שם: B1A4 שמות נוספים: 비원에이포, Be The One, All For One (האנגלית זה ביחד~) היגיון מאחורי השם: לאחד מהבחורים יש סוג דם B, לארבע האחרים סוג דם A בכורה: 21 באפריל, 2011 (לפי קוריאה. בארץ זה יצא ב20 באפריל~) ז'אנרים: דאנס-פופ, אלקטרופופ. לייבל: WM אנט.
הבחורים האלו עשו דביוט אתמול, אז אין לי הרבה מה להגיד עליהם... אזאז.. תשרדו איתי.
הקבוצה מורכבת מחמישה בחורים שעליהם ארחיב(בקצרה) אחר כך. הם צברו עניין רב בגלל הדרך הלא קונבנציונלית בה הוצגו- וובטונס(קומיקס אינטרנטי), וגם בגלל הסיבה שהם החליטו לשלב בין פופ ורוק באלבום הכורה שלהם. בערך ב10 באפריל(קוריאה) פורסמו הוובטונס, ובעצם הכוונה היא שאנשים התחילו לשים לב לוובטונס שהסתובבו שם כמה זמן(אין לי תאריך מדוייק). ב11 באפריל(קוריאה) כבר יצא הטיזר הראשון עם תמונות אמיתיות, ומאז כל יום הציגו כל יום בחור חדש, עד שמעריצים בינלאומיים פרצו לאתר וגרמו לחשיפהה מוקדמת של השניים האחרונים. האלבום שלהם Let's Fly יצא ב21 באפריל(קוריאה) ובאותו יום גם שוחרר הקליפ של הטייטל סונג שלהם, O.K. האלבום הופק בעיקר על ידי לי סאנגהו(הפיק אמנים כמו ביסט, טי-ארה, סי.אנ.בלו, אף.טי.איילנד, לי סונגקי וכו'), אים סאנגהיוק(כתב את מרבית השירים של ביסט) וג'ון דאוון(כתב את רוב השירים של קיי.ויל) כתבו, יחד עם ווהיסונג(כותב לכל העולם ואחותו הבחור הזה כלשךדחגכךלח) את מרבית השירים, מה שמוביל לאלבום מאיכות מדהימה. כל הראפ באלבום נכתב(או לפחות "תוקן") על ידי בארו, בזמן שג'יניונג הלחין וכתב את מרבית בלינג גירל; בארו כתב את הראפ של השיר ושאר החברים עזרו קצת עם המילים. במאי הקליפ שלהם הוא לא אחר מלבד ג'ו היסון(אמפג. ברצינות אמפג), והכוריאוגרפיה נבנתה על ידי הא וושין ולי אילהיונג(שניהם מפריפיקס, אחת מקבוצות הריקוד הכי מעולות אבר. הם גם היו אחראים על הכוריאוגרפיה של ביסט בסום).
וזהו, זה כל מה שיש לי לספר לכם עליהם. (עוד יתווסף בעתיד, אל תדאגו!)
ועכשיו, הבחורימים! שמבחינתי אין להם שמות משפחה כחלדשיגכלחדיכש אוקיי?
שם במה: CNU שם אמיתי: שין וו תאריך לידה: 16.6.1991 (נחשו מי מבוגר ממני בשלוש שנים בול?! אמפג) סוג דם: A גובה: 182 ס"מ משקל: 64 ק"ג תפקיד: זמר, ראפר מידע כללי נוסף: סופר ספורטיבי ובריאותי רצח. הוא די גברי(זה בא עם הספורטיביות והחיבה המוגברת לכדורסל אני מניחה?), יש לו חיוך כובש. הוא די שקט. מאמי ): ♥ *צוויץ*
שם: ג'יניונג תאריך לידה: 18.11.1991 סוג דם: A גובה: 178 ס"מ משקל: 59 ק"ג תפקיד: לידר, זמר מידע כללי נוסף: כתב שיר כלשהו באלבום, השתתף-בערך באחרים. הוא אומן בהלחנת שירים, שירה ומשחק... ויש לו כשרון מוזיקלי מטורף למדי. והוא כוסית. ושני לקחה עליו בעלות.(את רואה, זכרתייייייייייי) *צוויץ*
שם: סאנדול תאריך לידה: 20.3.1992 סוג דם: A גובה: 178 ס"מ משקל: 62 ק"ג תפקיד: זמר ראשי מידע כללי נוסף: הוא תמיד מחייך. תמיד. מחייך. מה שגורם גם לי(ואני מניחה שגם לאנשים אחרים~) לחייך כשרואים אותו. הוא נורא רציני בנוגע לשירה שלו, מה שהולך טוב עם העובדה שהוא זמר ראשי. והוא תמיד. מחייך.!!!!!. *צוויץ*
שם: בארו תאריך לידה: 5.9.1992 סוג דם: B גובה: 178 ס"מ משקל: 63 ק"ג תפקיד: ראפר מידע כללי נוסף: כתב את כל הראפ שבאלבום הראשון. חמוד. ביישן. חמוד. בייאס שלי. חמוד. מאוד משועשע מהעולם. חמוד. בעל כשרון מדהים בכתיבת ראפ. חמוד בטירוף. אני אוהבת אותו. אמרתי כבר שהוא חמוד בטירוף? ♥♥♥♥♥♥ *צוויץ*
שם: גונגצ'אן תאריך לידה: 14.8.1993 סוג דם: A גובה: 181 ס"מ משקל: 60 ק"ג תפקיד: מאקנה, זמר ראשי(שנוי במחלוקת? באתר הרשמי לא רשום זמר ראשי אבל במקומות אחרים כן) מידע כללי נוסף: קוש. פשוט קוש. בדומה ללידר גם הוא אומן במשחק. יש לו כישורי שירה יוצאי דופן. והוא קוש. ואני אמות אם הם יעשו דביוט ביפן. *צוויץ*
הם מקסימייייייםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם!!!! ;; הביאס השני החדש שלי אחרי בלוק בי. הם פשוט גוש סוכר שגורם לי לחייך על הזמן. רציני, חרשתי על הקליפ שלהם המונים.
ויאש~ זכרת שג'יניונג שלי 333333> רוצה כזה כבויפרינד, אלוהים ;_; למה הם נראים כאילו הם יצאו מסדרת תיכון אמריקאית עם מלוכסנים.
[ורואה? הגבתי בשבילך~]
Apocalypse Kami-Sama
מספר הודעות : 897 Join date : 17.01.11 Age : 30
נושא: Re: B1A4 Fri Apr 22, 2011 2:48 am
-שיעול- זה לא בסדר שכשאמרת "בויפרינד" חשבתי על הקבוצה חדשה ;___;~
והם באמת מדהימים. ): ♥ שיעשו לי ילדה. -מאוהבת בבארו פוראבר- הרגשתי רע לכתוב שCNU מאמי כי כזה "לאאאאאא קיונג מאמי!". אבל. אמ. כן.
I LOVE UUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU~~~~~~~!
SuperUkeChan Kami-Sama
מספר הודעות : 761 Join date : 17.01.11 Age : 32 מיקום : תל אביב
נושא: Re: B1A4 Fri Apr 22, 2011 12:57 pm
אור אני ארביץ לך XD
אני אראה את הקליפ ששמת כבר אחר כך, את האלבום המלא אוכל לשמוע רק בחמישי הבא ככה שעד אז אין לי ממש דרך לגבש עליהם דעה מעבר לקליפ...ץאערוך את התגובה אחרי שאראה את הקליפ, ותגובה רצינית יותר שבוע הבא אחרי שאשמע את הכל. אבל הם נראים ממש חמודים~ מהתמונות לפחות.
Apocalypse Kami-Sama
נושא: Re: B1A4 Fri Apr 22, 2011 3:23 pm
למה להרביץ ;____; סיקור עליהם לקח לי שעה+-, כי הייתי צריכה לתרגם מקוריאנית סיקור על כל בנאדם אחר/קבוצה אחרת ייקח לי לפחות חמש שעות ;_;
SuperUkeChan Kami-Sama
נושא: Re: B1A4 Fri Apr 22, 2011 3:37 pm
לכי כבר לעשות סיקור על ביגבאנגגגגגגג! או שאני אעשה אותו. ואני לא יודעת עליהם כלום כי אני מחכה שתעשי עליהם סיקור כדי שאוכל ללמודדדדדדדדדדדדדד. ברצינות, אם אני הצלחתי לעשות סיקור על להקה עם 15 אנשים ו4 סאבגרופס, את בהחלט יכולה לעשות סיקור על ביגבאנג! ;-;
Apocalypse Kami-Sama
נושא: Re: B1A4 Fri Apr 22, 2011 4:01 pm
שאר החופש מבחינתי מוקדש למצגת על ריין, את יודעת, זו שתקבע את הציון שלי באנגלית מצטערת אם סיקור שייקח לי 10 שעות במקרה הכי טוב לא משהו בא לי בטוב עכשיו ._. שעה זה בקטנה, אבל עשר שעות זה כבר יותר ממה שאני מסוגלת. וכן, זה ייקח לי עשר שעות כי רק למצוא את כל הקליפים שלהם ייקח לי שעתיים כי אני כנראה אעצור לראות גם כל אחד מהם גדלךכחשדךלחכש ;_;
ועכשיו די להספים את הנושא הזה סתם ):
SuperUkeChan Kami-Sama
נושא: Re: B1A4 Fri Apr 22, 2011 4:13 pm
אני עדיין ארביץ.לך אבל 0:
SuperUkeChan Kami-Sama
נושא: Re: B1A4 Sun May 01, 2011 2:49 am
טוב סוף סוף ראיתי את הקליפ~ את האלבום המלא עוד לא שמעתי, בטח אשמע אותו יותר מאוחר היום או (כנראה) מחר~ הם ממשממשממש חמודים אבל D: יום אחד אני אולי אצליח לזכור את השמות שלהם. ולזהות אותם. וביום שזה יקרה... אני לגמרי רואה סאנדר/סאנדול באופק. [אני לא יודעת כמה מכן יודעות את זה, אבל יש לי חיבה בלתי הגיונית בעליל לשפפ אנשים עם שם דומה. זו קצת מחלה אצלי, אפשר לומר. X_X]
SuperUkeChan Kami-Sama
נושא: Re: B1A4 Sun May 01, 2011 5:58 pm
סורי על הטטריפל פוסט, אתן תתמודדו. אני שומעת עכשיו את.האלבום.....צ אור, אני שונאת אותך. ;; אני לגמרי רואה את עצמי מתמכרת אליהם בטירוף. >: יקח לי כמובן זמן ללמוד את השמות ולזהות אותם, אבל מהתמונות סיאניו(רק לי זה מזכיר סיאנבלו? XD) נראה הכי חמוד~ וזה שנראה כמו שילוב של הנרי ויונגהוא... בארו? וסאנדול מצחיק אותי רק בגלל השם, נו. והוא קטן ממני -בדיוק- בחודש. ;; קיצר... אני צריכה לראות גם את ההופעות שלהם בשביל ממש להתמכר, אבל הסגנון שלהם הוא בדיווווווווק הסגנון שאני אוהבת כרגע והם ממש חמודים;;
Apocalypse Kami-Sama
נושא: Re: B1A4 Sun May 01, 2011 7:23 pm
הנרי וקיבום, בארו הוא הנרי וקיבוםםםםםםםםם איפה יונגהווא, איפה ;_;
ואמרתי לך לשמוע אותם ואת התעלמת ממני ): הם מושי-מושלמים ו-לכדךחשגכךלחשדגכףךשל ובויס נקסט דור XD
SuperUkeChan Kami-Sama
נושא: Re: B1A4 Sun May 01, 2011 7:28 pm
יש לו בול את השפתיים של יונגהווא, על מה את מדברת? הוא הדבר הראשון שחשבתי עליו!
ולא התעלמתי ממך, לא יכולתי לשמוע אותם מהפלא וכשהייתי בבית לקח לי זמן לשמוע אבל אמרתי שאני אשמע. ושמעתי. פפפפפפפ.
Miss snarcca. Vegetable
מספר הודעות : 22 Join date : 11.05.11 Age : 31 מיקום : אהמ...לגבי הדבר הזה.
נושא: Re: B1A4 Wed May 11, 2011 9:23 pm
ציטוט :
מידע כללי נוסף: כתב שיר כלשהו באלבום, השתתף-בערך באחרים. הוא אומן בהלחנת שירים, שירה ומשחק... ויש לו כשרון מוזיקלי מטורף למדי. והוא כוסית. ושני לקחה עליו בעלות.(את רואה, זכרתייייייייייי)
נכון בגלל שגם לי קוראים שני זה חל גם עליי? :twisted: ...לא? בטוח...? נו טוב. אני עדיין חושבת שהוא נוש שלמות.
אוקיי אז א-סיקור מושלם אור,ואם זה מבחינתך לחפור אז..יאללה2#$%$ דבר שני-אני קצת המון אוהבת בהם,גם בגלל שהם נראים...כמו שהם נראים! וגם בגלל only one שדי גרם לי להתמוגג מאושר. מושלמים שכמותם!
Apocalypse Kami-Sama
נושא: Re: B1A4 Wed May 11, 2011 9:28 pm
לולול את תצטרכי לדבר על זה עם שני. אני לא חולקת את בארו ט'ו לול
בתור קבוצה שהוציאה את האלבום יוםלפני אז כן, זו חפירה XD ברגע שהם יופיעו בתוכניות וראייטי זה יערך ויהפוך חופר יותר כלךגדחשכךשלדחכשדףךלחכשךף וכל האלבום שלהם טוב ): והם נושים. והם כוסיות אחד אחד XD
Miss snarcca. Vegetable
מספר הודעות : 22 Join date : 11.05.11 Age : 31 מיקום : אהמ...לגבי הדבר הזה.
נושא: Re: B1A4 Wed May 11, 2011 9:36 pm
כן,אני מודעת לזה שזאת חפירה.וזה טוב! IT'S GOOD! GOOD! VERY GOOD!
וכן,כל האלבום מדהים.אבל אונלי וואן פשוט תפס אותי כי הוא עדיין כזה...ושקט...ומדהים...! *~*
SuperUkeChan Kami-Sama
נושא: Re: B1A4 Thu May 12, 2011 10:17 pm
טוב אני רק חייבת לציין שנכון לעכשיו CNU שלי. ;_; כאילו זה נכון לעכשיו כי אני לא באמת מזהה את כל השאר לול אבל יש לי אובססיה לשיער ארוך והוא כזה יפה וחמוד ושר מדהים ואני אוהבת אותו ;_; אז לפני שמישהי תתחיל לתכנן עליו פפ~
Apocalypse Kami-Sama
נושא: Re: B1A4 Mon Aug 01, 2011 1:40 am
מזלטוב לככל הבננותבנות באנות למיניהן.
השם עדיין טוב יותר מפרימדונה
גרוע מכל השאר
SuperUkeChan Kami-Sama
נושא: Re: B1A4 Mon Aug 01, 2011 2:06 am
מסקנה- אני נשארת אלף. ;-; סתם נו. זה מצחיק ממש. ודפוק ממש. והם כאלה שפ8משהדפהםןגכד. D:
miss_t Vegetable
מספר הודעות : 37 Join date : 11.05.11
נושא: Re: B1A4 Fri Sep 09, 2011 7:39 pm
קאאאאאאאאאאאאאאאאאמבק
[img][/img]
הטיזר (שעוה את העבודה שלו בצורה נהדרת)
Apocalypse Kami-Sama
נושא: Re: B1A4 Fri Sep 09, 2011 9:12 pm
סאנדול הורס לי את רשימת הבייאסים. JS
בארווווווווווווווווווו♥
miss_t Vegetable
מספר הודעות : 37 Join date : 11.05.11
נושא: Re: B1A4 Mon Sep 19, 2011 2:58 am
עכשיו זה רשמי גונגצ'אן לא זמר ראשי הא שר בערך 2-5 משפטים בכל אחד מהשירים בדיסק גם אז זה מחולק על כל 3 דקות שיר
ד"א למישהי יש מושג למה האתר בית שלהם לא מתעדכן עם הדיסק החדש?
Apocalypse Kami-Sama
נושא: Re: B1A4 Mon Sep 19, 2011 11:18 am
גם אני כועסת על אתר הבית שלהם אני מחכה לתמונות חדשות FOR SO LONG הכי טוב שיש לי זה זה ):