Asia
האם אתה רוצה להגיב להודעה זו? אנא הירשם לפורום בכמה לחיצות או התחבר כדי להמשיך.

התחברהרשםLatest imagesחיפושאינדקס

Norazo

Go down 
2 posters
מחברהודעה
SuperUkeChan
Kami-Sama
SuperUkeChan

מספר הודעות : 761

Norazo Empty
הודעהנושא: Norazo   Norazo I_icon_minitimeFri May 27, 2011 12:12 am

Norazo 1190-norazovol3threego-a71a
Norazo // נוראג'ו

טוב, אז ככה. אני לא באמת שומעת אותם, אני לא יודעת עליהם כלום ושמעתי פחות או יותר שלושה או ארבעה שירים שלהם.
אבל הם ממש מצחיקים אותי, וממש מגיע להם סיקור, אז. >:
לצערי אני לא מוצאת אותם בויקיפדיה ואין לי כוח לחרוש את האינטרנט יותר מזה בשביל למצוא את השמות שלהם ותאריכי לידה וכאלה, אבל בגדול מה שאני יודעת על הלהקה זה שהיא מורכבת משני חברים, ושהשירים שלהם מאוד מגוונים ונעים על כל מני סגנונות כמו טרוט (שזו הסיבה שהתחלתי להתעניין בהם מראש), רוק, פופ וכו'.
ו,טוב, אני לא מוצאת כרגע את הפרק בפופס אין סיאול שעשו עליהם. ככה שבאמת אין לי מה להגיד עליהם. >_>
בעצם, הרגע גיליתי איך קוראים לגיטריסט~ קוראים לו לי היוק (אין לי מושג אם זה ליהיוק בתור שם פרטי או לי שם משפחה והיוק זה קיצור של השם הפרטי שלו. >_>; אבל ביוטיוב כל התגובות על הקליפים שלהם זה "לי היוק כזה חתיך~" וחיפשתי את השם שלו בגוגל תמונות וזה באמת הוא. והוא באמת חתיך. *הוכחה*
.........
טוב מצאתי את הערך שלהם בויקיפדיה בקוריאנית.
לשני קוראים ג'ובין, והוא קצת פחות חתיך. ואני לא מצליחה למצוא שום תמונה שלו לבד משום מה O_ם כשאני מחפשת תמונות שלו הוא מביא לי דברים ממש לא קשורים. >: גוגל לא אוהב אותוXD [בכל מקרה, זה לא יהיה קשה לזהות אותו- הוא זה שלא ליהיוק.]
והם ממש זקנים (ג'ובין נולד ב1974 [אין תאריך מדוייק] והיוק נולד ב- 26/08/1979).
והשם האמיתי של ליהיוק זה בכלל לי ג'איונג (מה הקשר ליהיוק אין לי מושג), ושל ג'ובין זה ג'ו היונג'ון.
ג'ובין הלידר, ליהיוק זמר ראשי וגיטריסט.
מיאו סורי שזה מבולגן נורא פשוט אין לי כוח לערוך את זה לפרופילים אמיתיים כמו שצריך. אתן תתגברוXD

קליפים וזה. לא יודעת אם זה הכל (סביר להניח שלא), אבל מה שאני מוצאת ביוטיוב XD

SuperMan

^השיר שגרם לי להתחיל להתעניין בהם. [סופר ג'וניור T עשו קאבר לשיר הזה, למקרה שתהיתם איך הגעתי אליו. וגם טראקס והיצ'ול עשו לו קאבר עוד יותר מפגר. 3>]

Curry

Pojangmacha

Rock Star

לייב, כי לא מוצאת את הקליפ של זה.

Mackerel

She's Gone

טוב, זה כל מה שמצאתי. למרות שאני בטוחה שיש להם עוד. ;_;

דעתי האישית:
הם דפוקים XD
מעולם לא טרחתי להקשיב להם כל כך הרבה כמו בזמן כתיבת הסיקור הזה, אבל לכתוב אותו באמת גרם לי להתעניין בהם אפילו יותר~
וליהיוק הוא האובססיה החדשה שלי. ברצינות, הוא כלכך חתיך~~~
אז... כן.
מצטערת אם דפקתי לכם את המוח עם הסיקור הזה, ומצטערת שהוא לא כל כך מושקע פשוט לא היה לי כוח -גם- לחפש עליהם פרטים ו-גם- לעשות את זה מסודר.
אני מבטיחה שיום אחד אני עוד אמצא את הפרק עליהם בPIS ואשים אותו פה~ כי הם סיקרו אותם ממש טוב ויכול להיות שהם הזכירו שם קליפים שלא שמתי פה XD
חזרה למעלה Go down
https://asia.forumisrael.net
Apocalypse
Kami-Sama
Apocalypse

מספר הודעות : 897

Norazo Empty
הודעהנושא: Re: Norazo   Norazo I_icon_minitimeMon Oct 10, 2011 11:11 pm

חזרה למעלה Go down
SuperUkeChan
Kami-Sama
SuperUkeChan