|
|
| Hallyu Wave | |
|
+5Mich Lillyanne PASKO40056 SuperUkeChan Apocalypse 9 posters | |
מחבר | הודעה |
---|
raz_love_asia Nagiri
מספר הודעות : 69 Join date : 20.02.11
| נושא: Re: Hallyu Wave Sun Apr 17, 2011 7:16 pm | |
| הא אים קיוותה שהוא יבחר בה כאחת מרקדניות הרקע שלו. היא הכירה אותו, ברור שהיא הכירה אותו. אבל..היא לא אהבה זמרי סולו. בכל מקה, היא רצתה כבר להיות על הבמה, לא היה אכפת לה עם מי. "מין סא"! העמידה פני מתלהבת. "אתם באמת לא מכירים אותו"? שיחקה את עצמה המומה. "אתה הזמר סולו האהוב עליי". התחנפה. הכל רק כדי להיות על הבמה. היא הסתכלה על החדשה. 'לפחות אני כבר לא הכי חדשה' חשבה לעצמה, שולחת חיוך לכיוון החדשה יותר. | |
| | | B2uty Kimchi Chigae
מספר הודעות : 418 Join date : 20.02.11 Age : 31 מיקום : Sparkle land
| נושא: Re: Hallyu Wave Sun Apr 17, 2011 7:40 pm | |
| ....... מין סאה ליסכן את מבטו כדי להביט בהאסאופ, אם זה היה אפשרי, העיניים שלו היו יורות אש. בראשו הוא כבר הכין את הנאום המאוד כועס ומאוד לא מרוצהשהוא ישא לפני המנהלים שלו מאוחר יותר. בעיקר בהתחשב בעובדה ש....הם פשוט עבדו עליו. כלומר, אם הוא היה יודע שבשביל זה הוא הגיע לחדר החזרות, הוא לא היה מגיע בחיים. אוי, נו טוב, לפחות הוא ישתעשע מזה. הוא חייך אל הבחורה שדיברה, ואחרי זה פנה להביט במונצ'ול. "ברור שהשיר יכול להחזיק את עצמו. אבל מה זו הופעה בלי משהו קורה על הבמה? אל תזלזל בריקוד, זה כישרון חשוב בפני עצמו" | |
| | | Mich Nagiri
מספר הודעות : 69 Join date : 19.02.11
| נושא: Re: Hallyu Wave Sun Apr 17, 2011 8:37 pm | |
| "טוב, לפחות אנחנו מסכימים על משהו, פיימוס בוי" יון צחקה, "לדעתי ריקוד מושך יותר תשומת לב מהשירה רוב הפעמים". | |
| | | SuperUkeChan Kami-Sama
מספר הודעות : 761 Join date : 17.01.11 Age : 32 מיקום : תל אביב
| נושא: Re: Hallyu Wave Sun Apr 17, 2011 8:53 pm | |
| ג'אקיונג בהה בהאסופ ובמין-סא לסירוגין, ליבו פועם בחוזקה. אפשרות להיות הרקדן הראקי של.מין-סא!!! הוא ידע שיש לו סיכוי, אחרי הכלמהוא היה אחד הרקדנים הכי טובים בקבוצה. הוא שם לעצמו למטרה להיות רקדן רקע שלו, ויהי מה.
שיאנג נאנח באכזבה. הוא ידע שאין לו שום סיכוי- יכולות הריקוד שלו היו גרועות למדי. טוב, אם לומר את האמת, גרוע זה אפילו לא היה מספיק בשביל לתאר את יכולות הריקוד הלא קיימות שלו. | |
| | | PASKO40056 Kimbap
מספר הודעות : 279 Join date : 23.01.11 Age : 28 מיקום : ראשלצ'~ D:
| נושא: Re: Hallyu Wave Sun Apr 17, 2011 9:24 pm | |
| לנה החמיצה פנים, ריקוד היה הצד החלש שלה...אך מה שהפריע לה יותר שהוא בטח יבחר במאריסה ראשונה, אחרי הכל היא רקדנית מדהימה. "שקר" לנה מלמלה, היא לא שנאה לרקוד או רקדנים בכללי אך הופעה יכולה להיות מעניינת גם ללא ריקוד מסובך כי אחרי הכל השיר זה מה שחשובים המעריצים מאזינים לשיר הם אינם רואים אותו. | |
| | | Apocalypse Kami-Sama
מספר הודעות : 897 Join date : 17.01.11 Age : 30
| נושא: Re: Hallyu Wave Sun Apr 17, 2011 9:30 pm | |
| "אבל כל כך הרבה?" הוא שאל שוב, "גם אם הוא לא יבחר את כולנו אני בטוחה שיש לו עוד רקדני רקע שמוכנים להשתתף..." הוא מלמל. היה לו ברור שהריקוד זה חלק חשוב, הוא לא היה מפגר אחרי הכל, אבל צריך במידה.
האסופ התעלם מכולם, לא בטוח שיש לו כוח להתעסק איתם בשעה כל כך מוקדמת. הוא העדיף לאמלל את מין-סא במקום. "אני מניח שכבר חזרו איתך על הריקוד כבר, נכון?" הוא שאל אותו, משועשע. "אז גם תוכל ללמד אותם ולחסוך לנו זמן." הוא ידע שזה לא כזה חוסך זמן, שכן הכוריאוגרף בטוח יעשה גם עבודה יותר טובה ממנו- אבל למה לוותר על הזדמנות כזו? זה לא כאילו מין-סא יוכל לסרב, הוא לא ירצה להיראות רע בפניהם. | |
| נושא: Re: Hallyu Wave Sun Apr 17, 2011 10:42 pm | |
| "....." מין סאה חייך, מתקרב מעט אל האסופ רק כדי שיוכל לסנן, בצורה כזאת שרק הוא ישמע. "יום אחד... אני עוד אגרום שיפטרו אותך". הוא פנה ממנו חזרה אל האחרים, לא שוכח ללבוש חיוך על פניו. "כמובן, אני אלמד אתכם, ו....נראה מה יצא". הוא הביט בבחור ההוא, שהיה נראה לא מרוצה מהרעיון של הרקדני רקע. בליבו פחות או יותר אמר לו 'אל תדאג, הסיכוי שאני אבחר את כולכם אפסי. למעשה, הוא שלילי'.
"פפ..." דונגשו מלמל, הוא הביט על מין סאה, על האסופ, ועל שאר החברים....בכנות? שום דבר טוב לא יצא מזה.... | |
| נושא: Re: Hallyu Wave Sun Apr 17, 2011 10:55 pm | |
| האסופ טפח, ממש בחוזקה, על גבו של מין-סא. "נהדר!" הוא קרא, כבר מתחיל ללכת לכיוון הטייפ. "אז קדימה, אנחנו לא רוצים להתעכב."
{{ אומייגוד קסם! יש כאן טיים סקיפ לאחרי שמין-סא לימד אותם את הריקוד! איזה מדהים שיואוווווווו אבל תהיה, עד לאיפה אתם רוצים שהטיים סקיפ יגיע? ללפני הבחירה של מין-סא של הרקדני רקע או שכל אחד יחרבש כמה שורות על הריקוד ואז הוא יבחר? O___ם; אני בספק שמישהו רוצה לחרבש שורות כרגע }} | |
| נושא: Re: Hallyu Wave Mon Apr 18, 2011 1:05 am | |
| אלוהים, זה היה בזבוז מוחלט של כל הבוקר ומעט מהצהריים שלו. הוא לימד איתם, התאמן איתם, ובחן אותם לאחר מכן. לא יכול אפילו להסביר במילים איך הוא חש כשראה אותם- במילה אחת, רע. רע עליהם. אבל בעיקר על עצמו שהוא צריך לסבול אותם. הוא כחכך בגרונו אחר כך, משלב את ידיו כשהביט בהם. "בואו נתחיל מדבר אחר שצריך להיות ברור לכם" הוא אמר, נאנח וומשלב את ידיו. "לא משנה מה המנהל הטרחן שלכם אומר לכם- כדאי שתזכרו דבר אחר- אתם גרועים. הסיכוי שתצליחו לפרוץ, ועוד יותר מזה, הסיכוי שתצליחו אחרי זה- הוא אפסי. הוא ממש אפסי, בעיקר כשאני מסתכל עליכם ככה...." הוא נאנח, ועביר יד בשערו, כמעט כאילו לרגע היה לו אכפת. למרות שהוא סתם תהה איך הקיבוץ גלויות הזה יצליח. "תזכרו את זה. ותעבדו קשה כמו חמורים, כי אם לא תעבדו קשה אתם תישארו גרועים, ובבוא היום לא יהיה שום דבר שיבדיל אתכם מכל המאה האחרים שיפרצו יחד איתכם". טוב, אולי רק העובדה שהם פריקשואו מהלך.... "בכל מקרה...." הוא מלמל, מניד בראשו מעט. "מאריסה, בואי הנה" הוא אמר, מסמן לה לבוא, לאחר מכן פונה להביט בילדון הצעיר. הוא לא יכול להיות רע אליו, אפילו לו היה קצת לב! "ואתה...שכחתי איך קוראים לך, אתה בוא הנה". | |
| נושא: Re: Hallyu Wave Mon Apr 18, 2011 1:10 am | |
| ג'אקיונג לא יכול היה להיות עצוב בגלל מילותיו הקשות של מין-סא. למי אכפת? הוא בחר בו. בו! לא שהיה לו ספק שהוא ייבחר בסופו של דבר, אחרי הכל הוא בכל זאת היה רקדן מעולה והוא ידע את זה. אבל לקבל הוכחה מוחצת כזאת מהאיידול שלו... זה היה מושלם. הוא כמעט דילג לכיוונו של מין-סא, מחייך חיוך עצום. "תודה, סונאבאנים. אני לא אאכזב אותך, סונבאנים." הוא קד קידה עמוקה כל כך עד שאפו כמעט התנגש בברכיו. הוא נתן לעצמו כמה שניות טובות לפני שהתרומם בחזרה, שיערו הארוך פרוע קלות אך הוא עדיין מחייך בהכרת תודה. | |
| נושא: Re: Hallyu Wave Mon Apr 18, 2011 1:45 am | |
| "אל תדאג, אני לא אומר להם שהם טובים." האסופ אמר ממקומו ליד הטייפ, שעד עכשיו הוא כבר למד להכיר כל כך, כל כך טוב. הוא באמת חשב שזה ייקח להם פחות זמן. "אני יודע שזו פעם ראשונה שאתם רוקדים בהרכב כזה, אבל זו בהחלט לא סיבה להיות בתזמון כזה נורא." הוא נאנח "אתם אולי גרועים, אבל חשבתי שאתם טובים מזה" זה לא היה בהכרח שקר- מה שקרה עכשיו היה נורא לחלוטין, והם די גרועים- אבל האסופ היה בטוח שהם כבר כמעט מוכנים לדביוט שלהם, שהם כבר תכף שם. "סו-דאם, ג'אקיונג, תשארו כאן בינתיים. השאר יכולים ללכת לאיפה שאתם רוצים. אתם משחוררים להיום."
מאריסה לא יכלה אלא להסכים עם מין-סא; היא פגשה את הקבוצה רק היום והם היו נוראיים. מלבד הצעיר, ג'אקיונג. היא ממש אהבה אותו ולא יכלה לתאר במילים כמה שהיא מאושרת מזה שגם הוא נבחר להיות רקדן של מין-סא, מה שמחזיר אותה לנושא החשוב: היה לה ברור שהיא תבחר. אף לא ספק. מין-סא הכיר אותה כבר, ולימד אותה את הצעדים באופן פרטי לפני שכולם הגיעו- זה לא כאילו הייתה לו באמת ברירה. היא לא יכלה אלא להרגיש כאילו נצחה איזה נצחון אישי וחשוב.
מונצ'ול הסתכל בכעס על מין-סא. מי הוא שידבר ככה על הקבוצה שלהם? זו לא הייתה אשמתם, הם לא הכירו את הריקוד- הם התאמנו עליו רק כמה שעות, שמעו את השיר בפעם הראשונה היום, היו יותר ממה שהם רגילים- ובאופן כללי הם לא היו הרקדנים הכי טובים. על מה האסופ חשב שהוא הסכים לזה? הם לא יכלו לבצע איזו תחרות שירה? הוא בטח לא היה זוכה, אבל לפחות הם היו מראים לכולם כמה הם טובים. הוא שמח לשמוע שג'אקיונג כן נבחר- הגיע לו יותר מלכולם, הוא הקדיש כל רגע ורגע בחייו בלרקוד. הוא אפילו שמח יותר לשמוע שהם משוחררים, הוא לא חשב שהוא יוכל לזוז להמשך היום.
{{כתבתי ארוך שיואווווו}} | |
| נושא: Re: Hallyu Wave Mon Apr 18, 2011 1:52 am | |
| רק ברגע שהם יצאו מהחדר שיאנג פנה למונצ'ול במבט אבוד. "מה הוא אמר שגרם לך להתעצבן כל כך? הוא דיבר כל כך מהר שלא הבנתי בערך חצי מזה..." הוא עצמו לא ציפה להיבחר, כלל וכלל לא. אחרי הכל הוא באמת לא ידע לרקוד. | |
| נושא: Re: Hallyu Wave Mon Apr 18, 2011 2:08 am | |
| "...מה זה היה אמור להביע?" דונגשו סינן, מביט בדלת הסדורה של הסטודיו בהרמת גבה. הם חטפו על הראש, וחזק. מילא מין סאה, הוא כנראה פשוט היה איזה שמוק, אבל האסופ צידד בו! "אני לא מחבב את הזמן הזה, בכלל לא"
מין סאה הביט בשני הרקדנים הנבחרים שנשארו בחדר, מסיט את מבטו אחרי רגע להאסאופ שעמד ליד הטייפ. "אני יכול לדבר איתך שנייה בפרטיות?" הוא סינן, עיניו מצטמצמות למבט כועס. | |
| | | Mich Nagiri
מספר הודעות : 69 Join date : 19.02.11
| נושא: Re: Hallyu Wave Mon Apr 18, 2011 2:16 am | |
| "מניאקים" סיננה יון, מביטה בדלת בכעס, "שילכו לעזאזל, המין סא ווטאבר הזה הוא פשוט פוץ אחד גדול, מזל שאני לא צריכה לרקוד איתו עכשיו גם". | |
| | | PASKO40056 Kimbap
מספר הודעות : 279 Join date : 23.01.11 Age : 28 מיקום : ראשלצ'~ D:
| נושא: Re: Hallyu Wave Mon Apr 18, 2011 2:22 am | |
| "את הזמן? אני ממש לא אוהבת אותו!" היא שילבה את ידיה והגיבה לדבריי דונגשו. הם לא היו כאלו נוראיים, הם היו טובים יחסית ללהקה שיש בה רק שלוש אנשים שבאמת יודעים לרקוד.
"עזבו אותו" אלירן פיהק, התעורר בסופו של דבר. "הוא סתם שמוק שתופס תחת כי הוא זמר סולו מצליחה. האגו שלו בשמיים"אמר במילים עדינות לשם שינוי, אלירן לא היה אכפת כמו לכל השאר הוא ידע שהקבוצה הזאת טובה, נכון הופעה היא נושא מאוד חשוב אך ריקוד זה לא הדבר היחידי שיכול להיכלל כהופעה מוצלחת. | |
| נושא: Re: Hallyu Wave Mon Apr 18, 2011 2:32 am | |
| מונצ'ול נאנח והסביר לשיאנג במנדרינית מה מין-סא אמר, נהיה כועס יותר ויותר עם כל מילה שהוא מתרגם. "אבל עזוב את זה" הוא הוסיף אחר כך. הוא ידע שריקוד לא היה הצד החזק של שיאנג, בדיוק כמו שזה לא היה הצד החזק שלו, ולא רצה שהשני יאשים את עצמו. "בואו נחזור לדירה או משהו, אין לי כוח אפילו לחשוב על מקום אחר."
האסופ משך בכתפיו, "אם אתה מוכרח" הוא מלמל, עוצר אותו רגע לאחר מכן. "שניכם, תקשיבו- זה שנבחרתם להיות רקדנים לא אומר שאתם חופשיים מלוח הזמנים של הקבוצה. הולכים להיות כמה שינויים קיצוניים אחרי מה שראיתי היום, אבל אתם תצטרכו לעקוב אחריהם." הוא הסתכל על ג'אקיונג, "אתה עדיין תצטרך ללכת לבית הספר" הוא הוסיף לפני שהעביר את מבטו למאריסה. "לכו לחדר החזרות -הכניסוכאןמידעראנדומלישמאריסהבטחכברמכירה-, מספר רקדנים אמורים להתאמן שם כבר. הם מחכים לכם" הוא חיכה עד שהם יצאו מהחדר לפני שהחזיר את מבטו למין-סא, מחכה שהוא יתחיל לדבר.
מאריסה הנהנה נמרצות, קדה לפני האסופ ומין-סא ומשכה את ג'אקיונג אחריה. לפי הבעת הפנים של שניהם היא הבינה כבר שהם לא רוציים בחדר. "קוראים לך ג'אקיונג, נכון?" היא שאלה ברגע שהם היו מחוץ לחדר, ממהרת להוביל אותו לחדר החזרות עליו האסופ דיבר. "אתה ממש חמוד!" | |
| נושא: Re: Hallyu Wave Mon Apr 18, 2011 2:42 am | |
| מין סאה חיכה אחרי שראה את השניים יוצאים, לוקח נשימה עמוקה רק כדי לחזור ולהסתכל על האסופ במבט רושף. "מה זה אמור היה להיות?!" הוא שאל, כעת בכעס ברור וגלוי. כשכל הפמליה החדשה של השני לא הייתה שם- הוא לא היה צריך להעמיד פנים. "כל כך משעמם לך בחיים שאתה חייב לעשות שטויות כדי לאמלל אותי? מה?! מה. בדיוק. אתה רוצה?! פשוט תהרוס לי גם את הקריירה וזהו". | |
| נושא: Re: Hallyu Wave Mon Apr 18, 2011 2:47 am | |
| "אתה לא היית אמור להיות כאן" הוא ענה כאילו כלום, כבר רגיל למדי להתנהגות של מין-סא. "אמרו לי להביא אותם לכאן, ולקרוא לאחד הכוריאוגרפים ללמד אותם- אבל כבר היית כאן, ולימדת את סו-דאם, אז לא חשבתי שצריך להטריח אחרים סתם." הוא הסתכל על השני עם חיוך משועשע שמראה בבירור כי הוא נהנה לראות אותו מתעצבן משטויות. "פעם הבאה אל תהיה במקומות שאתה לא צריך להיות בהם." | |
| נושא: Re: Hallyu Wave Mon Apr 18, 2011 2:53 am | |
| "פעם הבאה אל תסתובב לי בין הרגליים" הוא סינן, מסיט את מבטו בכעס. "פשוט תברר לפני זה ותימנע מהשטויות כאלה. אני באמת אגרום לפיטורים שלך בסוף" | |
| נושא: Re: Hallyu Wave Mon Apr 18, 2011 2:58 am | |
| "אתה לא היית אמור להיות כאן." הוא אמר שוב, מדגיש כל מילה ומילה. "אם כבר אתה זה שהסתובב בין הרגליים שלי." הוא התקרב אליו קצת, סוף סוף מתרחק מהטייפ ההוא. "אתה גם לא תצליח לגרום לפיטורים שלי, אני אחראי על יותר מידי דברים כאן... תיזהר שאני לא אגרום לאלבום שלך להתעכב במקום זאת." הוא שילב את ידיו בכעס.
{{אני לגמרי מתחילה לאהוב האסופ/מין-סא. ): זה לא בסדר, שני}} | |
| נושא: Re: Hallyu Wave Mon Apr 18, 2011 3:02 am | |
| שיאנג הנהן, נאנח. לא הפריע לו מה שמין-סא אמר- הוא שפט אותם אך ורק לפי יכולות הריקוד שלהם, שלפחות אצל רובם לא היו מזהירות. מה שהפריע לו הייתה גישתו המתנשאת- הוא אמנם לא הכיר את ג'אקיונג במשך זמן רב, אך מהדרך שבה התייחס אליו היה ברור שהילד העריך את מין-סא מאוד, אך לא להיפך. הוא פחד שמין-סא יפגע ברגשותיו של ג'אקיונג בדרך כזאת או אחרת- לזה הוא לא היה מוכן. כל השאר אולי היו יכולים להסתדר עם העוקצנות הזאת, גם אם לא אהבו אותה, אבל ג'אקיונג... "נלך לדירה." הוא הסכים עם מונצ'ול.
{{מאמאשיאנג דואגת לילד שלה~~~}}
ג'אקיונג הנהן בחיוך ענקי. "ג'אקיונג, כן~" הוא צחק. "ותודה. גם את חמודה, נונהנים~~~"
{{אני רק חייבת לציין משהו שחשבתי עליו עכשיו- ג'אקיונג מדבר לכולם בדיבור פורמאלי. חוץ מאל האסופ, מין-סא (ומונצ'ול, כשהוא חושב שהוא כועס עליו) שאליהם הוא מדבר בדיבור מאוד פורמאלי. אם זה ממש מפריע לכם (למרות שזה לא אמור להפריע לכם כי הוא בכז צעיר מכולם בכמה שנים טובות...) אתם מוזמנים להעיר לו 0:}} | |
| נושא: Re: Hallyu Wave Mon Apr 18, 2011 3:08 am | |
| [זה כי את יודעת שהם MENT TO BE!!!!!!!!! הם כזה זוג );]
"אתה לא תעשה את זה" הוא סינן, עיניו מצטמצמות אפיתו יותר כשלקח קרוב יותר אל השני. הוא לא ירתע ממנו, הו, לא. ממש לא. "אלוהים! למה להיות לידך תמיד מעצבן כל כך?! בכלל... עזוב, תחזור לצבא, אתה ממש טוב בלברוח לשם, לא? הפעם זה אולי יתן לשנינו קצת שקט" | |
| נושא: Re: Hallyu Wave Mon Apr 18, 2011 3:12 am | |
| {{-הודעת אוף טופיק- אתן גרועוווווווווות T_T מה פתאום אתן הופכות האסופ לגיי. >: [לא שאני מתנגדת, כן? פשוט, אה, כן.] -סוף הודעת אוף טופיק-}} | |
| נושא: Re: Hallyu Wave Mon Apr 18, 2011 3:15 am | |
| {{נונה-נים זה נונים, עטר. נונים. והיא לא תיתן לו לקרוא לה נונים XD
והאסופ נשוי שני כלךדגחכלךחשדגכ}}
"אל תקרא לי ככה" מאריסה צחקקה, "אני מרגישה זקנה. תקרא לי סו-דאם, או מאריסה. איך שאתה רוצה." היא העבירה יד בשיער שלו, כמעט צווחת. ג'אקיונג היה, נראה והתנהג, כמו האחות הקטנה שמעולם לא הייתה לה. "בן כמה אתה בכלל? אתם נראה כזה צעיר." היא הייתה חייבת להתנגד לצורך לחבק אותו כאילו היה דובון קטן.
"אני יכול לעשות את זה." הוא לא נרתע לאחור כשהשני התקרב אליו, אבל כשהוא הזכיר את עניין הצבא האסופ הרגיש כאילו הוא עבר את הגבול. "אולי כדאי שאתה תתגייס כבר?" הואש אל בכעס, "אתה לא תשרוד שם יומיים, אתה יודע. אני בטוח שלא אוהבים אותך כל כך הרבה שם." הוא דחף אותו מעט. "אם גם היו יודעים מה אתה באמת... פפ. אתה חושב שהיית מצליח להעמיד פנים שנתיים? לא היית שורד שם. הצבא היה הורס אותך"
{{איןלי מה להגיב עם מונצ'ול, סליח}} | |
| נושא: Re: Hallyu Wave Mon Apr 18, 2011 3:18 am | |
| {{הייתה לי הרגשה שנונהנים לא נשמע טוב פפ XD}}
ג'אקיונג הסמיק קלות. "בסדר, סו-דאם-נונה~" הוא חייך אליה. "אני בן 15." הוא אמר, ספק בגאווה ספק בבושה.
{{ ......... הדיבורים האלה על צבא הורגים אותי. >: לאכיףליעכשיו. ;_; תשאירו אותי בבית, לא רוצה שיום רביעי יגיע T_T}} | |
| | | | Hallyu Wave | |
|
| Permissions in this forum: | אתה לא יכול להגיב לנושאים בפורום זה
| |
| |
| |
|