ונג (מהלהקה T-ARA) בתור יון בק הי ווּיונג (מהלהקה 2PM) בתור ג'ייסון IU בתור קים פילסוק אום קי ג'ון בתור קאנג או היוק JYP (הזמר וה-CEO של החברה JYP Entertainment) בתור יאנג ג'ין מאן תקציר: הסדרה מספרת את סיפורים של שישה תלמידים שלומדים בתיכון לאמנויות קירין, שמכשיר את התלמידים להיות איידולים, ועל הדרך שהם עושים במטרה להגשים את חלומם להיות כוכבים. הסדרה כוללת שירים, ריקודים ומציגה את הצד האמיתי של תעשיית הבידור של דרום קוריאה. דמויות:ספוילרים מינימליים - - Spoiler:
גו המי - נערה חזקה ובטוחה בעצמה, שמסתירה עבר עצוב. היא חלמה להיות זמרת קלאסית, אבל לאחר התמוטטות המשפחה שלה היא נאלצה להרשם לתיכון קירין. נמצאת במשולש אהבה עם סאם דונג וג'ין גוק. ג'ין גוק - רקדן מוכשר, אך תלמיד בעייתי בבית הספר. מצב משפחתו לא ברור. סונג סאם דונג - נער כפרי וטוב לב. התאהב בגו המי ממבט ראשון והלך בעקבותייה ללמוד בתיכון קירין. שם הוא מגלה את כישרונו המוזיקלי. יון בק הי - חברתה הטובה ומעריצתה של המי, שנרשמת עימה ללימודים, ומתחרה בה. ג'ייסון - קוריאני אמריקאי. הנער הכי פופולרי והרקדן הכי טוב בבית הספר. בעל נימוסים אמריקאיים. קים פיל סוק - מהזמרות המוכשרות בבית הספר, אך בעיה של עודף משקל מונעת ממנה לזכות בהערכה הראויה לה. פאנגירל של ג'ייסון. קאנג או היוק - מורה שרוב תלמידיו נכשלים, ונמצא בסכנת פיטורים. הוא הופך למחנך של ג'ין גוק, המי, סאם דונג ובהמשך פיל סוק. יאנג ג'ין מאן - חבר ילדות של המורה קאנג; הוא מוצא עבודה בתור מורה לאנגלית בתיכון קירין, ונהיה הכוריאוגרף של כיתתו של קאנג. דעה אישית: בד"כ יש לי רתיעה מדרמות אסייתיות בגלל טראומות מהעבר, אבל התעניינתי בסדרה הזאת בגלל הקאסט שמורכב בעיקר מזמרים (בעיקר מ-JYPE, כפי שניתן לראות; אבל משחקת שם גם IU אהובתי) והנושא המעניין. ציפיתי שהמשחק יהיה גרוע ושהכל יהיה קיטשי ומעפן ושאני אצחק על זה, אבל הסתבר שזו אחלה סדרה! לא הייתי קוראת לה סדרת איכות או משהו, והמשחק נע בין בינוני לטוב ולא יותר מזה, אבל בכל זאת אני ממש נהנית ממנה. כמו שכתוב בתקציר, הסדרה מתיימרת להראות את הצד האמיתי של תעשיית הבידור הקוריאנית... כמובן שהיא לא מראה הכל, אין התייחסות לניצול של זמרים בתעשייה או לעובדה שזמרים בקוריאה חייבים להסתיר את חיי האהבה שלהם - בקיצור, אין התייחסות לנושאים מעוררי מחלוקת. דבר צפוי בהתחשב בעובדה שהחברה JYPE משתתפת בהפקה. אבל הסדרה כן מציגה את הקושי של הזמרים והעבודה הקשה שלהם, ואת הערכים שמקדשת התעשייה. העלילה לפעמים קצת מופרכת אבל לא טיפשית בצורה בלתי יאומנת - בסה"כ טובה. הדמויות טובות גם. הן מעוררות סימפטיה (כשהן אמורות) והן לא חד מימדיות. בולטים במיוחד ג'ייסון ופילסוק - ואני לא רק אומרת את זה בגלל שאני מעריצה של IU; הם ממש ממש חמודים ביחד. פילסוק היא פאנגירל אבל היא לא מושפלת. היה קטע איתם שמאוד איכזב אותי (בנוגע למשקל של פילסוק), אבל אני מניחה שלא הייתי צריכה לצפות ליותר. וגם אחרי הקטע הזה הם המשיכו להיות חמודים. בקיצור... מאוד אהבתי. :) צפייה ישירה: כאן. | |
| | | SuperUkeChan Kami-Sama
מספר הודעות : 761 Join date : 17.01.11 Age : 32 מיקום : תל אביב
| נושא: Re: Dream High Fri Feb 04, 2011 8:38 pm | |
| אומייגאד זה נשמע כל כך מתוק ;_; אבל לצערי אין לי זמן לראות דרמות... בטח שלא בצפייה ישירה... אם יש לך הורדה אני אשמח, ככה אוכל להוריד ולנסות לראות את זה בבסיס (דיוידי נייד FTW! *_*) אבל אין לי זמן בבית לעשות את זה... אוף, יש כל כך הרבה דרמות שאני רוצה כבר לראות, ועכשיו הוספת לי עוד אחת לרשימה. >: | |
| | | Apocalypse Kami-Sama
מספר הודעות : 897 Join date : 17.01.11 Age : 30
| נושא: Re: Dream High Fri Feb 04, 2011 8:51 pm | |
| מתה לראות את זה. רק בשביל וויונג ואייו~~~ וויו קאפל. זה כזה חמוד ;_; - Spoiler:
אבל לפי מה שהבנתי הדמות של אייו לא הייתה אמורה לעבור איזו דיאטה קיצונית ולחזור סופר רזה ו, אה, אייו-ית למדי?
| |
| | | PASKO40056 Kimbap
מספר הודעות : 279 Join date : 23.01.11 Age : 28 מיקום : ראשלצ'~ D:
| נושא: Re: Dream High Sat Feb 05, 2011 5:05 am | |
| המליצו לי אליה, והאמתי שממש רציתי לראות את זה...זה נשמע ממש מעניין! ופיתחתי צפיות שממש ידברו על כל הניצול וזה...אבל ברגע שהבנתי שJYPE מעורבים בהפקה הבנתי שזה לא הולך לקרות~
זה לא שוויתרתי אליה זה פשוט שאני רואה איזה שש סדרות בו זמניתX___X שאין לי זמן לראות! ישלך אולי הורדה?;; וח"ח על הסיקור3> וחבל באמת שהם לא מדברים על הניצול ועל הקטע של חיי האהבה שלהם~ | |
| | | Robinamori Vegetable
מספר הודעות : 26 Join date : 04.02.11 Age : 31 מיקום : ראשון לציון
| נושא: Re: Dream High Sat Feb 05, 2011 6:38 am | |
| - SuperUkeChan כתב:
- אומייגאד זה נשמע כל כך מתוק ;_;
אבל לצערי אין לי זמן לראות דרמות... בטח שלא בצפייה ישירה... אם יש לך הורדה אני אשמח, ככה אוכל להוריד ולנסות לראות את זה בבסיס (דיוידי נייד FTW! *_*) אבל אין לי זמן בבית לעשות את זה... אוף, יש כל כך הרבה דרמות שאני רוצה כבר לראות, ועכשיו הוספת לי עוד אחת לרשימה. >: מצאתי מקור 8D Raws: (איך לעזאזל מתעתקים את זה? רואים? רואוים? >>;;; ) Xvid450p720pוהכתוביות כאן. ומצאתי ביחד עם כל זה את ה-OST, אם מישהו מעוניין בו. (: - Apocalypse כתב:
- מתה לראות את זה.
רק בשביל וויונג ואייו~~~ וויו קאפל. זה כזה חמוד ;_;
- Spoiler:
אבל לפי מה שהבנתי הדמות של אייו לא הייתה אמורה לעבור איזו דיאטה קיצונית ולחזור סופר רזה ו, אה, אייו-ית למדי?
- Spoiler:
כן, זה מה שקרה בפרק השמיני... ;_; זה היה צפוי ובכל זאת זה ביאס אותי קשות.
אני לא יודעת אם את רוצה פרטים מספיילרים באמת אז אני אכתוב את מה שקרה בנפרד: - Spoiler:
פילסוק אמרה לג'ייסון שהיא אוהבת אותו, והוא אומר שהוא אוהב אותה גם אבל רק בתור ידידה (הייתי כולי "לאאאאא למהההה" כשראיתי את זה, אשכרה חשבתי שהוא יהיה איתה מיד בגלל שזה ממש נראה כאילו הוא מת עליה...). פילסוק שואלת אותו אם הוא יסכים לצאת איתה אם היא תוריד במשקל תוך 200 יום. ג'ייסון נזכר בזה שהוא שמע אנשים אומרים שאין לפילסוק שום סיכוי להפוך לזמרת אם היא לא תוריד 30 קילו, אז הוא מסכים. ואז יש כזה מונטאג' של פילסוק מתעמלת, מוותרת על אוכל/אוכלת מזונות דיאטטיים, מסמנת ימים בלוח שנה וכו'. והופה! עברו 200 ימים והנה לנו פילסוק בעובי מקלון. עכשיו, באותו הפרק כשהיא דיברה איתו אחרי שעברו 200 ימים והוא לא זיהה אותה היא נראיתה מאוד בטוחה בעצמה ו... לא פאנגירלית, אז אנשים אמרו "זו כבר לא פילסוק, זו IU!" (למרות שלמיטב ידיעתי גם האופי של IU הוא לא כזה). אבל בפרק תשע היא מתנהגת כמו עצמה שוב, אז אין מה לחשוש בעניין הזה.
- PASKO40056 כתב:
- המליצו לי אליה, והאמתי שממש רציתי לראות את זה...זה נשמע ממש מעניין! ופיתחתי צפיות שממש ידברו על כל הניצול וזה...אבל ברגע שהבנתי שJYPE מעורבים בהפקה הבנתי שזה לא הולך לקרות~
זה לא שוויתרתי אליה זה פשוט שאני רואה איזה שש סדרות בו זמניתX___X שאין לי זמן לראות! ישלך אולי הורדה?;; וח"ח על הסיקור3> וחבל באמת שהם לא מדברים על הניצול ועל הקטע של חיי האהבה שלהם~ תודה רבה D: האמת שלגבי חיי האהבה, אני לא לגמרי בטוחה שלא ידונו בזה כי כבר הייתה שם ביקורת על מעריצות פסיכיות שמחכות לאנשים מתחת לבית, וסה"כ זו סדרת רומנטיקה אז יכול להיות שזה יקרה. אבל אין מצב שידברו על הניצול, אין שום ביקורת על תנאי העבודה שם ): יש מין מסר כזה של "הם קורעים את התחת וככה זה צריך להיות והם למעשה צריכים לקרוע את התחת עוד יותר". | |
| | | Miss snarcca. Vegetable
מספר הודעות : 22 Join date : 11.05.11 Age : 31 מיקום : אהמ...לגבי הדבר הזה.
| נושא: Re: Dream High Wed May 11, 2011 10:31 pm | |
| אני כבר חודשיים אומרת לעצמי לראות את זה...ואני עדיין לא עושה את זה....! | |
| | | hadarsan Nagiri
מספר הודעות : 93 Join date : 23.01.11 Age : 30
| נושא: Re: Dream High Sun May 15, 2011 11:54 pm | |
| ראיתי את הסדרה הזאת ואהבתי אותה כלכך!!~ סוזי שלי בתפקיד ראשייי3333>> המשחק אכן נחמד ולא מעבר, אבל נחמד לראות כל מיני זמרים בדרמה הזו, קליל ונחמד, עם אחלה פסקול. ומה צריך יותר מזה?^__^ | |
| | | | Dream High | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | אתה לא יכול להגיב לנושאים בפורום זה
| |
| |
| |
|