Asia
האם אתה רוצה להגיב להודעה זו? אנא הירשם לפורום בכמה לחיצות או התחבר כדי להמשיך.

התחברהרשםLatest imagesחיפושאינדקס

Hallyu Wave

Go down 
+5
Mich
Lillyanne
PASKO40056
SuperUkeChan
Apocalypse
9 posters
לך לעמוד : Previous  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 27 ... 40  Next
מחברהודעה
SuperUkeChan
Kami-Sama
SuperUkeChan

מספר הודעות : 761

Hallyu Wave - Page 14 Empty
הודעהנושא: Re: Hallyu Wave   Hallyu Wave - Page 14 I_icon_minitimeSat Mar 26, 2011 10:46 pm

שיאנג צחק. "זה אפשרי?"

"כןןןןןן בואו לקניון!" ג'אקיונג קפץ מרוב אושר. "אני רוצה ממתקים, ואני צריך עוד לקנות מלא דיסקים חדשים שיצאו!!!!!!"

שיאנג מצמץ. "לא משנה, הבנתי אותך."
חזרה למעלה Go down
https://asia.forumisrael.net
Apocalypse
Kami-Sama
Apocalypse

מספר הודעות : 897

הודעהנושא: Re: Hallyu Wave   Hallyu Wave - Page 14 I_icon_minitimeSat Mar 26, 2011 10:51 pm

"אז אני מניח שזה אומר שהולכים לקניון..." מונצ'ול מלמל. לא באמת היה לו כוח ללכת להסתובב בקניון עכשיו- הוא היה מותש לחלוטין והתפתה להגיד להם ללכת בלעדיו, אבל העדיף לא לעשות זאת. "אין ממתקים, ג'אקיונג-אה. האסופ יהרוג אותנו"
חזרה למעלה Go down
PASKO40056
Kimbap
PASKO40056

מספר הודעות : 279

הודעהנושא: Re: Hallyu Wave   Hallyu Wave - Page 14 I_icon_minitimeSat Mar 26, 2011 10:58 pm

"בוא נראה סרט, למי באמת יש כוח עכשיו להיסתובב? אפשר ללכת לראות סרט ואז לאכול בקניון" אלירן הציע, הוא עייף ואין לו את הכוח לעמוד על הרגליים ולרוץ אחרי הפצצת אנרגיה הזאת שיש להם בקבוצה.

"למה לא? יש בקניון קולנוע אפשר להיסתובב קצת עד שיגיע שעת ההקרנה...אבל איזה סרטים יש?" היא שמחה שסוף סוף הם החליטו מה לעשות ולא להישאר חנוק בבית.
"זה בסדר מצידך?" היא שאלה את שיאנג, היא הבינה שהקוריאנית שלו לא כזאת טובה...הוא ישרוד לראות סרט שלם?
חזרה למעלה Go down
SuperUkeChan
Kami-Sama
SuperUkeChan

הודעהנושא: Re: Hallyu Wave   Hallyu Wave - Page 14 I_icon_minitimeSat Mar 26, 2011 11:07 pm

שיאנג משך בכתפיו, מחייך בהוקרה. "אל תדאגי לי, אני אסתדר. אבל אני לא בטוח אליו..." הוא מלמל, מצביע על ג'אקיונג. "יכול הוא בכלל להתיישב כל כך הרבה זמן?"

ג'אקיונג בקושי הקשיב למתרחש סביבו. הוא בסך הכל הבין שהולכים לסרט. "בואו נראה את הסרט החדש של ריין סונבאניםםםםםםםםם"

{{ולא, לא אכפת לי שהסרט לא יצא. גם ככה עשינו טיימסקיפ, וזה לא כאילו יש לי מושג איזה סרטים מוקרנים עכשיו בקוריאה.}}
חזרה למעלה Go down
PASKO40056
Kimbap
PASKO40056

הודעהנושא: Re: Hallyu Wave   Hallyu Wave - Page 14 I_icon_minitimeSat Mar 26, 2011 11:24 pm

"כן, אני מניחה...עם זה יעניין אותו...אני מקווה" היא הביטה בשיאנג בדאגה, היא לא ידעה איך לישטלת על ג'אקיונג למרות שמונצ'ול ידע...והיא סומכת על מונצ'ול, למרות שנראה שהוא גם מקשיב לשיאנג.

"הוא יצא כבר?" היא הביטה בהרמת גבה לעבר ג'אקיונג בשאלה.
חזרה למעלה Go down
SuperUkeChan
Kami-Sama
SuperUkeChan

הודעהנושא: Re: Hallyu Wave   Hallyu Wave - Page 14 I_icon_minitimeSat Mar 26, 2011 11:36 pm

ג'אקיונג בהה בה כאילו היא נפלה מהירח. "ברוווווווור שהוא יצא! וגם סהקיונג משחקת שם! אומו אני חייבבבבבבב לראות את הסרט הזה!!!"

{{זרמו איתי, באמאשלכם. אלא אם כן יש לכם רעיון לסרט טוב יותר ואז אני מרשה לכם לתקן את ג'א אומשו.}}
חזרה למעלה Go down
Apocalypse
Kami-Sama
Apocalypse

הודעהנושא: Re: Hallyu Wave   Hallyu Wave - Page 14 I_icon_minitimeSat Mar 26, 2011 11:47 pm

{{מיי בלאק מיני דרס. כלכך.

...סתם לא, הבחורים ימותו. XD
ממ יש סרט ממש טוב אבל הוא מדורג.........
אה.
אני מניחה שהם לא מקרינים כבר THE MAN FROM NOWHERE? או דרכו של לוחם? XD

אוקייאוקיי מצאתי סרט ש, אה, אני מממממממממממממממממממש רוצה לראות לכשדגכךלחשדכךלחשדגכ
END OF ANIMAL
והם ילכו לראות את זה. כי הוא נשמע כלכך, כלכך טוב. ):
מוסכם?}}

"אולי נלך לראות אנד אוף אנימל?" מונצ'ול הציע. "המליצו לי עליו לפני כמה ימים... והוא נשמע ממש טוב."

{{הוא נשמע כלכך טוב ;_;}}
חזרה למעלה Go down
PASKO40056
Kimbap
PASKO40056

הודעהנושא: Re: Hallyu Wave   Hallyu Wave - Page 14 I_icon_minitimeSun Mar 27, 2011 12:22 am

"מה...?" היא הביטה בג'אקיונג באי הבנה, היא לא ממש מעודכנת.
"על מזה?" היא הפנתה את מבטה אל מונצ'ול, השם לא נשמע כזה רע.
חזרה למעלה Go down
Mich
Nagiri

מספר הודעות : 69

הודעהנושא: Re: Hallyu Wave   Hallyu Wave - Page 14 I_icon_minitimeSun Mar 27, 2011 12:55 am

יון הביטה בהם בשיעמום, ונשענה לעבר דאנגשו, לוחשת "אתה באמת רוצה לראות איתם סרט? יסלקו אותנו מאולם הקולנוע. בעצם, עם ג'אקיונג וחבורת המשוגעים החדשים, יסלקו אותנו מהקניון כולו".
חזרה למעלה Go down
B2uty
Kimchi Chigae
B2uty

מספר הודעות : 418

הודעהנושא: Re: Hallyu Wave   Hallyu Wave - Page 14 I_icon_minitimeSun Mar 27, 2011 1:07 am

הוא לא יכל שלא לצחוק. "האמת...." הוא אמר, מביט עלייה בחיוך שעוד נותר על שפתיו. "אני רואה את הפואנטה שלך"
חזרה למעלה Go down
Apocalypse
Kami-Sama
Apocalypse

הודעהנושא: Re: Hallyu Wave   Hallyu Wave - Page 14 I_icon_minitimeSun Mar 27, 2011 4:41 am

"יש לכם רעיונות יותר טובים?" מונצ'ול שאל, מקווה שאחד מהם יציע לא לצאת. אול להעיף מהדירה חלק ולתת לשאר לישון. הוא לא האמין שהוא יכול להיות כזה עייף, אבל מצד שני חודשיים של אימונים אינטנסיביים כאלו באמת מעייפים. והעובדה שהוא העדיף להישאר ער ולשחק סטארקראפט במקום ללכת לישון מרבית הזמן לא עזרה לו ממש. הוא החניק פיהוק שעצם המחשבה על שינה העלתה בו והמשיך להסתכל על השניים במבט דורש תשובה.
חזרה למעלה Go down
SuperUkeChan
Kami-Sama
SuperUkeChan

הודעהנושא: Re: Hallyu Wave   Hallyu Wave - Page 14 I_icon_minitimeSun Mar 27, 2011 5:40 am

"אפשר להישאר בבית.." ג'אקיונג פתח, אבל לפני שמונצ'ול הספיק לשמוח הוא המשיך. "ולראות את הדיוידי של הסופר שואו 2~~~~~~~~"
חזרה למעלה Go down
hotmess906
Sashimi
hotmess906

מספר הודעות : 133

הודעהנושא: Re: Hallyu Wave   Hallyu Wave - Page 14 I_icon_minitimeSun Mar 27, 2011 2:28 pm

"היי, לא כולם חייבים לצאת, ואם כבר אז לא לאותו מקום," אמר צ'ין-הא.
"אם ג'אקיונג הוא היחיד שרוצה לצאת לסרט אני אקח אותו, אבל אם רובכם רוצים להישאר בבית ולנוח או ללכת למקום אחר אז מה הבעיה? אנחנו לא חייבים להסתובב ביחד כל הזמן, לא?" הוסיף, לאחר שבלע. יון אולי דיברה עם דונגשו, אבל הוא העדיף לא לקחת סיכון.
חזרה למעלה Go down
Apocalypse
Kami-Sama
Apocalypse

הודעהנושא: Re: Hallyu Wave   Hallyu Wave - Page 14 I_icon_minitimeMon Mar 28, 2011 12:08 am

{{-שיעולשיעול- אנשים אתם לא אמורים לקלוע בול למחשבותיו של מונצ'ול, אני סתם מנסה שההודעות שלי יהיו ארוכות כדי שאולי זה ישפיע עליכם לטובה ותכתבו הודעות ארוכות XD}}
חזרה למעלה Go down
hotmess906
Sashimi
hotmess906

הודעהנושא: Re: Hallyu Wave   Hallyu Wave - Page 14 I_icon_minitimeMon Mar 28, 2011 12:41 am

{{ -שיעולשיעול- אני יודעת XD אבל צ'ין-הא כזה נחמד >:}}
חזרה למעלה Go down
B2uty
Kimchi Chigae
B2uty

הודעהנושא: Re: Hallyu Wave   Hallyu Wave - Page 14 I_icon_minitimeMon Mar 28, 2011 1:24 am

~כן, אני אשמח" דונגשו אמר, אולי מהר מידי- מה שגרם לו לחייך חיוך נבוך מעט ולגרד בעורפו. "כלומר...לא יודע, לא הכי מתחשק לי לראות סרט. זה סתם לשבת ולבהות במסך. אם כבר הגיעו אנשים חדשים וזה כדי שנעשה משהו שיעזור לנו להכיר אחד את השני".
חזרה למעלה Go down
Apocalypse
Kami-Sama
Apocalypse

הודעהנושא: Re: Hallyu Wave   Hallyu Wave - Page 14 I_icon_minitimeMon Mar 28, 2011 1:26 am

"אז אני מניח שלישון לא בא בחשבון בכלל?" מונצ'ול מלמל, הולך לספה ומתיישב עליה. "טוב, אז תחליטו משהו ביניכם. באמת שאין לי מושג."

{{ועכשיו באמת: מה לעזאזל הם יעשו? ם: רעיונות אנשים, רעיונות!!!!}}
חזרה למעלה Go down
hotmess906
Sashimi
hotmess906

הודעהנושא: Re: Hallyu Wave   Hallyu Wave - Page 14 I_icon_minitimeMon Mar 28, 2011 1:43 am

צ'ין- הא חייך לשמע תשובתו של דונגשו. בדר"כ הוא גיבש דעה על אנשים מהר מאוד, ובינתיים הוא נראה קצת מופנם, אבל נחמד.
"באולינג?" תהה בקול.
חזרה למעלה Go down
PASKO40056
Kimbap
PASKO40056

הודעהנושא: Re: Hallyu Wave   Hallyu Wave - Page 14 I_icon_minitimeMon Mar 28, 2011 1:45 am

"האמ...לא יודעת, הדבר הכי טוב שחשבתי אליו זה...פארק?" היא חייכה באילוץ, מנסה להראות שהיא מנסה.
היא לא רצתה לקבור את עצמה בבית ביום החופשי שלה, והיא ממש רצתה להכיר את החדשים.
"אופה אולי ניצא לריצת בוקר? אתה ממש צריך להתעורר"
חזרה למעלה Go down
hotmess906
Sashimi
hotmess906

הודעהנושא: Re: Hallyu Wave   Hallyu Wave - Page 14 I_icon_minitimeMon Mar 28, 2011 1:52 am

צ'ין-הא עיקם את פניו כששמע את המילה ריצה. הוא לא יכול לרוץ עם הנעליים שלו, הוא היה צריך נעלי ספורט. הוא שנא נעלי ספורט. אולי לנה התכוונה שרק היא תרוץ עם... האנצ'ול(?) אבל כול המטרה היא גיבוש בין הותיקים לחדשים לא(?), שיכנע את עצמו.
ולמען האמת לא התחשק לו לשבת בשמש.
"אני חושב שבבאולינג יזרום יותר," תירץ.
חזרה למעלה Go down
B2uty
Kimchi Chigae
B2uty

הודעהנושא: Re: Hallyu Wave   Hallyu Wave - Page 14 I_icon_minitimeMon Mar 28, 2011 2:27 am

רגע אחד של מחשבה הספיק לו כדי לגבש תשובה. "יא, מה לרוץ? את כל הזמן מתלוננת באימוני כושר שלנו- ומחר חוזרים אליהם. עד שיום אחד אנחנו יכולים לא לעשות ספורט....? אני בעד...מה שההוא אמר". הוא לא זכר איך קוראים לו, אה, פאדיחה.
"....טסס, לא חושב שקלטתי איך קוראים לך כמו שצריך"
חזרה למעלה Go down
SuperUkeChan
Kami-Sama
SuperUkeChan

הודעהנושא: Re: Hallyu Wave   Hallyu Wave - Page 14 I_icon_minitimeMon Mar 28, 2011 5:58 am

ג'אקיונג חשב לכמה רגעים ואז קפץ. "אני יודע! בואו נלך לפארק! ואז נחליט כבר מה לעשות שם... יש יום על כך יפה, חבל לבזבז אותו במקום סגור."

{{אם אתם שואלים אותי, הם יכולים לשחק משחקים קוריאנים מפגרים בסגנון תפוס ת'עכבר אומשו. או משחקים בשביל להכיר אחד את השני כמו אמת או חובה או נבר- נבר ה מצוין בשביל להכיר אחד את השני לעומק. רק שיחליטו כבר כי אני על סף לגרום לג'אקיונג להתחרפן משעמום ולברוח מהדירה להיפגש עם אחותו אומשו לול}}

נערך לאחרונה על-ידי SuperUkeChan בתאריך Mon Mar 28, 2011 3:44 pm, סך-הכל נערך פעם אחת
חזרה למעלה Go down
PASKO40056
Kimbap
PASKO40056

הודעהנושא: Re: Hallyu Wave   Hallyu Wave - Page 14 I_icon_minitimeMon Mar 28, 2011 1:22 pm

{[בלי תפוס את העכבר!!! זה לא יזרום~]}
חזרה למעלה Go down
SuperUkeChan
Kami-Sama
SuperUkeChan

הודעהנושא: Re: Hallyu Wave   Hallyu Wave - Page 14 I_icon_minitimeMon Mar 28, 2011 3:46 pm

{{ההודעה הקודמת נערכה לבקשת אור, ועכשיו ממשיכה עם שיאנג בהודעה חדשה כי יותר נוח לי. סתמו.}}

שיאנג הביט בג'אקיונג בהפתעה קלה. "הילד צודק."
חזרה למעלה Go down
PASKO40056
Kimbap
PASKO40056

הודעהנושא: Re: Hallyu Wave   Hallyu Wave - Page 14 I_icon_minitimeMon Mar 28, 2011 7:55 pm

"אז נישב בצל" לנה גלגלה את עיניה, מביטה בדונגשו ובצ'ין-הא.
לנה לא מתה על ספורט, טוב למען האמת היא שנאה כל ספורט שכולל להזיז את התחת(חוץ משחיה), אבל היה נימאס לה מהעייפות וזה דיי ברור שאף אחד אחר לא היה מציע את זה. אבל גם על הריצה היא ויתרה בעצמה.

אלירן ראה ששום דבר לא מתקדם, חצי לא מקשיבים והשאר תקועים במחשבות שלהם.
הוא ידע שהוא חייב לעשות משהוא, לא שהוא הרגיש שהיה לו זכות להתערב אבל זובי זאת הלהקה שלו עכשיו ויש לו דעה ומקום בה,
"יא! תקשיבו ותשתקו שניה" אלירן עלה על כיסא ושרק כדי שכולם ישתקו, "יש שתי אפשריות: באולינג או פארק, מי שזה לא זורם לו אז יאללה שיציע משהוא יותר טוב, ולא לא להישאר בבית." הוא נקב את מבטו באנשים שונים.
"אני מציע שנילך לבאולינג, נשחק קצת- ואז נאכל ארוחת צהורים בחוץ, או ההפך.
בערב ניפרוש לפארק ונישאר שם מאט...אתם יודעים בערב כשהשמש כמאט איננה ואף אחד מהערפדים פה לא יוכל להישרף. מה דעתכם?"
חזרה למעלה Go down

Hallyu Wave
חזרה למעלה 
עמוד 14 מתוך 40לך לעמוד : Previous  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 27 ... 40  Next