Asia
האם אתה רוצה להגיב להודעה זו? אנא הירשם לפורום בכמה לחיצות או התחבר כדי להמשיך.

התחברהרשםLatest imagesחיפושאינדקס

SS501

Go down 
2 posters
מחברהודעה
Paper Moon
Vegetable
Paper Moon

מספר הודעות : 1

SS501 Empty
הודעהנושא: SS501   SS501 I_icon_minitimeThu May 12, 2011 1:09 am

SS501
SS501 Ss501rebirth1
ידועים גם כ: Double-S 501
ארץ מקור: דרום קוריאה.
ז'אנרים: קייפופ, ג'ייפופ, R&B, דאנס.
שנות פעילות: 2005-עכשיו
חברה מייצגת: Labels DSP Entertainment (בקוריאה)
Pony Canyon (ביפן)
Warner Music (בטאיוון והפיליפינים)
חברי הלהקה: Kim Hyun Jung, Heo Young Saeng,
Kim Kyu Jong, Park Jung Min, Kim Hyung Jun.

SS501 היא להקת בנים דרום קוריאנית פופלארית תחת Daesung Entertainment מוכרת יותר בשם (DSP Entertainment) שהוקמה בשנת 2005. כל חברי הלהקה עזבו את החברה אך מתכוונים להישאר ביחד כSS501. שם הלהקה מייצג Superstar Singer והמספרים 501 מייצגים את מספר חברי הלהקה שתמיד יהיו מאוחדים כאחד.

2005-2006: הפריצה.
SS501 פרצ לראשונה ב8 ליוני 2005 עם הסינגל שלהם "Kyeonggo" (Warning). מאוחר יותר הם שיחררו את הסינגל השני שלהם - "Snow Prince", בסוף שנת 2005. הקבוצה לא הייתה פעילה בקוריאה במהלך רוב שנת 2006, למרות שהם ערכו פגישת מעריצים ביפן באפריל של אותה שנה. הסיבה לההעלמותם הייתה עקב בעיות גרון של האו יאנג סאנג (Heo Young Saeng) שנדרש לעבור ניתוח וכתוצאה מכך הוא נאלץ לנוח זמן רב בכדי להחלים. באמצע 2006 הם ערכו את הקונצרט הראשון שלהם "Step Up Concert" באוסאקה שביפן. בסוף 2006 הם חזרו לקוריאה כדי לקדם את האלבום המלא הראשון שלהם, ששוחרר ב10 לנובמבר ונקרא S.T.01 Now. בנוסף לקידום האלבום שלהם, הלהקה עסקה בהופעות ואפילו צילמו תוכנית בMNet שנקראת SOS. הלהקה (פרט להאו יאנג סאנג, שישב בבית והחלים) תרמו את קולם לסרט האנימציה Pi's Story.

2007-2008: פעילויות ביפן, "בויז אובר פלאוורס" וסאב-יוניט.

בשנת 2007 החבורה פרצה בשוק-היפני. מועדון מעריצים יפני נוסד תחת השם "Triple S Japan". ב2008, SS501 חזרו לקוריאה עם הסינגל החדש שלהם - Deja Vu, שפורסם ב8 למרץ 2008. שיר הנושא של הדיסק היה גם הראשון שהם החליטו לקדם, והם התחילו עם הקאמבק שלהם ב-M Countdown. לאחר שהצליחו עם הסינגל הם התחילו לקדם את השני שלהם - "A Song Calling for You". הם הופיעו את הופעת הפרידה שלהם במיוזיק באנק ב6 ליוני 2008 וחזרו לפעילות היפנית שלהם. בשני באוקטובר 2008 הודעה רשמית הכריזה כי מנהיג הלהקה - קים היון ג'ונג (Kim Hyun Jung) ישחק בדרמה הקוריאנית המבוססת על האנימה והמנגה היפנית - Boys Over Flowers. הסדרה שודרה בKBS בחצי הראשון של 2009, בסך של 25 פרקים ומספר פרקי ספיישל.

מאחר ופארק ג'ונג מין (Park Jung Min) וקים היון ג'ונג (Kim Hyun Jung) פתחו בקריירת סולו, האלבום הבא של SS501 נאלץ להדחות ליולי 2009. בנוסף לזאת, השלישיה הנותרת פתחה בקבוצת-משנה בה האו יאנג סאנג (Heo Young Saeng) הוא מנהיג הלהקה. הסינגל הראשון שלהם היה "U R Man", והם גם קידמו את הסינגל שלהם (שנקרא Nae Meoriga Nabbaseo) עבור הסאונדטראק של בויז אובר פלאוורס. עקב ההצלחה של הדרמה לשיר היו מספר הורדות גדול מהרגיל.

2009-2010: מיני אלבומס, מסע ההופעות הראשון באסיה וחוזים.
SS501 שיחררו את האלבום היפני השני שלהם - All My Love, ב13 במאי 2009, מסע הופעות לקידום שירי הלהקה נערך ביפן כדי לתמוך באלבום. מאוחר יותר הם פרסמו אלבום מקבץ-סולואים, שאיחד שירי סולו של חברי הלהקה. לאחר השחרור כל אחד מהחברי הלהקה עסק בקריית הסולו שלו, הם התאחדו שוב כדי לערוך את מסע ההופעות הראשון שלהם שסבב בסיאול, טוקיו, טאיוואן, שנחאי והונג-קונג.

המיני אלבום של הקבוצה - Rebirth, שוחרר בשני חלקים: גרסא מוגבלת והמלאה. הגרסא המוגבלת שוחררה ב20 לאוקטובר והמלאה ב22. הגרסא המוגבלת כוללת הוספה מיוחדת של שני פוסטרים ויומן תמונות בעל 100 דפים. SS501 קידמו את האלבום עם הסינגל "Love Like This", והשיר זכה בשני פרסים ב- Music Bank ואחד ב-Inkigayo Mutizen. פעילויות הקידום לסינגל נגמרו ב29 לנובמבר 2009.

SS501 ערכו הופעה בתאילנד, ולבסוף ערכו את ההופעה האחרונה שלהם בסיאול כדי לסגור את מסע ההופעות שלהם באסיה. למרות שהשיחרור של המיני אלבום החדש היה מתוכנן לראשון למאי 2010, התאריך נדחה בשביל לערוך "נגיעות אחרונות" באלבום. הם הופיעו בDream Concert מאוחר יותר באותו חודש. בגלל שקים היון ג'ונג (Kim Hyun Jung) נותר להחלים מפציעה קודמת, הם שרו שתי בלדות במקום שיר הקאמבק עליו היו שמועות מרובות באותה תקופה. יום לאחר הקונצרט, שיר אחד מהמיני אלבום שלהם - "Let Me Be The One", הודלף לרשת. זמן לא רב לאחר מכן שוחרר הטיזר לשיר הקאמבק של הלהקה. המיני אלבום השלישי - "Destination", שוחרר סוף כל סוף ב24 למאי 2010. הזכיה הראשונה עם שיר הנושא של הדיסק - Love Ya ב- Music Bank הייתה במהלך השבוע השני לקידום הסינגל, הם גם זכו במקום הראשון בשבוע שלאחר מכן.

אט אט כולם התחילו לעזוב את Labels DSP Entertainment, בהתחלה מנהיג הלהקה - קים היון ג'ונג (Kim Hyun Jung) שנטש לטובת S-Plus Entertainment, לאחר מכן פארק ג'ונג מין (Park Jung Min) ערק לCNR Media, קים היונג ג'ון (Kim Hyung Jun) ל-KeyEast Entertainment, והאו יאנג סאנג (Heo Young Saeng) וקים קיו ג'ונג (Kim Kyu Jong) לB2MENT. למרות שכל אחד מחברי הלהקה נמצא תחת סוכנות אחרת, הלהקה עדיין תחת אותה שם ותמשיך לשחרר שירים יחד, כל החברות של הזמרים השונים הכריזו כי הפעילות של SS501 תהיה בראש מעייניהם.

באוקטובר 2010, קים היונג ג'ון (Kim Hyung Jun) הודיע שSS501 יחזרו עם אלבום חדש בתחילת 2011. קים היון ג'ונג (Kim Hyun Jung) התחיל לצלם את הדרמה החדשה שלו, בו הוא משחק בתפקיד ראשי - Playful Kiss, יחד עם ג'ונג סו מין (Jun So Min). פארק ג'ונג מין (Park Jung Min) שיחרר את האלבום הסולו שלו - Not Alone, באיחור מהמצופה עקב ההתקפה של צפון קוריאה על דרום קוריאה, ועל כן הדיסק נדחה מנובמבר 2010 לינואר 2011, גם בכדי שיוכל להוסיף עוד שירים לאלבום. פארק ג'ונג מין (Park Jung Min) השתתף במחזמר בשם 'Bonds Of Boys' ביפן מה18 לנובמבר עד ה23 לנובמבר. קים היונג ג'ון (Kim Hyung Jun) השתתף גם הוא במחזמר בשם 'Cafe-In' מה24 לנובמבר 2010 עד ה23 לינואר 2011 בקוריאה וגילם שני תפקידים באותו מחזמר. אלבום הסולו שלו, "Girl", שוחרר ב8 למרץ.

2011: קאמבק
לאחרונה, קין היונג ג'ון (Kim Hyung Jun) חשף שהלהקה תחזור לפעילות בחצי השני של 2011.

שונות:
למרות שרוב השירים שלהם מולחנים על ידי אנשים שונים, החברים של SS501 תורמים לא מעט לאלבומים שלהם. קים היונג ג'ון (Kim Hyung Jun) ואח שלו - קים קי בום (Kim Ki Bum, מהלקה U-KISS) מלחינים גם הם תחת השם H&B, השירים שהולחנו על ידם הם: "Want It", "The One", "I AM", "Hey G". קים היונג ג'ון (Kim Hyung Jun) כתב גם את המילים לשיר "Obsess" באלבום Rebirth. האו יאנג סאנג (Heo Young Saeng) הלחין את שיר הסולו שלו "Is It Love?" וגם את "Until Forever" - אחד השירים באלבום Destination. פארק ג'ונג מין (Park Jung Min) הלחין את השיר Kiss, אותו שרו Rainbow, וגם את Not Alone ושירים נוספים באלבומו.

SS501 1-12
Spoiler:

SS501 3-9
Spoiler:

SS501 5-3
(התמונות לחיצות ומעבירות לקליפ עצמו ביוטיוב)

SS501 6-5 SS501 7-5
SS501 8-4 SS501 9-4

אולי אני אוסיף עוד אח"כ O:

SS501 2-11
Spoiler:

SS501 4-7
הם להקה מנצנת כזו 3> הכרתי אותם כשהורדתי את האוסט של בויז ביפור פלאוורס למישהי, בכללי חברה ממש טובה שלי ממש אוהבת אותם אז הכרתי איזה שיר או שניים שלהם, אבל לא באמת התעמקתי בהם. מתי ששני שלחה לי את Not Alone מהקריירת סולו של פארק ג'ונג מין גם התחלתי את הדרמה Playful Kiss, שקים היון ג'ונג משחק בה, ובכללי התאהבתי בשניהם אז גישוש מהיר בגוגל קישר אותי לזה שהם בלהקה הזו ששמעתי את שמה כבר יותר מידיי פעמים. לא באמת קישרתי בין אחד לשני כששמעתי שירים שלהם פעם, יותר מידי צירופי מקרים שגרמו לי לגשש יותר O: אח"כ חיפשתי לשמוע שירים מהאלבום של Rebirth והתאהבתי בLove Like This, וכאילו שזה לא מספיק חברה אחרת שלחה לי את Lova Ya שעכשיו אני בלופים עליו. הגעתי למסקנה שאני אוהבת יותר מידיי שירים שלהם בשביל סתם להחשיב אותם כעוד להקה קוריאנית מיני רבות שיש לי בפלייליסט D: ~קנתה כבר את רבירת' ובשלבי הזמנה של דסטיניישן~
אניוואי השירים שלהם ממש יפים ;; *לדעתי בכל אופן* והם ממכרים ברמות (בערך כמו כל שיר קוריאני טיפוסי), רק שכשאני שומעת שירים שלהם אני מוצאת את עצמי חייבת לבהות בקליפים תוך כדי (של לאב יא ולאב לייק דיס בכל אופן, של א סונג קולינג פור יו ממש מצחיק אותי XDDD). לאב יא אחד השירים, ואישית ברגע זה אני קצת בלופים שוב על דז'וו 3333>

קיצור כן, חדשה פה על הדרך D:
חזרה למעלה Go down
hadarsan
Nagiri
hadarsan

מספר הודעות : 93

SS501 Empty
הודעהנושא: Re: SS501   SS501 I_icon_minitimeMon May 16, 2011 1:28 pm

ואוו סיקור מושקע*~*
הם מהלהקות הלא מיינסטרים שלי, אבל לפעמים אני פשוט נכנסת למצב שאני שומעת אותם בלופים, וממש הכנסת אותי למצב כזה כרגעXDD
יפים שלייי<<333333
כל הכבוד על ההשקעהDD:
חזרה למעלה Go down

SS501
חזרה למעלה 
עמוד 1 מתוך 1