Asia
האם אתה רוצה להגיב להודעה זו? אנא הירשם לפורום בכמה לחיצות או התחבר כדי להמשיך.

התחברהרשםLatest imagesחיפושאינדקס

B2ST/ BEAST

Go down 
4 posters
מחברהודעה
SuperUkeChan
Kami-Sama
SuperUkeChan

מספר הודעות : 761

B2ST/ BEAST Empty
הודעהנושא: B2ST/ BEAST   B2ST/ BEAST I_icon_minitimeSun Feb 06, 2011 12:01 am

B2ST/ BEAST B2ST-33-beast-b2st-16246792-1024-768
Boys 2 Search for Top
ביסט

מידע רנדומאלי:
*הדביוט שלהם היה ב- 14/10/2009 עם השיר Bad Girl
*למעריצות שלהן קוראים B2UTY, ביוטי. אני חייבת לציין שיצאתי סתומה ועד לפני כמה ימים לא ידעתי שזה במובן של "היפה והחיה" 0.0; [ואפילו אז, אור זאת שגילתה לי את זה~ XD]
*הם חתומים בחברה Cube Entertainment, אותה חברה שבה חתומות 4מינוט ולכן הם עושים די הרבה שיתופי פעולה~ [הם השתתפו באלבום האחרון שלהן ושרו יחד איתן את השיר Who's Next? וג'ונהיונג השתתף בשיר סולו של היונא, Change]
*הם מושלמים כאלה. ♥

טוב, קליפים~

Beast is the B2ST

Bad Girl

נא להתעלם מהבגדים המזעזעים שלהם ומהשיער הנוראי של ג'ונהיונג. תודה.

Shock

כן, גם אני מעולם לא הבנתי למה השורה האחרונה בשיר היא "השיר הזה לא נגמר- תחטפו הלם". זה באמת הלם. :0

Say No

Breath

Beautiful

השיר האהוב עלי ♥ [ט'וו את כולם אני אוהבת~ וגם את אלה שהם לא סינגלים כי תאכלס כולם טובים ממש~]
למרות שזה הסינגל האחרון שיצא להם, הוא הראשון שאהבתי בלב שלם יותר מבאד גירל. כאילו סום [בריט'] ממש התחרה עם באד גירל אבל על ביוטיפול כבר אין שאלה, הוא השיר האהוב עלי של ביסט וזהו זה. ♥

Fiction

קצת על חברי הלהקה~

Yoon Doojoon- יון דוג'ון
B2ST/ BEAST 25g6ipv
תאריך לידה:
04/07/1989
תפקיד בלהקה:
לידר, זמר, ראפר[? זה מה שוויקיפדיה טוענת]
קצת מידע רנדומאלי:
הוא מתוק נורא ♥
האמת שלא חפרתי עליו מספיק בשביל שיהיה לי הרבה מה להגיד. כלומר, חפרתי, אבל שכחתי הכל. שיט. 0.0;
סורי על זה. ;_;

Jang Hyunseung- ג'אנג היונסונג
B2ST/ BEAST 69431_1425374799921_1399305875_30908053_3971251_n
תאריך לידה:
03/09/1989
תפקיד בלהקה:
זמר, רקדן ראשי
קצת מידע רנדומאלי:
בהתחלה הוא היה אמור בכלל להיות בלהקה Big Bang, והוא אפילו היה בחלק מהתוכנית שהם צילמו לפני הדביוט שלהם. אבל בסוף הוא נפל ולא הצטרף מהם, ומאז כל פעם שהוא מדבר על ביג באנג הוא בוכה ;_; [ט'וו לפני כמה זמן הוא הצטלם עם ג'י דראגון במ!קאונטדאון והם היו לגמרי ♥ ביחד~~ וסונגרי, אם אני זוכרת נכון, אמר לא מזמן שהם עדיין חברים טובים למרות הכל]
אבל אישית אני שמחה שהוא לא בביג באנג כי אני מאוהבת בביסט והוא תורם המוווווווווווון ללהקה *_*
למרות שבהתחלה לא הכי אהבתי אותו, כי יש לו יופי... שונה. והשיער שהיה לו בדביוט שלהם היה ממש WTF~ אבל עכשיו הכל טוב ואני מאוהבת בו *_*

Yong Junhyung- יונג ג'ונהיונג
השם שלו תמיד הצחיק אותי. כיוון שהוא אחד המבוגרים בלהקה, זה אומר שהוא היונג של הרבה מהם. האם זה אומר שהם קוראים לו ג'ונהיונג היונג? XD
B2ST/ BEAST C86695b0c4e3ab8482b89b9515e9db30
תאריך לידה:
19/12/1989
תפקיד בלהקה:
ראפר
קצת מידע רנדומאלי:
טוב, האמת שהסיפור האישי שלי עם ג'ונהיונג נורא מוזר.
כשרק הכרתי את הלהקה, ממש לא אהבתי אותו. כלומר, לא במובן של "הוא החבר שאני אוהבת הכי פחות", אלא בממש ברמה של כמעט לא רציתי לשמוע את הלהקה בגלל שהוא נורא ערס ולא אהבתי את זה. אבל בסופו של דבר הגעתי למסקנה שהשירים שלהם מדבקים מדיי ושמעתי אותם למרות שלא הכי אהבתי אותו~
אבל אז, יום אחד, לפני כמה חודשים- ובאמת שאין לי מושג איך, מתי ולמה זה קרה- פשוט החלטתי שאני מאוהבת בו לחלוטין ומאז הוא הפייבוריט שלי בלהקה0.0; באמתתתת שאין לי מושג למה. אבל גם אין לי מושג למה לא אהבתי אותו מלכתחילה, הראפ שלו מדהים והוא כזה יצור מתוק♥ אז מה אם הוא ערס~
בכל מקרה- הוא יצור מדהים, וכמו שציינתי בהתחלה, הוא שר עם היונא מ4מינוט בשיר סולו שלה- Change:

אני יודעת שהמקום לשים את השיר הזה זה בסיקור של 4מינוט ולא בסיקור של ביסט אבל הוא נמצא שם והוא סקסי ואין לי כוח לעשות סיקור על 4מינוט O: לול.
ג'ונהיונא, אגב, זה הסטרייט קאפל השני האהוב עלי~ [אחרי טאסול~]

Yang Yoseob- יאנג יוסוב
B2ST/ BEAST Yoseob+%2528beast%2529
מצטערת, הייתי חייבת~ הוא כזה פשוווווווווווווש 333333333333333333333333333333>
תאריך לידה:
05/01/1990
תפקיד בלהקה:
זמר ראשי~
קצת מידע רנדומאלי:
הוא התגלמות האגיו בלהקה הזאת *~*
יש לו יכולות ווקאליות כל כך מטורפות, שאפילו שכמה שבועות לפני ההקלטות של המיני אלבום השלישי שלהם, Mastermind (שממנו הסינגל "Breath"), הוא עבר ניתוח בגרון... טוב, תשמעו את הסוף של בריט' ותבינו לבד. [I DON'T KNOOOOOOOOOOOOOOOOOOW]
בכל מקרה, הוא פשוט כזה יצור מתוק. הוא היה הפייבוריט הראשון שלי מהלהקה, וזה שבעצם גרם לי להתאהב בהם. כי מי יכול לא לאהוב יצור בלונדיני קטן ומקפץ?
זה גם ממש מצחיק אותי מה שעבר על השיער שלו מאז הדביוט שלהם.
בלונד פלטינה->בלונד רגיל->חום בהיר->חום כהה->שחור.
D:
והוא אשכרה *יפה* עם כל התסרוקות האלה. דאמט ♥

Lee Gikwang- לי קיקוואנג
B2ST/ BEAST KIkwang-beast-b2st-16303453-450-624
תאריך לידה:
30/03/1990
[זה שקר. הוא לא יותר צעיר מיוסוב, זה לא ייתכן! T_T]
תפקיד בלהקה:
רקדן ראשי, זמר ראשי
קצת מידע רנדומאלי:
נכון תמיד בלהקות יש את היצור הסופר מוכשר, שיודע גם לרקוד, גם לשיר, גם לשחק, והוא גם סופר חתיך ברמות שזה כואב לך להסתכל עליו?
טוב, אולי אין כזה בכל הלהקות, אבל קיקי הוא בהחלט כזה.
הוא עשה דביוט עוד לפני ביסט, בתור זמר סולו בשם AJ [אייס ג'וניור]. הוא חמוד, אני אוהבת אותו בעיקר כי זה קיקוואנג אבל תאכלס השירים שלו קצת חסרי פואנטה. בכל מקרה, הסינגל דביוט שלו, Dancing Shoes:

אגב, אם כבר הזכרנו את הקשר האדוק של ביסט ו4מינוט, ובמיוחד היונא- היא גם בקליפ הזהXD
בכל מקרה, בסופו של דבר החליטו לזנוח את הקריירת סולו ולצרף אותו לביסט. אני מאושרת על זה *_*
ורק כי אור ביקשה ממני כל כך יפה-
הקאפל שלו זה דונגווןP:

Son Dongwoon- סון דונגוון
B2ST/ BEAST Scaled.php?tn=0&server=616&filename=mdlsw
מהטוויטר שלו~ מושלמת שכמותו.
תאריך לידה:
06/06/1991
תפקיד בלהקה:
מאקנה [D;], זמר, רקדן
קצת מידע רנדומאלי:
הוא היה האחרון שהצטרף ללהקה. בהתחלה לא רצו לקבל אותו, אבל הוא התעקש לשיר להם שיר בזמן שהוא מנגן בפסנתר, ובאמת, מי יכול להגיד לו לשלמות הזאת?! *~*
המנהלים של קיוב אנט. החליטו לצרף אותו ללהקה בשביל ששאר הממברז יעזרו לו עם הדברים שהוא חלש בהם [... ריקוד, למשלXD] וזה~
אני חושבת שהם עשו בחירה מצויינת, הוא כזה מתוק ויש לו קול מדהים והוא מנגן בפסנתר אז זה בכלל *_________*
למרות שבהתחלה הוא היה קצת אוקוורד~ אבל עכשיו כבר כמעט לא בכלל. ^^
וכמו שאמרתי קודם, הקאפל שלו זה קיקוואנג. P:

טוב, אז זהו.
נראה לי אני סיימתי עם סיקורים לשבועיים הקרובים. ;_;
תהנו ♥

נערך לאחרונה על-ידי SuperUkeChan בתאריך Fri May 27, 2011 5:21 pm, סך-הכל נערך פעם אחת
חזרה למעלה Go down
https://asia.forumisrael.net
Apocalypse
Kami-Sama
Apocalypse

מספר הודעות : 897

B2ST/ BEAST Empty
הודעהנושא: Re: B2ST/ BEAST   B2ST/ BEAST I_icon_minitimeSun Feb 06, 2011 1:18 am

אתייחס לחלקים החשובים כהרגלי:
קיוון זה לכןגךלכשדגכןטשדגכפשםדגכךןושדכגףשםדןכשדךחכשד וזה הדבר הכי מושלם בעולם וכשדגיכלשחדגכףםגןדכששלךחדכךשדגחכש
ואני אוהבת אותם SO BADLY
ואני בטוחה שגם הם אוהבים אחד את השני SO BADLY אוקיי? ;;
והתמונה של דונגוון. אני מתתתתתתתתתת
למה הוא כזה מדהים ;_;

בכלאופן;
ברור שאת סתומה ולא קלטת את זה. מה היית עושה בלעדי, מה. >;

ולול ביסט עשו דביוט יחד עם מבלאק אז תאמיני לי שהבגדים של ביסט היו טובים יותר משל מבלאק? XD [והיית צריכה לשים את הקליפ שהם עשו למיסטרי גירל הוא כזה ראנדומלי לול]
ואני כלכך, כלכך אוהבת את הכימיה ההזוייה בין יוסוב לדונגוון בקליפ של ביוטיפול. והחברה הסתומה של ג'ונהיונג הורגת אותי. T_T

ואיך את מעיזה לכתוב כלום על דוג'ון?>: הוא כזה חומד. ושחקן ממש טוב~ XD

הייתי צריכה לשים את התמונה של היונסונג וג'ידי, זו תמונה ממש משעשעת ברמות

ואיך אפשר לא לאהוב ג'ונהיונג? אני חושבתש הוא היה הפייב הראשון שלי בקבוצה.;;

יוסוב עם האוזניים
ךלכחשדגךלכושדגחכלישדגכלחושדכש
זה לא מגאיו דאג'ון של 2009? XD

ולקיקוואנגי יש תמונות כלכך, כלכך הרבה יותר טובות. תתביישי לך.;;
...לא ידעתי שAJ זה אייס ג'וניור?XD
מה לעזאזל? קיוב משחקים קלפים? יש להם אס וג'וקר בקבוצה אחת ס.ס

והאוקוורדנס של ווני עדיין מושלמת, לא אכפת לי מה.
הוא פשוט סופר-מושלם ואני אוהבת אותו SO, SO MUCH ו-לחכדיגשחלכשידכלחידכיחשדכךלשדחלי
חזרה למעלה Go down
SuperUkeChan
Kami-Sama
SuperUkeChan

B2ST/ BEAST Empty
הודעהנושא: Re: B2ST/ BEAST   B2ST/ BEAST I_icon_minitimeSun Feb 06, 2011 1:25 am

אין לי כוח להגיב על כל החפירה שלך אז רק דבר אחד-
WTF התמונה של קיקוואנג זה אורגזמה אחת שלמה 0.0;
*_*
הוא בלי חולצה, בתנוחה מפתה, ויש לו אקדח. איך אפשר להגיד שזו לא תמונה טובה?! פפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפט.

אה, וכן, אני די בטוחה שהתמונה של סובי זה מגאיו דאג'ון של 2009~ נראהלי לפחות. לא יודעת, נו. אבל הוא מותק. ♥
חזרה למעלה Go down
Apocalypse
Kami-Sama
Apocalypse

מספר הודעות : 897

B2ST/ BEAST Empty
הודעהנושא: Re: B2ST/ BEAST   B2ST/ BEAST I_icon_minitimeSun Feb 06, 2011 1:45 am

לויודעת התמונה שלו בתור טייס הרבה, הרבה יותר מפתה. ;;
וכל הפלוטים שזה עשה לי בראש
לךכשדגךכןודגשכלוטשדכךשלדןוכדגךכשכךלח
I NEED KIWOON TO JOIN THE MILE HIGH CLUB
-מתה-

לול אני די בטוחה כי אז כולם אנשים נבחרים התחפשו לחתולים בשביל הטיזר XD
חזרה למעלה Go down
SuperUkeChan
Kami-Sama
SuperUkeChan

B2ST/ BEAST Empty
הודעהנושא: Re: B2ST/ BEAST   B2ST/ BEAST I_icon_minitimeSun Feb 06, 2011 2:04 am

לאדעת אני אוהבת בכל הפוטושוט שממנו לקחתי את התמונה של קיקי אבל לא היה לי כוח לחפש את של כולם אז... ;_;

LOL כן כן אני זוכרת P:
סונגמין חתלתולה קטנה וחמודה ♥
חזרה למעלה Go down
hadarsan
Nagiri
hadarsan

מספר הודעות : 93

B2ST/ BEAST Empty
הודעהנושא: Re: B2ST/ BEAST   B2ST/ BEAST I_icon_minitimeSun Feb 06, 2011 2:31 am

את בטחי צוחקת עלי, כם אני בדיוק התחלתי לכתוב עליהם סיקורXDD
...
להקה מדהימה, וזה מדהים כמה שהם הספיקו לעשות בשנה וקצת שעברה מאז הדביוט שלהם3>
הם חבורת חולי נפש מושלמים ומדהימיםXDD שלא לשכוח את העובדה שהם מטרידני-על וכל השיפינג שמה הולכים מדהים:O
היונסונג... אפילו לא ידעתי שהוא אמור להיות בביגבאנג, ואני אוהבת את שתי הלהקות>.< "
גם אני לא ממש התעמקתי בדוג'ון אבל הוא זמר ורקדן ממש טוב ואני ממש אוהבת אותו (אה! כן! והוא ממש משעשע בריאיונות!), פשוט אף פעם לא ממש עשיתי עליו לינץ'... בקרובP=
קי קוואנג זה סקס טהור (סקסקסקס~)
יוסוב- שחכת לכתוב שהוא התגלמות ה' שרוצה לבחון את אמונתנו בו ע"י ההבנה שילד שנראה כמו בן 14 הוא בעצם בן 21XDD
ג'ונהיונג הוא ראפר ממש טוב, מהטובים ששמעתי בלהקות קוריאניות (בדר"כ אני לא אוהבת את הראפרים, אבל הוא ממש טובב!~) ו... זהוXDD (אגב, מוהאק עליו זה נוראי._.
ואחרון חביב- דונגוון. הקול שלו ממש נמוך וזה לא הסגנון של הלהקה אז ברוב השירים הוא ממש מזייף (אהמשתישורותוחצישישלובביוטיפול), אבל בבאד גירלך שנתנו לו לשיר נמוך הוא היה ממש טוב~
הוא רקדן בסדר+, ו... הוא פסנתרן33333333333333333333>>>>> אני אוהבת פסנתרנים3333333333333333>> ופסנתרים3333333333333333>> (טובנו, אני פסנתרניתXDD)
והאמת שכשהוא שר ומנגן בו זמנית יוצא לו הכי טוב~

קיצר- ביסט מדהימים*~*
חזרה למעלה Go down
Robinamori
Vegetable
Robinamori

מספר הודעות : 26

B2ST/ BEAST Empty
הודעהנושא: Re: B2ST/ BEAST   B2ST/ BEAST I_icon_minitimeSun Feb 06, 2011 3:14 pm

אני אוהבת את יוסוב בגלל זה:

וזה:

חוץ מזה קשה לי לאהוב את ביסט בגלל הסקנדל עם קיקוואנג. >:
חזרה למעלה Go down
hadarsan
Nagiri
hadarsan

מספר הודעות : 93

B2ST/ BEAST Empty
הודעהנושא: Re: B2ST/ BEAST   B2ST/ BEAST I_icon_minitimeMon May 16, 2011 1:44 pm

עוד פאקינג יום וחצי!!%%&^%&#%^$^*%^@#*)$%$
כל כך התאהבתי בrainy days*~* לחכות לאלבום הזה זה כמו רצח בשבילי~

איך אפשר לעמוד בפני השלמות הזאת??3>
חזרה למעלה Go down
SuperUkeChan
Kami-Sama
SuperUkeChan

B2ST/ BEAST Empty
הודעהנושא: Re: B2ST/ BEAST   B2ST/ BEAST I_icon_minitimeFri May 27, 2011 5:25 pm

נערך עם הקליפ של פיקשן <:
[אגב, אתמול שמעתי את האלבום סוףסוף~~ אני צריכה לשמוע אותו עוד כמה פעמים בשביל להחליט, בעיקר כי לא הייתי הכי מפוקסת בזמן ששמעתי אותו כי בדיוק התעסקתי בלהעביר את כל השירים שיצאו בשבועיים האחרונים לאמפי ולפלא' וכל הדברים, אבל בגדול- זה קצת שונה מהסגנון הרגיל שלהם... לא?]
חזרה למעלה Go down
SuperUkeChan
Kami-Sama
SuperUkeChan

B2ST/ BEAST Empty
הודעהנושא: Re: B2ST/ BEAST   B2ST/ BEAST I_icon_minitimeMon Jul 04, 2011 2:09 am

עדכון, שאני אערוך בסיקור בהמשך כשיהיה לי כוח-
ג'ונהיונג יוצא עם הארה מקארה (... די זה פשוט לעולם לא יפסיק להצחיק אותי שהשם שלה מתחרז עם השם של הלהקה XDDDDDD) והם לגמרי השכקרפמןםכגמפכגדשןפמםכרשדפמ ביחד.
וזהו.
היונא יכולה לחזור לסוהיון בבטחה עכשיו, ג'ונהיונג תפוס. ;-;
חזרה למעלה Go down

B2ST/ BEAST
חזרה למעלה 
עמוד 1 מתוך 1