מספר הודעות : 26 Join date : 04.02.11 Age : 31 מיקום : ראשון לציון
נושא: IU Mon Feb 07, 2011 8:47 pm
שם במה: IU שם אמיתי: Lee Ji Eun (לי ג'יאון) כינוי: Nation's Little Sister תאריך לידה: 16 במאי, 1993 (בת 17) ז'אנר: פופ, בלדות חברה: LOEN Entertainment בכורה: ב-2008 עם האלבום "LOST and FOUND" והשיר "Missing Child". תחביבים: קריאה מוזיקאים אהובים: Gummy, Taeyang (of Big Bang), Kim Tae Woo, Corinne Bailey Rae, Tamia, Ha Dong Kyun
1. LOST and FOUND המיני-אלבום הראשון של IU; יצא ב-24 בספטמבר, 2008, כשהייתה בת 15 בלבד. השיר שהיא קידמה היה "Missing Child" או "MIA". האלבום קיבל ביקורות טובות ושבחים מאומנים אחרים, אבל לא הצליח מבחינה מסחרית. האמת היא שאני מבינה את זה כי הקליפ ממש קריפי |:
2. Growing Up האלבום המלא הראשון של IU, שיצא ב-16 באפריל, 2009. השיר שהיא קידמה היה "Boo", שיר חמוד שהיה מאוד שונה מ-"Missing Child", עם קליפ שדומה לקליפ של קיילי מינוג באופן מחשיד. השיר היה מתאים לגילה (עדיין 15), מצד אחד, אבל מצד שני הוא לא מראה את היכולות הווקאליות שלה. עם האלבום הזה היא פרצה למיינסטרים, והגיעה למקומות גבוהים בטבלאות מוזיקה שונות.
3. Nagging שיר ש-IU שרה עם סולונג מהלהקה 2AM בשביל תוכנית הטלוויזיה "We Got Married". היא זכתה איתו בפרס הראשון שלה, בתוכנית המוזיקה Inkigayo.
4. IU...IM מאיזושהי סיבה לא כתוב על המיני-אלבום הזה כלום בויקיפדיה ;-; השיר ש-IU קידמה באלבום הזה הוא "Marshmallow", שבדומה ל-"Boo" לא הציג את היכולות הקוליות שלה אבל היה חמוד מאוד. כמו כן, בתקופה הזאת היא הופיעה עם הפאנבוי מספר אחת שלה, יוסוב מהלהקה ביסט 8D
5. REAL האלבום יצא בדצמבר 2010, ואיתו השיר "Good Day". ההצלחה של השיר הייתה פנומנלית; הוא זכה במקום הראשון בתוכניות אינקיגאיו (3 פעמים), מיוזיק באנק (3 פעמים), ו-M! קאונטדאון (פעם אחת) - סה"כ 7 מקומות ראשונים. כמו כן היא צברה בעקבותיו המון מעריצי oppa - גברים מבוגרים ממנה. ולדעתי זה הקליפ הנורמלי הראשון שלה XD לא הצלחתי למצוא ביוטיוב תירגום לקטע שהתוכי אומר (מעצבן כי זה חשוב בשביל להבין את הקליפ)... הוא אומר "oppa, אני אוהבת אותך" (oppa = אח גדול, אבל קוריאניות קוראות ככה גם לחבר שלהן, ולסתם גברים שקצת יותר מבוגרים מהן).
6. קאברים! (: IU עשתה מלא קאברים עם הגיטרה שלה~
SNSD - Gee, Big Bang - Lies, Super Junior - Sorry Sorry
Taeyang - I Need A Girl
Sixpence None the Richer - Kiss Me
ועוד, חפשו את המילים "iu cover" ביוטיוב (:
7. Dream High דרמה קוריאנית ש-IU משתתפת בה בתור דמות משנית בעלת עודף משקל, פיל סוק. הם שמו אותה ב-fat suit בשביל התפקיד XD לעוד מידע - הסיקור שכתבתי על דרים היי, כאן~
8. סתם דברים חמודים~
Good Day - הגירסה הארנבית (מתוך תוכנית הבידור "Heroes" שבה היא משתתפת באופן קבוע)
IU בתור עובדת בית מלון, מדברת אנגלית ויפנית (גם מתוך הירוז). בונוס: ניקול מ-KARA
Apocalypse Kami-Sama
מספר הודעות : 897 Join date : 17.01.11 Age : 30
נושא: Re: IU Mon Feb 07, 2011 9:18 pm
OH HAI IU
אני לא אשקר, בהתחלה סלדתי ממנה כי היא בגילי ו-ווטפ איך לעזאזל היא בגילי ;___; אבל אז נכנעתי כשגיליתי שהיא סופר-מדהימה ומושלמת, שלא לדבר על כוסית-אעש. וכל כך, כל כך חמודה.
ואני גם ממש אוהבת אותה בהירוז, זה כזה משעשע~ והיא BFF של דונגי ממבלאק ותמיד כשהם ביחד אני מתה קצת בפנים, וכשסולונג מדבר עליה אני פשוט... לכדשיגכחלידשגכלושדכישלחדכילחדגכ[הוא קורא לה ג'יאון-אה. זה פשוט סופר מתוק. ;;] שלא לדבר על הפאנבוי-סוב שפשוט.......... אחרי שרואים אותו מתפאנגירלבוי עליה חייבים לאהוב אותה, Y/Y?
שמת לב שבקליפ של גוד דיי היא קונה מרמשלו? אני צחקתי כל כך XD
hadarsan Nagiri
מספר הודעות : 93 Join date : 23.01.11 Age : 30
נושא: Re: IU Tue Feb 08, 2011 12:46 pm
הו אייו33> אני ממש אוהבת אותה, אבל רוב השירים שלה דיי מעצבנים אותי... לעומת זאת, הקאברים שלה כמעט תמיד יותר טובים מהמקור וזה קצת עצובXDDD