| האסופ/מיןסא - לקריאת הכלל אבל תגיבו ותמותו. ): | |
|
|
|
מחבר | הודעה |
---|
Apocalypse Kami-Sama
מספר הודעות : 897 Join date : 17.01.11 Age : 30
| נושא: Re: האסופ/מיןסא - לקריאת הכלל אבל תגיבו ותמותו. ): Sat Dec 24, 2011 11:44 pm | |
| סוניונג דחף את עצמו מעלה קצת כדי שיוכל להעמיק את הנשיקה, גונח קצת כשהחזה החשוף שלו נגע בשל מינסא. | |
|
| |
B2uty Kimchi Chigae
מספר הודעות : 418 Join date : 20.02.11 Age : 31 מיקום : Sparkle land
| נושא: Re: האסופ/מיןסא - לקריאת הכלל אבל תגיבו ותמותו. ): Sat Dec 24, 2011 11:55 pm | |
| הוא נשנק אל תוך פיו של השני, רעד קל עובר בו כשהרים את ידו והחליק את אצבעותיו על בטנו של השני, אחורה על גבו התחתון ומעלה משם לאורך עמוד השדרה. | |
|
| |
Apocalypse Kami-Sama
| נושא: Re: האסופ/מיןסא - לקריאת הכלל אבל תגיבו ותמותו. ): Sun Dec 25, 2011 12:06 am | |
| סוניונג ניתק את הנשיקה והשעין את המצח שלו כנגד המצח של מיןסא, עוצם את עיניו כי הוא יודע שאין סיכוי שהוא יצליח להגיד את זה אחרת. "אני." הוא התחיל אבל נעצר לכמה רגעים. "זו הפעם הראשונה שלי, אוקיי?" הוא מלמל, פוקח מעט את אחת מעיניו כדי שיוכל להציץ על השני, "ואין לי מושג מה צריך לעשות ואיך ו-" הוא נעצר ונשך את השפה התחתונה שלו. הייתה לו הרגשה שמינסא כבר הבין את זה, אבל הוא לא רצה להסתכן | |
|
| |
B2uty Kimchi Chigae
| נושא: Re: האסופ/מיןסא - לקריאת הכלל אבל תגיבו ותמותו. ): Sun Dec 25, 2011 12:24 am | |
| "אני-" הוא מלמל, נושך מעט את שפתו התחתונה. זה לא שהוא לא ידע את זה, אבל בכל זאת...זה לא שלו עצמו היה יותר מידי ניסיון כדי ללמד אותו משהו. לעזאזל- הניסיון היחידי שהיה לו היה חוויה נוראית. "אתה...בטוח שאתה רוצה לעשות את זה?" הוא מצא את עצמו שואל. הוא לא רצה לפגוע בשני, בשום צורה שלא תהיה. | |
|
| |
Apocalypse Kami-Sama
| נושא: Re: האסופ/מיןסא - לקריאת הכלל אבל תגיבו ותמותו. ): Sun Dec 25, 2011 1:12 am | |
| {{אני חייבת לציין שהם ממש גייז. אבל כאילו, בהתחשב בזה שהם אכן גייז, זה יחסית בסדר}}
"כן, כן," סוניונג ענה מהר, "באמת שכן." הוא נאנח, "אני פשוט... לא יודע איך." הוא היה מסיט את מבטו מהשני אבל הייתה לו הרגשה שזה לא יהיה חכם ממש כשהם עדיין נשענים אחד על השני. | |
|
| |
B2uty Kimchi Chigae
| נושא: Re: האסופ/מיןסא - לקריאת הכלל אבל תגיבו ותמותו. ): Sun Dec 25, 2011 1:15 am | |
| [לול עלייך XDDDDDD]
"אה, זה לא שלי יש יותר מידי ניסיון" הוא מלמל, מחייך כשהניד בראשו מעט. הוא רכן קדימה, נושק לצווארו החשוף של השני בעדינות לפני שדיבר שוב, "אז אל תדאג בקשר לזה". | |
|
| |
Apocalypse Kami-Sama
| נושא: Re: האסופ/מיןסא - לקריאת הכלל אבל תגיבו ותמותו. ): Sun Dec 25, 2011 1:26 am | |
| סוניונג המהם ונשען שוב אחורנית על המיטה, מטה מעט את ראשו כדי להקנות גישה למינסא. | |
|
| |
B2uty Kimchi Chigae
| נושא: Re: האסופ/מיןסא - לקריאת הכלל אבל תגיבו ותמותו. ): Sun Dec 25, 2011 2:21 am | |
| והוא לקח את הגישה הזאת והצמיד שוב את שפתיו לעור החשוף בצווארו של השני, לשונו מציירת מעגלים קטנים. כשסוף סוף ניתק את שפתיו מהמקום- נותר שם סימן אדמדם קטן, שבטוח לא יעלם עד מחר בבוקר.
[אבל למה הוא יוצא כל כך סאמא עליו למהההההההההה :ארג:] | |
|
| |
Apocalypse Kami-Sama
| נושא: Re: האסופ/מיןסא - לקריאת הכלל אבל תגיבו ותמותו. ): Sun Dec 25, 2011 2:42 am | |
| {{כי סוניונג, שאגב הגעתי למסקנה שאין לו כינוי בניגוד למיני וסופי, תמים ומיןסא קרא פאנפיקים + הניסיון מהעמודים הקודמים}}
סוניונג דחף את עצמו שוב מעלה כדי שיוכל לתפוס את השפתיים של מינסא, נותן לידיו בינתיים להחליק על הצדדים שלו, נעצרות כשהגיעו למכנסיים שלו. הוא ליטף את האזור שם עם האצבעות שלו, מתחיל לשנוא יותר ויותר את הג'ינסים הצמודים שלו. | |
|
| |
B2uty Kimchi Chigae
| נושא: Re: האסופ/מיןסא - לקריאת הכלל אבל תגיבו ותמותו. ): Sun Dec 25, 2011 2:48 am | |
| [אוי, באמת אין לו כינוי. מה זה זה |<]
הוא התרחק מהשני כמה רגעים אחריי שהרגיש את ידיו, עובר לישיבה כדי שיוכל לפתוח את הכפתורים במכנסיו, הוא התרומם מעט על הרכיו כדי שיוכל להחליק אותן עד חצי הדרך מטה לפני שרכן שוב אל השני. | |
|
| |
Apocalypse Kami-Sama
| נושא: Re: האסופ/מיןסא - לקריאת הכלל אבל תגיבו ותמותו. ): Sun Dec 25, 2011 3:01 am | |
| "יא, אם כבר טרחת היית מוריד הכל" סוניונג מלמל. הוא הרגיש מובך ורצה להזיז את מבטו אבל הוא לא יכל אלא להסתכל על השני. | |
|
| |
B2uty Kimchi Chigae
| נושא: Re: האסופ/מיןסא - לקריאת הכלל אבל תגיבו ותמותו. ): Sun Dec 25, 2011 3:10 am | |
| "באמת, הרבה דרישות יש לך" הוא אמר בחיוך חושף שיניים, פולט נשיפה קולנית מעט כששלח את ידיו מטה ומשך את התחתונים אחרי המכנס. | |
|
| |
Apocalypse Kami-Sama
| נושא: Re: האסופ/מיןסא - לקריאת הכלל אבל תגיבו ותמותו. ): Sun Dec 25, 2011 3:18 am | |
| {{קריינג מוסט אוקוורד סקס אבר}}
{{שמת לב איך כבר לא אכפת לנו אם זה גולש לסקס כי אנחנו יודעותש אף אחד חוץ מאיתנו כבר לא קורא את זה?}}
כל מחשבה הגיונית שהייתה במוחו של סוניונג נעלמה מיד והמילים נתקעו לו בגרון, וכל מה שהוא יכל לעשות היה לשחרר מין גניחה חנוקה לפני שמשך את מינסא לנשיקה נוספת, מנצל את הרגע כדי להפוך אותם כך שהוא יהיה מעל המבוגר. | |
|
| |
B2uty Kimchi Chigae
| נושא: Re: האסופ/מיןסא - לקריאת הכלל אבל תגיבו ותמותו. ): Sun Dec 25, 2011 3:31 am | |
| [לול תכלס
....על שני הדברים]
"ממ-!" הוא נאנק בהפתעה כשגבו פגע במיטה, לא יכול להכחיש שלזה הוא לא ציפה. אבל לקח לו בדיוק רגע להתעשט לפני שהרים את ידיו מעלה, אצבעותיו מסתבכות בשערותיו של השני כשמשך אותו מטה אליו. | |
|
| |
Apocalypse Kami-Sama
| נושא: Re: האסופ/מיןסא - לקריאת הכלל אבל תגיבו ותמותו. ): Sat Dec 31, 2011 5:27 am | |
| {{אני לא יכולה, ה"להתעשט" שלך עדיין הורג אותי מצחוק}}
הוא נתן לשני למשוך אותו אבל במקום לחתום את שפתיהם בעוד נשיקה הוא כיוון אל הצוואר של מין סא, מתחיל לנשק את האזור ונזהר לא להשאיר סימנים כשהמשיך בדרכו מטה יותר. | |
|
| |
B2uty Kimchi Chigae
| נושא: Re: האסופ/מיןסא - לקריאת הכלל אבל תגיבו ותמותו. ): Sat Dec 31, 2011 5:37 am | |
| [שקט, טעויות קורות. עני לא דישלכתיט ;;;;;;;;;;]
מין סא שחרר אנקה קלה עם כל מגע של השני, שיניו מחליקות על שפתו התחתונה בנשיכה עדינה. "...יחסית למישהו בלי ניסיון אתה לא מחכה יותר מידי בשביל ללמוד...." הוא מלמל אחרי רגע, פולט נשיפה רכה מבין שפתיו. | |
|
| |
Apocalypse Kami-Sama
| נושא: Re: האסופ/מיןסא - לקריאת הכלל אבל תגיבו ותמותו. ): Sat Dec 31, 2011 10:39 pm | |
| "אני לא חושב שלחכות במצב כזה זו מעלה," סוניונג מלמל בין נשיקות, ולמרות זאת האיט את הקצב שלו ככל שהגיע נמוך יותר. הוא באמת לא ידע מה לעשות במצב כזה | |
|
| |
B2uty Kimchi Chigae
| נושא: Re: האסופ/מיןסא - לקריאת הכלל אבל תגיבו ותמותו. ): Sat Dec 31, 2011 10:59 pm | |
| "אה...יש בזה משהו" הוא מלמל, אחריי רגע דחף עצמו מעלה, מושך את השני אליו כדי שיוכל לנשק אותו פעם נוספת. "אבל אתה לא צריך להרשים אף אחד כאן". | |
|
| |
Apocalypse Kami-Sama
| נושא: Re: האסופ/מיןסא - לקריאת הכלל אבל תגיבו ותמותו. ): Sat Dec 31, 2011 11:29 pm | |
| סוניונג המהם בהסכמה אל תוך הנשיקה לפני שדחף את עצמו מעלה מעט, נשען על אחת מידיו ומשתמש בשנייה כדי להסיט שיער מפניו של מינסא. "אולי כדאי שתלמד אותי בכל מקרה כדי שארשים אותך פעם הבאה?" | |
|
| |
B2uty Kimchi Chigae
| נושא: Re: האסופ/מיןסא - לקריאת הכלל אבל תגיבו ותמותו. ): Sun Jan 01, 2012 12:17 am | |
| "...זה לא שאני כזה מרשים בעצמי" הוא אמר אחריי רגע, מחייך מעט כשהסתובב כך שהיה מעל השני שוב, יד אחת מטיילת על חזהו. "אבל בסדר". | |
|
| |
Apocalypse Kami-Sama
| נושא: Re: האסופ/מיןסא - לקריאת הכלל אבל תגיבו ותמותו. ): Sun Jan 01, 2012 3:35 am | |
| "אתה מרשים אותי, אם זה עוזר." סוניונג חייך ושם ידיו על מותניו של מיןסא. | |
|
| |
B2uty Kimchi Chigae
| נושא: Re: האסופ/מיןסא - לקריאת הכלל אבל תגיבו ותמותו. ): Sun Jan 01, 2012 3:38 am | |
| "שקט. אתה סתם מתחנף" הוא מלמל, מחייך מעט לפני שהחליק את ידיו מטה, אלו מתחילות לפתוח את חגורתו ואת מכנסיו של סוניונג זאת כמובן, מבלי לוותר על להתקרב שוב ולנשק את השני. | |
|
| |
Apocalypse Kami-Sama
| נושא: Re: האסופ/מיןסא - לקריאת הכלל אבל תגיבו ותמותו. ): Sun Jan 01, 2012 3:47 am | |
| סוניונג ניסה להרים את הגוף שלו מהמיטה כדי שיוכל להוריד את שאר הבגדים שלו, מה שהתברר לו כקשה למדי- אך הוא הצליח לבסוף, איך שהוא מצליח גם לא לשבור את הנשיקה | |
|
| |
B2uty Kimchi Chigae
| נושא: Re: האסופ/מיןסא - לקריאת הכלל אבל תגיבו ותמותו. ): Sun Jan 01, 2012 3:54 am | |
| [אני חושבת שזה הסקס הכי אוקוורד שאי פעם ארפג'תי, אולי חוץ מהפעם הראשונה שארפג'תי NC-17 : D ]]
מין סא החליק את מבטו מטה, פניו מאדימות אפילו מבלי ששם לב. הוא ניתק את שפתיו מאלו של השני, רוכן קדימה כדי שיוכל ללחוש באוזנו. "תן לי את היד שלך". | |
|
| |
Apocalypse Kami-Sama
| נושא: Re: האסופ/מיןסא - לקריאת הכלל אבל תגיבו ותמותו. ): Sun Jan 01, 2012 4:10 am | |
| {{מבטיחה לך שכן חלק בי רוצה למות}}
סוניונג נתן למינסא את ידו, מסתכל גם הוא מטה ולא יכל אלא לגנוח מהמראה.
{{אני על סף דמעות כאן מהאוקוורדיות}} | |
|
| |
| האסופ/מיןסא - לקריאת הכלל אבל תגיבו ותמותו. ): | |
|