שם קבוצה: VNT
שמות נוספים: V-92, V-9-to the 2
בכורה: 4 בנובמבר, 2010
שנות פעילות: 2010-2011
לייבל: Media Line
VNT היא קבוצת בנות שבמקור הייתה אמורה לפרוץ עם 4ארבע בנות ובספטמבר, אך בפועל פרצה עם רק שלוש ובנובמבר.
הן צברו די הרה התעניינות עם הטיזר לשיר שלהם Sound בגלל שמינהו(שייני) הופיע שם, אך עדיין לא הצליחו לקבל מספיק התעניינות כדי לפרוץ לתודעה בקוריאה אחרי שהוציאו את המיניאלבום שלהן, קליפ ואפילו די הרבה הופעות.
ב21 במרץ 2011 הודיעה אחת מחברות הקבוצה דרך הטוויטר על עזיבתה את הקבוצה(ואת הלייבל), מה שהוביל רבים לתהות מה יקרה עם הקבוצה.
בצורה לא רשמית(AS IN עוד מחכים להודעה רשמית של הלייבל) נאמר כי אחת מחברות הקבוצה תועבר לקבוצה אחרת, משמע שהקבוצה תפורק בקרוב מאוד(או שיוסיפו לזו שנשארה חברות קבוצה חדשות ויקוו לטוב).
אין לי עוד מידע כי קוריאה לא אוהבים אותם מספיק |:
חברות הקבוצה:- Spoiler:
שם במה: טינה
שם: קים צ'אוון
תאריך לידה: 23 בפברואר, 1992
סוג דם: O
גובה/משקל: 163ס"מ/45 ק"ג
תפקיד: מנהיגה, זמרת ראשית
שם במה: ליל ג'יי
שם: פארק ג'יון
תאריך לידה: 26 ביוני, 1992
סוג דם: A
גובה/משקל: 158ס"מ/42ק"ג
תפקיד: ראפרית ראשית
מידע נוסף: פרשה מהקבוצה
שם: סו יומי
תאריך לידה: 6 ביולי, 1992
סוג דם: O
גובה/משקל: 163ס"מ/47ק"ג
תפקיד: זמרת, רקדנית ראשית, מאקנה (IMO היא די זמרת ראשית אבל אני לא אריב עם המידע שמצאתי)
מידע נוסף: לאחר התפרקותה הלא רשמית של הקבוצה הועברה לקבוצה חדשה(עתידה לעשות דביוט ב2011) בשם ויוה גירלז, הבת של סו מיונג(זמר טרוט), הביאס שלי~
קליפים ושטויות:Sound - קליפMy Boo - אימוןיומי שרה את Bye Bye Ya של אבא שלהראיתי עוד אבל... אה.
דיסקוגרפיה:
- 소리 (예예예) (Sound (Ye Ye Ye))
- My Boo
- 소리 (예예예) (Inst.)
- My Boo (Inst.)
דיעה אישית:אומייגוד אני אוהבת אותן.
ורק במהלך כתיבת הסיקור גיליתי שהן התפרקו ואני מממממממממש מדוכאת עכשיו כי הן כלכך מדהימות כשדיגכלשדגכחלךכלצחדיגלךכ למה הן התפרקו -בוכה-
ואני ממש אוהבת את יומי ;___; יש לה קול מדהים IMO והיא שרה ממש הרבה בשירים שלהן(...שני שירים אז...) והיא מאקנה והיא מקסימה ;; והיא תהיה בויוהגירלז אז אני רגועה אבל מה עם השאררררררר
מה עם טינה וליל ג'יי ;; כאילו לילג'יי עזבה מרצונה אבל טינה מסכנה מפקירים אותה |: היא בטח מרגישה כאילו היא נכשלה בתור לידר!
-מפסיקה להיות דכאונית-
אני ממש אוהבת את סאונד. ואת מיי בו.
ואני חושבת שאני אחד האנשים היחידים שלא ראה את הקליפ בגלל מינהו(כי לא יכלתי לראות קליפים באותה תקופה, המחשב שלי היה נתקע כל הזמן לול).
נו לויודע אני ממשיכה לשיר עכשיו את הOH YEAH YEAH YEAH של סאונד |: