| Hallyu Wave | |
|
+5Mich Lillyanne PASKO40056 SuperUkeChan Apocalypse 9 posters |
|
מחבר | הודעה |
---|
Apocalypse Kami-Sama
מספר הודעות : 897 Join date : 17.01.11 Age : 30
| נושא: Re: Hallyu Wave Mon Apr 18, 2011 3:21 am | |
| {{סליח עטר~ 3>}}
"בלי נונה!" היא אמרה שוב. "אז תספר לי קצת על האחרים, לא יצא לי להכיר אותם עם כל הריקודים האלו." | |
|
| |
B2uty Kimchi Chigae
מספר הודעות : 418 Join date : 20.02.11 Age : 31 מיקום : Sparkle land
| נושא: Re: Hallyu Wave Mon Apr 18, 2011 3:22 am | |
| [לא משנה את העובדה שהם זוג משמיייםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם קיי? קיי]
"אתה-" מין סאה מצא את עצמו חסר מילים. מה הוא?! הוא...באמת אמר את זה הרגע? זה לחלוטין תפס את הזמר לא מוכן. אולי אפילו אפשר היה להרחיק לכת ולומר שנפגע. כן.....כנראה שהוא נפגע. "תראו מי מדבר על להעמיד פנים?" הוא מלמל, מניד בראשו לפני שהחזיר את מבטו אל השני. "אתה לא מרגיש רע עם עצמך...? כשאתה חוזר הביתה לאישתך. לה סיפרת למה התגייסת כל כך מוקדם?" | |
|
| |
SuperUkeChan Kami-Sama
מספר הודעות : 761 Join date : 17.01.11 Age : 32 מיקום : תל אביב
| נושא: Re: Hallyu Wave Mon Apr 18, 2011 3:29 am | |
| ג'אקיונג הסמיק עוד יותר. בלי לקרוא לה נונה? זה יהיה קשה... "אני לא יודע~ את חלקם פגשתי רק אתמול, את חלקם יותר מזה." הוא משך בכתפיו וחייך אליה. הוא החל לספר לה, עד כמה שיכול היה לפרט, על כל אחד מהם.
{{... כי אין לי כוח לחפור עכשיו על כל אחד. תתמודדו D<}} | |
|
| |
Mich Nagiri
מספר הודעות : 69 Join date : 19.02.11
| נושא: Re: Hallyu Wave Mon Apr 18, 2011 3:35 am | |
| "אז יאללה, זזים מפה?" מלמלה יון, עדיין נועצת מבטים זועמים בדלת. בלי לחכות לתשובה היא התחילה ללכת לעבר היציאה, צעדיה גדולים ומהירים. | |
|
| |
Apocalypse Kami-Sama
| נושא: Re: Hallyu Wave Mon Apr 18, 2011 3:43 am | |
| "היא לא יודעת שזה בגללך, אבל היא יודעת את הסיבה." הוא אמר כאילו זה ברור מאליו, "בניגוד אליך אני לא בורח מהעבר שלי, אני לא מתבייש במי שאני או במה שעשיתי." הוא קבע, מסתובב בכעס. "כשתוכל להגיד אותו הדבר על עצמך, אז אני אדבר איתך על זה" הוא הוסיף לפני שהתחיל ללכת לכייון הדלת, לא מוכן להישאר בחדר איתו עוד רגע.
{{הוא סטרייט, אוקיי?;_; ונשוי באושר ואני אהיה ממש עצובה אם הוא ואשתו יפרדו כי לגךדחכלךשדחכשךחל ילד בדרך ;_;}}
מאריסה נסתה לזכור כמה שיותר פרטים על כל אחד מהם, בטוחה שזה יהיה שימושי בעתיד; כמעט פורצת בצחוק כשג'אקיונג אמר רק דברים חיוביים על לנה. היא ממש לא אהבה את לנה, והיה לה קשה להאמין שמשהו ממה שג'אקיונג אמר היה נכון. זו לא הייתה אותה לנה שהיא זכרה, ולא רנאה היה כאילו היא השתנתה כל כך. לפחות החיבה שלה לקפה נשארה. עד מהרה הם כבר הגיעו לחדר החזרות, שהיה הרבה יותר גדול מההוא שהם היו בו מקודם, והציגו את עצמם ברגע שנכנסו לשם. מאריסה זיהתה כמה רקדנים אחרים שכבר הופיעו איתה, והייתה שמחה לדעת שלפחות כאן כל הרקדנים היו ברמה גבוהה כמעט כמו שלה.
מונצ'ול רק נאנח. "אני מניח שכן" הוא עקב אחרי יון, מניח שהשאר ינהגו כמוהו.
{{-שיעול- אבל בואו נניח שהם לא יצאו מהבניין עדיין כי רז רוצה להכניס מישהו בהפתעה ): איןלי מושג עדיין מי אבל היא בקשה שהקבוצה תהיה פחות או יותר ביחד. }} | |
|
| |
B2uty Kimchi Chigae
| נושא: Re: Hallyu Wave Mon Apr 18, 2011 3:56 am | |
| [אני יודעת אני יודעת. אבל מותר לי לחלום >;]
"...." מין סאה נותר בחדר, בוהה בהאסופ שיצא ולאחר מכן בדלת, במקום ממנו הוא יצא. הפעם הוא באמת היה אובד מילים. הוא לא חשב שהיא סיפר לה.....אז....אאוץ'
"אני בעד~" דונגשו אמר, מתקדם וכורך את זרועו סביב כתפה של יון כשנשען עלייה מעט בשעשוע. "ממשששש נפגעת ממנו הא? אל תיעלבי, חמודה". | |
|
| |
Mich Nagiri
| נושא: Re: Hallyu Wave Mon Apr 18, 2011 4:04 am | |
| "כן, כאילו שאני אעלב מהפוץ הזה" מלמלה יון, "אבל תודה שזה עצבן אותך, אפשר לחשוב הרגנו מישהו שם עם הריקודים שלנו, טוב שלא נתנו לנו רק כמה שעות ללמוד את החרא הזה". | |
|
| |
raz_love_asia Nagiri
מספר הודעות : 69 Join date : 20.02.11
| נושא: Re: Hallyu Wave Mon Apr 18, 2011 4:15 am | |
| {{אוקיי, אני מכניסה שתי דמיות. הן לא ממש משמעותיות, זה רק בשביל שהדמות שלי "תתגבר על העבר שלה". הם יהיו בצבעים סגול וסגול כהה וסביר להניח שזה יהיה הכל בהודעה הזאת}} "אני מחפשת את הא אים". הבחור הסתובב בכל מקום. הוא היה גבוהה עם מבטא קצת משונה, בלונדיני טבעי עם עיניים קצת מלוכסנות "אתה חושב שהיא פה"? שאלה האישה שהייתה לידו. היא הייתה נמוכה ממנו לפחות בשני ראשים והיה לה שיער חום גולש ועניים חומות מלוכסנות בצורה מושלמת. השניים הגיעו, כחלק מסיבוב החיפושים שלהם, לחדר חזרות ומצאו חבורה של אנשים. "אתם יודעים איפה הא אים"? שאל הבחור. הא אים יצאה בחיוך מבין כל החבורה. "מה אתה עושה פה"? היא הייתה המומה כשראתה שהאקס שלה שם. זה לא נגמר טוב בניהם. הוא היה החבר שלה בתקופה שאמא שלה עוד הייתה בחיים, אבל במצב אנוש. הוא היה הכל בשבילה. הוא היה אבא, אמא, אח גדול ומישהו אוהב. ויום אחד היא מצאה אותו מתמזמז עם אחת האחיות בבית החולים. צעקות לא היו חסרות שם וגם לא מכות וסטירות מצידה של הא אים. ואז אמא שלה נפטרה, הוא נעלם והיא חזרה לקוריאה בהקדם האפשרי. מאחוריו צצה אחת מחברות הלהקה הקודמת שלה. "מה את עושה פה? ממתי את מכירה אותו"? היא הייתה המומה. היא לא האמינה שזה קורה לה. "אני.." הבחורה לא ידעה מה להגיד. "אנחנו רוצים להתחתן והיא רוצה לקבל אישור ממך לפני שנעשה את זה". אמר הבחור בצורה ישירה וכואבת למדי. הא אים לא ידעה מה לעשות, כלה עולם שלה חרב עליה. לא היה לה אף אחד חוץ מהחברה שלה, ועכשיו היא עושה לה את זה? "מה אתם רוצים שאני יגיד"? צרחה הא אים, מתחילה להרגיש את הדמעות זולגות. "אני יודעת שקשה לך". אמרה הבחורה וליטפה את גבה. "אבל זאת לא אשמתנו שהאהבה תפסה אותנו לא מוכנים". הא אים לא ידעה מה להגיד. היא העיפה את היד של החברה שלה לשעבר ממנה. "מזל טוב". היא חייכה במרירות. "אתם יכולים לעשות מה שאתם רוצים". הא אים ברחה משם מהר ככל שיכלה, משאירה את הבוגדים עם חיוך מרוצה על הפנים. {{כן, אני יודעת שזה די מוזר ודי רנדומאלי, אבל אני רוצה לשנות את הדמות שלי וזאת נראתה לי דרך מעניינת לעשות את זה. תרגישו חופשי להגיב איך שבא לכם}} | |
|
| |
Apocalypse Kami-Sama
| נושא: Re: Hallyu Wave Mon Apr 18, 2011 4:22 am | |
| מונצ'ול בהה בדרמה שהתרחשה לפניהם בפה פעור. הדבר הזה הזכיר לו את העובדה שהוא כבר הרבה זמן לא צפה בדרמות עם אמא שלו, על זה הוא היה אסיר תודה, אבל הוא עדיין לא הצליח להתגבר על השוק. "אתם... אתם גם ראיתם את זה, נכון?" הוא שאל פחות או יותר אף אחד ספציפי, לא מצליח לקרוע את עיניו מהמחזה. "אתם חושבים שאנחנו צריכים ללכת לחפש את הא-אים?" הוא לא ידע מה לעשות במצב כזה, הוא מעולם לא הבין את הדרמות האלו... ועד לפני חודשיים הוא גם לא באמת שהה בנוכחותן של בנות כדי להבין אותן מספיק | |
|
| |
Mich Nagiri
| נושא: Re: Hallyu Wave Mon Apr 18, 2011 4:24 am | |
| "מה... לעזאזל קרה פה כרגע" מלמלה יון, מסרבת להאמין שדרמות כאלה קורות במציאות, "אני... חושבת שגם אני ראיתי את זה" היא הפנתה למונצ'ול, "אם אתה מתכוון לאופרת הסבון שהלכה פה כרגע". | |
|
| |
SuperUkeChan Kami-Sama
| נושא: Re: Hallyu Wave Mon Apr 18, 2011 4:33 am | |
| שיאנג הביט במונצ'ול בתסכול. זה התחיל ממש לעלות לו על העצבים, לא להיות מסוגל להבין מה הולך מסביבו. והוא הרגיש רע בשביל מונצ'ול שצריך לתרגם לו כל משפט שני. הוא כעס על עצמו בעיקר, אחרי הכל הוא נמצא כבר למעלה משמונה שנים בקוריאה, לא הגיע זמן שהקוריאנית שלו תשתפר? "גהגה... מה קרה פה עכשיו?" | |
|
| |
B2uty Kimchi Chigae
| נושא: Re: Hallyu Wave Mon Apr 18, 2011 4:37 am | |
| "אה...כן, לגמרי צריכים ללכת ולמצוא אותה" דונגשו מלמ, מהנהן. כלומר, זה היה ברור. אבל נראהשכולם או לא ידעו איך לעשות תצעד הזה, או לא הבינו בכלל מה קרה. | |
|
| |
Apocalypse Kami-Sama
| נושא: Re: Hallyu Wave Mon Apr 18, 2011 4:41 am | |
| "אני.... אני לא בטוח." הוא ענה לשיאנג, מנסה להסביר לו מה שהוא כן הבין מהמצב. "כולם ביחד?" הוא שאל שוב, מסתכל בדאגה לעבר הכיוון שבו הא-אים רצה. | |
|
| |
Mich Nagiri
| נושא: Re: Hallyu Wave Mon Apr 18, 2011 4:52 am | |
| "נראה לי עדיף שנתפצל לא?" הציעה יון, "מי יודע לאן היא רצה... יש שם התפצלות בהמשך. אז אני ודונגשו ניקח ימינה, אתה ושיאנג תמשיכו ישר, וכל השאר שמאלה. בסדר?" | |
|
| |
Apocalypse Kami-Sama
| נושא: Re: Hallyu Wave Mon Apr 18, 2011 4:59 am | |
| {{אני חושבת ש'כל השאר' שלנו חסר קצת, כי שיר קצת... טסה, והיא שני אנשים מתוך שלוש שיש ב'שאר' XD}}
מונצ'ול הנהן, תופס בידו של שיאנג ומושך אותו אחריו.
{{ ^ לגמרי פילר שוב}} | |
|
| |
hotmess906 Sashimi
מספר הודעות : 133 Join date : 22.03.11 Age : 28 מיקום : ראשל"צ 3:
| נושא: Re: Hallyu Wave Mon Apr 18, 2011 6:18 am | |
| {{ סאמא שלכן את מתקדמות כשאני לא כאןןן~ :@:@:@ }}
צ'ין-הא בהה במתרחש בשיעמום. לא היה לו אכפת מה השמוק הזה אומר. בעיניו, הציפיות שלו מעצמו היו יותר חשובות. ולגבי הא-אים? הבחורה הזאת היא אופרת סבון מהלכת. צ'ין-הא לא סבל את כל הדרמות האלו. זה היה כל כך מיותר. אבל אם הוא מתכוון להיות בלהקה הזאת, הוא לא רצה ליצור חיכוחים עם אף אחד. הוא החליט להיגרר בשקט אחרי השאר. הוא פיהק, ומתח את שריריו- "אז שנזוז?" | |
|
| |
PASKO40056 Kimbap
מספר הודעות : 279 Join date : 23.01.11 Age : 28 מיקום : ראשלצ'~ D:
| נושא: Re: Hallyu Wave Mon Apr 18, 2011 9:54 am | |
| אלירן צחק כ"כ חזק, הוא פשוט לא יכל להפסיק לצחוק למראה המחזה. זה הזכיר לו את הדרמות הארגנטיניות שהאחיות שלו תמיד ראו, הא נים היא הדמות ה"קורבן"...הוא מניח שלחיות איתה יהיה מאוד משעשע והשהדרמות לא באמת יפסיקו פה.
"אוי תשתוק" לנה גילגלה את עינייה לעבר אלירן, היא הרגישה רע לגברי הא אים היא עברה הרבה דברים בחיים- שלנה אף פעם לא עברה. כל אחד יש את הרגע הזה שהוא מתחרט אליו ומשפיל פנים, אך תמיד צריך להיות שם בשביל האנשים. לנה החלה לרוץ אחרי הא אים בתקווה שתמצא אותה, היא לא מעודדת טובה אבל לפחות לנסות?
{[הטסה שלי נדחתה לעכשיו לולXD]} {[ביי ביי , נתראה ב23~]} | |
|
| |
raz_love_asia Nagiri
| נושא: Re: Hallyu Wave Mon Apr 18, 2011 2:36 pm | |
| {{אממ בגלל שאין לי מה להגיב בנתיים ואמרתם שיש התפצלות של שלושה כיוונים, אז נגיד שהיא הלכה ישר}} | |
|
| |
Apocalypse Kami-Sama
| נושא: Re: Hallyu Wave Mon Apr 18, 2011 2:54 pm | |
| {{ברור לך שבחרת את אלו שהם כנראה הכי סוציאלי-אוקוורד כן? XD ניחא, A LEADER GOTTA DO WHAT A LEADER GOTTA DO! או משהו בסגנון}}
כמו שיון אמרה, כשהם הגיעו להתפצלות מונצ'ול המשיך ישר, עם שיאנג בעקבותיו. לקח להם כמה דקות, אבל בסופו של דבר הם הצליחו למצוא את הא-אים, ומונצ'ול נעצר כמה צעדים לפניה. לא היה לו מושג מה לעשות, והוא באמת קיווה שהאחרים ימצאו אותה ולא הם כי הוא פשוט לא הסתדר עם בחורות, בעיקר כאלו שהוא לא הכיר. "אה... הא-אים?" הוא ניסה בשקט, מתקדם לעברה לאט. "את בסדר?" | |
|
| |
raz_love_asia Nagiri
| נושא: Re: Hallyu Wave Mon Apr 18, 2011 2:57 pm | |
| {{אני יודעת שזה לא ממש קשור, אבל אהבתי את ההתחלה של הרולפליי של האסופ ומין סא}} "היי". אמרה הא אים בחיוך. הדמעות, למרבה הפלא, כבר הספיקו להתייבש. "איפה כולם"? היא שאלה כאילו לא קרה כלום. {{אני יודעת. אבל אני צריכה את שיאנג אז...}} | |
|
| |
Apocalypse Kami-Sama
| נושא: Re: Hallyu Wave Mon Apr 18, 2011 3:06 pm | |
| {{תודה XD}}
"כולם... מחפשים אותך, האמת" מונצ'ול גירד קצת את עורפו. הוא באמת לא ידע מה לעשות וזרק מבא מצוקתי לשיאנג, כאילו מפציר בו לעשות משהו.
{{עריכה: FUCK YEAH זו ההודעה ה1111 של הפורוםםםםםםםםם כעקרון 1116 בגלל שעטר הגיבה-סרק לפני שפתחנו את הפורום אבלאבל היא מחקה אז זה 1111 ;; }} | |
|
| |
SuperUkeChan Kami-Sama
| נושא: Re: Hallyu Wave Mon Apr 18, 2011 3:20 pm | |
| שיאנג התיישב לידה, מושך אותה לחיבוק מחמם. הוא לא ידע מה להגיד- מילים באמת לא היו הקטע שלו. אבל חיבוק תמיד ניחם בנות, ולכן הוא הניח שזה גם מה שינחם את הא-אים. הוא תקע מבט לא ברור במונצ'ול, כמעט מעוצבן על כך שלא חשב לחבק אותה בעצמו.
| |
|
| |
raz_love_asia Nagiri
| נושא: Re: Hallyu Wave Mon Apr 18, 2011 3:37 pm | |
| הא אים חייכה למראה שני הבנים מנסים לנחם אותה. "אני בסדר. באמת! הייתי צריכה את הסטירת לחי הזאת כדי לחזור למציאות". היא חייכה והסתכלה על שיאנג "תודה שהיית נחמד אליי מההתחלה" היא אמרה בקוריאנית ואחר כך מוסיפה גם תודה בסינית. "בזכותך אני עדיין פה. אם לא היית כל כך נחמד אני חושבת שאו שהייתי מתאבדת, או בורחת או משכנעת את האסופ להעיף אותי. אז תודה". וזהו, עכשיו היא צריכה לחזור לעצמה ולהתרכז כמה שאפשר בדביוט שלה. "טוב, בואו נלך לחפש את כולם. יש לנו מזל שיש לנו עוד יום חופשי, צריך לנצל אותו לפני שחוזרים לשגרה" היא קמה ומשכה את השניים אחריה. | |
|
| |
SuperUkeChan Kami-Sama
| נושא: Re: Hallyu Wave Mon Apr 18, 2011 3:57 pm | |
| שיאנג עיקם את אפו למשמע ההערה על ההתאבדות. "לא משנה כמה החיים שלך גרועים, אסור לך להתאבד." הוא אמר בקשיחות לא אופיינית לו. "אלוהים נתן לך נשמה מסיבה, תנצלי אותה."
{{הו שיאנג איי לאב יו סו מאצ'. ;_; אם לא היית לא קיים כל כך הייתי מתפאנגירלת עליך ברמות שלא יאומנו. >: 3333333333>}} | |
|
| |
Apocalypse Kami-Sama
| נושא: Re: Hallyu Wave Mon Apr 18, 2011 4:26 pm | |
| {{-שיעול- אני מניחה ששיאנג מכיר מונצ'ול מספיק כדי לדעת שהוא לא יודע איך לנהוג כלפי בנות O__ם;}}
מונצ'ול אמר כלום ועקב אחרי הא-אים בשקט, נזכר באמצע בדרך לסמס לאחרים כדי שהם ידעו שהם מצאו את הא-אים ושאפשר לחזור לדירות שלהם עכשיו. | |
|
| |
| Hallyu Wave | |
|