Asia
האם אתה רוצה להגיב להודעה זו? אנא הירשם לפורום בכמה לחיצות או התחבר כדי להמשיך.

התחברהרשםLatest imagesחיפושאינדקס

My Boss My Hero

Go down 
מחברהודעה
Kumagoro
Vegetable

מספר הודעות : 6

My Boss My Hero Empty
הודעהנושא: My Boss My Hero   My Boss My Hero I_icon_minitimeFri Feb 25, 2011 11:14 pm

*being a fangirl forever now*

נמנמ...
אוקיי, בהנחה שאתם לא מכירים אותי (דהא) הנה כמה פרטי טריוויה מאוד בסיסיים:

* יש לי אובססיה לדמויות של מאצ'ואים, במיוחד רגישים ו/או טיפשים
אבל גם ההכי באנאליים (אקא- אני מאצ'ו גברי אבל ישן מחובק עם פלאשי של ארנב) עושים לי סקוויש בלב
* יש לי אובססיה למאפיות, אלימות, בדסמ או יחסי כוחות בחברה (איינוקוסאבי, דת'נוט, אנשים אלימים מישהו? XP)
*קחו את שני הסעיפים הראשונים=> אני אוהבת מאפיונרים 3: ממש אבל~ (וגם כל מה שקשור איך שהוא)
*.......אני אוהבת קומדיות ואני אוהבת שוג'ו (נכון שלא ראיתם את זה בא? XD כאילו, זה אחד מהדברים שאני אוהבת~)
*אני אוהבת שונן איי או סתם רמיזות מפגרות ממש~
*יש לי חוש הומור עקום. מאוד. מאוד. מאוד. עקום. וקראק.

....אני מצאתי את הקומדיה הזאת הדבר הכי מתוק וכיפי שצפיתי בו השנה *_*;

~~~~

לינק לצפייה ישירה במייסוג'ו: http://www.mysoju.com/japanese-drama/my-boss-my-hero/

ז'אנר: קומדיה
מס' פרקים: 10, בערך שעה כל פרק

~~~~

תקציר (שלי >_>):

סאקאקי (טורנאדו!) מאקיו הוא הבן של מנהיג היאקוזה, הוא פרש מהלימודים שלו בתיכון ואיך שהוא הגיע לגיל 27.
אז... הוא טיפש נורא. לא יודע מתמטיקה בסיסית וכו'. כל החיים שלו הוא למד רק להיות חזק, אומנויות לחימה ודברים והוא אמור להחליף את אבא שלו בתפקיד של הבוס (כי אח שלו חולה ולמד בפנימייה כל הזמן הזה, בזמן שמאקיו זרק שולחנות על אנשים)
אבל רק להיקרא טורנדו (ובלי שיהיה לך מושג מה זה אומר בכלל) לא מספיק כדי להנהיג את היאקוזה אז אבא שלו מחליט לשלוח אותו חזרה לתיכון ומדבר עם מנהל שיש לו קשרים איתו שיקבל את מאקיו לכתה י"ב להשיג תעודה.
אם הוא לא ישיג תעודה, מיקיו (אח שלו, כן, זה שהיה חולה וכו'~) יחליף אותו בתפקיד הזה. כל מה שמאקיו יודע זה להנהיג מאפיה וכל החיים שלו זה מה שהוא עשה, זה כל מה שהוא רוצה מעצמו וזה כל העתיד שלו מבחינתו (וגם קצת כי תכלס- זה באמת כל מה שהוא יודע לעשות). אז הוא נשלח לי"ב, אמור להעמיד פנים שהוא בן 17 ואיך שהוא להעביר את כל השנה בלי שאף אחד מהתלמידים או המורים יגלה את הגיל והזהות האמיתיים שלו...

מה יהיה?! מה הוא יעשה?! מה יקרה עכשיו!?!? מה כולם יחשבו?!?!?!?!? אעאעאע

לכו לראות!!!11
3>

XPP

***דרך אגב- נאגאסה טומויה (השחקן שמשחק את מאקיו וגם אחד מהבעלים הפוטנציאליים שלי) בלי קשר לעובדה שהוא אחד הכי יפים אבר (לפחות לטעמי XD שבדרך כלל לא דומה לטעם של אנשות שאני מכירה ומניחה שכאן זה אותו דבר כי הרבה להקות הן בעקר ילדים/ילדות ואני אוהבת ...גברים >_>) הוא סולן של להקת ג'יירוק נידחת D:
קוראים להם TOKIO ואני ממש לא זוכרת איפה השגתי מוזיקה שלהם אבל... השגתי XD הם טובים...
אבל הקול שלו יפה מדי כשהוא נמוך אז קצת מעצבן לי לשמוע אותו שר בקול גבוה.

וול that's all folks.
~~~~

תמונות:

My Boss My Hero My_boss_my_hero_1

My Boss My Hero Myboss-myhero

חזרה למעלה Go down

My Boss My Hero
חזרה למעלה 
עמוד 1 מתוך 1