שנת יציאה: אוגוסט 2008 (הווווו ישןן~)
שחקנים: קים ביול, ג'אנג גונסוק (היה גם בyou're beutiful, למי שראה... אני מתכוונת לעשות על הסדרה ההיא סיקור כשיהיה לי זמן/כוח), מאסון מון (תינוקייי!!~33>)
עלילה (כוללת ספויילרים להתחלה של הסרט אבל תסתדרו._.): ג'ונסו הוא תלמיד תיכון עשיר ומופרע שנקלע למהומות ומלחמות לעיתים קרובות (ואיכשהו תמיד מנצח, גם אם הוא נגד 17 יריבים). פעם אחת הוא פוגש הכניסה לבית הספר שלו נערה שפרשה מבית הספר (וו-ראם) והיא מתאהבת בו ממבט ראשון (זה היה קטע ממש קריפי>.< ").
אחרי אחת מהתגרות, ההורים (שוב) מזומנים לבית הספר לשיחה עם התנהגות בנם, אבל הם מחליטים לא ללכת אלא לעזוב את הילד לבד בבית עם קצת כסף שיספק אותו לזמן הקרוב.
כמו כל נער נורמאלי, בשניה שהוא מגלה על זה הוא מחליט לערוך מסיבה עם שני חבריו הטובים ביותר, אבל כשהוא הולך לסופר לקנות מצרכים למסיבה, משאירים לו בעגלת הקניות תינוק עם פתק שאומר שזה התינוק שלו ושהוא צריך לגדול אצלו.
הסרט מספר על התקופה בה התינוק נמצא אצל ג'ונסו (שההורים שלו ברחו) ווו-ראם שעוזרת לו לגדל את התינוק תוך כדי ניסיון לא ליצור סקנדל בביתספר כשידעו שיש לו ילד...
דעה אישית: בהתחלה לא ממש רציתי לראות את הסרט הזה אבל שכנעו אותי וטוב שכך כי זה סרט חמוד נורא ופשוט התאהבתי בזה לגמריXDD גם יש לי אהבה מאוד גדולה ליצורונים (תינוקות) ויש כאן המוווווווווןןן זמן עם יצורים קטנים^__^
העלילה ברורה והמשחק נחמד (אני פחות אוהבת משחק קוריאני בכללי, אבל מתרגלים לזה), וזה עלה הרבה מעל הציפיות שלי!
אני נהניתי מאוד מלראות את הסרט, אני מקווה שגם אתם תיהנוP:
צפייה ישירה עם תרגום לעברית (מגהוידאו):
http://www.megavideo.com/?v=LTO92MVMועוד תמונה שאני נורא אוהבת:
מקווה שתראו ותיהנו^__^