Apocalypse Kami-Sama
מספר הודעות : 897 Join date : 17.01.11 Age : 30
| נושא: A-Peace Thu May 19, 2011 8:09 pm | |
| כדי לחגוג את היכשלותי במגן בתנ"ך, הנה סיקור על יותר-מידי-אנשים-בקבוצה-אחת! (AKA אור צריכה הסחת דעת) יש סיכוי גדול שהתמונות מכילות כאלו שעזבו. לי לא אכפת כי אין תמונות אחרות של כל ה21! (ספרתי בכל תמונה ךכלדגכףךלשח)שם: A Peace בעבר היו ידועים כ: Double B 21 בכורה: אף פעם יוניט סקיי - 5 באוקטובר, קבוצה שלמה- 5 בנובמבר לייבל: Golden Goose Entertainment א-פיס היא (סוגשל) קבוצה חדשה מהלייבל גולדן גוז(היו לתקופה בשינג). הם היו ידועים תחת השם דאבל בי 21, והוציאו שיר תחת שם זה: S.O.S. סאב יוניט של הקבוצה בשם "דאבל בי 21 - יוניט סקיי" הוציאה גם שיר בשם ONE. הגילאים שלהם הם בטווח של 1985-1995 עם גובה ממוצע של 185 ס"מ(!!!!!!!!!!!!!!!!). למרות שהם 21 בחורימים, הם לא צריכים להפחיד אתכם כי הם מתחלקים לשלוש תת-קבוצות: לפיס, ג'ייד ואוניקס מבחינתי הם סתם סאקרים של פוקימון, ובכל תת קבוצה שבעה בחורימים! [לפני שינוי השם לא-פיס(וכן פרישתם של שמונה בחורים) היו להם ארבע תת-קבוצות: סקיי, ריבר, ברנינג, ארת'. מזל שהם שינו שם.] אבל למרות תת-הקבוצות הם עדיין מוציאים שירים בתור קבוצה של 21 אנשים. זהו אין יותר מידע -מוכה- חברי הלהקה: אני אחלק אותם לפי תת-הקבוצות ואשים כל תת-קבוצה בתג ספויילר משלה. לפיס/LAPIS- Spoiler:
שם: ג'י היונסונג תאריך לידה: 2 בדצמבר, 1989 גובה/משקל: 186ס"מ/63ק"ג תחביבים: להקשיב למוזיקה, לצפות בסרטים מומחיות: קנדו (איזה מזל שאתה זמר הא) שם: מון ביונגהון תאריך לידה: 6 ביוני, 1990 גובה/משקל: 186ס"מ/66ק"ג תחביבים: להקשיב למוזיקה מומחיות: בי-בוי דאנס שם: הו צ'אנגוו תאריך לידה: 2 באפריל, 1992 גובה/משקל: 184ס"מ/65ק"ג תחביבים: אנגלית, לקרוא, ראפ מומחיות: כדורגל, בייסבול, חיוכים(בחיי, זה מה שרשום באתר הרשמי) שם: קים וואנצ'ול תאריך לידה: 13 באפריל, 1992 גובה/משקל: 185ס"מ/63ק"ג תחביבים: לראות סרטים, לטייל, להקשיב למוזיקה מומחיות: שירה(מזל!) שם: קים סונגהיונג תאריך לידה: 11 ביולי, 1992 גובה/משקל: 188ס"מ/70ק"ג תחביבים: ספורט, לקרוא מומחיות: ספורט(?!?!?!?!) שם: קים ג'ינוו תאריך לידה: 12 באוקטובר, 1992 גובה/משקל: 188ק"מ/67ק"ג תחביבים: ראפ מומחיות: ספורט שם: מין ג'ינהונג תאריך לידה: 24 באוקטובר, 1993 גובה/משקל: 187ס"מ/67ק"ג תחביבים: להקשיב למוזיקה, לראות סרטים מומחיות: אין? ג'ייד/Jade- Spoiler:
שם: יו דונגהו תאריך לידה: 25 בפברואר, 1985 גובה/משקל: 184ס"מ/64ק"ג תחביבים: שחייה, צילום, גניות מומחיות: בלט, צ'לו שם: פארק ג'אוון תאריך לידה: 17 בדצמבר, 1986 גובה/משקל: 190ס"מ/76ק"ג תחביבים: לקרוא, לצלם את עצמו, קניות מומחיות: קנדו(שוב, מזל שאתם זמרים) שם: סון יוצ'אנג תאריך לידה: 21 בדצמבר, 1987 גובה/משקל: 181ס"מ/64ק"ג תחביבים: צילום, להקשיב להיפהופ(!) מומחיות: כתיבת שירים, הלחנה שם: צ'וי יונגוון תאריך לידה: 12 במאי, 1988 גובה/משקל: 180ס"מ/61ק"ג תחביבים: לראות סרטים, להקשיב למוזיקה מומחיות: שירה(איזה קטע יואו) שם: קים סונגהוואן תאריך לידה: 1 בינואר, 1994 גובה/משקל: 189ס"מ/62ק"ג תחביבים: לנגן בויולה, לטייל, קניות, לגלוש באינטרנט(לולולולול אתרים רשמיים והניסוחים שלהם) מומחיות: ראפ, כתיבת שירים, עיצוב שם: או סאהיון תאריך לידה: 8 במרץ, 1994 גובה/משקל: 182ס"מ/58ק"ג תחביבים: כדורגל, נגינה(בהרבה כלים אני מניחה) מומחיות: נגינה בפסנתר שם: ג'ונג יונגווק תאריך לידה: 14 במאי, 1995 גובה/משקל: 182ס"מ/62ק"ג תחביבים: לראות סרטים, כוריאוגרפיה מומחיות: ריקוד אוניקס/Onyx- Spoiler:
שם: ג'ונג אונהו תאריך לידה: 8 באוגוסט, 1987 גובה/משקל: 185ס"מ/63ק"ג תחביבים: להקשיב למוזיקה, לראות סרטים, לרקוד, סיף, טיפוס הרים מומחיות: משחק, ביטבוקס שם: לי סונגוו תאריך לידה: 8 באוגוסט, 1989 גובה/משקל: 184ס"מ/65ק"ג תחביבים: צילום, הערכת מוזיקה(?! לא ידעתי איך לתרגם) מומחיות: נגינה בתופים וגיטרת בס שם: הא גונהי תאריך לידה: 19 ביולי, 1991 גובה/משקל: 183ס"מ/61ק"ג תחביבים: להקשיב למוזיקה, לראות סרטים, לגלוש באינטרנט מומחיות: שירה שם: סונג סונגהיוק תאריך לידה: 30 ביולי, 1991 גובה/משקל: 181ס"מ/62ק"ג תחביבים: בדמינטון, טניס שולחן, לראות סרטים מומחיות: חיקוי זמרים(אני מניחה שאת סגנון השירה שלהם כי זה ספציפית זמרים...) שם: הונג סונגהו תאריך לידה: 15 בספטמבר, 1991 גובה/משקל: 187ס"מ/69ק"ג תחביבים: סיף, שחייה, כדורגל מומחיות: חקיין (וואו תת-קבוצה מוכשרת) שם: ג'ונג הויונג תאריך לידה: 19 בפברואר, 1992 גובה/משקל: 190ס"מ/70ק"ג תחביבים: כדורסל, טאקוונדו, משחק מומחיות: טאקוונדו שם: הוואנג דוהוואן תאריך לידה: 30 בינואר, 1994 גובה/משקל: 187ס"מ/65ק"ג תחביבים: שירה, אימון(AS IN בילדינג אבס), לקרוא ספרי מסתורין(לול), לרכב על אופניים מומחיות: ריקוד, אימון(בילדינג אבס!) לשעבר(שאין עליהם כמעט מידע באתר הרשמי אז, אה. כן. תסתפקו בשמות וקצת תמונות)- Spoiler:
קליפים והופעות:לא בסדר כרונולוגי כי, אה. ככה? וואן (קליפ)א רינג מארק (קליפ)S.O.S (קליפ)S.O.S (הופעה)וואן (הופעה) (יוניט סקיי)וואן (עוד הופעה באיכות טובה יותר לול) (יוניט סקיי)לצערי הרב, אין להם מספיק שירים כדי שאני אוכל אפילו להרכיב דיסקוגרפיה. יש את S.O.S, וואן, רינג מארק ו...... הם שרו סטאנד ביי מי אבל אני לא חושבת שזה שלהם. ): הם גם שרו ממורייז אבל זה של שינג בטוח. אערוך את זה כשיהיה לי יותר ברור מה הולך. מה שלחיץ זה להורדה אגב~ מילות סיום ודיעה אישית:אוי זה אחד הסיקורים היותר משעשעים שיצא לי לעשות לול למרות שבשלב כלשהו הייתי כזה: "אוי הם ממש מבוגרים" -שש בחורים אחרי- "הוא בגילי |:" והם כאלו חמודים! ולא גייז לחלוטין... ואלמלא הייתי שומעת בלופים את SOS ולאבר בוי(שביפנית אז הוא לא נמצא כאן) אני חושבת שלא הייתי מצליחה לסיים את הסיקור. אני חייבת לציין שכל המידע כאן תורגם מקוריאנית לעברית על ידי מהאתר הרשמי שלהם, ויש סיכוי גדול שקראתי שמות לא נכון ושהשמות שכותבים כאן הם לא השמות המדוייקים אחד לאחד -מוכה- וגם הורדתי כמה פרטים שלא הצלחתי לתרגם כי, אה. לא הצלחתי לתרגם. וגוגל טרנסלייט לא אוהב אותי באמת. אני גם לא מצליחה באמת לזהות אותם לפי פרצוף(או שם) עדיין אז שוב, שגיאות עם התמונות... I BLAME MY SELF FOR IT ALL. אבל באמת שניסיתי. בכלאופן אני עוקבת אחרי דאבלבי21 מהיום שבו הודיעו עליהם(יחד עם 20סטאר, רק שמ20סטאר לא שמעתי יותר בחיי) ואז הם שינו את השם ובחורים עזבו ומלא שינויים וכזה OOOOOO: אבל בקטנה כי הם עדיין חמודים לחלוטין XD ודווקא לא הפריע לי שהם 21 כי זה מאגניב ומשעשע ותדמיינו את כולם בחדר אימונים אחד? בכלאופן NEEDLESS TO SAY אני מכורה קשות לSOS מאז שהוא יצא ועכשיו גם ללאבר בוי שזה נורא עצוב כי איןלי כוח להוריד אותו |: ובשביל סיקור על 21 בחורימים הוא היה קצר למדי!!! | |
|
SuperUkeChan Kami-Sama
מספר הודעות : 761 Join date : 17.01.11 Age : 32 מיקום : תל אביב
| נושא: Re: A-Peace Fri May 20, 2011 4:48 am | |
| אני חושבת שראיתי את לאבר בוי, לא התלהבתי הרבה יותר מדי דווקא. כאילו זה היה חמוד אבל לא גרם לי להתרגשוצ באופן מיוחד. כשאהיה בבית אשמע את שאר השירים ששמת ואז אחליט... מה שכן, אני לא הולכת אפילו לנסות לטרוח ללמוד את השמות שלהם. 15 בלהקה זה הגבול שלי, ונכון לעכשיו אני מזהה רק שניים מב1איי4 והם כולה 5, לנסות ללמוד שמות של 21 אנשים... המוח שלי יקרוס בתהליך, והוא גם ככה לא הכי מתפקד בזמן האחרון. ניחא. (קודם שאלמד את השמות של 4מינוט כבר סעמק ;-; זה בלתי אפשרי שהשמות שלהן כלכך דומיםםםם)
וכן אני נכשלת בחיים, תתמודדו עם זה. | |
|
Apocalypse Kami-Sama
| נושא: Re: A-Peace Sat May 21, 2011 4:26 pm | |
| מה, אני ממש אוהבת את לאברבוי זה שיר כלכך גיי לול והריקוד ממש קל וממכר |: בדומה לSOS
לא צריך ללמוד את השמות שלהם, אני רק יודעת שהמאקנה זה הונגמין וזהו | |
|
SuperUkeChan Kami-Sama
מספר הודעות : 761 Join date : 17.01.11 Age : 32 מיקום : תל אביב
| נושא: Re: A-Peace Sat May 21, 2011 4:46 pm | |
| לאדעת, שמעתי אותו פעם אחת ולא הכי התעמקתי. כשאחזור הביתה אשמע את כל השירים ואז אחליט מה דעתי עליהם... | |
|
Miss snarcca. Vegetable
מספר הודעות : 22 Join date : 11.05.11 Age : 31 מיקום : אהמ...לגבי הדבר הזה.
| נושא: Re: A-Peace Sun May 22, 2011 3:50 pm | |
| לקח לי רק חצי שנה רק כדאי לקלוט שמונה מהשמות של האנשים בסוג'ו...מעניין איך ילך לי איתם (אני דפוקה בשמות,קצת כבוד)! אממ אני באמת תוהה לגבי החברה-הם חשבו לעשות להקה עם 29 אנשים (במקור) ו...לעשות מה? אין כל כך דרך לעבוד עם כל כך הרבה אנשים בקבוצה אחת,בשביל שמישהו שם יקבל סולו צריך שיר של 8 דקות.זה פסיכי ולדעתי גם קצת טיפשי. וואני לגמרי מרחמת על המנהל שלהם,הוא צריך בשבילם רישיון לאוטובוס.תיירים.בריטי.אדום.עם שתי קומות. | |
|
Apocalypse Kami-Sama
| נושא: Re: A-Peace Sun May 22, 2011 7:53 pm | |
| במקור הם היו 21, ואז אחרי שהם לא באמת הצילחו שמונה עזבו- ואז החליפו אותם בשמונה אחרים אז הם עדיין 21. הם מעולם לא היו 29~ ובגלל שהם 21 הם מחולקים ל3 קבוצות.
אני בספק שיש להם מנהל אחד אבל לכי תדעי O: אם כן הוא סופר מסכן כי הוא אשכרה צריך ללמוד את השמות של כולם |: למה ההנחה שלך שאוטובוס תיירים אדום הוא בריטי? הרגע חזרתי מהעיר וראיתי אוטובוס תיירים נתנייתי והוא היה עם שתי קומות ואדום ומאגניב וכמעט נתקע באוטו של אמא שלי לול | |
|
Miss snarcca. Vegetable
מספר הודעות : 22 Join date : 11.05.11 Age : 31 מיקום : אהמ...לגבי הדבר הזה.
| נושא: Re: A-Peace Sun May 22, 2011 8:11 pm | |
| כתבתי את זה לפי מה שהבנתי מהסיקור שלך,לא כזה קראתי עליהם אז אין לי באמת מושג מה עבר עליהם.
מתנצלת,אני אשתדל לא להפוך לאנטי פוליטקיליקורט בקשר לאוטובוסים ולכל כלי הרכב- אוטובוס תיירים.של אומה כלשהי.אדום.עם שתי קומות. מקווה שתקנתי את העוול שנגרם. | |
|