Asia
האם אתה רוצה להגיב להודעה זו? אנא הירשם לפורום בכמה לחיצות או התחבר כדי להמשיך.

התחברהרשםLatest imagesחיפושאינדקס

Hallyu Wave

Go down 
+5
Mich
Lillyanne
PASKO40056
SuperUkeChan
Apocalypse
9 posters
לך לעמוד : Previous  1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 40  Next
מחברהודעה
Apocalypse
Kami-Sama
Apocalypse

מספר הודעות : 897

Hallyu Wave - Page 34 Empty
הודעהנושא: Re: Hallyu Wave   Hallyu Wave - Page 34 I_icon_minitimeSun Apr 24, 2011 8:14 pm

{{חמלכדשגידכשדגליכשדגכךחש איזה חלק ב"לא בני 21- לא נכנסים לשום מועדון!" לא הבנתם?
שיר!}}
חזרה למעלה Go down
PASKO40056
Kimbap
PASKO40056

מספר הודעות : 279

הודעהנושא: Re: Hallyu Wave   Hallyu Wave - Page 34 I_icon_minitimeSun Apr 24, 2011 8:52 pm

{שיטט, שחכתי שהיא בת 20 ;; , מסיבת רחוב?}
חזרה למעלה Go down
Apocalypse
Kami-Sama
Apocalypse

הודעהנושא: Re: Hallyu Wave   Hallyu Wave - Page 34 I_icon_minitimeSun Apr 24, 2011 9:02 pm

{{כתבתי מקודם מי בני 21.
תערכי את הקודמת למסיבת רחוב אומשהו ): }}
חזרה למעלה Go down
SuperUkeChan
Kami-Sama
SuperUkeChan

מספר הודעות : 761

הודעהנושא: Re: Hallyu Wave   Hallyu Wave - Page 34 I_icon_minitimeSun Apr 24, 2011 9:30 pm

שיאנג נגרר אחר לנה בחוסר רצון משווע. המקום היה צפוף, אנשים זזו מסביבו והתנגשו בו מכל עבר. הוא לא דאג לעצמו- כמעט כל הנוכחים, אם לא כולם, היו נמוכים ממנו לפחות בראש ויותר. אבל הוא פחד על לנה- היא הייתה נמוכה ממנו בהרבה, והוא חשש שמא היא תידרס על ידי ההמון. שלא לדבר על כמות האנשים השיכורים שהיו שם- שיאנג אמנם היה בגיל המותר לשתיה אך הוא לא התכוון לנצל זאת בכלל. ולנה הייתה צעירה ממנו. "אמ." הוא ניסה להתגבר על הרעש, ללא הצלחה מרובה. "אולי נלך למקום פחות צפוף?"
חזרה למעלה Go down
https://asia.forumisrael.net
B2uty
Kimchi Chigae
B2uty

מספר הודעות : 418

הודעהנושא: Re: Hallyu Wave   Hallyu Wave - Page 34 I_icon_minitimeSun Apr 24, 2011 10:54 pm

[*התייאשה מלחכות למעיין שתגיב*]

"האמת שאני ויון כא רצינו ללכת לבדוק איזו חנות מוזיקה חדשה שנפתחה" דונגשו אמרף מושך בכתפיו. "עכשיו נראה כמו זמן טוב ללכת לשם"
חזרה למעלה Go down
SuperUkeChan
Kami-Sama
SuperUkeChan

הודעהנושא: Re: Hallyu Wave   Hallyu Wave - Page 34 I_icon_minitimeSun Apr 24, 2011 11:12 pm

{{ושוב, פשוט תעמידו פנים שקיונג היה אתכם מההתחלה}}

ג'אקיונג הנהן נמרצות. "חנות מוזיקה זה טוב~ ובדרך תקנו לי גם שוקולד." הוא חייך.
חזרה למעלה Go down
hotmess906
Sashimi
hotmess906

מספר הודעות : 133

הודעהנושא: Re: Hallyu Wave   Hallyu Wave - Page 34 I_icon_minitimeSun Apr 24, 2011 11:28 pm

"בלי שוקולד," צ'ין-הא נאנח. להיות נחמד ומלא שמחת חיים היה מעייף. במיוחד אחרי הריב הטיפשי הזה.
"וחנות מוזיקה נשמע נחמד," הוסיף.

{{ שנעשה טיימסקיפ לעצמנו לחנות? XD }}
חזרה למעלה Go down
B2uty
Kimchi Chigae
B2uty

מספר הודעות : 418

הודעהנושא: Re: Hallyu Wave   Hallyu Wave - Page 34 I_icon_minitimeSun Apr 24, 2011 11:31 pm

"יא, לא סיכמנו כבר משהו בקשר לזה?" דונשו שאל, מחייך חיוך ממזרי כששלח את ידו ופרע את שערו של ג'אהקיונג.
לאחר מכן פנה ברחוב ימינה. החנות לא הייתה רחוקה מהם, והוא זכר את הכתובת מהמודעה שהם דיברו עלייה לפני כמה זמן. זו הייתה חנות גדולה, שלוש קומות. ודיי מגניבה. אפשר היה לראות את זה כשהגיעו ושמעו מוזיקה בוקעת ממנה וראו את החלונות המוארים. "הנה, הגענו~" דונגשו אמר, מחייך מעט, זו באמת הייתה חנות מגניבה, קצת כמו החנויות הממש גדולות של וירג'ין שהוא אהב כשהיה נער.

[למה לטיימסקפ כשאפשר להריץ באלגנטיות? ם:]
חזרה למעלה Go down
hotmess906
Sashimi
hotmess906

הודעהנושא: Re: Hallyu Wave   Hallyu Wave - Page 34 I_icon_minitimeSun Apr 24, 2011 11:39 pm

{{ כי אני עצלנית >: }}

צ'ין-הא בדר"כ נהג סתם לשוטט ברחובות כששעמם לו ולא להביט סביבו, לכן החנות לא הייתה מוכרת לו, אבל החנות נראתה ממש מגניבה. הוא היה יכול לבלות שם שעות.
"שנכנס?" שאל. הוא לא רצה להכנס ראשון.
חזרה למעלה Go down
PASKO40056
Kimbap
PASKO40056

הודעהנושא: Re: Hallyu Wave   Hallyu Wave - Page 34 I_icon_minitimeMon Apr 25, 2011 2:45 am

"לאן?" לנה הביטה בו באי הבנה כאשר המשיכה לנוע לצלילי המוזיקה.
היא הניחה שטוב הוא צודק, עד כמה שנהנתה הפרצוף המיואש של שיאנג הוריד לה את החשק קצת.
חזרה למעלה Go down
SuperUkeChan
Kami-Sama
SuperUkeChan

הודעהנושא: Re: Hallyu Wave   Hallyu Wave - Page 34 I_icon_minitimeMon Apr 25, 2011 2:49 am

שיאנג משך בכתפיו. "אפשר ללכת לנהר. הנוף שם בלילה יפה כל כך, אפשר ללכת או לשבת. אבל אם את מעדיפה להישאר פה, נשאר." הוא לא יכול היה לסבול את המחשבה לבאס אותה, גם אם זה אומר שיצטרך להמשיך להסתובב במקום הצפוף הזה.
חזרה למעלה Go down
PASKO40056
Kimbap
PASKO40056

הודעהנושא: Re: Hallyu Wave   Hallyu Wave - Page 34 I_icon_minitimeMon Apr 25, 2011 2:58 am

"לא זה בסדר" אמרה בחיוך מאולץ, היא רצתה קצת להישאר אבל המחשבה על החיוך שיעלה על פרצופו האומלל של שיאנג עודדה אותה קצת.
אולי היא כלבה, אבל לראות חיוך שנגרם בגללה תמיד עודד אותה.
חזרה למעלה Go down
SuperUkeChan
Kami-Sama
SuperUkeChan

הודעהנושא: Re: Hallyu Wave   Hallyu Wave - Page 34 I_icon_minitimeMon Apr 25, 2011 3:06 am

שיאנג חייך ומשך אותה לחיבוק, מרים אותה כמה סנטימטרים מעל לרצפה. "אני מצטער." הוא אמר כשמשך אותה אל מחוץ להמון. "אני אגרום לך לשמוח שוב. לקנות קפה?" הוא לא היה בטוח אם היא עדיין תרצה קפה בשעה כזאת, אבל הייתה לו הרגשה שלנה מסוגלת לשתות קפה בכל שעה. אם זה מה שיגרום לה לשמוח שהם עזבו את המסיבה- זה מה שהוא יעשה.

{{שיאנג אני אוהבת אותך ;; }}
חזרה למעלה Go down
PASKO40056
Kimbap
PASKO40056

הודעהנושא: Re: Hallyu Wave   Hallyu Wave - Page 34 I_icon_minitimeMon Apr 25, 2011 3:12 am

{{ סתו מוסרת שהיא אוהבת את מאמא שיאנג ;;333333>
שיר מוסרת..אומייגד זה היה כ"כ מצחיקXD אני וסתו עשינו חיקוי של זה בלייב XDDDDDDDD }}

'קפה'? חשבה לעצמה וחיוך טיפשי נמרח על פניה. רק לאחר שהבינה שהיא כל כך קרובה לשיאנג היא נזכרה להסמיק ולהקטין את החיוך לחיוך מבוייש מעט.
"קפה נשמע נחמד," אמרה, וטפחה במבוכה על כתפיו של שיאנג, לא בטוחה מה לעשות בסיטואציה הזאת.

{{ מה שבאמת רצינו לכתוב: אומגדדד שיאנגגג#$^%$ קפהההההההההההההההה 3333> שיאנג תעשה אותי *_*

אה כן, סתו כתבה את זה כי שיר כותבת לאט מידי ._. מה אני אעשה היא שיגעה אותי T_T}}
חזרה למעלה Go down
SuperUkeChan
Kami-Sama
SuperUkeChan

הודעהנושא: Re: Hallyu Wave   Hallyu Wave - Page 34 I_icon_minitimeMon Apr 25, 2011 3:19 am

{{כולם אוהבים את מאמאשיאנג, בגלל זה הוא מאמאשיאנג! 0:
בינתיים אני רק מונעת מעצמי לגרום לקיונג לבקש ממנו גלידה כי שיאנג בטוח יקנה לו ולא צריך לדרדר את קיונג עד כדי כך;;}}

חיוכו של שיאנג גדל אף יותר, אם אפשר, לנוכח חיוכה של לנה. "אז קפה. כן." הוא אחז בידה, לא מודע למבוכתה, וגרר אותה לבית קפה שהיה קרוב לאזור. הוא נעצר מול המוכר, מובך קלות. הוא הביט מטה אל לנה בתחינה אילמת שתזמין את הקפה- הוא לא היה טוב בדיבורים רשמיים בקוריאנית. לנסות לעודד את חבריו וחברותיו לקבוצה היה דבר אחד, אבל להזמין קפה- זה כבר היה הרבה יותר קשה.
חזרה למעלה Go down
PASKO40056
Kimbap
PASKO40056

הודעהנושא: Re: Hallyu Wave   Hallyu Wave - Page 34 I_icon_minitimeMon Apr 25, 2011 3:23 am

{{ מאמאשיאנגגגגג 33333333333333333333333333333333333333333> }}

"אספרסו קצר בבקשה," אמרה לנה והגישה את הסכום הדרוש למוכרת, שהביטה בשיאנג באימה.
לנה גיכחה לעצמה למראה הבעתה המבועתת של המוכרת.
"אתה גם רוצה משהו?" הוסיפה לאחר שנייה או שתיים.
חזרה למעלה Go down
SuperUkeChan
Kami-Sama
SuperUkeChan

הודעהנושא: Re: Hallyu Wave   Hallyu Wave - Page 34 I_icon_minitimeMon Apr 25, 2011 3:30 am

שיאנג הסמיק כשלנה שילמה למוכרת. "אני רציתי לשלם..." הוא מלמל בקול שקט, והניד בראשו למשמע שאלתה של לנה. "אני בסדר. לא צריך כלום."

ג'אקיונג פלט לפתע צווחה גבוהה למדיי. "סופר ג'וניור!!!" הוא קרא ורץ לעבר פוסטר שהיה גבוה כמעט כמוהו. "היונג, תקנה לי את זה! אני רוצה את זה!"

{{..... מצטערת. לא היה לי רעיון יותר טוב. ;;}}
חזרה למעלה Go down
PASKO40056
Kimbap
PASKO40056

הודעהנושא: Re: Hallyu Wave   Hallyu Wave - Page 34 I_icon_minitimeMon Apr 25, 2011 3:46 am

{{ נניח שג'אקיונג משך אותו ביד כי זה מסתדר לי }}

צ'ין-הא שמע לפתע צווחה לא מובנת, ומשהו גורר אותו לעבר פוסטר גדול במיוחד של סופר ג'וניור. הוא הניח שזה ג'אקיונג.
"ואה! תיזהר!" צעק לעבר הגוש הקטן והמקפץ כשכמעט פגע בעובר אורח תמים- "סליחה, "מלמל במבוכה והעביר את מבטו לעבר ג'אקיונג.
"לא מושכים אנשים ככה!" נזף בו, ואז הביט בפוסטר הענקי. הדבר הזה לא יכול להכנס אפילו למטבח.
"יא, אין לזה מקום," נאלץ לבשר לו את החדשות הרעות, משפשף את פרק ידו בכאב.
לעזאזל, בתור ילד(ה) בן 15 הוא חזק.

לנה לא שמעה את את מלמוליו של שיאנג, עברו כמה דקות עד שלנה ראתה את הקפה שלה באופק.
"קפה" עינייה של לנה ניצנצו,היא גנבה את הקפה מידי המוכרת והתיישבה לצד שיאנג באחד מהשולחנות.
"אתה בטוח שאתה לא רוצה שום דבר?" אמרה, כשהיא הבליטה וחזרה על כל מילה כדי שלשיאנג לא יהיה כ"כ קשה לקלוט.
חזרה למעלה Go down
SuperUkeChan
Kami-Sama
SuperUkeChan

הודעהנושא: Re: Hallyu Wave   Hallyu Wave - Page 34 I_icon_minitimeMon Apr 25, 2011 3:52 am

ג'אקיונג הרים אל צ'ין-הא זוג עיניים נוצצות. "אבל הוא כל כך יפה~ אפשר לתלות אותו מעל למיטה שלי, ככה כל לילה אני אלך לישון עם סופר ג'וניור בעיניים!"

שיאנג הנהן, מחייך לנוכח ההנאה הגלויה של לנה מהקפה. הוא החל לזמזם בשקט שיר חסר מילים, לא מנתק את מבטו מהנערה שמולו. הוא לא ידע מה לעשות או להגיד, לכן רק ישב שם ובהה בה.
חזרה למעלה Go down
PASKO40056
Kimbap
PASKO40056

הודעהנושא: Re: Hallyu Wave   Hallyu Wave - Page 34 I_icon_minitimeMon Apr 25, 2011 4:15 am

"זה גדול מידי," נאנח צ'ין-הא. היה נראה שהוא יצטרך לחזור על זה כמה פמעים לפני שג'אקיונג יבין.
"מה עם... אה..." ניסה לחשוב בקול רם. הוא הניח שכל הדיסקים של סופר ג'וניור כבר בבעלותו, והפוסטרים בחנות גדולים, או יקרים מידי. לרגע אומלל אחד הוא שקל לקנות לו גלידה.
"אולי פשוט נסתובב בשביל הכיף?" שאל, מגחך במבוכה, ומניח את ידו על שיערו של ג'אקיונג.

"אמ..." לנה עירבבה את הקפה החם והסוכר, "איזה שיר זה?" חייכה לעבר שיאנג, מחסום השפה בלט כ"כ בשלב הזה , לנה לא ידעה מה לעשות...הדבר היחידי שעשתה היה להביט בשיאנג ולהתפלל שהוא יבין אותה.
חזרה למעלה Go down
Apocalypse
Kami-Sama
Apocalypse

הודעהנושא: Re: Hallyu Wave   Hallyu Wave - Page 34 I_icon_minitimeMon Apr 25, 2011 4:44 am

{{-שיעול- אני עוד יושבת ושוברת על זה את הראש
אבל
לוח זמנים נכון לעכשיו:
תישע עד אחד עשרה: כושר - בנים/בנות
אחד עשרה וחצי עד ארבע: ריקוד - כולם ביחד
שש עד שמונה: אקטינגגגגגגגגג - מונצ'ול,מאריסה,צ'ין הא, יון/דונגשו, ג'אקיונג, אלירן/שיאנג, הא-אים, לנה
שמונה וחצי עד חצות(תמותו): ווקאל טריינינג - צ'ין הא, לנה, אלירן, דונגשו, יון/מונצ'ול, הא-אים, מאריסה, ג'אקיונג, שיאנג

לוכנסים מפרידים קבוצות. אתם מוזמנים להתלונן.
נראה אם אני אוהבת אתכם. O:
וניסיתי שאנשים עם שני שחקנים אזאז, השחקנים שלהם יהיו בקוצות שונות. אבל על הווקאל הלכתי יותרברעיון של "זמרים ראשיים וראפרים" ו"השאר" XD סליחה!}}
חזרה למעלה Go down
hotmess906
Sashimi
hotmess906

הודעהנושא: Re: Hallyu Wave   Hallyu Wave - Page 34 I_icon_minitimeMon Apr 25, 2011 4:57 am

{{ זה הולך להיות כיף XD }}
חזרה למעלה Go down
Apocalypse
Kami-Sama
Apocalypse

הודעהנושא: Re: Hallyu Wave   Hallyu Wave - Page 34 I_icon_minitimeMon Apr 25, 2011 5:04 am

{{האמת גם לי זה נראה די בסדר ):;;;
אבל אני לא אהיה בבית מחר(היום~) אז, אה. סופ יודיע למונצ'ול את זה כשאחזורD:
ואז צ'ול יודיע לשאר}}
חזרה למעלה Go down
hotmess906
Sashimi
hotmess906

הודעהנושא: Re: Hallyu Wave   Hallyu Wave - Page 34 I_icon_minitimeMon Apr 25, 2011 5:15 am

{{ בכיפוש }}
חזרה למעלה Go down
SuperUkeChan
Kami-Sama
SuperUkeChan

הודעהנושא: Re: Hallyu Wave   Hallyu Wave - Page 34 I_icon_minitimeMon Apr 25, 2011 3:50 pm

ג'אקיונג הניד בראשו, מגלגל את עיניו. "ומה כיף ב-זה-? אני רוצה את הפוסטר! תראה כמה הם יפים! וזה פוסטר של כל ה13, כבר אין הרבה כאלה בחנויות..."

שיאנג חייך אליה. "אני לא יודע איך קוראים לו. זה שיר ילדים שאחת הנזירות לימדה אותנו בבית היתומים בסין, אבל לא זוכר את המילים." בשנייה שלאחר שאמר את המשפט הוא הסמיק, חיוכו דועך. זו הייתה הפעם הראשונה בה סיפר למישהו (חוץ ממונצ'ול כצובן) שגר בבית יתומים.
חזרה למעלה Go down

Hallyu Wave
חזרה למעלה 
עמוד 34 מתוך 40לך לעמוד : Previous  1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 40  Next