| Shining SHINee | |
|
|
מחבר | הודעה |
---|
SuperUkeChan Kami-Sama
מספר הודעות : 761 Join date : 17.01.11 Age : 32 מיקום : תל אביב
| נושא: Shining SHINee Sun Jan 23, 2011 12:26 am | |
| Shining SHINee אל תדאגו, אני לא אחפור כל כך הרבה כמו על סופר ג'וניור. בעיקר בהתחשב בעובדה שהם [אשכרה] שליש מהם. O_ם עובדות רנדומאליות:*הדביוט שלהם היה ב- 25/05/2008 עם השיר Noona Neomo Yeppo (Replay) *גם הם חתומים תחת S. M. Entertainment *למעריצות שלהם קוראים שה-וול [קיצור של Shinee World -כאפה-] *הם הדבר הכי גיי, פדופילי, מנצנץ [קוראים להם שייני!] ומטומטם שקרה בקוריאה. ;_; אם אתן מעל גיל 21, אני בעד שתצאו מהשרשור או שתרגישו רע עם עצמכן לעולמי עולמים. [סתם, לא באמת~ הם אוהבים בנות מבוגרות~ ....... כן אני אפסיק עכשיו.] קליפים:Noona Neomo Yeppo (Replay)https://www.youtube.com/watch?v=I1HAazRvDP4Love Like Oxygen https://www.youtube.com/watch?v=kaGL95T-6j4A. Mi. Go https://www.youtube.com/watch?v=jPDg6-2thREJuliette https://www.youtube.com/watch?v=kCzDYBGbx-M&feature=relatedRing Ding Dong https://www.youtube.com/watch?v=roughtzsCDI&feature=channelLucifer https://www.youtube.com/watch?v=Dww9UjJ4Dt8&feature=channelHello https://www.youtube.com/watch?v=skZxb5sBoiU&feature=channelטיפטיפונת מידע על חברי הלהקה:Tofu Leader Onew- אוניושם מלא:Lee Jinki- לי ג'ינקי תאריך לידה: 14/12/1989 מידע רנדומאלי [בקצרה!]:הוא נכשל בחיים. באמת. הוא -כל- הזמן נופל. ומתבלבל בריקודים שלהם. חברי הלהקה אפילו המציאו מושג עליו- "Onew Sangtae", שזה בתרגום חופשי "מצב אוניו". כל פעם שאוניו עושה משהו מטומטם/נופל/מתבלבל בריקוד, זה אוניו סאנגטה. הם אפילו המציאו עליו שיר, אבל אני לא חושבת שאצליח למצוא אותוXD אני מעולם לא מצאתי. אבל אם תראו את כל הפרקים של התוכנית שלהם, Yunhanam, באחד הפרקים [האחרון, אם אני לא טועה] הם שרים אותו~ ובכל מקרה, יש לו קול מדהים אז אנחנו סולחים לו. ♥ Bling Bling Jonghyun- ג'ונגהיון[אני יודעת שהוא כבר מזמן לא בלונדיני, אבל הכי אהבתי אותו ככה>: וככה הכרתי אותו, אז מותר לי] שם מלא:Kim Jonghyun- קים ג'ונגהיון תאריך לידה:08/04/1990 מידע רנדומאלי [בקצרה!]:הוא קצת [הרבה] פחות נכשל מאוניו, אבל גיי באותה מידה, אם לא אפילו יותר. [הכינוי שלו זה בלינג בלינג, למען השם!] סתם, סתם. יש לו חברה [... או שהם נפרדו? O_ם] והוא סטרייט לחלוטין. הוא מקסים. ♥ ויש לו קול מושלם, אבל זה כבר פרט שולי לחלוטין. *_* Almighty Key- קישם מלא:Kim Kibum- קים קיבום תאריך לידה:23/09/1991 מידע רנדומאלי [בקצרה!]:הוא ~ה~דבר הכי גיי בלהקה. ♥ [טוב, אולי לא, זה ממש קשה לבחור!] הוא דיווה, הוא רוקד ריקודים של בנות בכל הזדמנות שיש לו [ושלא כמו היצ'ול מסופר ג'וניור, הוא אשכרה יודע לרקוד~], הראפ שלו מדהים והוא שר נפלא~ בקיצור, מה רע? הוא קורא לעצמו "אמא" ולטאמין הבן שלו~ בעיקר ראו את זה בתוכנית דביוט שלהם, יונהאנאמ, שטאמין כל הזמן קרא לקי "קי-אומה" (אומה=אמא בקוריאנית) וכשקי דיבר על טאמין הוא אמר "הבן שלי"~ XP Flaming Charisma Minho- מינהו[סורי, הייתי חייבת~ ;; הוא פשוט כזה נסיך♥] שם מלא:Choi Minho- צ'וי מינהו תאריך לידה:09/12/1991 מידע רנדומאלי [בקצרה!]:הוא כזה פהמ'ןמשםפדפכןםמש'פהגכשחןפהשגכןםשגכד -אהההההההההההההההההה- *_* הוא שר בעיקר ראפ אבל פה ושם [בעיקר באלבום האחרון] יש לו שורות שהוא שר בהן. אבל בקושי, הוא בעיקר עושה ראפ~ ולפעמים נראה שהוא שם בעיקר בשביל להראות טוב. ♥ לול סתםסתם, אני סתם צוחקת עליו כי פעם הוא לא היה עושה שום דבר. אבל עכשיו הוא הרבה יותר פתוח ומדבר הרבה והוא כזה אההההה~~~ אה, ולפי התוכנית שלהם, Hello Baby [הם היו בעונה השניה~] הוא יהיה אבא מושלם *_* Powerful Maknae Taemin- טאמין[נשבעת לכם, למצוא תמונה של טאמין שהוא -לא- נראה כמו ילדה בת 12 זה דבר ממש, אבל ממש קשה.] שם מלא:Lee Taemin- לי טאמין תאריך לידה:18/07/1993 [כן, אתם רואים טוב. הוא פאקינג בן 17! ;_;] מידע רנדומאלי [בקצרה!]:הוא ילדה בת 12. I REST MY CASE. | |
|
| |
Apocalypse Kami-Sama
מספר הודעות : 897 Join date : 17.01.11 Age : 30
| נושא: Re: Shining SHINee Sun Jan 23, 2011 12:33 am | |
| באלי להרביץ לך על כלכך הרבה חלקים XD בכלאופן, ג'ונגהיון וסהקיונג עדיין ביחד [ג'ונגקיונגגגגגגגגגג] ולול@התמונה של מינהו~~ זה לא מהתצוגת אופנה של אנדרה קים[ז"ל ;_;]? ודי טאמין לא בת 12 ;_____;~~~~~~~~~ הוא כוסית-על. | |
|
| |
SuperUkeChan Kami-Sama
| נושא: Re: Shining SHINee Sun Jan 23, 2011 1:39 am | |
| LOL פשוט שמעתי שמועות על זה שלא מאפשרים להם להפגש אומשו אז לא הייתי בטוחה אם הם עדיין ביחד או לא 0.0;
ואני חושבת שהתמונה של מינהו זה באמת מהתצוגה של אנדרה קים ז"ל ♥ כאילו זה נראה כמו עיצוב שלו. ;_; [יופי, עכשיו תכניסי אותי לדיכאון, באמת נחמד מצידך~ >_>;]
וטאמין לא ילדה בת 12. את צודקת. הוא גדל בשנה, הוא בת 13. O_ם | |
|
| |
PASKO40056 Kimbap
מספר הודעות : 279 Join date : 23.01.11 Age : 28 מיקום : ראשלצ'~ D:
| נושא: Re: Shining SHINee Tue Jan 25, 2011 3:06 am | |
| טאמין לא ילדה בת 12...13, הוא סתם לסביתO: סתם הוא רקדם מדהים וסקסית ברמות3>~
מינהו3> הראפ שלו3> *וזהו...כן0-0"* | |
|
| |
hadarsan Nagiri
מספר הודעות : 93 Join date : 23.01.11 Age : 30
| נושא: Re: Shining SHINee Tue Jan 25, 2011 1:28 pm | |
| XDDDD תכלס, באמת גייז ופדופילים מנצנצים._. כמעט כמו טווילייט!... לא>.< "
אוניו- יצור מושלם. מבחינת חיצוניות הוא הכי פחות יפה בשייני אבל הוא הכי מוכשר שמה אז סולחים לוXDD הוא שלומיאל ברמות מדהימות אבל זה הוא, והוא עושה את זה בצורה מקסימה, אז אי אפשר שלא לאהוב אותו3> ובקשר לאוניו סאנגטה- הם שרים את זה בערך בכל התוכנית אבל רק בפרק האחרון הם שרים את השיר המלא._.
ג'ונגהיון- אני בהכחשה לסה-קיונג חברתו. ג'ונגקי שליטה!3>3>3>3>3> הוא שר ממש טוב אבל הקאורדינציה שלו שואפת לאפס ובגלל זה הוא מזייף את החיים שלו בהופעות שהם רוקדים>.< " אבל עדיין שומעים את הקול המדהיחם שלו. וזה הוא. אז גם לו נסלח~ בהופעות האחרונות של לוציפר, כשהוא יושב כמו איזה מלך על כיסאות לא ברורים, הוא מדהים*~*
קי. דיוה. טהורה. ומושלמת. אני לא ממש אוהבת את הקול שלו או את הראש שלו, אבל הוא רקדן מדהים ובכל התכניות איתו אני פשוט לא מפסיקה לצחוקXDD שלא לדבר על זה שהוא שיפינג מדהים עם ג'ונגהיון;)
מינהו- הוא כביכול ה"פריטי פייס" של שייני. בהתחלה הוא היה רק ראפר וזה קצת עיצבן אותי ("מה לעזאזל הוא עושה בלהקה הזאת אם הוא לא שר??") אבל עכשיו הוא גם שר קצת והוא ממש טוב~ חוצמזה שהוא אדם ממש נחמד ובהלוו בייבי הוא היה האבא הכי טוב ופשוט התאהבתי בו בסדרה הזאתXDD שלא לדבר על העובדה שהוא סאמא מושלם לטאמין~
טאמין- פאקינג ילדה קטנה בת 12>.< " אבל מאוד מוכשרתP: הוא הפייב של המון בנות כי הוא הכי יפה שמה (סורי, מה שנכון נכון) אבל הרבה משנות פייבים באמצע כשהן מבינות שכן, הוא הכי יפה, והוא גם רקדן מדהים של לא-משנה-מה-תתני-לו, אבל הקול שלו דיי חלש בין ג'ונגהיון ואוניו, וגפ בתור בנאדם הוא כנראה לא משהו, לפחות ממה שרואים עליו בראיונות ובסדרות ששייני משתתפים בהם...
בכלמקרה, שייני הם אחלה להקה, מדבקים ברמות, והם לכל הבנות שרוצות המון קייפופ מרוכז ונורא אוהבות את זה. אסאם סטנדראטייםXDD כאלה "good boys"... בדר"כ אוהבים אותם בתקופותXDD לי הייתה איזו חצי שנה ששמעתי אותם בלופים... עכשיו נרגע>.< "
חפרתי._. | |
|
| |
SuperUkeChan Kami-Sama
| נושא: Re: Shining SHINee Thu Feb 03, 2011 1:36 pm | |
| האמת, אני קצת לא מסכימה איתך. XD כאילו אני חושבת שאוניו נראה -מדהים-~ אם כבר קי או ג'ונגהיון הם הכי פחות יפים. O: וג'ונגהיון שר יותר יפה מאוניו. ;; כאילו שניהם שרים טוב באותה רמה אבל עדיין~ | |
|
| |
Robinamori Vegetable
מספר הודעות : 26 Join date : 04.02.11 Age : 31 מיקום : ראשון לציון
| נושא: Re: Shining SHINee Fri Feb 04, 2011 8:37 pm | |
| הם אחלה (: לא מתחברת למוזיקה שלהם - היא בסדר אבל לא משהו שאני אשמע בMP3. מה שאני כן אוהבת זה את תוכניות הריאליטי שלהם - Hello Baby זו פשוט תוכנית גאונית XD וגם בכלל, אותם בתור בני אדם. אוניו הוא האהוב עליי, הוא ממש נחמד, פייל וחמוד 3> אני מעדיפה את הקול שלו על פני הקול של ג'ונגהיון. ואני לגמרייי משפפת אותו עם לונה מאף(אקס). וכן, אני יודעת שהיא לא גבר. אבל אי אפשר להתכחש לאמת. :D והוא כן יפה! | |
|
| |
SuperUkeChan Kami-Sama
| נושא: Re: Shining SHINee Fri Feb 04, 2011 8:40 pm | |
| געע הלו בייבי זו אכן תוכנית גאונית♥ פדופילית לחלוטין, אבל איכשהוא זה אפילו פחות גרוע מהתוכנית שהייתה להם בדביוט שלהם, Yunhanam שמבוססת על השיר דביוט שלהם. >_>; [ובקצרה למי שלא מכירה את התוכנית- כל פרק או שניים הביאו להם נונה (מישהי שמבוגרת מכל החמישה) שיצאה לדייט עם כולם, לפעמים ביחד ולפעמים עם כל אחד בנפרד, ואז הייתה צריכה לבחור עם מי היא רוצה לצאת לדייט שני. מינהו היה כל כך טיפש אז~ וטאמין היה בן פאקינג 15, אין לי מושג איך הן לא הרגישו נורא עם עצמן כשהן יצאו איתו לדייט ;_;] | |
|
| |
hadarsan Nagiri
| נושא: Re: Shining SHINee Fri Feb 04, 2011 9:00 pm | |
| האמת שיונהנאם היה אחד הדברים הכי פדופיליים ומצחיקים שראיתי בחיים שלי, פשוט היה כדאי קצת לחכות עם זה שהם... אמ.. יגדלוXD בקשר לשירה של אוניו/ג'ונגהיון- שניהם שרים ממש טוב ויש להם גוונים ממש שונים בקול אז אני משערת שזה עניין של טעם ולא מי באמת יותר טוב, למרות שג'ונגהיון מזייף דיי הרבה בלייבים וזה קצת מפריע לי אצלו>.< " ובקשר ליפה.... אוניו הוא אוניו. הוא מושלם. אבל מהאפשרויות שיש בלהקה לדעתי הוא הכי פחות יפה שמה. ועדיין הוא מושלםXD | |
|
| |
SuperUkeChan Kami-Sama
| נושא: Re: Shining SHINee Fri Feb 04, 2011 9:12 pm | |
| אבל יונהאנאמ לא היה יונהאנאמ אם הם היו מחכים שהם יגדלו XD ואני לא חושבת שג'ונגהיון מזייף ~כל כך~ הרבה. כאילו, הוא כן, אבל למי אכפת כי הוא עדיין שר מדהים אשפמהןןםשכמפןדשג -מתה- [אין לי פייבוריט אחד מהלהקה כי אני אוהבת את כולם באותה מידה, אבל ג'ונגהיון מאוד מתקרב להיות הפייבוריט שלי. זה בינו לבין אוניו, אני עדיין לא בטוחה. ומינהו, סתם כי הוא נראה כמו האח הקטן של שיוון ושיוון הוא בעלי לעתיד אז... אה... כן. XD] | |
|
| |
Robinamori Vegetable
מספר הודעות : 26 Join date : 04.02.11 Age : 31 מיקום : ראשון לציון
| נושא: Re: Shining SHINee Sat Feb 05, 2011 9:53 am | |
| - SuperUkeChan כתב:
- געע הלו בייבי זו אכן תוכנית גאונית♥ פדופילית לחלוטין, אבל איכשהוא זה אפילו פחות גרוע מהתוכנית שהייתה להם בדביוט שלהם, Yunhanam שמבוססת על השיר דביוט שלהם. >_>;
[ובקצרה למי שלא מכירה את התוכנית- כל פרק או שניים הביאו להם נונה (מישהי שמבוגרת מכל החמישה) שיצאה לדייט עם כולם, לפעמים ביחד ולפעמים עם כל אחד בנפרד, ואז הייתה צריכה לבחור עם מי היא רוצה לצאת לדייט שני. מינהו היה כל כך טיפש אז~ וטאמין היה בן פאקינג 15, אין לי מושג איך הן לא הרגישו נורא עם עצמן כשהן יצאו איתו לדייט ;_;] יותר מפדופילית, הייתי אומרת שאני מקווה ששילמו להורים של יוגון הרבה כסף, כי הם בהחלט יצטרכו אותו בהמשך בשביל הטיפולים הפסיכולוגיים... | |
|
| |
hadarsan Nagiri
| נושא: Re: Shining SHINee Sat Feb 05, 2011 4:46 pm | |
| בוודאי שזה יכול להיות יונהונם גם כשהם גדולים! שיביאו להן נונות בנות 52XDD ובקשר להלוובייבי- ההורים שליוגון מטורללים, הם מצלמים אותו רוקד את לוציפר ומעלים את זה ליוטיוב... הם אמורים להמשיך לגדל ותו כרגיל! והם גם תמיד הולכים להופעות של שייני... אבל מה שהם עושים לו זה כבר חולני לגמרי... אפילו טאמין, שהיה האופה הכי גרוע, היה יותר שפוי ממה שההורים עושים לילד המסכן>< | |
|
| |
SuperUkeChan Kami-Sama
| נושא: Re: Shining SHINee Sun Feb 06, 2011 3:01 am | |
| סתם כי הייתי חייבת עוד הוכחה לעובדה שהוא ילדה בת 12. | |
|
| |
hadarsan Nagiri
| נושא: Re: Shining SHINee Sun Feb 06, 2011 9:51 pm | |
| אני לא חושבת שבאמת יש ויכוח אם טאמין ילדה בת 12 או לא, אפילו המעריצות שלו אומרות את זה:O (אני בתקופת האוו-מיי-פאקינג-הולי-טאמין: ״אם אני אצא אי פעם עם בת, זה יהיה עם טאמין!״) אבל הוא יפה והןא מוכשר. וזהו. אני בעד למנות אותו בתור הרמטכל הבאXDD
| |
|
| |
SuperUkeChan Kami-Sama
| |
| |
loveJuice Vegetable
מספר הודעות : 1 Join date : 13.04.12
| נושא: Re: Shining SHINee Fri Apr 13, 2012 4:28 pm | |
| | |
|