Asia
האם אתה רוצה להגיב להודעה זו? אנא הירשם לפורום בכמה לחיצות או התחבר כדי להמשיך.

התחברהרשםLatest imagesחיפושאינדקס

Hallyu Wave

Go down 
+5
Mich
Lillyanne
PASKO40056
SuperUkeChan
Apocalypse
9 posters
לך לעמוד : Previous  1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 32 ... 40  Next
מחברהודעה
Apocalypse
Kami-Sama
Apocalypse

מספר הודעות : 897

Hallyu Wave - Page 25 Empty
הודעהנושא: Re: Hallyu Wave   Hallyu Wave - Page 25 I_icon_minitimeFri Apr 15, 2011 10:50 pm

מאריסה רק המשיכה לחייך. "אז, סונבאנים... אתה יודע מה הולך להיות הריקוד לטייטל-סונג החדש שלך?"
חזרה למעלה Go down
PASKO40056
Kimbap
PASKO40056

מספר הודעות : 279

הודעהנושא: Re: Hallyu Wave   Hallyu Wave - Page 25 I_icon_minitimeSat Apr 16, 2011 12:38 am

אלירן פתח את עיניו ולהפתעתו רואה את שיאנג, מחזיק קערה מלאה באורז וירקות קרובה לאפו- דרך שימושית ומקורית להעיר בן אדם.
אלירן קפץ ממקופו, חטף את הקערה מידיו של שיאנג, אך כשבא לאכול הביט במבטו הנואש של שיאנג והחליט לשם שינוי להיות בן אדם ולשבת בשולחן עם השאר.
"אז מה, מרכלים אליי" אלירן גיחך והתיישב מול מונצ'ול ודונגשו, "אז מה נשמות, מתי מתחיל כל הטרוף?(מתכוון לאימונים)"

לנה פתחה את הדלת ונעמדה מול שיאנג, היא הביטה בו במבט רציני והושיטה את שני ידיה.
"אופה,אוכל בבקשה"

שיאנג צחק בחיבה והניח יד אחת על ראשה של לנה, פורע את שיערה קלות. "על השולחן." הוא הצביע לעבר שאר חברי הלהקה שישבו לאכול. "זה טוב, תאכלי."
חזרה למעלה Go down
Mich
Nagiri

מספר הודעות : 69

הודעהנושא: Re: Hallyu Wave   Hallyu Wave - Page 25 I_icon_minitimeSat Apr 16, 2011 12:51 am

יון נכנסה לדירה של הבנים, "אה, שיאנג, אתה יודע לבשל? מעולה! שמעת דונגשו, אנחנו לא הבשלנים יותר!" היא צחקה.
חזרה למעלה Go down
B2uty
Kimchi Chigae
B2uty

מספר הודעות : 418

הודעהנושא: Re: Hallyu Wave   Hallyu Wave - Page 25 I_icon_minitimeSat Apr 16, 2011 12:59 am

"חלק ממנו, התחלנו לעבוד עליו לפני כמה ימים" הוא אמר, מהנהן כשפרש את ידו לפנים והושיט לה אותה. "בואי אני אראה לך, אם תרקדי איתי בסוף, לפחות תבואי מוכנה ולא תעקבי אותי"

"כן" הוא אמר, מחייך כשהפנה את ראשו אלייה והנהן. "אינ בטוח שאף אחד לא מצטער יותר מידי, אניווי"
חזרה למעלה Go down
Apocalypse
Kami-Sama
Apocalypse

הודעהנושא: Re: Hallyu Wave   Hallyu Wave - Page 25 I_icon_minitimeSat Apr 16, 2011 1:31 am

מונצ'ול היה מגיב על השיחה של דונגשו ויון בנוגע לאוכל, אבל הוא היה עסוק מידי בלאכול מכדי שיהיה לו אכפת.

{{ ^ התגובה הכי פילרית שאי פעם כתבתי XD}}

מאריסה תפסה את ידו של מין-סא, נותנת לו למשוך אותה לאמצע החדר. עד מהרה הוא כבר הסביר לה את התנועות הבסיסיות והיא עקבה אחריו בלי הרבה מחשבה, נהנית מכל רגע. היא קיוותה בכל ליבה שהיא אכן תרקוד עם מין-סא בהופעות שלו, הרי כל חשיפה בטלוויזיה טובה עבורה.
חזרה למעלה Go down
raz_love_asia
Nagiri
raz_love_asia

הודעהנושא: Re: Hallyu Wave   Hallyu Wave - Page 25 I_icon_minitimeSat Apr 16, 2011 1:36 am

הא אים ירדה לדירה של הבנים, בלי לשתות שוקו כמו שרצתה, ומיד שמה לב לאוכל שעל השולחן. "אוכל! סוף סוף. אני כל כך רבעה"! אמרה ומיד לקחה צלחת גדושה באוכל, בלי לשאול מי הכין את זה או מה זה בכלל..
חזרה למעלה Go down
SuperUkeChan
Kami-Sama
SuperUkeChan

מספר הודעות : 761

הודעהנושא: Re: Hallyu Wave   Hallyu Wave - Page 25 I_icon_minitimeSat Apr 16, 2011 2:36 am

שיאנג ישב ליד השולחן ובהה בחבריו אוכלים במבט מרוצה. הוא עצמו אכל רק קצת- הוא לא היה יותר מדיי רעב- אבל הוא שמח לראות את חבריו אוכלים ונהנים ממה שהכין.

ג'אקיונג בהה באוכל. "שיאנג-היונג..." הוא מלמל, חיוך משועשע עולה על פניו. "אתה... אתה הכנת אורז מטוגן?" הוא צחקק לעצמו. "אתה האנקיונג~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~"
חזרה למעלה Go down
https://asia.forumisrael.net
PASKO40056
Kimbap
PASKO40056

הודעהנושא: Re: Hallyu Wave   Hallyu Wave - Page 25 I_icon_minitimeSat Apr 16, 2011 2:40 am

לנה הביטה בג'אקיונג בהרמת גבה והכתה בו עם הכף שלה.
"יא! ג'אקיונג, תאכל!" צעקה אליו, מלאה את כפו באורז ודחפה לפיו.
חזרה למעלה Go down
SuperUkeChan
Kami-Sama
SuperUkeChan

הודעהנושא: Re: Hallyu Wave   Hallyu Wave - Page 25 I_icon_minitimeSat Apr 16, 2011 2:42 am

ג'אקיונג הנהן. "טוב נונה~" הוא אמר בפה מלא, מחייך.

שיאנג דחף את ראשו של ג'אקיונג לתוך הצלחת. "תהיה בשקט."

"שיקורו~~~ שששששששששיקורוווווווווווווווו" ג'אקיונג החל לרקוד.
חזרה למעלה Go down
PASKO40056
Kimbap
PASKO40056

הודעהנושא: Re: Hallyu Wave   Hallyu Wave - Page 25 I_icon_minitimeSat Apr 16, 2011 2:52 am

"יא ג'אקיונג" אלירן צעק לעבר ג'אקיונג בכעס, הוא ידע שג'אקיונג היפר אבל למה על הבוקר?
"סתום ת'פהשך! יא עמה יאללה יאללה בחיית רבאק סתום כבר!" הוא צעק בקולי קולות לעבר ג'אקיונג מה שגרם לכולם בערך להביט אליו בגבה מורמת ולסת נפולה.
חזרה למעלה Go down
SuperUkeChan
Kami-Sama
SuperUkeChan

הודעהנושא: Re: Hallyu Wave   Hallyu Wave - Page 25 I_icon_minitimeSat Apr 16, 2011 2:55 am

ג'אקיונג בהה באלירן, לא מסוגל למצוא מילים להגיב על זה. הוא פשוט נשאר שם עם פה פתוח, אורז נופל ממנו אל הצלחת.

שיאנג נאנח. מבחינתו תגובתו של אלירן לא הייתה כזאת מוזרה- קוריאנית, עברית, הכל אותו דבר מבחינתו... לא מובן באותה מידה. הוא ניגש אל ג'אקיונג והכריח אותו לסגור את פיו, מנקה את סנטרו המלוכלך עם מפית.
חזרה למעלה Go down
Apocalypse
Kami-Sama
Apocalypse

הודעהנושא: Re: Hallyu Wave   Hallyu Wave - Page 25 I_icon_minitimeSat Apr 16, 2011 3:10 am

מונצ'ול בהה במה שמתרחש סביבו לכמה שניות לפני שהחליט שאין לו כוח להתמודד עם זה. הוא לקח את הכלים שלו לכיור, שוטף אותם מהר לפני שהלך להחליף בגדים, לא מופתע לשמוע את הפלאפון שלו מצלצל כשהגיע לשם.
הוא היה אפילו פחות מופתע לגלות שהאסופ מתקשר אליו, ובכלל-בכלל לא מופתע מכך שהוא מודיע להם על שינויים בלוח הזמנים; היה לו ברור מאליו שהאסופ ימצא דרכים לדפוק להם את היום.
הוא שקל ללכת לספר לאחרים על מה שהאסופ אמר לו, אבל לבסוף החליט לתת להם עוד כמה דקות של אושר בזמן שהוא מתלבש.
חזרה למעלה Go down
PASKO40056
Kimbap
PASKO40056

הודעהנושא: Re: Hallyu Wave   Hallyu Wave - Page 25 I_icon_minitimeSat Apr 16, 2011 3:32 am

לנה הרחיקה את הצלחת לאמצע השולחן בחיוך גדול ומרוצה, לא רק שהבטן שלה הייתה שבעה אלא גם היא לא אכלה כ"כ הרבה וזה אומר פחות צעקות מהאסופ.
"תודה אופה" היא פנתה לשיאנג בחיוך גדול ומרוצה, "היה ממש טעים!"
חזרה למעלה Go down
SuperUkeChan
Kami-Sama
SuperUkeChan

הודעהנושא: Re: Hallyu Wave   Hallyu Wave - Page 25 I_icon_minitimeSat Apr 16, 2011 3:46 am

שיאנג חייך אליה, מלטף את שיערה באדיבות. "אני שמח."
חזרה למעלה Go down
B2uty
Kimchi Chigae
B2uty

מספר הודעות : 418

הודעהנושא: Re: Hallyu Wave   Hallyu Wave - Page 25 I_icon_minitimeSat Apr 16, 2011 3:59 am

"היי" דונגשו מלמל, קם על רגליו ומביט באחרים. "אני לא רוצה להרוס את החגיגה, אבל זה לא יום חופש. וכדאי שנהיה מוכנים לזוז כבר"
חזרה למעלה Go down
hotmess906
Sashimi
hotmess906

מספר הודעות : 133

הודעהנושא: Re: Hallyu Wave   Hallyu Wave - Page 25 I_icon_minitimeSat Apr 16, 2011 8:37 pm

אינבעיה, תתקדמו מלא עם הרולפליי כשאני לא כאן ;____________;
קראתי הכל מאז שהלכתי בריפרוף, ואני אקרא שוב פעם מתישהו ביותר רצינות, אבל עכשיו ממש קשה לי למצוא הסבר למה צ'ין-הא לא הגיב מלא זמן O_O
ההסבר היחידי שלי זה שהוא קיבל איזה טלפון כשהם היו בפיצרייה ושאחד ההורים שלו מת או משהו O___________O מה אני אעשה אני אוהבת להרוג אנשים XDDD
אז הוא יהיה אימו קצת לכמה ימים ויחזור לעצמו או משו. יש אישור אור? O:
או שיש לך רעיון אחר יותר טוב? XD
חזרה למעלה Go down
PASKO40056
Kimbap
PASKO40056

הודעהנושא: Re: Hallyu Wave   Hallyu Wave - Page 25 I_icon_minitimeSat Apr 16, 2011 8:55 pm

"אנשים עוד אוכלים...ויש כאלה שאפילו עוד לא אכלו, אל תדאג ניצא בזמן" לנה חייכה מאט לעבר דונגשו, מאושרת מזה שאכלה ושתתה את קפה הבוקר שלה, השעה הייתה עוד מוקדמת מכדי לנסוע ורובם לא היו אפילו לבושים.
חזרה למעלה Go down
Apocalypse
Kami-Sama
Apocalypse

הודעהנושא: Re: Hallyu Wave   Hallyu Wave - Page 25 I_icon_minitimeSat Apr 16, 2011 8:56 pm

{{אה.... פשוט תכניסי אותו פנימה בצורה ראנדומלית; תגידי שהוא יושב איתם כבר אומשהו. או שהוא יוצא מהמקלחת- לא חסרים דרכים.
די העמדנו פנים שהאו שם אבל לא התייחסנו אליו; אף אחד לא אמר שהוא נעלם. ם:;
AUTO PILOT וכו'. אין צורך להרוג אנשים. }}
חזרה למעלה Go down
hotmess906
Sashimi
hotmess906

הודעהנושא: Re: Hallyu Wave   Hallyu Wave - Page 25 I_icon_minitimeSat Apr 16, 2011 9:06 pm

{{ טוב נו, אני אזרום. נניח שהוא הציג את עצמו ולא דיבר הרבה XD -יוצא מהמקלחת מיחי- }}

צ'ין-הא הביט במראה פעם אחרונה לפני שהוא יצא מהמקלחת, 'אני צריך לעשות משהו עם השיער כבר' נזף בעצמו ויצא מהמקלחת, עטוף במגבת.
הוא חמק אל החדר של אלירן ג'אקיונג ושלו, מחליק אל בגדי האימונים שלו ויוצא יחף אל המטבח.
"אוה, מי הכין אוכל?" שאל בחיוך עייף, ולקח לעצמו קערה לא מלאה במיוחד.
מאחר ולא היה כמעט מקום ליד השולחן, הוא התיישב על הספה בסלון ובהה בהם, מחכה לתשובה.

{{ מרגישה לא קשורה בשיט, אבל נזרום XD }}
חזרה למעלה Go down
raz_love_asia
Nagiri
raz_love_asia

הודעהנושא: Re: Hallyu Wave   Hallyu Wave - Page 25 I_icon_minitimeSat Apr 16, 2011 9:09 pm

"שיאנג אופא" ענתה הא אים בחיוך. "זה ממש טעים אופא"! היא פנתה לשיאנג וסיימה את הכף האחרונה. "כולם כבר סיימו לאכול? אני חושבת שצריך לזוז"..עכשיו היא פנתה לכולם.
חזרה למעלה Go down
hotmess906
Sashimi
hotmess906

הודעהנושא: Re: Hallyu Wave   Hallyu Wave - Page 25 I_icon_minitimeSat Apr 16, 2011 9:24 pm

צ'ין-הא בהה בה בפה מלא. הוא זכר לבלוע לפני שדיבר- "אני עדיין אוכל," אמר בטון רגוע, מסווה את העובדה שזה מפריע לו שהוא כנראה בלתי נראה בעיני החדשה. היא נראתה לו מוזר. לא מבחינה חיצונית, משהו באישיות שלה גרם לו לעקם את אפו בתהייה.
חזרה למעלה Go down
Apocalypse
Kami-Sama
Apocalypse

הודעהנושא: Re: Hallyu Wave   Hallyu Wave - Page 25 I_icon_minitimeSat Apr 16, 2011 9:27 pm

מונצ'ול הלך באיטיות-יתרה לסלון, חושב ל איך לבשר להם את החדשות; הוא יכל לספר להם סחור-סחור, או פשוט לזרוק עליהם את המידע. הוא העדיף את האפשרות השנייה. "אין אימון כושר היום, הולכים ישר לאימון ריקוד. הוראות של האסופ." הוא אמר בקול רם למדי, איכשהו מצליח לגבור על הרעש במטבח.
חזרה למעלה Go down
raz_love_asia
Nagiri
raz_love_asia

הודעהנושא: Re: Hallyu Wave   Hallyu Wave - Page 25 I_icon_minitimeSat Apr 16, 2011 9:36 pm

"סליחה, לא שמתי לב" התנצלה הא אים בפני צ'ין הא. הטלפון שלה צילצל. "תודיעו לי כשאתם יוצאים". אמרה הא אים לפני שנעלמה לתוך השירותים, כדי לענות. זאת הייתה אחת מהחברות שלה מהקבוצה הקודמת שלה. "היי" היא שמחה. "איך הקבוצה החדשה שלך"? שאלה החברה מהצד השני בהתלהבות. הא אים פרצה בבכי. "את לא מבינה כמה קשה לי". אמרה בין הדמעות. "אל תדאגי, יהיה בסדר. טוב, אני צריכה ללכת היו לנו רק שלוש דקות הפסקה. אני איתך, אל תשכחי". אמרה וניתקה, משאירה את הא אים לבד, בוכה.
{{הסגול זה חד פעמי, אלא אם כן החברה תתקשר אליה שוב וזה לא יקרה בקרוב}}

נערך לאחרונה על-ידי raz_love_asia בתאריך Sat Apr 16, 2011 9:48 pm, סך-הכל נערך פעם אחת
חזרה למעלה Go down
PASKO40056
Kimbap
PASKO40056

הודעהנושא: Re: Hallyu Wave   Hallyu Wave - Page 25 I_icon_minitimeSat Apr 16, 2011 9:45 pm

"יאש!" לנה צעקה בחוזקה, היא שנאה את אימוני הכושר כ"כ כל הגוף כאב לב אחרי השיעור וזה לא עזר ששיעור ריקוד היה לאחר מכן.
"טוב אני הולכת להתארגן" היא הודיע, נעמדה מול הדלת ושמה את נעלי הבית שלה (הכוללים פלטפורמות) ועלתה לדירתה, התלבשה בהתאם וסדרה את שערה הארוך. לנה נעלה את נעלי העקב שלה והניחה זוג נעלי ספורט בתוך תיקה.
"חזרתי" הודיעה בחיוך- למרות שאף אחד לא באמת בירך את שובה והתיישבה בשולחן.
חזרה למעלה Go down
PASKO40056
Kimbap
PASKO40056

הודעהנושא: Re: Hallyu Wave   Hallyu Wave - Page 25 I_icon_minitimeSat Apr 16, 2011 9:49 pm

{{סורי על הדאבל פוסט, אין לי (עטר) כוח להתנתק מהכינוי של שיר ולהתחבר משלי XD}}

שיאנג נאנח בעצב. "אימוני ריקוד?" הוא מלמל, מביט במונצ'ול בחוסר אונים. "אני לא אוהב אימוני ריקוד..."

ג'אקיונג קפץ על מונצ'ול בחיבוק עצום. "ייאי, היונגנים~~~ איזה כיף~~~~~~~"
חזרה למעלה Go down

Hallyu Wave
חזרה למעלה 
עמוד 25 מתוך 40לך לעמוד : Previous  1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 32 ... 40  Next