Asia
האם אתה רוצה להגיב להודעה זו? אנא הירשם לפורום בכמה לחיצות או התחבר כדי להמשיך.

התחברהרשםLatest imagesחיפושאינדקס

Cinderella's Sister

Go down 
מחברהודעה
PASKO40056
Kimbap
PASKO40056

מספר הודעות : 279

Cinderella's Sister Empty
הודעהנושא: Cinderella's Sister   Cinderella's Sister I_icon_minitimeMon May 02, 2011 1:56 am

Cinderella's Sister Cs-ost
שם הדרמה:אחותה של סינדרלה(Cinderella's Sister \신데렐라 언니)
ידוע גם כ...Cinderella Unni \ Cinderella's Stepsister / A Modern Story of Revenge
ז'אנר: רומנטיקה, מלודרמה, חלק מהחיים.
מספר פרקים: 20
קאסט:
moon Geun Young – Song Eun Jo
Seo U – Goo Hyo Sun
Cheon Jeong Myeong – Hong Ki Hoon
Taecyeon – Han Jung Woo

שנה:2010
תקציר: און ג'ו היא נערה האדישה לחיים, אימא שלה סוף סוף מצאה את הגבר הנכון ומביאה אותה לגור איתה בביתו של אביה החורג.
היון סו, היא נערה שנאהבת על ידי כולם חוץ מאחותה החורגת, און ג'ו, אשר עברה הרבה בחייה ובעלת עבר אפל, מתקשה עם העובדה שאימה מרעיפה חיבה רבה לאחותה החורגת.
זהו עיבוד מודרני לסיפור האגדות "סינדרלה" המשולב עם טויסט קטן, המגלה צד אחר של הסיפור.

דעה אישית: מצטערת על התקציר העילג~ אני ממש גרועה בלעשות תקצירים(במיוחד בדרמות כאלו שכל דבר זה ספויילר לקראת ההמשך).
זאת אחת הדרמות שהכי ציפיתי לה כשיצאה, ולעומת כמה דרמות אחרות- היא ממש לא אכזבה אותי. המשחק היה טוב בזכות הקאסט המדהים(^%%&%&*&*&^&%^%Moon Geun Young)(ויש גם לציין שהקאסט קטן יחסית -תודה לאל-) יש שם הרבה שחקנים מוכרים וכאלו שפחות(ו2PM אחד! טקיון3>).
מבחינת העלילה בסדרה: העלילה זרמה טוב...לא היה רגע משעמם או יבש(ברצינות, זאת סדרה מלודרמה אחרי הכל), כן היו קטעים שזה היה מוגזם,עצוב וגרמו לי לצעוק על הדמיות(לא ממולץ לאנשים שלא מסתדרים טוב עם טרגדיות) אבל למזלי זאת סדרת מלודרמה אז ידוע שהסוף חייב להיות טוב(אוי אני כ,כ אוהבת את הז'אנר הזה3>).
אוקיי הדבר שהסדרה הזאת הכי מפורסמת בו: פסקול שלה.
הפסקול שלה מדהים, טוב איך הוא לא יהיה מדהים כשיאסונג(סופר ג'וניור), קריסטל (ועם אני לא טועה גם לונה מאפאקס שרה שם), אלכס, רו נא וכ'ו שרים שם? 3>.
אני נורא נהנתי מהסדרה~ מקווה שתראו גם אתם ותהנוXP

הורדה:
http://mediumquality.blogspot.com/2010/06/cinderellas-sister.html#more

חזרה למעלה Go down

Cinderella's Sister
חזרה למעלה 
עמוד 1 מתוך 1