Asia
האם אתה רוצה להגיב להודעה זו? אנא הירשם לפורום בכמה לחיצות או התחבר כדי להמשיך.

התחברהרשםLatest imagesחיפושאינדקס

Hallyu Wave

Go down 
+5
Mich
Lillyanne
PASKO40056
SuperUkeChan
Apocalypse
9 posters
לך לעמוד : Previous  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40  Next
מחברהודעה
Apocalypse
Kami-Sama
Apocalypse

מספר הודעות : 897

Hallyu Wave - Page 15 Empty
הודעהנושא: Re: Hallyu Wave   Hallyu Wave - Page 15 I_icon_minitimeMon Mar 28, 2011 8:18 pm

"אתם באמת חושבים על ללכת לבאולינג? לתת לג'אקיונג כדור כבד?" מונצ'ול אמר-שאל כאילו זה ברור מאליו. "אני חושב שבמקרה הזה עדיף לנו ללכת לפארק". הוא זרק לאלירן מבט כועס. "זה שאתה שחום לא אומר שאנחנו ערפדים."
חזרה למעלה Go down
PASKO40056
Kimbap
PASKO40056

מספר הודעות : 279

הודעהנושא: Re: Hallyu Wave   Hallyu Wave - Page 15 I_icon_minitimeMon Mar 28, 2011 8:31 pm

"סליחה אחי, אתה צודק. אבל יש פה כמה שנראים כאיילו הם הולכים להישרף בשמש..." אלירן חייך באילוץ,
"למשל האוחצ'ה" הוא הצביע על צ'ין-הא, למקרה והכינוי לא היה מובן מאליו.
"אבל בכול מקרה, אני תומך בדעתך...אולי אפשר לעשות על האש או משהוא" אלירן חייך, תמיד דואג לאכול- הצד הפולני התגלה
.
חזרה למעלה Go down
hotmess906
Sashimi
hotmess906

מספר הודעות : 133

הודעהנושא: Re: Hallyu Wave   Hallyu Wave - Page 15 I_icon_minitimeMon Mar 28, 2011 8:50 pm

{{ אז המשחק זורם כשאני לא פה? ככה? סבבה ;-; }}

"קוראים לי צ'ין-הא," ענה לדונגשו בחיוך, והפנה את מבטו לאלירן- "צ' -י - ן ה - א," חזר שוב לאט, ובטון ארסי, למקרה שהמוח המצומק שלו לא הבין. בדרך כלל הוא לא מתרגז על אנשים מהר. גם לא היה לו מושג מה ה... 'אוקצ'ה' הזה אומר, זה בטח לא משהו נחמד. אבל הייתה לו נקודה, חשב צ'ין-הא בכניעה.
"אולי אריאן צודק, אפשר פשוט ללכת לבאולינג או לפארק בלי לעשות ספורט, ואז לאכול איפה שהו. אבל תחליטו מהר, אני חושב שג'אקיונג עומד לצאת בלעדינו."
הוא קיווה שאולי בסוף הם כן ילכו לפארק. הוא אהב להימרח על דשא ירוק ורך ביום נעים, אבל הוא לא רצה ללכלך את הג'ינס החדשים (שקנה-במיוחד-בשביל-היום-הראשון) שלו באדמה. אולי אחר כך הוא ילכלך אותם.
"ותרד מהכיסא," הוסיף בחיוך מרוצה.
חזרה למעלה Go down
Apocalypse
Kami-Sama
Apocalypse

הודעהנושא: Re: Hallyu Wave   Hallyu Wave - Page 15 I_icon_minitimeMon Mar 28, 2011 9:10 pm

{{טוב אנשים, תקשיבו: תחליטו על מקום ויאללה לצאת. יש דמות חדשה שאנחנו רוצים להכניס וזה פשוט לא אפשרי כשהם בדירה כי אחרת למה האסופ לא הביא אותה עם השאר וכו' וכו'. אז קדימה, לקדם עלילה ):
כמה קשה להסכים לצאת לפארק? מאגניב בפארק. אלירן ילמד אותם לשחק כדורגל בתור הערס שלו. והם יוכלו להתחלק לקבוצות כאלו וללכת למקומות שונים(בתוך הפארק) וככה לא יהיו שיחות של מלא אנשים. נו. ;_; פארק.זה.טוב}}
חזרה למעלה Go down
hotmess906
Sashimi
hotmess906

הודעהנושא: Re: Hallyu Wave   Hallyu Wave - Page 15 I_icon_minitimeMon Mar 28, 2011 9:37 pm

{{ נו בסדר. פארק XD }}
חזרה למעלה Go down
PASKO40056
Kimbap
PASKO40056

הודעהנושא: Re: Hallyu Wave   Hallyu Wave - Page 15 I_icon_minitimeTue Mar 29, 2011 1:11 am

אלירן שילב את ידו וחייך, מנסה לא להראות את הכעס שלו.
בדרך כלל הוא היה יוצא ישר על הבן אדם שהכעיס אותו, מקלל אותו מכה אותו עד שלא יוכל לזוז, אבל כן...קוריאה זאת לא ישראל.
"אז פארק?" הוא חייך ומכה כף, עדיין עומד על הכיסא- מתעלם מדבריי צ'ין הא.
"ואגב אוחצ'ה, צ'ין הא" אלירן הדגיש את שמו, כדי להראות שהוא יכול לבטא את שמו במדויקות ולא כמו שהוא מבטא את שמו,
"את שמי מבטאים -אלירן לא אריאן, א-ל-י-ר-ן" חייך לעברו וירד מהכיסא לעבר מונצ'ול, האמת שהוא לא הבין מה גרם לו להכעיס אותו- הם בקושי מכירים כמה שעות וצ'ין הא כבר מביט אליו במבט לא מלבב במיוחד.
'מה עשיתי? זה בגלל האוחצ'ה?" חשב לעצמו, 'אבל אוחצ'ה זה לא דבר רע...הוא נראה קצת-הרבה כמו בחורה והוא לובש ג'ינסים צמודים אכושרמוטה צמודים. איך הוא מסוגל אפילו ללכת? זה בטח ממש כואב' הוא המשיך לחשוב לעצמו.

{[ הוא מבטא את השם שלו כמו איך שמבטאים אותו בשפה העברית, בגלל זה זה נטוי~ הוא לא מבטא את זה במבטא קוריאני]}
חזרה למעלה Go down
hotmess906
Sashimi
hotmess906

הודעהנושא: Re: Hallyu Wave   Hallyu Wave - Page 15 I_icon_minitimeTue Mar 29, 2011 2:07 am

{{ שיר לצ'ין-הא אין אף פעם הבעה אחרת חוץ מהחיוך המטופש והחמוד שלו 3> אולי מבפנים הוא קצת עוין, אבל הוא תמיד אופטימי כזה. תחשבי יאסונג XD }}

'אוה לעזאזל, הוא יודע שאני לא יכול לבטא את השם שלו,' חשב לעצמו צ'ין-הא, כמעט ברוגז.
"פארק," הסכים בחיוכו התמידי. "ומה זה אוצ'ה?" שאל בתימהון.
אולי זה לא משהו רע אחרי הכל, חשב לעצמו. הוא תהה מה יש בבן אדם הזה שהוא חש צורך לעבור למגננה לידו. אחרי הכל הם רק עכשיו הכירו.
אבל הוא נראה כל כך מוזר. אין ספק שהוא לא מהסביבה.
הבגדים שלו נראו בעיניו קצת מרושלים, אבל אולי זה בגלל שהוא אוהב בגדים צמודים. אבל למען השם שיתגלח~!
חזרה למעלה Go down
B2uty
Kimchi Chigae
B2uty

מספר הודעות : 418

הודעהנושא: Re: Hallyu Wave   Hallyu Wave - Page 15 I_icon_minitimeTue Mar 29, 2011 3:44 am

"טווובבבבבב פארק, יוצאים" דונגשו אמר, מגלגל את עיניו. אלוהים, כמה. פקהפקה. כמה?! הוא לקח ביד אחת את הקפוצ'ון שלו שהיה תלוי על המתלה שעל הקיר הקרוב, הולך קדימה בעודו תופס יד ראנדומאלית ומושך מישהו אחר אחריו אל עבר היציאה- נחוש לחזור על אותה הפעולה עד שכולם יהיו בחוץ.

[ולול, אין לי מושג למי הוא לקח תיד אז...מה שזורם לכן ם:]
חזרה למעלה Go down
SuperUkeChan
Kami-Sama
SuperUkeChan

מספר הודעות : 761

הודעהנושא: Re: Hallyu Wave   Hallyu Wave - Page 15 I_icon_minitimeTue Mar 29, 2011 3:58 am

ג'אקיונג ציחקק קלות כשנמשך על ידי דונגשו. "יאי~ יוצאים~"

שיאנג נאנח. "הגיע הזמן..." הוא מלמל במנדרינית. הוא לקח את הגיטרה שלו, מניח שכבר ימצא לה שימוש, ויצא מהדירה אחרי השניים הראשונים.
חזרה למעלה Go down
https://asia.forumisrael.net
hotmess906
Sashimi
hotmess906

הודעהנושא: Re: Hallyu Wave   Hallyu Wave - Page 15 I_icon_minitimeTue Mar 29, 2011 12:36 pm

צ'ין-הא שמח על ההחלטה, ולקח מתיק הגב שלו את הפלאפון ואת הארנק וזרק אותו על המיטה שלו, ממהר לרוץ אחרי האחרים. הוא לא יצטרך יותר מזה, נכון?
"הולכים ברגל?" הוא זרק שאלה אל האוויר, מקווה שמישהו יענה.
חזרה למעלה Go down
Apocalypse
Kami-Sama
Apocalypse

הודעהנושא: Re: Hallyu Wave   Hallyu Wave - Page 15 I_icon_minitimeTue Mar 29, 2011 10:31 pm

מונצ'ול שמח על כך שהם סוף סוף הסכימו על מקום, ולמרות העייפות שלו הוא קם לחדר כדי להתארגן ולהחליף בגדים; די מהר בשביל בחור חצי ישן. הוא לקח דברים חשובים(כגון: טלפון סלולרי, ארנק, מפתחות של הדירה~), ועקב אחרי האחרים שכבר יצאו מהדירה. "ברור שהולכים ברגל, יש פארק לא רחוק מכאן ואין לנו מכונית שיכולה להספיק לכולנו"
חזרה למעלה Go down
hotmess906
Sashimi
hotmess906

הודעהנושא: Re: Hallyu Wave   Hallyu Wave - Page 15 I_icon_minitimeTue Mar 29, 2011 10:34 pm

{{ שנעשה טיימסקיפ לפארק? XD }}
חזרה למעלה Go down
Apocalypse
Kami-Sama
Apocalypse

הודעהנושא: Re: Hallyu Wave   Hallyu Wave - Page 15 I_icon_minitimeTue Mar 29, 2011 10:36 pm

{{אלא אם למישהו יש משהו חשוב להוסיף אני לא רואה סיבה שלא O: }}
חזרה למעלה Go down
hotmess906
Sashimi
hotmess906

הודעהנושא: Re: Hallyu Wave   Hallyu Wave - Page 15 I_icon_minitimeTue Mar 29, 2011 10:44 pm

{{ שנחכה להם או שנתחיל בלעדיהם? XD }}
חזרה למעלה Go down
Apocalypse
Kami-Sama
Apocalypse

הודעהנושא: Re: Hallyu Wave   Hallyu Wave - Page 15 I_icon_minitimeTue Mar 29, 2011 10:54 pm

{{אהה שאלתי חלק ואין התנגדות(לפחות מאלו שענו לי), אז מניחה שאפשר טייםסקיפ(שכפי ששיר העירה הוא יותר מצבאלוהים מאשר טייםסקיפ).
אזאז

טייםסקיפ!
אל הפארק!
}}

מונצ'ול שחרר אנחת רווחה כשהם הגיעו לפארק לבסוף. הוא אהב את הקבוצה, באמת, אבל לראות שמונה אנשים עם הפרש גילאים כזה- הם בטח נראו ממש מוזר. העובדה שהם המשיכו לריב ביניהם ושג'אקיונג לא הפסיק לקפץ לא עזרה גם כן. הוא הלך והתיישב על אחד הספספלים שהיו בצל, מוכן לחקות את מה שהוא עשה על הספה בבוקר ולמות.

{{אניווי, חישוב קטן הוכיח לי שהם סוגשל במרץ/אפריל, שזה אומר שעוד... די קר בקוריאה O: עם ממוצע של 1-18 מעלות צלזיוס. קחו את זה בחשבון. ולא יורדים הרבה משקעים(לפי ויקיפדיה. XD) בחודשים האלו אזאז מניחה שאין להם סיבה לחשוש SO MUCH מהגשם/שלג אוקיי?):; זה יום יפה ונעים וכמעט אביבי לחלוטין MMKAY}}
חזרה למעלה Go down
hotmess906
Sashimi
hotmess906

הודעהנושא: Re: Hallyu Wave   Hallyu Wave - Page 15 I_icon_minitimeTue Mar 29, 2011 11:12 pm

"יא, מונצ'ול! הלכנו לפארק כדי לדבר, לא כדי לישון," גיחך לעברו צ'ין-הא והתיישב לידו, מתרגז קצת על הרוח שבילגנה לו את השיער.

{{טוב מכיוון שאף אחד לא פה אז נעשה שיחה בינינו XD יאללה חפירות D: }}
חזרה למעלה Go down
Apocalypse
Kami-Sama
Apocalypse

הודעהנושא: Re: Hallyu Wave   Hallyu Wave - Page 15 I_icon_minitimeTue Mar 29, 2011 11:37 pm

"יא, זה היום הראשון שלך כאן, וזה עוד יום חופשי." הוא אמר בכעס, משעין את ראשו אחורה על הספסל ועוצם את עיניו. "אתה עוד לא יודע עייפות מה היא" הוא מלמל.

{{מונצ'ול עייף-מונצ'ול כועס ): }}
חזרה למעלה Go down
B2uty
Kimchi Chigae
B2uty

מספר הודעות : 418

הודעהנושא: Re: Hallyu Wave   Hallyu Wave - Page 15 I_icon_minitimeTue Mar 29, 2011 11:42 pm

"אל תכעס, היונג" דונגשו אמר, מתקרב אל השניים ונעמד מולו, ידיו בכיסי מכנסיו. "אתה עוד תפחיד אותו- ואתה אמור להיות הבחור הנחמד"

[*מתפרצת*]
חזרה למעלה Go down
Apocalypse
Kami-Sama
Apocalypse

הודעהנושא: Re: Hallyu Wave   Hallyu Wave - Page 15 I_icon_minitimeTue Mar 29, 2011 11:47 pm

{{הבחור הנחמד! לולז}}

"אני עייף, דונגשו-יא" הוא מלמל, "אם אני לא אפחיד אנשים כשאני עייף לעולם לא תהיה לי הזדמנות"
חזרה למעלה Go down
PASKO40056
Kimbap
PASKO40056

הודעהנושא: Re: Hallyu Wave   Hallyu Wave - Page 15 I_icon_minitimeTue Mar 29, 2011 11:48 pm

אלירן התקדם לעברם עם כדור כדורגל - שלא בדיוק ברור מאיפה הוא צץ(הוא ערס, תמיד צצים להם דברים~).
"יא, אתה רוצה שאני יביא לך קפה או משהוא אחי?" הוא הרים גבה, שם את הכדורגל בין רגליו ומביט במונצ'ול.
"אתה יודע ספורט תמיד מעורר" הוא הקפיץ את הכדור בין רגליו, "אתם יודעים לשחק כדורגל...נכון?"
חזרה למעלה Go down
Apocalypse
Kami-Sama
Apocalypse

הודעהנושא: Re: Hallyu Wave   Hallyu Wave - Page 15 I_icon_minitimeTue Mar 29, 2011 11:51 pm

{{הוא גנב את הכדור לילדים מסכנים אחרים שהיו בפארק!! אל תתנו לשיר לעבוד עליכם!!!!}}
חזרה למעלה Go down
hotmess906
Sashimi
hotmess906

הודעהנושא: Re: Hallyu Wave   Hallyu Wave - Page 15 I_icon_minitimeTue Mar 29, 2011 11:54 pm

"זה- הוא הבחור הנחמד?" נחרד צ'ין-הא בציניות, מעלה חיוך לא ברור על פניהם.
"ואני יודע מה זה להיות עייף. תאמין לי. בכל מקרה, הוא לא מפחיד. אני דיי מבין אותו," צחקק.
""ומה זה... כדור-מה?" פנה לאלירן בתימהון.

{{ אתן מצחיקות אותי XD }}
חזרה למעלה Go down
Apocalypse
Kami-Sama
Apocalypse

הודעהנושא: Re: Hallyu Wave   Hallyu Wave - Page 15 I_icon_minitimeTue Mar 29, 2011 11:56 pm

{{-שיעולשיעול- קוריאנים מתים על כדורגל -שיעולשיעול- מונדיאל שנה שעברה היה מטורף לשדכוחשדיכשדגחשדכצלחךדכ -שיעולשיעול-

תגובה נורמלית מצד מונצ'ול תבוא מתישהו בשמונה לול כי תכף הולכת להתקלח ):; }}
חזרה למעלה Go down
hotmess906
Sashimi
hotmess906

הודעהנושא: Re: Hallyu Wave   Hallyu Wave - Page 15 I_icon_minitimeWed Mar 30, 2011 12:03 am

{{-שיעולשיעול- צ'ין-הא גר באמריקה ורק אז עבר לקוריאה -שיעולשיעול- אחרי שהוא עבר לקוריאה לא בדיוק היה לו חברים -שיעולשיעול- או טלוויזיה כי לא היה להם הרבה כסף XD -שיעולשיעול- אחהמ. קיצר כטי הוא לא כזה מעודכן XD ואני כל כך מדמיינת אותו מסתכל על אלירן כזה: "מה זה... כדור מה? *_*" ואלרין כזה:" אוחצ'ה ~_~". כי כי כי צ'ין-הא כזה חמוד ותמים כזה 3> }}
חזרה למעלה Go down
PASKO40056
Kimbap
PASKO40056

הודעהנושא: Re: Hallyu Wave   Hallyu Wave - Page 15 I_icon_minitimeWed Mar 30, 2011 12:25 am

{[ לא ממש תרוץ- גם באמריקה אוהבים כדורגל~ ואני בטוחה שבקוריאה זה בכל פינה.
אבל נגיד...שפשוט...הוא לא התעניין בספורט? ולא היה לו אכפת...אז הוא לא ידע מזה?XD" ]}

"אוי אוחצ'ה..." היא נאנח והניד את ראשו בשלילה מצד לצד, "כדו-רגל, כדורגל! אתה יודע...חבורה של בנים רצים אחרי הכדור ומנסים להבקיע אותו לשער של השני" מסביר לו באיטיות.
"ואתם?" הוא הפנה את מבטו למונצ'ול ודונגשו, "אתה יודעים?"

"אתה מנגן?" לנה הבחינה בגיטרה של שיאנג בדרכם אל הפארק, היא תמיד רצתה ללמוד לנגן..ליתר דיוק היא למדה, והפסיקה לאחר כמה זמן מחוסר כוח ועצלנות...אבל עכשיו היא ממש מתחרטת על זה
חזרה למעלה Go down

Hallyu Wave
חזרה למעלה 
עמוד 15 מתוך 40לך לעמוד : Previous  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40  Next