מספר הודעות : 761 Join date : 17.01.11 Age : 32 מיקום : תל אביב
נושא: U-Kiss Fri Feb 18, 2011 3:20 am
U-Kiss // יו-קיס
כי הם פשוט כאלה שהפמחשמןםפכחפשחמשג פכחגדשמשפשןם *____________* 33333333333333333333333333333>
*הדביוט שלהם היה ב- 03/09/2008 עם השיר Not Young, והם לא נחלו הצלחה גדולה כל כך. לפי מה שהם בעצמם אמרו, הם "נבלעו" בגל הדביוטס שהיה באותה שנה [אני לא זוכרת מי עוד היה חוץ משייני, אבל... כן, שייני 0.0;] וההצלחה שלהם בעצם התחילה עם שירים יותר מאוחרים שלהם. [מאנמאנהאניייייי333333>] *למעריצות שלהם קוראים Kiss-Me, קיס מי. אני אמנם אלף ואני תמיד אשאר אלף, אבל אני חייבת לציין שזה פשוט השם פאנקלאב הכי מתוק שיצא לי לשמוע בחיי ;______; *חתומים תחת החברה NH Media *התחילו בכלל בתור להקה בת 6 אנשים, אבל אני אף פעם לא זוכרת מי היה זה שהצטרף מאוחר 0.0; נראה לי סוהיון או קיסופ, אבל אני לא בטוחה בזה. אני אבדוק את זה ואחזור אליכם בהמשך הסיקור XD *הם נחשבים ללהקה של "זרים" (כאילו, מהגרים?) כיוון שחצי מהלהקה [3 מתוך 7] הם בכלל לא קוריאניםXD *ל3 הנ"ל יש תוכנית טלוויזיה בשם Pops In Seol, שעליה אחפור כבר בפורום קוריאה טלוויזיה כי זה לא באמת קשור לכאן. XD *לכל השבעה יש טוויטר. ^_^ [... והטוויטים של סאנדר זה הדבר שגורם לי לחייך בבוקר. ;-; באמת♥]
טוב, קליפים וזה~ D:
Not Young
השיר דביוט ה... לא יותר מדי מדהים שלהם~ [כאילו הוא חמוד ממש אבל יחסית לשירים אחרים שלהם הוא לא משהו~]
I Like You
שכחתי מקיומו של הקליפ הזה. 0.0; שיר חמוד, אבל שוב, בהשוואה לאחרים שלהם...
Man Man Ha Ni (I'm Not That Easy)
333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333> מצטערת, אני פשוט מאוהבת בשיר הזה. ;_; מאוד. מאודמאודמאוד. הראפ של סאנדר *_*
Bingeul Bingeul (Round & Round)
YOU MAKE ME TINGLE TINGLE
Shikuro (Shut Up)
אם יוטיוב טוען שזה 18+, אל תאמינו לו. יש שם בסך הכל חלק מחברי הלהקה בלי חולצה ואולי נשיקה קטנה בין איליי לנקבה הרנדומאלית >_>; זה כל כך לא 18+! בכל מקרה אם אין לכם חשבון וזה לא נותן לכם לראות, פשוט חפשו את השיר ביוטיוב, אמורה להיות גם גרסא "נקייה" של הקליפ, אם כי אני לא רואה מה הטעם... פפפפפפפט. 0.0;
0330
טוב~ ! אז, חברי הלהקה. ♥
Xander- סאנדר
שם מלא: Alexander Lee Eusebio- אלכסנדר לי אוסביו תאריך לידה: 29/07/1988 טוויטר: Alexander_0729 מידע רנדומאלי: הדבר הכי מושלם ביקום הזה ;_; ♥ סתם. אמ, כן. -בכלל לא סאנדרבאייס- בכל אופן~ ! נולד במאקאו [Macau], הונג קונג. מה שמכניס אותו לרשימת ה3-חברי-להקה-שהם-לא-קוריאנים~ הוא גם למד כמה שנים באמריקה~ דובר איזה 21306543 שפות~ 3> סתם, לא. "רק" 7- מנדרינית, קנטונזית, אנגלית, קוריאנית, ספרדית, יפנית ופורטוגזית. אכן, הוא רנדומאלי לחלוטיןXD אבל אם אני לא טועה הוא אמר מתישהו שיש לו שורשים פורטוגזים/ספרדים [לטיניים? לא זוכרת], או שאולי סתם דמיינתי שהוא אמר את זה כי אני פשוט חיה בסרט שאוסביו זה שם משפחה ספרדי XD אבל בכל מקרה~ כמו שאמרתי, אני מאוהבת בו לחלוטין והטוויטים שלו הם הדבר הכי גאוני בעולםם ;_; רק אתמול הוא החליט להצהיר לעולם שהוא בתול. O_ם לא בטוחה עד כמה זה נכון, ישמצב שהוא שיקר, אבל אני פשוט ישבתי במשך כמה דקות מול הטלפון ונשפכתי מצחוק עליוXD וגם~ הוא הדבר הכי פאנבוי בעולם ♥ הוא פעם אמר על עצמו שהוא "נשמע כמו אלף" [אחרי שהוא היה כולו "הפשמגמפשןכ גד ייאי היצ'ול כתב בטוויטר שלו שהוא שומע את שיקורו 333333333333333333333333333333>"] ובאופן כללי הוא נורא סטוקר של היצ'ולXD כאילו הוא כל הזמן מדבר עליו ובפרק של פופס אין סיאול שהם דיברו על סופר ג'וניור [פירוט על זה בסיקור על PIS שאעשה בהזדמנות] הוא אמר שאם הוא היה בת, הוא היה יוצא עם היצ'ול ^___________^ והוא גם ממש אוהב טווילייט~ XD הוא מקביל את עצמו לג'ייקוב [כמו שצריך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111111] והוא באופן כללי נורא "כלבלבי" שכזה והוא כזה מתוק *_* והוא אוכל -המון-. וחופר על אוכל. ומעלה תמונות של אוכל לטוויטר שלו. ושותה מים מנצנצים בטעם שוקולד :0 קיצר, אני חושבת שרק מהחפירה הזאת אפשר להבין כמה אני אוהבת אותו. ;_; אני חושבת שהוא הבן אדם שאני הכי מעצריצה אחרי היצ'ול, שזה אומר -המון- כי זה בעצם אומר שהוא הצליח לעקוב 14 אנשים מהלהקה הכי מושלמת EVER. כבוד! [רק שיכיר בזה כבר ויבוא להציע לי נישואים, אוף. ;_;] ואני מצטערת לשאר הגייז מיוקיס, אבל אני לא אצליח לחפור עליהם כמו שחפרתי עליו. עמכם הסליחה. XD
Soohyun- סוהיון
שם מלא: Shin Soohyun- שין סוהיון תאריך לידה: 11/03/1989 טוויטר: ukissSH מידע רנדומאלי: טוב, אז, כזה. אחרי החפירה על סאנדר אני חוששת שתיאלצו להתאכזב- אני לא יודעת על סוהיון מספיק בשביל לחפור עליו בכלל. ;_; אני גרועה, I KNOW. אני -כן- יודעת, אבל, שיש לו שם של בת. >_>; אבל גוף גברי ביותר *_* בכל מקרה, אמ, כן. -מתה- סורי סוהיון, אני מבטיחה שאלמד עליך יותר בהמשך. ;_; אה, כן, והוא קוריאני. XD
Kibum- קיבום
שם מלא: Kim Kibum- קים קיבום. כן, עוד אחד. ._." תאריך לידה: 29/12/1990 טוויטר: 90KKB מידע רנדומאלי: הוא קוריאני~! ולא סתם קוריאני, הוא אחיו הצעיר של קים היונג ג'ון מהלהקה SS501. [לא הכי שומעת אותם בעולם, אבל יש לי שירים שלהם וראיתי תמונות של שניהם ביחד והם ממש דומים~ ;;] הוא הלידר, למרות שהוא לא הכי מבוגר. והוא סופר חמוד ודואג לשאר חברי הלהקה~ מתישהו היה, אה, משבר בין אלווין [אלכסנדר/קווין, שתכירו. הזוג הכי חמוד בלהקהXD] וקיבום איכשהוא נכנס באמצע ועזר לקווין. הם שמו לק ביחד. 0.0; [או שזה היה עם סאנדר? אני לא זוכרת. אבל זה יותר נשמע כמו קווין XDDDD] קיצר, אני אוהבת אותו ♥ גם אם אני לא יודעת עליו מספיק פרטים רנדומאליםXD
Kiseop- קיסופ
שם מלא: Lee Kiseop- לי קיסופ תאריך לידה: 17/01/1990 טוויטר: KISSeop91 [היחיד מביניהם שיש לו כינוי אשכרה סוגשל מקוריXD לול אם הוא היה מוסיף גם U לפני זה זה בכלל היה מתוק~ יוקיסופ D:] מידע רנדומאלי: טוב, אז גם עליו אני לא יודעת מספיק ;_; רק שהוא קאמהור וטיפש וחמוד ממש~~~~ ♥ אבל, אה, כן. ;_; סורי;____; אני מבטיחה שאני אשתפר בהמשך!!! ;_;
Eli- איליי
הוא נראה קצת מת פה, אבל לא נוראXD לא מצאתי תמונות נורמאליות שלו מחייך 0.0; שם מלא: Elison Kim- אליסון (?!) קים. אני לא בטוחה אם מבטאים את זה אליסון או אילייסון, אבל אני חושבת שזה אליסון 0.0; בכל מקרה גם ככה אף אחד לא משתמש בשם הזה, קוראים לו פשוט איליי. XD הסיבה היחידה שאני בכלל יודעת שקוראים לו ככה זה אלווינסוןXD [אלכסנדר/קווין/אליסוןXD הבנים של פופס אין סיאול~ ♥] תאריך לידה: 13/03/1991 טוויטר: u_kisseli מידע רנדומאלי: כמו שכבר אמרתי, הוא אחד מה3 של פופס אין סיאול~ כלומר, הוא לא קוריאני במקור. הוא נולד בארה"ב~ [ועדיין יש לו מבטא נוראי, אבל לפחות הוא מדבר טוב, שזה כבר משהוXD] הוא ה- PLAYBOY של הלהקה~ כל הזמן בPIS סאנדר וקווין מדברים על זה שאף פעם לא הייתה להם חברה [למרות שסאנדר משקר>: קווין מספיק בחורה בשביל להיחשב לחברה שלוXD קווין לא משקר אבל, באמת לא הייתה לו חברה. אם כי סאנדר די בחורה בעצמו XD] והם תמיד מבקשים מאיליי עצות בקשר לזהXDDDD כאילו אם מעריצה שולחת להם מכתב [שוב, כל החפירות על PIS והסברים על הפינות בתוכנית, יהיו בשרשור אחר כשיהיה לי כוח לעשות אחד] ושואלת משהו לגבי זוגיות- "איליייייייייייD: מה אתה אומר לגבי זה?" והוא תמיד מחייך כזה "^__________^" כאילו לגמרי מאושר מזה שהוא יכול לחלוק עצות כששני הבתולות לידו לא יכולותXD געע ♥ קיצר, הוא נורא פלייבוי והוא מתוק ואני מתה עליו המון ;_; הוא אחד הסקסים בלהקה, באמאשלי הוא כזה ♥♥♥ והראפ שלו מדהים *_* [איכשהוא זה תמיד איליי+סאנדר בראפ (וגם קיבום, מסתברXD) וביחד הראפ שלהם כל כך 3333333333333>] געע קיצר אני אוהבת איליי המון המון. ;_; [לא כמו שאני אוהבת סאנדר אבל כבר ציינתי שקשה להגיע לרמות שאני אוהבת סאנדרXD]
Kevin- קווין
אני יודעת שהוא כבר מזמן לא בלונדינית, אבל הכי אהבתי אותו ככה אז~~ ♥ שם מלא: Kevin Woo- קווין וו [לא, אין לי מושג למה. XD] תאריך לידה: 25/11/1991 טוויטר: Kevinwoo91 [המקוריות פשוט נשפכת ממנו, אה?] מידע רנדומאלי: השלישי בלהקה שהוא לא קוריאני~ נולד באמריקה, בלוס אנג'לס[!!!!], מה שלדעתי זה תירוץ נפלא לעובדה שהוא פשוט נקבה~ ♥ כמו שכבר ציינתי, הוא הקאפל של סאנדר, ושאף אחד לא יגיד לכם אחרת. ;; הם קצת לסביות ביחד, כי שניהם כל כך גיי, אבל הם כל הזמן חופרים אחד לשני בטוויטר ויוצאים בהצהרות אהבה אחד לשני [... באמת. סאנדר אמר לקווין שהוא אוהב אותו ביומולדת של קוויןXD] ו-ו-ו- אהה ♥ הם הלכו לעשות סקי ביחדXD ואם כבר הזכרתי קודם את האהבה של סאנדר לטוויילייט ואת זה שהוא השווה את עצמו לג'ייקוב, אז קווין הוא אדוארד. שזה בסדר, כי הסיבה היחידה לאהוב טוויילייט מלכתחילה זה ג'ייקוב/אדוארד, וזה הולך טוב נורא עם אלווין P: [חוצמזה ש, נו, יש להם שם קאפל כל כך מתוק~ ALVIN ♥ סאנדר המציא את זה!!!!! .... כבר הזכרתי את העובדה שסאנדר הוא פשוט פאנגירל?XD] בכל מקרה, קווין! XD קשה לי לדבר על קווין בלי לחפור על סאנדר, כיכיכי אלווין. ;_; בכל מקרה~~ לאחרונה [כזה, אתמול? שלשום?] הוא בדיוק סיים את ההופעות שלו במחזמר On Air. שלא ראיתי או בכלל טרחתי לבדוק, מחוסר זמן. ;_; וזה גם בטח בקוריאנית ככה שזה לא עוזר לי בהרבה. אבל בכל זאת, כבוד לו~ ♥ כמו שכבר אפשר להבין [גם מהקליפים וגם מהעובדה שהוא השתתף במחזמר], קווין הוא הזמר[ת] הראשי[ת] בלהקה, כי יש לו קול כל כך מתוק ו- VADFSGNHFSHGDF ♥♥♥ אני אוהבת את הקול שלו, גם אם יש לו קול של בחורה. ;_; הוא סופר מוכשר והוא יפה ומתוק והוא פשוט יצור סגיד ♥♥♥♥ בהתחלה כשרק הכרתי אותם [AKA כשראיתי את הפרק של PIS על סופר ג'וניורXD] חשבתי שקווין הכי חמוד~ כי באופן אוטומטי אני תמיד נמשכת בהתחלה לאנשים הכי גייXD [אם כי אני עכשיו לא סגורה מי יותר גיי, הוא או סאנדרXD] והוא אמר שאם הוא היה בחורה הוא היה יוצא עם שיוון!!!! אההההה יש לו סטנדרטים! *_* אנחנו מתואמים P: [שששששששש, אני פטאל אבל עדיין שיוון הוא בעלי לעתיד ולא היצ'ולP: למרות שלא הייתי מתנגדת להתחתן גם עם היצ'ול XD] אמ. כן. נראה לי חפרתי עליו כמעט כמו שחפרתי על סאנדר 0.0; אז אני אפסיק עכשיוXD [היי, זה לא נחשב. חצי מהחפירה עליו בכלל הייתה על סאנדרXD]
Dongho- דונגהו
שם מלא: Shin Dongho- שין דונגהו תאריך לידה: 29/06/1994 קטניייייי ;_; אני כל הזמן שוכחת כמה הוא קטן, זה מפחיד אותי. ;_; טוויטר: Dongho94 [שוב, המקוריות פשוט נשפכת ממנוXD] מידע רנדומאלי: המאקנה~! האמת, חוץ מהעובדה שהוא סופר כוסית, סופר חמוד וזה, אני באמת לא יודעת מה להגיד עליו. הוא כזה קטני ♥♥♥ די, נו. כבר אמרתי שאני אנסה להשתפר. ;_______; אל תהרגו אותי!!!
טוב, אז, אמ, כן. כמו שאתן יכולות לראות, אני קצת PIS-באייס. אבל זה פשוט כי אני עוקבת אחריהם בעיקר דרך התוכנית, ובטוויטר. לא בדיוק יצא לי לראות תוכניות איתם [אם כי התחלתי לראות את שף'ס קיס ומסיבה לא ברורה לא המשכתי. ;_; אני רוצה להמשיך, הם היו כאלה חמודים. ;; והיה שם הרבה קיבום, אני אוהבת קיבום.] ולכן אני אובססיבית מאוד מאוד מאוד לאלווינסון, וטיפה פחות לשאר חברי הלהקה. אני יודעת שזה מרושע מצידי, אבל כרגע אין לי זמן לחפור על שאר החברים ;_; והאהבה שלי לשלושה האלה, ובאופן כללי ללהקה כלהקה ולשירים שלהם [בעיקר המאוחרים יותר~ וכל האלבום BREAK TIME הוא גאוני לחלוטין *_* קניתי אותו מאיביי לול ועכשיו תלויים לי יוקיס מעל לראש כשאני הולכת לישון ♥] מספיק גדולה כדי להספיק לכולם P: אז, אמ, כן~ אני אפרוש עכשיו לראות את הפרק האחרון של גלי שיצא ואז בטח למות על המיטה ולישון. D: אז תהנו בינתיים. ^^
נערך לאחרונה על-ידי SuperUkeChan בתאריך Fri May 27, 2011 5:13 pm, סך-הכל נערך פעם אחת
Apocalypse Kami-Sama
מספר הודעות : 897 Join date : 17.01.11 Age : 30
נושא: Re: U-Kiss Fri Feb 18, 2011 11:14 am
אתאתאתאת.... את גועל נאפש ;_;
סוהיון משחק בפי כמה וכמה יותר מחזות זמר מאשר קווין ךחלשגדךכלחשדגכךלחשדגכךשלחשדגכ והוא גם נחשב לזמר ראשי יחד עם קווין ;; ודונגהו שיחק בסרט, ועכשיו הוא משחק גם באיזו סדרה יחד עם.. אה... קיבום או קיסופ O___ם;;;;; [אני בדיליי נצחי בסצינת הקייפופ, מותר לי]
וקיסופ הצטרף מאוחר יותר ללהקה >::::: דנו בזה כבר!
ו-ו-ו---- דונגהו גם שר ראפ לפעמים. והוא עצום בזה ועושה לי טוב. ;; [-שיעולשיעול-מוראגווווווווו-שיעולשיעול-] והוא סה"כ קטן ממני ב13 יום עחלדגכךעלודכגךךלדחכעךלחדגע [/דונגהו בייאס]
hadarsan Nagiri
מספר הודעות : 93 Join date : 23.01.11 Age : 30
נושא: Re: U-Kiss Fri Feb 18, 2011 11:37 am
הווו יוקיסס~ האמת שהם לא בקבוצות האהובות עליי, יותר מדי מחשב לטעמי, אבל יש להם שירים ממש חמודיםP: (זה רק אני או שהריקוד של בינגול בינגול ממש דומה לריקוד של מאנמאנהאני??!) ובפעם הראשונה שראיתי את שיקרה פשוט נקרעתי מצחוקק! זה קליפ שלם של: "חכהחכה מה אני אעשה לך ברגע שהמצלמה נכבית!~"XDD
ודונגהו השתתף במאק-באן-שי (מאקנה רביליון) והוא היה כזה בובייי*~* הקרוס-דרסינג שלו הכי חמוד בעולםXDDD מומלץ לראות3>
יוקיס3>
SuperUkeChan Kami-Sama
נושא: Re: U-Kiss Fri Feb 18, 2011 3:10 pm
ציטוט :
אתאתאתאת.... את גועל נאפש ;_;
סוהיון משחק בפי כמה וכמה יותר מחזות זמר מאשר קווין ךחלשגדךכלחשדגכךלחשדגכךשלחשדגכ והוא גם נחשב לזמר ראשי יחד עם קווין ;; ודונגהו שיחק בסרט, ועכשיו הוא משחק גם באיזו סדרה יחד עם.. אה... קיבום או קיסופ O___ם;;;;; [אני בדיליי נצחי בסצינת הקייפופ, מותר לי]
וקיסופ הצטרף מאוחר יותר ללהקה >::::: דנו בזה כבר!
ו-ו-ו---- דונגהו גם שר ראפ לפעמים. והוא עצום בזה ועושה לי טוב. ;; [-שיעולשיעול-מוראגווווווווו-שיעולשיעול-] והוא סה"כ קטן ממני ב13 יום עחלדגכךעלודכגךךלדחכעךלחדגע [/דונגהו בייאס]
אני אמרתי כבר שאני גרועה, אני יודעת את זה:0 אני הרבה יותר מדיי סאנדרבאייס ופחות מדיי מודעת לקיומם של כל השארXD ואת קטנה, אז אם דונגהו קטן ממך ב13יום הוא סופר קטן. O: אני לא מבינה למה את טוענת שהוא לא. XD
והדר- כן, בינגולבינגול ומאנמאנהאני ממש דומים בריקוד שלהם. גם הריקוד של מווראגו [אין לו קליפ אבל הם שרים אותו המון בהופעות] נורא דומה להם~ XD הריקודים שלהם די מעפנים, ט'וו הריקוד של שיקורו נורא ♥ למרות שהוא סופר WTF אחד גדול XD
Apocalypse Kami-Sama
נושא: Re: U-Kiss Thu Feb 24, 2011 11:27 pm
בצער רב אומר כי NHE החליטו, מסיבות מטומטמות כאלו או אחרות, להעיף את סנדר וקיבום מיוקיס. ה23.2.11 ייזכר כיום אבל לכל אוהבי יוקיס באשר הם T__________________T
-הולכת לבכות בצד-
כוסאומו הודעה מספר 100 שלי ._.
SuperUkeChan Kami-Sama
נושא: Re: U-Kiss Thu Mar 03, 2011 4:12 pm
אני עדיין בשוק... אני חושבת שאני יכולה, באופן די רשמי, להצהיר שאני כבר לא KISS ME... =/ כוסעמק. ><
hadarsan Nagiri
נושא: Re: U-Kiss Mon May 16, 2011 1:38 pm
לא הגיע הזמן לערוך?>.< " גם אני בהתחלה ממש התאבלתי (בעיקר על מר. זרועות קיבום) אבל הולי פאקינג שיט 0330 זה שיר מוזלם וAJ יצור סקסי כמו החיים*~* דאמנ יו אלכסנדר.
SuperUkeChan Kami-Sama
נושא: Re: U-Kiss Mon May 16, 2011 1:40 pm
לא ייעאך. מאותה סיבה שלא שמתי שירים של הומין ושל ג'ייוואיג'יי בסיקור של דבסק, לא אשים את 0330.
hadarsan Nagiri
נושא: Re: U-Kiss Mon May 16, 2011 2:05 pm
אה... אז... צריך יענו להכין סיקור מחודש של u-kiss-הדור החדש?=.= " טוב אז... כשיהיה לי כוח, אני אכיןXD
SuperUkeChan Kami-Sama
נושא: Re: U-Kiss Mon May 16, 2011 5:54 pm
זו עדיין אותה להקה. -. מוזמנת לשים את הקליפ ולכתוב על נממברז החדשים פה אבל ההודעה המקורית לא תיערך
Apocalypse Kami-Sama
נושא: Re: U-Kiss Mon May 16, 2011 8:49 pm
עטר, קצת פתיחות |: AJ והון לא עשו לך כלום.
הדבר היחיד שהון עשה רע בחייו זה לגנוב לקווין שורות
SuperUkeChan Kami-Sama
נושא: Re: U-Kiss Mon May 16, 2011 10:52 pm
מתי אנרתי שיש לי משו נגדם? 0.0;
Apocalypse Kami-Sama
נושא: Re: U-Kiss Mon May 16, 2011 11:13 pm
באופן כללי כל העניין זהה שאת לא מוכנה לכתוב כלום על AJ והון. זה לא שהעיפו את אלגסנדר וקיבום בגללם, שמו אותם בגלל שהעיפו את אלכסנדר וקיבום. וכמה שלא רציתי להאמין בזה- הקבוצה יותר טובה עכשיו מבחינה ווקאלית, הקולות יותר מתאימים ולא נשמעים כאילו סתם זרקו קבוצה ביחד. מה לעשות אלכסנדר וקיבום מפורסמים עכשיו כבר, ובדיוק כמו שהקבוצה של AJ הלכה לעולמה אז שמו אותו ביוקיס, אני בטחה שהם יכולים למצוא להם קבוצה חדשה או אפילו לפתוח בקריירת סולו |: את לא צריכה לשנוא את הקבוצה סתם בגלל שהעיפו אותם. דברים כאלו קורים בדיוק כמו שאת שומעת את האלבומים החדשים של סוג'ו, כשאין שם את גנג או קיבום או קאנגין, את צריכה להבין שהקבוצה הזו היא עדיין יוקיס ושלAJ וגם להון לא מגיע כל השנאה הזו כשאין לה בסיס. אין אלכסנדר וקיבום יותר ואם את לא אוהבת את הקבוצה ככה אז תני למישהו אחר לכתוב עליהם סיקור נורמלי יחד עם החבריקבוצה החדשים.
את מתנהגת כמו ONLY 13 עטר, באמת.
SuperUkeChan Kami-Sama
נושא: Re: U-Kiss Mon May 16, 2011 11:17 pm
אונלי9, וזה הכי הרבה שיש לי כוח להיכנס אליו כרגע. הם סבבה, אני אפילו עוקבת אחרי אייג'יי בטוויטר, אבל אין לי מה לכתוב עליהם. ואני גם ככה לא יכולה לערוך את זה עד שאחזור הביתה, וזה יקח זמן. אז, לא יודעת. תמחקי את הסיקור ושהדר תעשה אחד מחדש, מה שבא לכן.
SuperUkeChan Kami-Sama
נושא: Re: U-Kiss Fri May 27, 2011 5:16 pm
לבקשתכן, נערך עם 0330. על הון ואייג'יי לא כתבתי, מהסיבה הפשוטה שאני לא יודעת עליהם כלום :0 [חוץ מזה שלאייג'יי יש טוויטר והוא חופר בו והוא קאמהור והאנגלית שלו ספק טובה ספק חסרת פואנטה לחלוטין~] אם מישהי רוצה, היא מוזמנת לשלוח לי [עד מחר בלילה, או עד הפעם הבאה שאחזור הביתה שזה יהיה עוד שבוע וחצי] פרופילים של הון וAJ (באותו פורמט בדיוק שאני כתבתי את הפרופילים של השאר) ואני אוסיף אותם לסיקור. עד אז- תשרדו עם הסיקור כמו שהוא.