מספר הודעות : 761 Join date : 17.01.11 Age : 32 מיקום : תל אביב
נושא: F. T. Island Sat Jun 11, 2011 8:08 pm
Five Treasure Island // FTI 에프티 아일랜드
כי אז מה אם אני לא יודעת עליהם כלום. מגיע להם סיקור ;;
הדביוט שלהם היה ב- 07/06/2007 עם השיר Love Sick. למעריצות שלהם קוראים פרימדונה [זה נורא מצחיק אותי XD מה אם יש בנים שמעריצים אותם? פפ.], הצבע הרשמי שלהם זה צהוב שמש [די מזעזע שכזה אבל ווטאבר]. שלא כמו רוב הבויבאנדס, הם מנגנים ושרים ולא רוקדים ושרים. יש להם סיגנון שנע בין אינדי-רוק, פופ ובלדות. חתומים בחברה FNC Music, אותה חברה בה חתומים C. N. Blue. ערקו [כמו רוב הלהקות >_>;] ליפן, ולכן שרים המון ביפנית. וקצת באנגלית. ב- 28/01/2009 אחד הממברז, וונבין, עזב. והחליפו אותו. [הכרתי אותם הרבה אחרי שהוא עזב אז גומן, לא יודעת לפרט הרבה ;-;] וסתם כי הרגע קראתי את זה בוויקיפדיה וזה שיעשע אותי עד לאין קץ- נתקעו על אי בפיליפינים בזמן סופה. LOLZ. [כמובן שזה לולז רק עכשיו כשאני יודעת שהם בסדר, אבל, נו. זה ממש מצחיק, מה XD] אה כן ולא מזמן גם הייתה שריפה בדורמז שלהם. אבל הם בסדר. LOLZ. [ואני חשבתי שלסוג'ו אין מזל XD]
טובוש, קליפים וזה~
***תודה עצומה לעדן המלכה שעשתה לי רשימה מסודרת של כל הקליפים שלהם!!! בלעדיה הסיקור הזה היה מבולגן ולוקה בחסר***
Spoiler:
Love Sick
I'm Happy
Thunder+ Only One Person
Until You Return+ A Person Closer To Tears
Soyogi
^יפנית
Friendship
^יפנית
After Love
Heaven
The One
^בעיקרון זה שיר באנגלית, שיצא ביפן. פייל, אני יודעת, אבל זה פשוט אחד השירים המתוקים ;-;
Bad Woman
Girls Don't Know
I Believe Myself
^יפנית
I Hope
Love Letter
Flower Rock
^יפנית
Brand New Days
^יפנית
Treasure
^יפנית
Love Love Love
Hello Hello
ועכשיו, ממברז~ [לצערי אני לא יודעת עליהם המון פרטים, אז יבש שכזה. מיאנה ;-;]
Lee Hongki // לי הונגקי
תאריך לידה: 02/03/1990 גובה: 178 ס"מ משקל: 60 ק"ג סוג דם: AB (צ'וקובול וזה) תפקיד בלהקה: לידר, זמר ראשי טוויטר: skullhong *נחנקת מצחוק* עוד קצת פרטים רנדומאלים עליו, כי אני חייבת. ;-;
תאריך לידה: 07/03/1990 גובה: 178 ס"מ משקל: 65 ק"ג סוג דם: A תפקיד בלהקה: גיטריסט, קלידן
Lee Jaejin // לי ג'אג'ין
תאריך לידה: 17/12/1991 גובה: 177 ס"מ משקל: 58 ק"ג סוג דם: A תפקיד בלהקה: באסיסט, זמר (אני חושבת שראפר, אבל באתר הרשמי שלהם כתוב ווקאל אז לא יודעת)
Song Seunghyun // סונג סונגהיון
תאריך לידה: 21/08/1992 גובה: 180 ס"מ משקל: 60 ק"ג סוג דם: O תפקיד בלהקה: גיטריסט, זמר (כנ"ל, גם הוא עושה לפעמים ראפ)
Choi Minhwan // צ'וי מינהוואן
תאריך לידה: 11/11/1992 גובה: 173 ס"מ משקל: 56 ק"ג סוג דם: A תפקיד בלהקה: מתופף, מאקנה
אקס-ממבר:
Oh Wonbin // הו וונבין
תאריך לידה: 26/03/1990 גובה: 180 ס"מ משקל: 63 ק"ג סוג דם: O תפקיד בלהקה: גיטריסט, זמר, ראפר
דעה אישית שלי:
Spoiler:
טוב, אז ככה. אפטיאיילנד היו, למעשה, הלהקה הקוריאנית השנייה שהכרתי. זה הלך בערך ככה- חברה שלי, פוקע, הכירה לי את DBSK, ואהבתי אותם. ואז חברה אחרת שלי, נועם, גילתה שאני שומעת DBSK והכירה לי את אפטיאיילנד. חיבבתי אותם והכל, אבל עדיין לא הייתי רגילה לשמוע קייפופ (זה היה כשעוד העמדתי פנים שאני אוהבת רוק XD) וחוץ משיר אחד שממש ממש ממש התאהבתי בו (נאפון יוג'ה יה♥) ועוד כמה שירים שחיבבתי ושמעתי מדי פעם כשהם באו לי בשאפל, לא מאוד התעמקתי בהם ואחר כך כשהתחלתי להיכנס לעולם הקייפופ והכרתי להקות אחרות די שכחתי מהם. אז איך קרה שבסופו של דבר כן התחלתי לשמוע אותם, אתם שואלים? טוב, אז זה קצת שטחי מצידי אם לומר את האמת. ראיתי את הדרמה You're Beautiful, וחשבתי שהשחקן החמוד והגיי שמשחק את ג'רמי ממש מוכר לי. ישר עפתי לוויקיפדיה וגיליתי שאכן, כמו שחשבתי, זה הסולן של אפ טי איילנד, שגם ככה קיבל תשומת לב מיוחדת מצידי בניגוד לשאר הלהקה בגלל שהוא חבר טוב כל כך של היצ'ול. מכיוון שהתאהבתי לחלוטין בדמות שלו ובו (ובדרמה באופן כללי, וביונגהווא/הונגקי♥), החלטתי לתת לFTI עוד צ'אנס. ולא הרבה אחרי זה, גם יצא להם המיניאלבום הקודם שלהם, ביוטיפול ג'רני (שמתוכו הסינגל לאב לאב לאב), וממש התאהבתי. ואז כבר התחלתי לשמוע אותם *הרבה* יותר ברצינות ובאמת להתעמק בשירים ובקליפים שלהם... אני מודה שבאופן יחסי אני לא חורשת עליהם כמו שאני חורשת על להקות אחרות, ועד עכשיו עדיין לא ידעתי אפילו איך קוראים לשאר הממברז חוץ מהונגקי (אבל זה לא יהיה קשה לזכור מעכשיו חח אני מקווה שבקרוב אלמד כמו שצריך, כמו שקרה לי עם 4מינוט אחרי שעשיתי את הסיקור עליהןXD) אבל השירים שלהם מדהימים והקול של הונגקי מדהים אותי כל פעם מחדש. ועכשיו כשהלו הלו יצא אני בכלל בחרישות מטורפות עליהם ;-; והם יותר ויותר מטפסים במעלה הרשימה של הלהקות בנים האהובות עלי ;-; כלומר, זה כבר הגיע למצב שאני מתלהבת מהקאמבאק שלהם הרבה יותר מהקאמבאק של ביסט. O_ם [מצד שני, זה יותר קשור לעובדה שהלו הלו זה שיר ממכר ופיקשן... פחות XD) בקיצור~~~ אני מתה עליהם. ואני בדרכי להפוך לפרימדונה ;-;
hadarsan Nagiri
מספר הודעות : 93 Join date : 23.01.11 Age : 30
נושא: Re: F. T. Island Wed Jun 29, 2011 9:08 pm
פאקינד אפטי איילנד ביצ'ז!!~~ הלהקה הכי מדהימה ביקום, אני פשוט מאוהבת ביצורים האלה<3 סונגהיון. שלמות.