מספר הודעות : 26 Join date : 04.02.11 Age : 31 מיקום : ראשון לציון
נושא: 2NE1 Sat Feb 05, 2011 9:52 am
שם הלהקה: 2NE1 ז'אנר: פופ, היפ הופ, R&B, אלקטרוני, דאנס חברות הקבוצה: ארבע נשים - CL, בום, דארה ומינזי. חברה: YG Entertainment (החברה של Big Bang) בכורה: ב-2009, עם השיר "Fire"; אבל הן הוציאו כמה חודשים לפני זה את השיר-פרסומת "Lollipop" בשיתוף עם ביג באנג.
חברות הלהקה:
שם במה: CL שם אמיתי: Lee Chaerin (לי צ'רין) שם אנגלי: Faith Lee תאריך לידה: 26/2/1991 (בקרוב בת 20) דת: קתולית תפקיד: ראפרית ומנהיגת הלהקה. CL יודעת לשיר, לרקוד ולעשות ראפ. יש לה נוכחות חזקה על הבמה וכריזמה ענקית, שבזכותה היא נבחרה להיות מנהיגת הלהקה, למרות שבום ודארה מבוגרות ממנה. חוץ מדרום קוריאה, היא גם גרה בעבר ביפן, צרפת וארצות הברית, ולכן היא דוברת אנגלית, יפנית וצרפתית. היא שרה את השיר "Please Don't Go" ביחד עם מינזי. אה, ומעריצים בינלאומיים מכנים אותה היא מכונה "The Baddest Female". מה שנכון נכון!
שם במה: בום שם אמיתי: Park Bom (פארק בום) שם אנגלי: Jenny Park תאריך לידה: 24/3/1984 (בת 26) דת: נוצריה תפקיד: זמרת מרכזית בום היא החברה הכי מבוגרת בלהקה, ולדעת אנשים רבים (כולל אותי), הזמרת הכי טובה. היא חייה בארצות הברית שישה שנים ולמדה שם פסיכולוגיה וגם מוזיקה (למרות התנגדות הוריה, ובעידוד דודתה). לבסוף היא הפסיקה את הלימודים בשביל להצטרף ל-YG Entertainment. היא הייתה אמורה להיות סולנית, אבל בגלל האופי הביישני שלה הוחלט שהיא תצטרף ללהקה. היא יודעת לנגן על פסנתר, חליל וצ'לו. היא הוציאה סינגל סולו משלה - "You and I".
שם במה: דארה שם אמיתי: Sandara Park (סאנדארה פארק) שם אנגלי: Sandy Park שם ש-CL קוראת לה בשביל לעצבן אותה: Ssandara Park(בקוריאנית יש הבדל!) תאריך לידה: 12/11/1984 (בת 26) דת: אתאיסטית תפקיד: זמרת המשפחה שלה עברה לגור בפיליפינים כשהיא הייתה בת 8, ולכן היא יודעת אנגלית (אבל אנגלית של פיליפינים) וטאגאלוג. היא מאוד מוכרת בפיליפינים בגלל שהיא השתתפה בגירסה הפיליפינית של כוכב נולד וזכתה במקום שני. האלבום הפיליפיני שלה הגיע לפלטינום כפול במכירות, והיא כיכבה שם בארבעה סרטים. היא עזבה את הפיליפינים עם משפחתה ב-2007, וחתמה על חוזה עם YG Entertainment יום אחרי שהיא הגיעה לקוריאה. היא אחותו הגדולה של פארק סאנגהיון (Park Sanghyun - מוכר גם בשם הבמה Thunder) מהלהקה MBLAQ. גם היא הוציאה שיר סולו - "Kiss", שאין לי מושג מה הקשר בינו לבין הקליפ שלו |: בתוכנית הריאליטי של 2NE1 אפשר לראות שהיא בחורה ממש חמודה ומצחיקה 3>
שם במה: מינזי שם אמיתי: Gong Minji (גונג מינז'י) שם אנגלי: Minzy Gong תאריך לידה: 18/1/1994 (בת 17) דת: נוצריה תפקיד: רקדנית ראשית, לפעמים עושה ראפ מינזי היא רקדנית מדהימה, והיא מחברת את הכוריאוגרפיה של הרבה מהריקודים שלה בעצמה. היא יידועה בזכות הריקודים הפרובוקטביים שלה. למעשה מנכ"ל YG Entertainment אמר לה להשתדל להיות פחות סקסית כי היא צעירה מדיי. הלוואי שהייתי ממציאה את זה |: מינזי התגלתה דרך סרטון שהועלה לאתר של YGE ע"י אדם אנונימי. הם ראו את הסרטון והציעו לה לעבוד אצלם. כפי שנאמר, היא הוציאה סינגל בשיתוף עם CL שנקרא "Please Don't Go".
דברים שכדאי לדעת: - למועדון המעריצים שלהם קוראים בלאקג'ק. הצבע הרשמי של המועדון הוא ורוד פוקסיה. - בתחילת הדרך הן נקראו "הגירסה הנשית של Big Bang", אבל אני חושבת שהן כבר עברו את השלב הזה... - השירים שלהם לא מיועדים לאנשים שלא אוהבים auto-tune. אבל למרות מה שאפשר לחשוב, הן באמת יודעות לשיר, כפי שהן הוכיחו עם הבלדה "It Hurts". ה-auto-tune נמצא שם רק בשביל האווירה האלקטרונית/עתידנית. - כמו כן הקליפים שלהם לא מיועדים לאנשים הסובלים מאלרגיה לתלבושות מטורפות. ראו הוזהרתם. - עד כה הן הוציאו מיני-אלבום - "2NE1", ואלבום - "To Anyone". - יש להן תוכנית ריאליטי בת שתי עונות, בה ניתן לצפות כאן. - ל-"Fire" יצאו שני קליפים - "גירסת חלל" ו-"גירסת רחוב". בתקופת הקידום של השיר הן הופיעו רק פעם אחת בשבוע בתוכניות טלוויזיה (לעומת להקות קוריאניות אחרות שמופיעות בד"כ שלוש פעמים בשבוע). - הסינגל הבא אחרי "Fire" היה "I Don't Care" שבוצע גם בגירסת רגאיי. - לאחר שהן הוציאו את הסינגל "Try to Follow Me" ועד שהן הוציאו את האלבום הראשון שלהן עברו שבעה חודשים בהם הלהקה קצת נעלמה. - בתקופת האלבום הראשון שלהן, "To Anyone", הן קידמו שלושה שירים (במקום שניים כמקובל): "Can't Nobody", "Go Away" ו-"Clap Your Hands". כמו כן, הן לא קיצרו אף אחד מהשירים בהופעות שלהן בתכניות הטלוויזיה. - חודשיים אחרי שהן הוציאו את האלבום שלהן, הן הוציאו עוד סינגל - שיר הר&ב "It Hurts". - 2NE1 עובדות כרגע על אלבום אמריקאי בעזרת Will.i.am (ראפר מהבלאק אייד פיז, למי שלא יודע). בימים אלה הן מוציאות לראשונה שיר ביפן - את הגירסה האנגלית של Can't Nobody. בהצלחה להן. 3>
הייתי שמה גם את Try to Follow Me ואת You & I אבל נמאס לי מהסיקור הזה ;___; מצטערת לול. *לוחצת שלח ולא מסתכלת יותר על 2NE1 בחיים!!!*
Try to Follow Me
You & I (שיר הסולו של בום)
נערך לאחרונה על-ידי Robinamori בתאריך Sun Feb 06, 2011 8:49 pm, סך-הכל נערך פעם אחת
Apocalypse Kami-Sama
מספר הודעות : 897 Join date : 17.01.11 Age : 30
נושא: Re: 2NE1 Sat Feb 05, 2011 2:14 pm
[כתמיד, אור תתייחס קודם כל לחלק החשוב ביותר] אני מממממממממממש אוהבת את התמונה ששמת של בום XD ולCL יש את האבא המאגניב ביותר בעולם ואני מרגישה מחוייבת לציין זאת. זהו. ם:
בכלאופן, ח"ח על הסיקור~ האמת רציתי לסקר אותן אבל הייתי כזה..... חסרת כוחות כי עובדת על הבגרות שלי על ריין O___ם;
פעם אחרונה שבדקתי גם CL מכנה את עצמה ד'ה באדסט פימל[סיאול סיטי אבר האד~~]
וגם בום הופיעה בכמה שירים של ביגבאנג עוד לפני הדביוט שלה, לא שאני מצליחה לזכור אילו שירים כרגע... אבל אני זוכרת שירים. ._. ג CL השתתפה בכמה שירים של ביגבאנג וYG באופן כללי לפני הדביוט
לכולן יש שמות חיבה בתוך הקבוצה, ואפשר לראות את זה במי2דיי/סייוורלד שלהן. זה סופר חמוד~ אני יודעת שבום ומינזי קוראות לדארה בשם אחר.... ודארה קוראת לCL בכינוי מסויים שמעצבן אותה גם. ולמינזי סתם יש כינוי חמוד שאני לא מצליחה להיזכר בו ב10 בבוקר
מינזי דומה לCL. המוןהמון. [הייתי חייבת להגיד את זה] ולול בטרונגהארט היא רקדה ריקוד פרובוקטיבי ואז הכריחו את סונגקי לחקות אותה והוא היה כזה פייל אבל זה היה כזה מצחיק~ ואז גיליתי שהיא בגילי וחרב עולמי עלי.
SuperUkeChan Kami-Sama
מספר הודעות : 761 Join date : 17.01.11 Age : 32 מיקום : תל אביב
נושא: Re: 2NE1 Sat Feb 05, 2011 4:55 pm
אני מתה עליהן *_* אחת מלהקות הבנות האהובות עלי~ חבל שלא שמת את פולוו מי כי זה די אחד השירים האהובים עלי~ [לפחות, היה. עד שטו אניוואן יצא ואז התמכרתי קשות לקאנט נובאדי~] בכ"מ~ לא ידעתי הרבה פרטים קטנים כאלה על חברות הלהקה כי הכרתי אותן די לא מזמן (ממש קצת זמן לפני שטו אניוואן יצא) ורק לאחרונה ממש התמכרתי אליהן... אז שמחתי נורא לקרוא את הסיקור! ^^
[-בוכה- מינזי קטנה כל כך ;_; אוף סעמק מה נסגר עם הקוריאנים האלה, פשוט עם של פדופילים T_T]
hadarsan Nagiri
מספר הודעות : 93 Join date : 23.01.11 Age : 30
נושא: Re: 2NE1 Sat Feb 05, 2011 4:57 pm
גאד סיקור מושקע כמו החייםXDD 2ני1 הן שלמות טהורה, וההוכחה שבנו לא צריכות להתלבש בבגדים מינימליים ולרקוד באופן לא-צנוע-בעליל כדי להצליח (מינזי זה כבר סיפור אחר=.=) באמת שעד הדיסק האחרון שלה לא ממש אהבתי אותן (אבל שמעתי את פריטי בוי בלופים), ואחרי האלבום הה פשוט היה ברור שהן ברמה אחרת לגמרי משאר הלהקות. כולן שם זמרות מדהימות, הן לא מוכרות את עצמן, לא מפחדות מביקורות, ופשוט יוצרות מוזיקה טובה ומדבקת ששונה מרוב הלהקות בתחום, לא רק בתוך קוריאה, אלא בכללי מהמהקות שאני מכירה. ואני מכירה הרבהXd מדהימות, ושאפו על הסיקור המושקע~
Robinamori Vegetable
נושא: Re: 2NE1 Sun Feb 06, 2011 3:31 pm
תודה לכולם D:
הדר, אני חושבת שהן דווקא ממש לא צנועות XD כאילו תקשיבי למילים של הגירסה האנגלית של Can't Nobody... :ס ולדעתי זה טוב כי זה לא בא ממקום של החפצנה (לדעתי).
בכלמקרה... חדשות טובות! תהיה עונה שלישית ל-2NE1TV! (תוכנית הריאליטי שלהן) סונגרי (מביג באנג) השתתף בתוכנית שקוראים לה Mnet Took ולקח אותם למשרדים של YGE, ושמה הם ראו את CL שאמרה שתהיה עונה שלישית, ואפשר לשמוע ברקע את הגירסה היפנית של Love is Ouch. =DDDDD
שומעים את Love is Ouch בתחילת הוידאו, ו-CL מדברת על 2NE1TV ב-4:44 (:
PASKO40056 Kimbap
מספר הודעות : 279 Join date : 23.01.11 Age : 28 מיקום : ראשלצ'~ D:
נושא: Re: 2NE1 Sun Feb 06, 2011 6:29 pm
ואוו ח"ח על הסיקור, אני לא יודעת פרטים כאלה קטנים על הלהקות שאני אוהבתXD האמתי...שהם בין הלהקות שאני לא אוהבת( אני גם לא שומעת כ"כ להקות בנות~). כמו שאמרת זה לא מתאים למי שלא אוהב את הסגנון המסויים ההוא...אבל כששמעתי את הבלה ההיא...הם שרות מדהים!3>
hadarsan Nagiri
מספר הודעות : 93 Join date : 23.01.11 Age : 30
נושא: Re: 2NE1 Sun Feb 06, 2011 9:57 pm
אני לא אומרת שהן צנועות לגמרי, אבל אם תשווי אותן לריינבוו או למיס איי... (ואגב, מיס איי מדהימות. אני מתה עליהן~ ואני באמצע לכתוב עליהן סיקור אבל אמא אסרה עלי להיות במחשב אז יש לי בעיה לפרסם אותו._.)
בכלמקרה הן מדהימות*~*
Robinamori Vegetable
נושא: Re: 2NE1 Thu Feb 10, 2011 3:15 pm
יצאו סאבס לסונגרי ב-MNET TOOK :ס
בום פשוט מהממת XD אני מתה עליה ♥
וראיון עם דארה:
yukichan Vegetable
מספר הודעות : 1 Join date : 12.05.11 Age : 28 מיקום : ashdod
נושא: *O* Thu May 12, 2011 2:15 am
ואיי אני כול כך אוהבת תלהקה הזאת *O* הן כול כך יפות ושירים שלהן ממש יפים