מספר הודעות : 761 Join date : 17.01.11 Age : 32 מיקום : תל אביב
נושא: קולולולולוש, חתונה בפורום! Fri Feb 04, 2011 9:19 pm
טוב, אז בעקבות שיחה רנדומאלית לחלוטין [כמו כל השיחות שלנו] אני הגעתי למסקנה שאני הקאנגין של הפורום [כי, כזה, אני בצבא ואני לגמרי האבא של הפורום~] ואור המושימושלמת היא הליטוק של הפורום [כי, כזה, היא המנהלת השנייה והיא האמא? XD] ואז הגענו למסקנה שאם אני קאנגין והיא ליטוק, אנחנו צריכות להתחתן. כי, כזה, קאנגין. :0 אז, כן. אורצ'אן, אהובתי. ♥ I RUV U BABE
[אגב, למקרה שזה מעניין אותכם, לאחר שהיא הציעה לי נישואים הסכמתי ברוב דמעות עם השיר Marry U של סופר ג'וניור. אויש אני כזאת אלף~ D:]
אומייגוד זה הפוסט המאה של הפורום. את קולטת שזה הפוסט המאה של הפורום? תראי על מה בזבזת אותו XD
סתםסתם 333333333333>
ציטוט :
Super Uke Chan (R) אומר/ת: *[... לול אני לגמרי הקאנגין של הפורום. ואת כל כך הליטוק של הפורום, אוהבת אותו ומטפלת בו אבל כל הזמן יורדים עלייך~] L O L L I D E L L A אומר/ת: *כידגלכחשיד אני ליטוק *אומייגוד *זה אומר שאני מקבלת קיוהיון? Super Uke Chan (R) אומר/ת: *XDDD *אה *לא? *XD *את ליטוק את לא מימין O: L O L L I D E L L A אומר/ת: *וטדשגשיד אבל קיוטוק ;_; Super Uke Chan (R) אומר/ת: *[... ט'וו, אם אני קאנגין ואת ליטוק, זה אומר שאנחנו נשואות? O:] *לא הקאפל האהוב עלי~ L O L L I D E L L A אומר/ת: *...וואו באמת תהיתי על זה, איך קרה המקרה שבו לא הצעתי לך נישואים מעולם? Super Uke Chan (R) אומר/ת: *אני לא יודעת? O: L O L L I D E L L A אומר/ת: *זה לא בסדר>:::::: *WILL YOU BE MY KANGIN? Super Uke Chan (R) אומר/ת: *לול יש לי מליון בעלים, נשים, חיות מחמד [... פנריר מהארי פוטרXD] וילדים D: L O L L I D E L L A אומר/ת: *את גם בצבא, זה מתאים ;; Super Uke Chan (R) אומר/ת: *שנייה, אני רוצה לעשות את זה כמה שיותר רומנטי *https://www.youtube.com/watch?v=ir-tZS3TaxM *זו התשובה שלי -הנהון- L O L L I D E L L A אומר/ת: *333> Super Uke Chan (R) אומר/ת: *333333333333> L O L L I D E L L A אומר/ת: *[....אנחנו הרגע התחתנו בסוג'ו-סטייל. מה לעזאזל O___ם] Super Uke Chan (R) אומר/ת: *XD *אני אלף *לא יודעת מה איתך *זו בדיוק הדרך שבה רציתי להתחתן. |3>|
קצת צונזר למען, אה, פרטיותינו. לול. אבל זה הרעיון הכללי.
אני אוהבת אותך, עטר~!
SuperUkeChan Kami-Sama
DAISUKI SARANGHAE WO AI NI TE AMO JE T'AIME ICH LIEBE DICH I LOVE YOU אני אוהבת אותך. 3333333333333333333333333333333333333333333>
אה, וזה בסדר, לא היית צריכה לצנזר. אני מניחה שזה הגיוני שאחרי החתונה נרצה... להתייחד. :0 אין מה להתבייש בזה~ P: :D
Narukyuu Vegetable
מספר הודעות : 49 Join date : 03.02.11 Age : 33 מיקום : צבא רוב הזמן
נושא: Re: קולולולולוש, חתונה בפורום! Sat Feb 05, 2011 1:29 am
פפטט XDD מזל טוב
PASKO40056 Kimbap
מספר הודעות : 279 Join date : 23.01.11 Age : 28 מיקום : ראשלצ'~ D:
נושא: Re: קולולולולוש, חתונה בפורום! Sat Feb 05, 2011 4:55 am
לול מזל טוב!D: *להתחתן בסוג'ו סטייל...גאד...גמאני רוצה;;!* תלדו הרבה ילדים כן? ועם אתםצריכים בייביסיטר תתקשרו אליי ;)
SuperUkeChan Kami-Sama
נושא: Re: קולולולולוש, חתונה בפורום! Sat Feb 05, 2011 6:24 am
אנחנו קאנגטוק, ברור שיש לנו מליון ילדים XD [ט'וו זה קצת מצחיק שטכנית, קאנגין צעיר מחלק מהילדים שלו. אבל, ניחא.] (נו כל מי שבינו לבין היצ'ול. כי היצ'ול לא הבן שלהם היצ'ול הוא האחות התאומה הסתומה של ליטוק~ גאד אני באמת חייבת לפרסם את הפאנפיק שלי פה, הוא כזה פאנפיק מטומטם אבל אני אוהבת אותו ממשXD)
Robinamori Vegetable
מספר הודעות : 26 Join date : 04.02.11 Age : 31 מיקום : ראשון לציון
נושא: Re: קולולולולוש, חתונה בפורום! Sun Feb 06, 2011 4:37 pm
בסימן טוב ומזל טוב O:
Apocalypse Kami-Sama
מספר הודעות : 897 Join date : 17.01.11 Age : 30
נושא: Re: קולולולולוש, חתונה בפורום! Tue Feb 08, 2011 3:02 am
לול עטר התגובה שלך הזכירה לי שיר ומלא זמן שאני רוצה לשים אותו כאן וכל פעם שוכחת אז בבקשה, (הפזמון) מוקדש לך
SuperUkeChan Kami-Sama