Asia
האם אתה רוצה להגיב להודעה זו? אנא הירשם לפורום בכמה לחיצות או התחבר כדי להמשיך.

התחברהרשםLatest imagesחיפושאינדקס

INFINITE

Go down 
+3
Kyokoush
PASKO40056
Apocalypse
7 posters
לך לעמוד : 1, 2  Next
מחברהודעה
Apocalypse
Kami-Sama
Apocalypse

מספר הודעות : 897

INFINITE Empty
הודעהנושא: INFINITE   INFINITE I_icon_minitimeFri Jan 28, 2011 10:37 pm

גרסת סיקור: 0.3.3
עתידה להשתנות עם הוצאת אלבומים נוספים~ או כשממש ישעמם לי.

INFINITE Wvnwa0

שם: Infinite
שמות נוספים: INFINITE, ∞, 인피니트, אינפיניט, ובמבטא- אינפיניטו
בכורה: שישה ביוני 2010
ז'אנרים: פופ, R&B, דאנס
לייבל: וולים אנט./Woollim Ent.

כמו כל קבוצה-להקה קוריאנית שרוצה לצבור מעריצים, לבחורימים האלו יש תוכנית ריאליטי-פרי-דביוט כדי שהמעריצים יוכלו להכיר אותם. התוכנית שודרה כחודש לפני הדביוט שלהם(צולמה כחודשיים לפני. לול), בעלת שמונה פרקים ונקראת "אינפיניט, אתם האופה שלי!". בתוכנית עוקבים אחרי אינפיניט באימוניהם האחרונים לקראת הדביוט, כשלפתע משום מקום צצה בחורה במעונות שלהם וטוענת שהיא הולכת לגור שם בקתופה הקרובה! כמובן שהכל היה מתוכנן(...לא מצד אינפיניט, הם לא ידעו שהיא באה) על ידי טאבלו ומיט'רה(אפיק היי), והשניים האלו מודיעים לאינפיניט שכיוון שהם הולכים לעשות דביוט בקרוב הם צריכים להתאמן בלהיות אופה טובים בשביל המעריצות העתידיות שלהם. הסדרה משעשעת ומרגשת(...מאוד מרגשת. פרק שמונה. -בוכה-) ומאפשרת למעריצים(ואנשים באופן כללי) להציץ לחייהם של אינפיניט ולהכיר אותם טוב יותר, ובין היתר לפתח קראשים-אירציונליים על הבחורים.
בנוסף, לפני הדביוט הבחורים הופיעו בקליפ של אפיק היי(ראן), שם מיונגסו קיבל תפקיד ראשי וסונגקיו, ווהיון וסונגג'ונג קיבלו תפקידים מינוריים(הם מנגנים ברקע. סופרלולז)

את הדביוט שלהם הם עשו בשישה ביוני 2010 עם המיני-אלבום שלהם First Invasion, וגם שוחרר הקליפ הראשון שלהם: דאשי דוראווה(/טאשי טוראווה/כל וריאציה כזו פחות או יותר. בעברית: "תחזרי שוב"). אז הם כבר כבשו אותי למדי. יום אחרי הם הופיעו במ!קאונטדאון והפגינו יכולות ריקוד בסינכרון מדהים. אז הם כבר כבשו אותי אפילו יותר. עם כל הופעה של הבנים היה ניתן לראות שהם משתפרים עוד יותר, והם אפילו קיבלו הזדמנות לעשות ספיישל סטייג' בערך שבועיים אחרי הדביוט!!!!!!!, ואז נגמרה תקופת הקידום של השיר ואני הייתי כל כך, כל כך עצובה.
ואז משום מקום, בוקר יום חמישי/שישי/שבת/ראשון כלשהו, כשצפיתי לי במ!קאונטדאון/מיוזיק בנק/מיוזיק קור/אינקיגאיו(...זה ביחד עם הימים ממקודם, הזכרון שלי מכשיל אותי) בלייב לאגי למדי, הם היו שם, והופיעו עם "She's Back"! ועשו אותי כל כך כל כך מאושרת כי זה שיר הרבה יותר צבעוני וקופצני ושמח מדאשי דוראווה. שלא לדבר על העובדה שהבנים חזרו אז הייד באופן כללי. לשיר הזה הייתה תקופת קידום קצרה למדי כי, אה, מסכנים; בשביל מיניאלבוםראשון זה ממש הרבה זמן לקדם.
אבל נעזוב את התפל ונחזור לעיקר! הבנים זכו בכמה פרסים עם השירים האלו/האלבום הזה, בעיקר Rookies of the Month בכמה אתרים/ערוצים/תוכניות/AND SUCH.

ואז אחרי תקופת יובש מייגעת בה איימתי לעבור לאהוב את טיןטופ יותר, הם הוציאו מיני-אלבום נוסף!
שמו של המיני אלבום הוא Evolution, והוא מתאר באופן מדהים את מה שעברו הבנים: הם השתפרו פלאים ואחד מהם אף הצליח להשתלט על הליספ שלו. בקליפ של הטייטל טראק שלהם, Before The Dawn, השתתפו בתפקידים ראשיים ווהיון ומיונגסו. אני עוד לא מבינה את הרעיון של הקליפ אבל זה בקטנה. לא צריך להגיד(אבל אגיד בכל זאת): האלבום הזה הפתיע אותי לטובה וגרם לי לאהוב את הבחורים אפילו יותר- למרות שברור לי שהם יכולים, ואפילו צריכים, להשתפר עוד. בעיקר בחלוקת שוורת.
עם השיר Before The Dawn הבחורים הגיעו למקומות גבוהים בכל טבלאות המוזיקה בקוריאה, אפילו מקום גבוהה בקייצ'ארט ונכנסו לטייק-7 של אינקיגאיו. למקומות אלו הם הגיעו בעיקר בגלל השירה שלהם, אך בנוסף לכך גם בגלל יכולות הריקוד בסינכרון המדהימות שלהם ואם נדייק- הסקורפיון דאנס.
אבל גורלם של הבחורים לא שפר עליהם(וגם העובדה שמיליון ואחד אנשים עשו קאמבק באותו חודש) והם לא זכו בפרס משמעותי מידי גם עם האלבום הזה...

אז הם הוציאו סינגל. סינגל בשם Inspirit- שזה השם של מועדון המעריצים שלהם~ (-שיעולשיעול- אם לא הבנתם עדיין אני אינספיריט בלב ובנפש!)
הטייטל סונג של הסינגל, לעומת זאת, נקרא Nothing's Over. וזה שיר מדהים-מדהים-מדהים, וכנראה השיר השני האהוב עלי שלהם. בקליפ, כמו לשיר, יש תחושת מלנכוליה כזו שאיכשהו דווקא עושה טוב על הלב(אולי רק לי). הקליפ הוא גם בכיכובו של סונגיול- שלפחות מקבל משהו מהיותו בקבוצה הזו כי הוא באופן כללי די מקופח. הם עדיין בעיצומו של קידום השיר הזה ועושים לי טוב ארבע פעמים בשבוע, כל שבוע. (:

אז עכשיו, אחרי שחפרתי עליהם בלי שבכלל תדעו מי זה מי, הנה! האנשים שמאחורי השמות!

סונגקיו
INFINITE 2mdijbo
שם: קים סונגקיו (Kim Sungkyu)
תאריך לידה: עשרים ושמונה באפריל 1989
סוג דם:B
גובה: 179 ס"מ
תפקיד: מנהיג, זמר ראשי
מידע כללי נוסף: לסונגקיו יש את אחד האיי-סמיילס המקסימים ביותר שראיתי, וכשהוא צוחק- הוא צוחק מכל הלב. ישלו ליספ שנורא קשה לו להיפטר ממנו, אבל הוא מצליח לפעמים~ (בתוכנית בשם Pops in Seoul הכריחו אותו להגיד מילים עם הרבה ס' והוא הסתבך, המסכן) יש לו הרבה כינויים בקרב המעריצים; המפורסם מכולם זה גבות עצובות(סד אייבראוס, בחיי) שגם חברי הלהקה משתמשים בו. אני נהנית לקרוא לו לידר-קיו. בתמונות של אבולושיון הוא נראה הכי מדהים בעולם ו-כדשגיכלשדחכלחדג. אבל התמונות כאן הן כולן מהסינגל. -הכניסו כאן צחקוק מרושע-
הוא גם מצייץ~

דונגוו
INFINITE X1zzw5
שם: ג'אנג דונגוו (Jang Dongwoo)
תאריך לידה:עשרים ושניים בנובמבר 1990
סוג דם: A(אבל אני מכחישה)
גובה:175 ס"מ
תפקיד: ראפר ראשי, רקדן
מידע כללי נוסף: יש לו "אישיות נוספת" שהוא נוהג לכנות 'קניה', כי כי... טאבלו(אפיק היי) אמר משהו על מראה פראי, אני לא באמת הבנתי. טוען שיש לו אישיות של 9999 מימדים(אני לא בטוחה איך זה עובד), הוא גם ממש טיפש, כאילו: מתנהג בטיפשות יתרה. המון. כל הזמן. האחד הראיונות שלהם הוא אמר שבגלגול הבא שלו הוא רוצה להיוולד בתור המלך של כל החיות שזה כזה.. אריה. הוא הכי נקי בכל אינפיניט ובאפן כללי מתנג כמו אמא של כל השאר~ להורים שלו יש מסעדת תמנונים שכל אינפיניט מתה לבקר בה. בזמן אבולושיון צבע את השיער לאדום-ניאון וזכה לזיהוי המוני(בינינו, מי לא יצליח לזהות את הקוריאני עם השיער האדום-ניאון?). לאחר מכן הצבע דהה לורוד, אז הוא צבע את זה לבורדו. לקראת הסינגל עשו לו תספורת נוראית ואני עצובה על זה כל פעם שאני רואה את הקליפ. כל. פעם.
הוא גם מצייץ~

ווהיון
INFINITE Qyepae
שם: נאם ווהיון (Nam Woohyun)
תאריך לידה: שמונה בפברואר 1991
סוג דם: B
גובה: 176 ס"מ
תפקיד: זמר ראשי
מידע כללי נוסף: סופר ביישן. פשוט, סופר ביישן. בכל אופן; הבחור בעל חיבה אל-מותית לבישול- דבר שמאוד משמח את שאר חברי הקבוצה כי הוא בדרך כלל מבשל להם את הארוחות. בYAMO(התוכנית פרי-דביוט שלהם) הוא הכין אוכל לבחורה שגרה איתם והיא לקחה את זה איתה לבית הספר והחברות שלה אמרו שזה דוחה. לפי דעתי הן סתם קינאו. בקליפ של Before the Dawn שיחק את אחת מהדמויות הראשיות בקטע העלילתי בקליפ, והצליח להחזיר פגיעה/פציעה ישנה בגב/ירך(...מעולם לא הבנתי באמת איפה)- אבל זה לא מנע ממנו להמשיך בצילומים גם בכאבים איומים. איכשהו למרות העובדה שהוא ביישן הוא גם הכי ארוגנטי, אבל... הוא דוגמן לשעבר, שזה הגיוני בהתחשב בעובדה שהוא חתיך אעש, וגם מקנה לו זכות להיות ארוגנטי. אה... הוא מדבר מתור שינה~ הוא ממש טוב בחיקויים ואוהב עד מוות פוקימון ודיג'ימון. יש לו לא מעט אנטי-פאנס כי הוא חיקה את היונבין בתמונה אחת... מאז בכל תוכנית בה הוא מתארח הוא מבקש סליחה על זה. זה תמיד מצחיק אותי. אה, ואני מסרבת לדבר על השיער שלו בסינגל החדש. פשוט.מסרבת.לדבר. זה כל כך נורא. -שינוי אווירה- סונגיול קורא לו BUZZ KILLER מסיבה כזו או אחרת~
הוא גם מצייץ~

הויא
INFINITE 5bxn49
שם: לי הוון (Lee Howon)
תאריך לידה: עשרים ושישה במרץ 1991
סוג דם: AB (איך.לעזאזל.)
גובה: 175 ס"מ
תפקיד: ראפר, רקדן ראשי, קול משני
מידע כללי נוסף: מגיל צעיר כל האנשים הקרובים להוון קראו לו הויא(שרק לפני חודשים-מספר הבנתי שזה בעצם ההברה הראשונה בשם שלו+סיומת החיבה "יא"!), והוא לגמרי נעלב כשלא קוראים לו בשם הזה. הוא קורא לעצמו דאנסינג מאשין, שזה סופר חמוד. הוא הכי מצחיק בקבוצה, אבל אפילו חשוב מזה: הוא תמים וסופר ביישן מול מצלמות(כזה חמוד חכדשגחלשדכ). אה, והוא האח התאום האמיתי והאובד של שיאה ג'ונסו מדונגבאנגשיןקי/JYJ. [url="http://media.tumblr.com/tumblr_lfjyh3JZOo1qcjsen.jpg"]-הוכחה בצורת תמונה-[/url] אה, והכיהכיהכי חשוב: הוא מפחד מסונגיול(שזה הגיוני למדי~).
הוא גם מצייץ~

סונגיול
INFINITE 2vrwhly
שם: לי סונגיול (Lee Sungyeol)
תאריך לידה: עשרים ושבעה באוגוסט 1991
סוג דם: B
גובה: 180 ס"מ
תפקיד: זמר משני
מידע כללי נוסף: הוא הוכתר על ידי שאר חברי הקבוצה בתור הכי מוזר(ומצידו טוען שדונגוו הרבה, הרבה יותר מוזר ממנו). הוא די טיפש(בדומה לכולם שם), היפר וסופר מצחיק~ הוא עושה לפני שהוא חושב, שזה די... לא טוב. הוא גם נוחר(ורק לווהיון המסכן זה מציק, למרות שהם כולם ישנו באותו חדר לתקופה~). הוא לא שר בכלל כמעט, ובמצטבר בכל הטייטל סונג שלהם הוא שר בערך 7 שניות. שזה איום ונורא כי יש לו יכולות שירה(שהן אומנם אוקוורדיות למדי אבל זה עדיין כזה חמוד ומיוחד). כיוון שהיה אחראי על בימוי הקליפ שלהם בYAMO, חברי הקבוצה נהנים לקרוא לו דירקטור-לי(הבמאי לי), בנוסף הוא גם נקרא "תלמיד בית ספר" (כי הוא ילדותי) וגאון(כי זה נכון). לפני הדביוט הוא שיחק ב"גוד ג'וב, גוד ג'וב". הוא הכי גבוה בקבוצה~ יש לו רעיונות מגוכחים להחריד אבל משעשעים באותה מידה... הוא מאוד אוהב את הלחיים של עצמו(לול), מחשיב את עצמו כשאחד החתיכים ביותר בקבוצה, הוא אוהב להתקלח והיה פשוט גועלי להורים שלו כשעוד היה גר איתם. ):
הוא גם מצייץ~

L
INFINITE 2nbd9ph
שם: קים מיונגסו (Kim Myungsoo)
תאריך לידה: שלושה עשרה במרץ 1992
סוג דם: O
גובה: 178 ס"מ
תפקיד: הפנים של הקבוצה, זמר משני(עם ספק לראשי לאחרונה)
מידע כללי נוסף: שם הבמה שלו הוא L- שם שהוא טוען שאין לו שום משמעות ועם זאת יכולות להיות לו המון משמעויות. מותיר רושם ראשוני קר ומרוחק על כולם, הבחור בעצם סתם ביישן ובקלות יכול להפוך להיות החבר הטוב ביותר שלך(או החבר שלך, נקודה). הוא הכי מבולגן בקבוצה, ובכלל לא מתנהג בהתאם לגילו. הוא אוהב להצטלם ולצלם דברים, כפי שאפשר לראות בטוויטר שלו. יש לו כישורי ראפ חבויים. בדרך כלל את ההופעות של She's Back הוא מסיים כשהוא עומד באמצע ו"מנגן" בגיטרת אוויר. הוא גם הופיע(פרי-דביוט) בGod of Study(תוכנית) ובקליפ של השיר "ראן" של אפיק היי עם תפקיד מרכזי, ובBTD שיחק את הדמות-הראשית-השנייה בקטע העלילתי, ואל-אנו-נשכח את ההופעה בקליפ של סטרווברי פילדס. באחד הראיונות לקח המאקנה על עצמו את הניסיון להסביר את מיונגסו- "הוא כמו אננס," הוא טען, "מחוספס בחוץ אבל מתוק בפנים."
הוא גם מצייץ~

סונגג'ונג
INFINITE Dwsajb
שם: לי סונגג'ונג (Lee Sungjong)
תאריך לידה: שלושה בספטמבר 1993
סוג דם: A
גובה: 177 ס"מ
תפקיד: מאקנה, זמר משני
מידע כללי נוסף: הבחור נורא-נורא נשי- מהמראה שלו ועד הקול שלו, אך למזלו הרב הוא איידול קוריאני והדברים האלו בדרך כלל רק עוזרים לו. הוא נטו דיוה. יש לו חיוך מקסים ששובה אותי כל פעם מחדש~ אופטימי ברמות שרק מאקנה יכול להיות, הבחור פולט הילת אגיו(=חמוד&מתוק) טבעית ומסיבה כזו או אחרת יודע ריקודים של להקות-בנות יותר טוב מהבנות עצמן. כמו ג'ו קוון(2AM), גם הוא נהנה להראות את ריקודיו הקאפ-יים למדי בציבור ואפילו פעם אחת הפגין זאת לפני ג'ו קוון(וג'ו קוון אף טען כי יש לו עתיד בזה. לול מה). ווהיון טוען שהוא כנראה נמצא בגיל ההתבגרות כי הוא נעשה יותר ויותר מרדני(לפחות כלפיו), וסונגקיו בא לטובת המאקנה וטען שווהיון משחית את סונגג'ונג. פעמים רבות נאמר שבמקום שחברי הקבוצה ילכו לסונגקיו כדי שיעודד אותם, הם הולכים לסונגג'ונג(-שיעולשיעול- אני מבינה למה, הוא כזה מתוק! -שיעולשיעול-). הצעיר, כמובן, לא מאכזב אותם, וכמובן שגם לא מאכזב אותנו(אותי) כי הוא מראה את יכולות העידוד המדהימות שלו גם בציבור. בצורת פאנסרביס. באופן כללי הבחור הזה עושה אותי שמחה, אך לצערי הרב באבולושיון פחות-או-יותר מתעללים בו והוא נראה נורא(בלונד-סוג-של-מתולתל. אומייגוד. למה). אבל תקנו את זה עם השיער החום-מהמם שלו באינספיריט. הוא האהוב עלי בקבוצה, למרות שהוא שר ממש מעט. כאילו, יותר מסונגיול- אבל ממממממש מעט. אגב, הבחור רק נראה תמים, אוקיי? רק.נראה.תמים.
הוא גם מצייץ~

וכאן תוכלו למצוא עוד תמונות עדכניות של אינפיניט~

קליפים:
דאשי דוראווה
גרסת ריקוד~
She's Back
הגרסה מYAMO בבימוי סונגיול
Before the Dawn
גרסת ריקוד~
Nothing's Over

שאר שטויות:
ראן של אפיק היי כי, אה, אינפיניט שם. מיונגסו תפקיד ראשי, סונגג'ונג על הקלידים(לולזי ברמות), סונגקיו גיטרה/בס ו-ווהיון על ה...בס/גיטרה. XD אני ממש גרועה בלזהותא תה כלי כלגדחכךלשדח. האדם על התופים לא קשור אליהם עד כמה שידוע לי.
השיר של סטרווברי פילדס שאני אף פעם לא זוכרת איך קוראים לו למרות שבדקתי אתמול כךלשדחגכףךל
ההופעה הראשונה שלהם בטלוויזיה שזה בעצם הדביוט-סטייג' שלהם במ!קאונטדאון שם הם הופיעו עם האינטרו ודאשי דוראווה מהמיניאלבום הראשון.
השוואה עם אותו שיר ארבעה חודשים אחרי במיוזיק בנק זה רק דאשי דוראווה~
הופעה ראונדמלית של She's Back כי סונגג'ונג לבוש כאן יפה. יש סימן של מיוזיק בנק בצד אז.. זה ממיוזיק בנק. לול
הספיישלסטייג' שהזכרתי בתחילת הסיקור. הם הופיעו עם TELL ME וGEE של הוונדר גירלז וסוניושידה בהתאמה. תראו! סונגג'ונג וסונגיול שרים!!!
תופעה שאני נהנית לקרוא לה טינפיניט. שזה בעצם טיןטופ/אינפיניט, שהם "יריבים".
קאמבק עם היסטרי וBefore the Dawn במיוזיק בנק.
דואט של סונגקיו וג'יסון בליווי מיונגסו בגיטרה~
הבחורימים שרים CAN U SMILE בסטארי נייט(תוכנית רדיו). זה השיר האהוב עלי שלהם ;;
הם גם שרו דאשי דוראווה~ אותה תוכנית.
הם אפילו שרו Nothing's over! באותה התוכנית!

אלבומים(והורדות ישירות):
First Invasion

1. 다시 돌아와
  2. She's Back
  3. 날개
  4. 붙박이 별
  5. 맡겨

הורדה ישירה

Evolution

1. Evolution
  2. Before The Dawn
  3. Hysterie
  4. CAN U SMILE
  5. Voice of My Heart
  6. 몰라

הורדה ישירה

Inspirit

1. Nothing's over
  2. Shot
  3. CAN U SMILE (Remake)

הורדה ישירה

נערך לאחרונה על-ידי Apocalypse בתאריך Wed Apr 06, 2011 9:03 pm, סך-הכל נערך 6 פעמים
חזרה למעלה Go down
PASKO40056
Kimbap
PASKO40056

מספר הודעות : 279

INFINITE Empty
הודעהנושא: Re: INFINITE   INFINITE I_icon_minitimeSat Jan 29, 2011 3:27 pm

ציחעחיטכיחגאיחגקוטך אינפיניט3> (הכול בגללך!!!;; )
טוב כאחת שהתחילה לאהוב את אינפיניט רק במיני אלבום השני שלהם ומתכחשת קשות לכל השאר(לא היה, לא נשמע, לא נברא...~), ולא מכירה אותם עד כדי כך...הם כאלה...כפרות3> (עבר אליי לילה קשה).

טוב...בגלל שכבר קראתי את הסיקור הזה כברXD"
אז אין לי כ"כ מה לומר~ חוץ מזה שמזה העצלנות הזאת!? אני ישבתי עד פאקינג ארבע בבוקר כדי לעשות סיקור על להקה שאני כמאט ולא מכירה ואת מתייאשת לי!?;; נו טוב מסלח לך~ אני אוהבת את השיער של סונגג'ונג <: *תמיד היה לי משהו לאסייתים בלונדינים...זה משעשע<: *
חזרה למעלה Go down
Apocalypse
Kami-Sama
Apocalypse

INFINITE Empty
הודעהנושא: Re: INFINITE   INFINITE I_icon_minitimeSat Jan 29, 2011 4:06 pm

אני... עשיתי את כל הסיקור מההתחלה פחות או יותר ._.
הוספתי המון דברים, מחקתי המון דברים, שיניתי כמעט הכל. ._.;

וישבתי עליו בערך מ2 בצהריים עד 7 בערב? 5 שעות סיקור

גאה לומר שישבתי עליו גם מרבית מיום שבת אז עכשיו זה בערך 8 שעות+-.
הידד T_T
חזרה למעלה Go down
Kyokoush
Vegetable
Kyokoush

מספר הודעות : 26

INFINITE Empty
הודעהנושא: Re: INFINITE   INFINITE I_icon_minitimeSat Jan 29, 2011 11:17 pm

מיונגסוווווווווווווווווווווווו!~ ♥
[אני לא באמת האמנתי שאשכרה תפרסמי את זה שאמרתי שהוא נראה מגרה מבחוץ.. XD;]

סיקור נהדר והכל ♥
[ותצטרכי לשלם לי על משקפיים חדשות כי אני בטוחה שעלה לי המספר אחרי שקראתי כלכך הרבה]

אבל אם לומר את האמת, הייתי בטוחה שתעשי סיקור ראשון על ביגבאנג ס:;
חזרה למעלה Go down
Apocalypse
Kami-Sama
Apocalypse

INFINITE Empty
הודעהנושא: Re: INFINITE   INFINITE I_icon_minitimeSat Jan 29, 2011 11:21 pm

רציתי לעשות על ביגבאנג, האמת.
או לפחות-לפחות על ג'ידי/סונגרי [כי טופ וטאיאנג שמורים לך, ועל דאסונג איןלי הרבה מה לכתוב ;_; ILU DAESUNG BBY]
אבל הגעתי למסקנה ש, 4 שנים+ קבוצה זה לא הולך ברגל, ובטח יש עליהם טונות של מידע...... ולא היה לי כוח.
והיה לי סיקור על אינפיניט חצי מוכן[חצי מוכן בתחת שליRQ$#%WQ$%WERAWE -כתבה הכל מההתחלה-] וזה לא היה הרבה להשקיע[........T_T]
הבא יהיה על ביגבאנג/ג'יונג/סונגרי..... או על ריין, כי אני עושה עליו את הבגרות שלי וצריכה להתחיל לעבוד עליה ליום שני O____ם תכף מגישים את זה.

ומיונגסווווווווווווווו 3>
ברור שהכנסתי את זה ;;
חזרה למעלה Go down
SuperUkeChan
Kami-Sama
SuperUkeChan

מספר הודעות : 761

INFINITE Empty
הודעהנושא: Re: INFINITE   INFINITE I_icon_minitimeThu Feb 03, 2011 2:04 pm

מתה עליהם *_*
מודה, וויתרתי אחרי החפירות של השירים... אני אראה את השטויות שפרסמת כבר מחר כנראה, אין לי כוח כרגע XD

וסונגג'ונג [המאקנה, הבלונדיני, כן? לא טעיתי?] דווקא נראה ממש מהמם בבלונד. ;; הוא נורא מתוק~
והצחיק אותי מה שכתבת על... זה עם השיער האדום~ [אני נכשלת בשמות, את יודעת את זהXD] זה כל כך היצ'ול-בתקופת-דונ'ט-דונ XD
חזרה למעלה Go down
https://asia.forumisrael.net
Apocalypse
Kami-Sama
Apocalypse

INFINITE Empty
הודעהנושא: Re: INFINITE   INFINITE I_icon_minitimeFri Feb 04, 2011 9:07 pm

את גועל נפש, אני קראתי את כל החפירה שלך על סוג'ו >:

סונגג'ונגי הוא המאקנה הבלונדי, כן ם:
אצמול גיליתי ש"סונגג'ונגי הבלונדי" זה מתחרז אז זה הכינוי שלו מעכשיו. כןכן.
ובלונד מתאים לו אבל אם השיער שלו היה קצר יותר או לפחות מסודר נורמלי זה היה הרבה יותר מדהים ;_;

ואני יודעת, כל פעם שראתי את דונגוו עם השיער האדום אני כזה "היצ'ול עשה את זה לפניך"
ואז זה הפך ל"טוב, לפחות איןלו תוספות שיער"
חזרה למעלה Go down
SuperUkeChan
Kami-Sama
SuperUkeChan

מספר הודעות : 761

INFINITE Empty
הודעהנושא: Re: INFINITE   INFINITE I_icon_minitimeFri Feb 04, 2011 9:16 pm

לול אני קראתי את כל החפירה, פשוט לא ~ראיתי~ את ההופעות. ט'וו רוב הסיכויים שכן ראיתי את רוב ההופעות כשהם היו אני פשוט לא... זה. >_>;
ואין לי כוח לראות את כל שאר השטויות~ אבל אני אעשה את זה, מבטיחה! את יודעת, אני אוהבת אותם גם למרות שאני לא חורשת עליהם כמוך :0 יש לי אינטרסים לראות את זה כמו שלך יש לרצות שאני אראה XD

ולאדעת, אני אוהבת שיער ארוך ואני אוהבת אסייתים בלונדינים אז... כן, זה יפה לו~

LOL, מה, התוספות שיער של היצ'ול היו כאלה ♥ ובאופן כללי השיער שלו היה כל כך גאוני בדונ'ט דונ. לעומת אנשים אחרים -שיעול-
[ט'וו לעולמי עולמים השיער האהוב עלי שלו יהיה התוספות שיער בU, אבל אמ כן זה כבר לא קשור~~]

רואה? את זאת שגורמת לי להכניס את היצ'ול לכל סיקור. אני לא עשיתי כלום הפעם!
חזרה למעלה Go down
https://asia.forumisrael.net
Apocalypse
Kami-Sama
Apocalypse

INFINITE Empty
הודעהנושא: Re: INFINITE   INFINITE I_icon_minitimeSat Feb 05, 2011 11:22 pm

טוב, הפסד שלך שלא ראית מקודם כי אני אוסיף עוד המון בהמשך השבוע ואז את תצטרכי לראות עוד!

...אבל את תהני מכל רגע כיא ני פחות או יותר אוסיף המון דראג של סונגג'ונג.
אולי.
אני מפחדת שזה יפחיד אנשים XD

אני לא אוהבת שהם עשו לו את זה מתולתל כזה. אם זה היה חלק לא היה לי בעיה, באמת. פשוט התלתול שעשו לי נורא מוזר.
ובד"כ גם עושים לו צמות. מה הקטע עם הצמות ;___;
חזרה למעלה Go down
BubbleTea
Vegetable
BubbleTea

מספר הודעות : 1

INFINITE Empty
הודעהנושא: Re: INFINITE   INFINITE I_icon_minitimeWed Feb 09, 2011 2:23 am

אור כל הכבוד~
מאוד נהניתי לקרוא ^~^
ותודה שהשקעת כל כך הרבה מאמץ ;;
יאעו גמאני חושבת שL x Sungjong זה גאוני~ (אבל לא אמרתי כלום)

נ.ב: נכון שסונגקיו כזה ישדכגחדגיכךחלדגי שבאלך למות? נכון? נכון? או שזו רק אני? ;;
חזרה למעלה Go down
Apocalypse
Kami-Sama
Apocalypse

INFINITE Empty
הודעהנושא: Re: INFINITE   INFINITE I_icon_minitimeWed Feb 09, 2011 11:09 am

HAVE YOU NOT לראות את החלק שבו רציתי שהוא יעשה לי ילדה?
הוא פשוט
ישכלחדשגיכלושגלחכגדמכחדכשןךלדכךלכשךדלחגשד
ואני לא מאמינה שהם קוראים לו סד אייברוס ;_;

ומיונגסו/סונגג'ונג זה פשוט ♥♥♥♥♥♥♥♥ בכל כך הרבה רמות. הם כל כך מדהימים ביחד עד שזה קצת כואב לי. ):
חזרה למעלה Go down
Apocalypse
Kami-Sama
Apocalypse

INFINITE Empty
הודעהנושא: Re: INFINITE   INFINITE I_icon_minitimeWed Apr 06, 2011 9:05 pm

דאבל פוסט כי מותר לי:

סיקור אינפיניט גרסה 0.3.3 עודכן לךשדחגכלךחכלחדגכלחשכדש
עבדתי עליו כל אתמול ):
ואני חולה. אז תעריכו
חזרה למעלה Go down
raz_love_asia
Nagiri
raz_love_asia

מספר הודעות : 69

INFINITE Empty
הודעהנושא: Re: INFINITE   INFINITE I_icon_minitimeSun Apr 10, 2011 4:04 pm

סונגג'ונג♥ למרות שאני מתה על כולם, הוא לגמרי הפייבוריט שלי. איך אפשר לא לאהוב את הגוש סוכר המהלך הזה?
חזרה למעלה Go down
Apocalypse
Kami-Sama
Apocalypse

INFINITE Empty
הודעהנושא: Re: INFINITE   INFINITE I_icon_minitimeSun Apr 10, 2011 4:54 pm

את משכנעת את המשוכנעים~
חזרה למעלה Go down
miss_t
Vegetable

מספר הודעות : 37

INFINITE Empty
הודעהנושא: וריאטי   INFINITE I_icon_minitimeSat Jul 09, 2011 1:00 am

סוף סוף התחלתי (וסיימתי) לראות את הוריאטי הראשון שלהם ואני חייבת לציין כמה דברים:
1. סאנגקיו חייב לפתח עמוד שידרה, זה אולי יכאב (הרבה) אבל לא יהרוג אותו (אני מקווה)
2. L יצא הכי גברי וקשוח בכל הלהקה הזו
3. הבחורה ממש מעצבנת, לא סבלתי אותה עד אמצע הפרק השמיני , אחר כך היא נעלמה והכל היה הרבה יותר טוב
4. בכל זאת בכיתי בפרק האחרון

ועכישו יש להם וריאטי חדש שאני יכולה לבהות בו
ככה שהכל מצוין
חזרה למעלה Go down
Apocalypse
Kami-Sama
Apocalypse

INFINITE Empty
הודעהנושא: Re: INFINITE   INFINITE I_icon_minitimeSat Jul 09, 2011 2:48 am

אומג HOW CAN YOU BE LIKE THIS
ג'יאה הייתה כזו מאמי IDE, וכשהיא עזבה ממש בכיתי איתם ;_____; הייתי כלכך עצובהההה
ולויודע לסונגקיו יש הרבה עמוד שדרה IMO הוא שורד את אינפיניט לול
ואת גיל ההתבגרות של סונגג'ונג OTL הוא כמו בחורה במחזור תמידי

ממליצה גם על דייז אוף אינפיניט! לא סיימתי לראות אבל זה כזה ♥ והם אפילו יותר מטומטמים שם.
לא כמו בססאמי פליירס אבל עדיין XD
("דונגוו, מה זה שם?!" -ווגיו בורחים- "ווהיון אתה לא תנטוש אותי נכון?" "חס וחלילה" -מנהל מגיע- -ווהיון בורח- OTL אתה רציני ווהיון XD)
חזרה למעלה Go down
miss_t
Vegetable

INFINITE Empty
הודעהנושא: Re: INFINITE   INFINITE I_icon_minitimeSat Jul 09, 2011 4:59 am

הדבר הכי טוב שיצא מהתוכנית דביוט שלהם זה שאני סוףסוף יודעת את השמות שלהם וגם לזהות אותם
הבחורה הייתה ממש מעצבנת , אני די בטוחה שזה חלק ממה שביקשו ממנה להיות אבל עדיין
הם התיחסו אליה ממש יפה והיא כל הזמן התלוננה.
סאנגקיו השתפר עם הזמן, אבל אז הוא ניסה להיות אליה כל-כך נחמד שנראה לי שהוא שבר משהו מהמאמץ

והכי משעשע היה השיעור חינוך מיני שהעבירו להם , השאלות של L- גאד מתתי מצחוק
זה היה הפרק הכי טוב בכל התוכנית.

התחלתי לראות דיי אף אניפנטי, מידי פעם שיוצא לי
וססאמי פלייר זה התוכנית הכי רנדומלית שיצאה אי פעם, אין לה בכלל קונספט
בפרק שלוש שסאנגיול והחבורה+אבטיח הלכו לבקר את אימא שלו, הם כאלה מתוקים
ואח שלו ממש דומה לו, 2 טיפות סוג'ו
חזרה למעלה Go down
Apocalypse
Kami-Sama
Apocalypse

INFINITE Empty
הודעהנושא: Re: INFINITE   INFINITE I_icon_minitimeSat Jul 09, 2011 5:16 am

לול האמת למדתי את השמות לפני ואז בתוכנית לא הייתה לי בעיה בכלל.
ברור שהיא כל הזמן התלוננה הרעיון היה שיביאו בחורה במחזור(מבחינת אופי) כדי לראותא יך הבנים יסתדרו איתה. הם היו צריכים להגיע למצב של אופה(למרות שהיא מבוגרת מסונגג'ונג) והאמת לגמרי נראה שהם הגיעו למצב של אופה/דונגסאנג.

השיעור המיני היה משעשע לחלוטין, אבל אני אהבתי כשהם איבדו את הכרטיס אשראי של טאבלו והוא היה כזה ".............טוב לא נורא OTL"
באופן כללי כל פרק עם טאבלו ומיט'רה היה מצחיק בטירוף (:

ראית את העונה הראשונה של ססמי פלייר? עם מבלאק?
אותו הדבר כעקרון. אין קונספט, זה פשוט 8 שעות בהן אינפיניט עושים מה שבא להם ומצלמים אותם. זה כמו חופש בשבילם
וכן, הפרק הזה היה ממש יפה ;__; יול כזה מאמי IDE
חזרה למעלה Go down
miss_t
Vegetable

INFINITE Empty
הודעהנושא: Re: INFINITE   INFINITE I_icon_minitimeSat Jul 09, 2011 5:27 am

אני פייל לחלוטין שזה מגיע לשמות
במשך שבעה חודשים כל פעם שהייתי רואה מישהו שאני לא מכירה בתוכניות וריאטי הייתי אוטומטית מיחסת אותו לסופר ג'וניור.
עכשיו שאני מזהה אותם הכבוד המפוקפק עבר ל-ZE:A

זהצחיקה אותי העובדה שסאנגג'ונג (מעכשיו והלאה יקרא "בלונדי" זה הרבה יותר קל) דאג שהיא תלך לבית ספר בעוד שהוא נשאר בבית להתאמן

ברור שראיתי את העונה של אמבלק,לי ג'ון פשוט נעל
הוא וטאנדר פשוט עשו את התוכנית
בפרק האחרון כמעט בכיתי שטאנדר אמר לו שהוא היה הכי טוב, ולי ג'ון הלך לחבק אותו
ומיר הגיע להופעת אורח

חזרה למעלה Go down
Apocalypse
Kami-Sama
Apocalypse

INFINITE Empty
הודעהנושא: Re: INFINITE   INFINITE I_icon_minitimeSat Jul 09, 2011 5:36 am

לול אני מזהה את כל זא:א ואת כל סוג'ו ופריטימאצ' כל קבוצה שאני אוהבת באמת OTL
ישלי סיקור מוכן על זא:א שיעזור לאנשים לזהות אותם אבל אני עצלנית להעלות אותו. אולי שבוע הבא מתישהו

הם איזה חודש לפני הדביוט שם, ברור שהוא נשאר בבית להתאמן. אבל כזה מאמי שהוא דאג XD בייאס טוב ♥

מבלאק פשוט קבוצה מצחיקה, איידול ארמי איתם היה קורע~
אבל אני הכי אוהבת את מיר );
חזרה למעלה Go down
miss_t
Vegetable

INFINITE Empty
הודעהנושא: Re: INFINITE   INFINITE I_icon_minitimeSat Jul 09, 2011 5:56 am

כל שטות שאמבלק עושים פשוט מפגר לחלוטין
אני הכי אוהבת את סאנגהו - יש לי משיכה ללידרים ולמובגרים באופן כללי
ב-B1A4 אני אוהבת את CNU וזה היה מוזר כי הוא לא הלידר, ואז גילתי שהוא הכי מבוגר אז נרגעתי excited

אני כשלון בשמות באופן כללי, לא רק בקיפופ
אבל אני משתפרת
עכשיו אני מזהה 3 אנשים מתוך ZE:A
עוד 2 קמבקים אני איר את כולם (אולי)

תעלי עוד סיקור, אני ממש נהנת לקרוא אותם
חזרה למעלה Go down
Apocalypse
Kami-Sama
Apocalypse

INFINITE Empty
הודעהנושא: Re: INFINITE   INFINITE I_icon_minitimeSat Jul 09, 2011 5:59 am

קודם שאקבל עוד תגובות באחרים );
וסתם, אני אכתוב עוד מתישהו. אני צריכה להיות בפרץ של כתיבה.
אני התחלתי לכתוב על 2PM/2AM אבל אינלי כוח לסיים את הסיקורים האלו

בי1איי4 כמו שכתבתי זה בארו, אצלי זה בד"כ או המאקנה, או הלידר או ראפר.
בזא:א זה המאקנה 3:
חזרה למעלה Go down
miss_t
Vegetable

INFINITE Empty
הודעהנושא: הם חזרו   INFINITE I_icon_minitimeSat Jul 30, 2011 5:16 am

be mine

הם חזרו עם חלוקת שורות גרועה מהרגיל
גאד, סאנגיול קיבל רק 4 מילים הפעם
"do you hear me?"
בקצב הזה אף אחד לא ישמע אותך בסוף
חזרה למעלה Go down
Apocalypse
Kami-Sama
Apocalypse

INFINITE Empty
הודעהנושא: Re: INFINITE   INFINITE I_icon_minitimeSat Jul 30, 2011 5:56 am

אה נכון מרוב שהתפאנגרלתי בפורום אחר שכחתי לבוא לכאן XD

אבל יאפ
סונגיול שר 4 מילים*2
שזה כבר יותר ממה שהוא קיבל בדאשי דוראווה, שי'ז באק, (בערך) BTD, נוטינג'ס אובר, וקן יו סמייל
|:

אני באמת חשובת שיש כאן קיפוח נורא

אבל סונגג'ונג שלי שררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררר
חזרה למעלה Go down
miss_t
Vegetable

INFINITE Empty
הודעהנושא: Re: INFINITE   INFINITE I_icon_minitimeSat Jul 30, 2011 2:13 pm

זה בעצם הקאמבק הראשון שלהם מאז שאני מזהה אותם
אז עכשיו זה ממש צורם לי , במיוחד שסאנגיול הוא אחד מהמועדפים שלי בלהקה.

הולכת לעשות חפירה על השירים הקודמים ואני אחזור עם תובנות

*עריכה*
אחרי שראיתי את הקליפים הקודמים הגעתי למסקנה שהוא קיבל "קידום" בשיר הזה
הוא אשכרה קיבל 4 מילים שונות לחלוטין לשיר ועוד באנגלית
הכי קרוב לזה היה בטאש שהוא באופן מפתיע וחד פעמי קיבל משפט שלם (ולא קולות רקע)

עכשיו גם הבנתי למה הוא מבואס בקליפ של נאטינג אובר
וואין לזה קשר לעובדה שחברה שלו עזבה אותו

*עריכה 2*
OMG גם ב- can you smile" הוא קיבל משפט שלם
מתה
חזרה למעלה Go down

INFINITE
חזרה למעלה 
עמוד 1 מתוך 2לך לעמוד : 1, 2  Next