שם: ג'ונג סונגהיון
תאריך לידה: 14 ביוני, 1987
סוג דם: A
גובה/משקל: 178ס"מ/62ק"ג
תפקיד: ראפר ראשי
משפחה: הורים
עוד מידע: אהאה הוא אוהב החלקה אומנותית(...על הקרח XD גיי), רכיבה על אופניים, הוקי.... מניות (O___ם אני לא יודע) היה בקבוצת הבנים מונסטר(2007~
הנה קליפ!), אח"כ לקח חלק בבקוצת הרוק גרי גולדסמית'(2009), סוףסוף התקבל למדיהליין ב2010.
*צוויץ*שם: ג'ונג ג'ונגקיון (עכשיו תנסו להגיד "ג'ונג ג'ונגקיון שי" 10 פעמים רצוף בלי להתבלבל! הקוריאנים בעצמם לא מצליחים!)
תאריך לידה: 27 בנובמבר, 1987
סוג דם: A
גובה/משקל: 180ס"מ/62ק"ג
תפקיד: מנהיג, זמר
לימודים: Sung Kong Hoe University (למד יפנית/על יפן, לא בדיוק הבנתי)
משפחה: הורים, אח צעיר
עוד מידע: היה בקבוצת הבנים טאקיון(2007, זכו בפרס 'קבוצת הרוקי של החודש' ואז נעלמו מהעולם) (
הקליפ היחיד שלהם הוא גרסא קוריאנית לפיל יור בריז של וי6, אבל יש להם עוד שני שירים לול), היה לו
דואט עם JB בשם "דונ'ט ליב"(2009), שם הבמה שלו לתקופה היה aR.tery (לולינג פוראבר)... הצטרף למדיהליין ב2010. ישלו אבס(תמונות בהמשך)! הוא אוהב לכתוב ולהחין, יודע לנגן בפסנתר, גיטרה, בס, תופים... וגם יודע יפנית! ואנגלית. הוא מצייץ המון באנגלית ומבקש מהמעריצים לדבר איתו באנגלית ולתקן אותו. [s]...נראה כמו הונגקי.[/s]
*צוויץ*שם במה: סול ג'יי (Soul J)
שם: לי ג'ונגמין
תאריך לידה: 25 באוקטובר, 1988
גובה/משקל: 178ס"מ/64ק"ג
תפקיד: זמר, ראפר
עוד מידע: אוהב לשיר(יואו איזה מזל),
בעל אבס מטורפים, אוהב לכתוב ראפ, אוסף נעליים(לולינג, מה), ניצח בתחרות שירה כלשהי ב2006 ושם בעצם התגלה, אבל הצטרף למדיהליין רק ב2010... היה רקדן רקע של VNT! הוא גילח חצי מהגבה שלו בשלב כלשהו(OH MY GOD WHY WOULD YOU DO THAT), אוהב להתעמל(תראו, היערתי מקודם על האבס), אוהב לחקות אנשים, יודע לנגן בפסנתר... הוא די טיפש ומצחיק ונורא חמוד לול. אה והלשון שלו כחולה בקליפ איןלי מושג למה
*צוויץ*שם: סונג יוג'ין
תאריך לידה: 22 בפברואר 1992
גובה/משקל: 177ס"מ/56ק"ג
תפקיד: זמר, מאקנה(1)
עוד מידע: אוהב מוזיקת פופ, לראות סרטים, לרקוד, לחקות אנשים, היה רקדן רקע של VNT...
טוב בכדורסל I GUESS, גם לו יש אבס(תמונות בהמשך), כיאה לבחור שאוהב להתעמל. התקל למדיהליין ב2009. יודע לנגן בפסנתר, חליל. הפנים שלו תקועות בהבעת "3:" נצחית. BFF של סאנגוו. מצא את הפורום הבינלאומי שלהם ושלח הודעה פרטית למקימת הפורום: "שלום! זה יוג'ין מאן-טריין. אני רוצה להגיד שלום לכל המעריצים הבינלאומיים שלנו... אבל הפאן-קפה(הפורום) באנגלית... ㅋㅋ אז בבקשה תמסרי להם תודה בשמי! תודה שאתם תומכים בנו מרחוק" כזה חמוד!
*צוויץ*שם: קים סאנגוו
תאריך לידה: 22 בפברואר, 1992
גובה/משקל: 179ס"מ/65ק"ג
תפקיד: זמר, מאקנה(2)
משפחה: הורים, אח מבוגר(שחקן בייסבול מפורסם, קים סאנגסו)
עוד מידע: אני די בטוחה שהוא היה האחרון להצטרף לאנטריין! אמאמ. יש לו שמיעה אבסולוטית, אז הוא אוהב לנגן לפי שמיעה(בפסנתר, גיטרה...). הוא גם אוהב להקשיב למוזיקה. הוא BFF של יוג'ין(וחולק איתו יומולדת אם לא קלטתם עדיין כשדףךגלכף). התקבל למדיהליין ב2010..... אני לא יודעת אין עליו הרבה מידע כךשלדחכשךלח יש לו פנים יפות אוקיי. וירכיים TO DIE FOR
*צוויץ*