אז לכל האנשים שצחקו עלי כשאמרתי להם שקיימת קבוצה כזו, לכו תמותו. היא אמיתית למדי
טוב, להגיד את האמת? אני יודעת כלום עליהן. מעבר לשמות של חברות הקבוצה, העובדה שהן חמודות ושיש להן מלאן אנטי'ס בגלל השיר "מאפיה"(יפורט בהמשך~), אני פחות או יותר... יודעת כלוםD: אני אפילו לא יודעת להתאים בין שם לפרצוף בתמונות. אז ניסיתי לדלות כמה שיותר מידע ו, אה.......... טוב, נסתדר אם מה שיצא O____O
שם קבוצה: CANDY MAFIA שנות פעילות:איפה בדצמבר 2009 עד.... היום?D: ז'אנר:אני חושבת שפופ. חושבת. פופ. מספר חברות קבוצה: היו 4, הפכו 5 מתישהו(עם הצטרפותה של באםבאם~)
מידע כללי: לול, אמ. היה קשה לדלות את זה כי... אףא חד לא כותב עליהם כלום כחלשדיגכילכשדךלןוכשדגלשדגכ אז נשרוד עם מה שיש קבוצה תאילנדית המורכבת מחמש בנות(פעם ארבע). התחילו כקבוצת קאברים בתוכנית תאילנדית כלשהי של, אה, קאברים. זכו בהרבה תחרויות במקום ראשון, קיבלו המון אהדה מהאנשים התאילנדים ולבסוף הוצע להן חוזה הקלטותD: שיר הדביוט שלהם הוא מאפיה, והוא צבר להם המון... טוב, שנאה. כי הקליפ שלו זהה, פחות או יותר, לפייר של 2NE1. שזה עצוב קצת. הן המשיכו לצבור שנאה כי אנשים חושבים שהם 2NE1/פורמינוט וואנאביז, אבל אני חושבת שהן די חמודות. אה, והגיל הממוצע שלהן הוא 14. 14!!!!!!!!!!!!!!!111111 אלוהים ישמור אותן. >:
MILK לא הצלחתי למצוא תמונה שלה לבד, היא זו עם החולצה הורודה למעלה שם:ณัฐนรี อนันต์ลักษณ์การ (אם תצליחו לקרוא, תגידו לי >:!) שם במה:MILK תאריך לידה: 6.9.1995
NETT לא הצלחתי למצוא תמונה שלה לבד, היא זו עם החולצה הכחולה למעלה שם: ปนัสยา กิตติถากุล (אם תצליחו לקרוא, תגידו לי >:!) שם במה:NETT תאריך לידה: 9.9.1995
GARN לא הצלחתי למצוא תמונה שלה לבד, היא זו עם החולצה הכתומה למעלה שם: รังสิต เนาวกูล (אם תצליחו לקרוא, תגידו לי >:!) שם במה:GARN תאריך לידה: 13.10.1995
NUNE לא הצלחתי למצוא תמונה שלה לבד, היא זו עם החולצה הצהובה למעלה שם: แพรววริน วานิชย์หา (אם תצליחו לקרוא, תגידו לי >:!) שם במה:NUNE תאריך לידה: 9.1.1996
BAMBAM לא הצלחתי למצוא תמונה שלה לבד, היא זו עם החולצה הירוקה למעלה שם: วรุณธร เทียมศักดิ์ (אם תצליחו לקרוא, תגידו לי >:!) שם במה:BAMBAM תאריך לידה: 18.2.1996 מידע נוסף:(אומייגוד, יש כאן עוד מידע!!!!!!!!!!!!!!!!11) התווספה לקבוצה מתישהו ב2010 (/מידע לא שימושי בעליל)
סתם כי זה סופר מצחיק אותי, תמנוה שלהם עם שייני וG20(שהן הגרסה התאילנדית של סנסד)
קנדי מאפיה הן הבנות עם החצאיות האדומות, ו.... -מנסה להתאים בין שם לפרצוף- באםבאם, נט, מילק, נון, גארן? נראהלי הן עומדות בסדר הזה. תמונה ממאחורי הקלעים של סטארקינג, אגב. כל הבנות בתמונה התחילו עם אוניו~
בכלאופן, קליפים ושאר שטויות!
MAFIA
אתם רואים את הדמיון בין זה לפייר? הן עדיין 4 כאן~
גרסת ריקוד
דאנס באטל נגד G20. אח"כ הן הופיעו עם זה בסטארקינג, מסתאבר(אני לא ידעתי שהן בכלל הופיעו בסטארקינג עד לסיקור הזה)
אני חצי בטוחה שקאנדי מאפיה הן אלו שהופיעו עם מיוזיק של 4מינוט. אל תתפסו אותי על המילה ;_; (-בודקת בפרק של סטארקינג- כן, קנדימאפיה הופיעו עם מיוזיק~) (-מחליטה שזה מצחיק מספיק כדי שכולם יראו-)
WHY YES, THE DID MOLEST ONEW ושימו לב לכך שאפילו טאמין חושב שהן חמודות. זה כלכך לא בסדר ;;
BLINK BLINK
Alzheimer
השיר הראשון שלהן ששמעתי~ סופר חמוד ;;
אני זוכרת שהיו עוד קליפים שלהן שראיתי אבל אני לא מוצאת ;__;~~~ סליחה יוספו אם אמצא. ;; סיקור זה נגמר לבינתיים. עכשיו תגיבו, זונותבבקשה. השקעתי
(אני לגמרי מכחישה את העובדה שלקח לי הרבה זמן לכתוב את הסיקור הזה כי ראיתי הופעות שלהן, של 2היי/קיי-אוטיק וG20 ועוד מלא שמצאתי באמצע. דעתי בכלל לא הוסחה. בכלל בכלל) (אבל, אם נניח בצורה היפוטתית שמצאתי, אני אהיה חייבת לציין ש2היי/קיי-אוטיק מדהימיםמדהימיםמדהימים וההופעות שלהם בלייב זה כזה לךכודשגכחלדשכלושטדכשלךדחכשד ואלוהים ישמור אני אוהבת אותם כלכך. מזל שזה רק בצורה היפוטתית) (ואם נמשיך עם ההיפותיזה מלמעלה, אני אהיה גם חייבת לטעון שלמרות שהסיקור הזה נעשה על קבוצה מלייבל של מונו-משהו, שם חתומות גם G20, אני מממממממש אוהבת את הלייבל קאמיקאזה ווייב)
SuperUkeChan Kami-Sama
מספר הודעות : 761 Join date : 17.01.11 Age : 32 מיקום : תל אביב
נושא: Re: Candy Mafia Sat Feb 05, 2011 5:33 pm
אוקי, אני רק אציין קודם כל שאני ממש שמחה שעשית את הסיקור הזה כי אני ממש רציתי כבר לשמוע עוד להקות אסייאתיות שהן לא רק מקוריאה או יפן! ותאילנד זה כזה ♥ אזאז ייאי D: הן ממש ממש חמודות~ רק חבל ש*ההכי מבוגרת שם* קטנה ממני ב3 וחצי שנים. >_>; זה קצת מוריד לי מהן, אבל לא נורא. הן סופר מתוקות~ ניסיתי לחפש הורדה שלהם ב4שרד אבל זה מצא לי רק את ה3 שירים ששמת אז... אמ, כן. אם יש לך הורדה של אלבומים שלהן או שיש לך עוד שירים שלהן על המחשב תגידי לי אני רוצה~~ ^^ ועכשיו, נגיב על כל דבר בנפרד:
-מאפיה: הקליפ באמת מזכיר את 2NE1, אבל השיר לא אז זה בסדר~ האמת שאותו הכי פחות אהבתי מהשלושה ששמת XD למרות שהוא חמוד~
-בלינק בלינק: שיר חמוד D: הן לבושות ממשממשממש יפה שם. האמת שהם קצת מזכירות לי [המון] את אפאקס בקליפ הזה~ וזה מצחיק כי בדיוק כשחשבתי על זה הן פתאום החליפו שיער[?!] והייתה שם אחת עם שיער שחור-בלונדיני קצר שלשנייה אחת נראתה בול כמו אמבר XDDDDDDD כאילו באמת אני כזה "וואי הן נורא דומות לאפאקס" -צצה לי מישהי דמויית אמבר על המסך- "... O:" אבל אחר כך הראו אותה עוד כמה פעמים והיא לא נראית כמוה~ רק השיער וטיפה הבגדיםXD
-אלצהיימר: אוקי, קודם כל- וטף מי כותב שיר כלכך שמח על פאקינג אלצהיימר? XD ט'וו אני חושבתש כבר השמעת לי את השיר הזה פעם כי זה זכור לי~ אניווייז שיר סופר מתוק *_* ויש לי פטיש לתלבושות בצפר [של בנות] אז בכלל~ געע יש שם מישהי שנראית פשוט כמו הגרסא האסייתית של נדיה מקטנטנות וזה ממש וטף XD אבל השיר כזה ♥ שיואוז~
-השטות מסטארקינג: אוקי בואו אני אתחיל מזה שסטארקינג זה גאונות לשמה~ אני חולה על התוכנית הזאת ואני מסוגלת לבהות בה שעות, גם אם אני לא מבינה מה הם אומריםXD [ט'וו זה הרבה יותר מצחיק עם תרגום] אניווייז- זה ממש מצחיק אותי איך שאונטוק מוצאים דרך להידחף לכל מקום גם אם הם לא קשורים >_>; בעיקר ליטוק חחחחחחחח הוא כזה לידר טיפשXD אבל לא חשוב זו לא הפואנטה~ כאילו סתם הייתי חייבת לציין את זה כי זה הדבר הראשון שאני שמה לב אליו בכל פרק של סטארקינג [מהחדשים, נו, מאז שאונטוק נהיו קבועים בתוכניתXD] אזאז כן~ ו- LOL אוניו כל כך מסכן. הוא לא יודע מה לעשות עם עצמו ויונגהווא לידו עוד שנייה מת מצחוק XD [לא שיונגהווא היה מגיב יותר טוב אם הן היו אונסות אותו, כן? אבל מילא.] וברור שטאמין אוהב אותן, סוף סוף חבורה של בנות שהוא יכול להיות פדופיל עליהן >_>; [ולא סולי לא נחשבת כי זה לא פדופיליה, תחשבי על זה שהוא אמור להיות בי'א והיא בי' וזה לגמרי הגיוני שהם יהיו ביחד:0] ואגב~ XD הן רוקדות RDD יותר טוב מאוניו. [סתם, נו, אני יודעת שהוא סתם היה סופר מובך אז הוא לא בדיוק התאמץ לרקוד אבל תאכלס זה אוניו והוא תמיד גרוע בריקודים XD יצור טיפש שנופל. (ומפיל את המיקרופון ונופל על התחת בנסיון להביא אותו. אבל זה כבר שיר אחרXD)]
בכל מקרה~ ח"ח על הסיקור, הן ממש מתוקות והייתי שמחה אם תוכלי לשלוח לי במסן עוד שירים שלהם D: [ואם אין לך, אז אצטרך להוריד רק את ה3 האלה. אבל הייתי שמחה לעוד;;]
Apocalypse Kami-Sama
מספר הודעות : 897 Join date : 17.01.11 Age : 30
נושא: Re: Candy Mafia Sat Feb 05, 2011 6:07 pm
אני יודעת שיש להן עוד שירים(ראיתי הופעות שלהן עם השירים אבל אל טרחתי לשים בסיקור כי זה איכות של פאנקאם XD), אבל איןלי משוג איך קוראים להם ס_____ס באופן כללי מומלץ לך להוריד שירים שלהן ושל G20, כי הן די דומות לול והן "יריבות" אומשהו כזה אבל לי הן נראות סתם... סופר חמודות? XD וגם כל האמנים של קאמיקאזה וייב הם נהדרים!!!!!!! וקיי-אוטיק פשוט כלחשדיגכשדעדשגעכגשדלחידגכעחי בעיקר 2היי(שזה שני בחורים מקיי-אוטיקXD)
מאפיה זה שיר הדביוט שלהם, ואני לא משהו מתה עליו. אבל הן מופיעות איתו המוןהמון אז... הוא תקוע לי בראש. XD אבל הוא הפחות טוב מבין כולם >: בלינקבלינק זה המוווווווווווווווווווווון אוטוטיון ורציתי למות בשלב כלשהו, אבל כשהן שרות אותו לייב הוא פשוט מדהים והן רוקדות עם סטיקלייטס וזה סופר משעשע. וסביר להניח שהשמעתי לך אלצהיימר כי הייתי כזה "אומייגוד השיער שלה כלכך ארוךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך"
את ראית את כל השטות של סטארקינג או רק את הריקוד? כי אני חצי בטוחה שאו בחלק הזה או בחלק השני יש גם סולי שעושה אגיו והייתי כזה לחכוגדלוכטשדגחכלישגדכ סולי~~~ ואז מישהי מקנדי מאפיה גם עושה אגיו ו...סולי הרבה יותר חמודה XD וטאמין כולם "קוו33333>" עליהן שזה עצוב. ברמות ואוניו סתם מוטרד שיש לו פאנגירלז צעירות כאלו, באמת.
מצאתי את זה הרגע וזה די מאגניב~~~ ג'י20 וקנדימאפיה רוקדות/מבצעות "טלפון" של ליידי גאגא~ ואז ראיון שלא הבנתי בו כלום XD
ושוב, סתם כי זה חמוד:
הבנות רוקדות לוציפר וHUH, בזמן שצעקות המעריצים נשארות אותו הדבר כמו בהופעות של שייני ו4מינוט XD
בכל מקרה, זה עוד שיר שלהן(או קאבר ממש טוב), שאיןלי משוג איך קוראים לו:
הן... צעירות. ממש כאילו. הן מזכירות לי קצת את GP BASIC בגיל שלהן. (רק שהן נראות יותר מבוגרות וכל זה..) האמת שהן די בסדר, לא כאלה צווחות בכל השירים ם:
סיקור נהדר. ♥
Apocalypse Kami-Sama
נושא: Re: Candy Mafia Sat Feb 05, 2011 6:42 pm
אני יודעת, זה כאילו הן צווחו הרבה יותר כששמענו את זה ביחד O____ם אבל הן כאלו חמודות~~ והן יותר מבוגרות מGP בייסיק. נראהלי. לפחות הממוצע גילאים?
♥♥♥♥♥♥♥!
Robinamori Vegetable
מספר הודעות : 26 Join date : 04.02.11 Age : 31 מיקום : ראשון לציון
נושא: Re: Candy Mafia Sat Feb 05, 2011 8:49 pm
תודה על הסיקור D: גם אני רוצה להכיר יותר להקות ממדינות אסייתיות אחרות! מאפיה לא כזה דומה לפייר :ס 2NE1 לא המציאו את הרקעים האלה. רק השימוש באופנועים דומה וגם זה לא נראה לי כמו משהו מקורי של 2NE1.
Apocalypse Kami-Sama
נושא: Re: Candy Mafia Sat Feb 05, 2011 8:53 pm
אניה אמת לא שמתי לב בכלל עד שאמרו לי שזה דומה XD
וכעקרון אני מתכננת לעשות עוד מלא אבל.... איןלי חיים. יש המון להקות משאר מדינות אסיה שאני אוהבת, הואריואדוי לדוגמא או BY2 ו2היי/קיי-אוטיק. 333> ופארנהייטטטטטטטטטטט
פשוט איןלי כוח לשבת ולכתוב... אבלא ני אעשה את זה, מתישהו. אולי אפילו השבוע
hadarsan Nagiri
מספר הודעות : 93 Join date : 23.01.11 Age : 30
נושא: Re: Candy Mafia Mon Feb 07, 2011 2:02 am
האמת שלי יש בעיה רצינית עם להקות של ילדות קטנות שרוקדות כמו שרמוטות ואין להן מושג מה הן עושות בכלל, גומנה._. אבל הן כן רקדניות טובות, פשוט הריקודים שלהן... השירים לא משהו לטעמי, צריך לעבוד איתן עוד על השירה אבל יש להן קולות טובים... כרגע הן סתם חיקוי של המון להקות>.< " (ובקשר למאפיה- אני ישר חשבתי שזה ממש דומה...)
היה צריך לעשות איתן טרייני קצת יותר ארוך ולהוציא אותך רק יותר בוגרות, אבל בסכ"ה הן יכולות להיות בסדר~
Apocalypse Kami-Sama
נושא: Re: Candy Mafia Mon Feb 07, 2011 10:58 am
...הן לא ממש היו טרייני, כי הן היו מפורסמות לפני שחתמו איתן על חוזה ._. IMO הן משתפרות כל הזמן, ואפשר לראות את זה בהופעות של בליקבלינק(השיר האחרון שהן הוציאו) אבל לא יודעת, כל אחד ודעתו שלו.
ואני לא חושבת שהן חיקוי בכלל בכלל
raz_love_asia Nagiri
מספר הודעות : 69 Join date : 20.02.11
נושא: Re: Candy Mafia Sun Feb 20, 2011 1:42 am
הן מדהימות..אני חושבת שהן ממש טובות.. די! חובה לעשות סיקור על האומנים של kamikaze wave ובאופן ספציפי על k-otic !
Apocalypse Kami-Sama
נושא: Re: Candy Mafia Sun Feb 20, 2011 1:50 am
raz_love_asia כתב:
הן מדהימות..אני חושבת שהן ממש טובות.. די! חובה לעשות סיקור על האומנים של kamikaze wave ובאופן ספציפי על k-otic !
יום שלישי אני סוף סוף מסיימת עם העבודה לבגרות ויכולה לחזור ולסקר כל מה שבאלי~ אני כנראה כבר אארגן סיקור ענק על קייאוטיק עם דגש קל על 2היי ומעלליהם בטאיוון (:
raz_love_asia Nagiri
נושא: Re: Candy Mafia Sun Feb 20, 2011 7:33 pm
מה היו מעלליהם בטאיוון?
Apocalypse Kami-Sama
נושא: Re: Candy Mafia Sun Feb 20, 2011 10:52 pm
אהה כעקרון אני מדברת על השיר עם התאומות BY2[האו האו איי וו~], אבל אם היה להם שיר איתןא ני בטוחה שיש עוד מעללים בטאיוון. (:
raz_love_asia Nagiri
נושא: Re: Candy Mafia Sat Mar 26, 2011 2:43 am
למה אין סיקור חדש? אני מתה לסיקור על k-otic כבר....
Apocalypse Kami-Sama
נושא: Re: Candy Mafia Sat Mar 26, 2011 3:04 am
כי, אמ, אני צריכה הכלין מצגת על ריין+לסדר את החדר לקראת פסח+ללמוד לספרות+ללמוד למתמטיקה+ללמוד לתנ"ך+ללמוד לביוטכנולוגיה+איכשהו לעבור מגנים ובגרויות.... וקיי-אוטיק אי שם בסוף סדר העדיפויות שלי ם: