Asia
האם אתה רוצה להגיב להודעה זו? אנא הירשם לפורום בכמה לחיצות או התחבר כדי להמשיך.

התחברהרשםLatest imagesחיפושאינדקס

Marshel School of Art

Go down 
+3
B2uty
Apocalypse
PASKO40056
7 posters
לך לעמוד : 1, 2, 3, 4, 5  Next
מחברהודעה
PASKO40056
Kimbap
PASKO40056

מספר הודעות : 279

Marshel School of Art Empty
הודעהנושא: Marshel School of Art    Marshel School of Art I_icon_minitimeTue Apr 26, 2011 11:48 pm

בלב ניו-יורק, מנהטן , שוכן בית הספר היוקרתי לאומניות - מארשל סקול אוף ארט.
בית ספר זה הוא בין בתי הספר לאומניות הטובים בעולם, בזכות המורים האיכותיים והחינוך נוקשה מארשל סקול אוף ארט הוציא את גדולי האומנים של המאה.
אתם, תלמידים חדשים אשר התקבלו מתוך מליוני נערים ונערות ברחבי העולם נכנסים לשנתכם הראשונה בבית הספר כדי ללמוד ולהכיר לעומק את המקצוע שלך.
אך יותר מכל אתם נמצאכם כאן כדי להצליח!.

טוב כן...אז זה הר"פ הראשון שאני מנהלת, אני ישתדל שהוא יהיה פעיל ונחמד<: (אני ינסה להגיב כמה שיותר להגיב ולא להיות עצלנית)
הרעיון הוא שאתם תלמידים חדשים הנכנסים לבית הספר לאומניות, בעצם אתם נכנסים לעולם חדש, תחרותי וקשה. אך גם תוך כדי מכירים אנשים חדשים ,נתקלים באויבים, ובקשיים.

קיי לגביי הדמיות~~~ (החוקים למטה~ זה במיוחד לגביי הדמיות אבל חובה לקרוא גם את חוקיי הר"פ בכללי~D: )
*לכל אחד מותר עד שלוש דמיות: 2 תלמידים ו1 מורה 3:
*לא חייב שהדמות תהיה תלמיד חדש, אלא אחד וותיק.
*בבקשה, אל תעשו שכולם מכירים את כולם על ההתחלה!;=;
*לגוון בבקשה, תודה<:
*הדמות לא סופרמן, כולם בני אדם (כן אני יציק על זה עוד הרבה בהמשך~).
*-בהקשר לסעיף הקודם- הדמיות באו לבית הספר בכוונה של למידת המקצוע, אף אחד מהתלמידים לא מושלם\כל יכול\יודע הכול לגביי המקצוע האומנותי אותו לומד.

נימ...אינלי באמת מה להגיב אז אני יחכה עד שיהיו בערך ארבע\ חמש דמיות ונתחילXP
יאללה להירשםD:

*ובגלל שזה לא הכי חשוב~*
חוקים:
* אני- PASKO אחראית על הר"פ (יאי?)
*בלי מצבי אלוהים
*במידה והר"פ ממש תקוע- אני יוכל להשתמש במצב אלוהים כדי לקדם את המשחק.
*שהדמיות יהיו הגיוניות! לא מארי-סו ולא...טרגדיות.
*במידה ואתם רוצים משהוא מיוחד, תפנו אליי~
*חובה לשלוח לי את הפרופילים בהודעה פרטית, ושאני אאשר אותם. עם לא אישרתי הדמות אינה יכולה להשתתף!.
* ישלי אישור לא להסכים עם דברים שאתם כותבים בפרופיל ולדרוש מכם לשנות את זה.
*לכתוב בגוף שלישי
*לכתוב שלוש שורות+
*מערכות יחסים, חבריי, זה דבר מדהים אז תרבו בלעשות את זה!
* תשמרו על רמה של PG13. בלי שום סצינות מפורטות מידי וNC17 כאן- בשביל זה יש ה"פ ומסנג'רים!
* אי אפשר צבע שחור לדמות.

קצת על בית הספר:
-M.S.A הוא בית ספר תיכון המשלבת בין אומנות ללימודי חובה. נחשב בין שלושת בתי הספר הכי טובים לאומניות, ולבני נוער אשר רוצים לעסוק בזה בעתיד כמקצוע.
-בבית הספר קיים מעונות המשמשים לתלמידי בית הספר שאינם אזרחי העיר או הארץ כדי שיוכלו ללמוד בבית הספר בנוחות.
-M.S.A מציעה את מקצועות האומנות הבאים: שירה, משחק, ריקוד ונגינה.
כמובן שהתלמידים אינם יוכלו ללמוד את כל מקצועות האומנות או את כל הסוגים שבתוך אותו המקצוע(לדוגמא: עם התלמיד בוחר ריקוד איזה ז'אנר? מודרני, בלט וכ'ו), אלא רק את אלו שהוא מכיר ועל סמך זה שהוא התקבל לבית הספר.
-כיוון שבית הספר משולב עם לימודי תיכון M.S.A מקבל נערים רק מגילאי 15-17.5, נערים יכולים להיכנס לשם גם עם הם כבר בני 17 לקראת גיל קולג' בתנאי שהם ימשיכו במסלול שלהם לאוניברסיטה לאומניות בניו-יורק העובדת יחד עם M.S.A.

מעונות!!!:
בנים:
בניין B חדר מספ' 28: ליאם, בנג'מין וסיימון.
בניין B חדר מספ' 29: אלכס וג'ון

בנות:
בניין A חדר מספ' 34: אליס ויוליה.
בניין A חדר מספ' 35: אנה ו...? .

-לוח מודעות לולוז-
26.4.10: יאי הר"פ ניפתח ויש כבר חמש דמיות השייכים ל: לי, אור, שני והירו~
27.4.10: הוספתי עוד דמות משל עצמיXP\ התחלנו את הר"פ3>

נערך לאחרונה על-ידי PASKO40056 בתאריך Mon May 02, 2011 11:42 am, סך-הכל נערך 8 פעמים
חזרה למעלה Go down
PASKO40056
Kimbap
PASKO40056

הודעהנושא: Re: Marshel School of Art    Marshel School of Art I_icon_minitimeTue Apr 26, 2011 11:51 pm

דמיות3>~

טופס(נו פרופיל) הרשמה:

שם:
שם משפחה:
מוצא:
אישיות:
ביוגרפיה:
מידע נוסף:
נטייה מינית:
תיאור מראה:
אומנות(שירה,ריקוד,משחק,נגינה.):
צבע(בו תשתמשו בר"פ לדמות):

דמיות קיימות:

PASKO| שיר:
דמות א':

Spoiler:

דמות ב'
Spoiler:

Apocalypse:
דמות א':
Spoiler:

דמות ב'
Spoiler:

B2uty :
דמות א'
Spoiler:

HeroOrGod:
דמות א'
Spoiler:

raz_love_asia:
דמות א'
Spoiler:

hotmess906
דמות א'
Spoiler:

SuperUkeChan
דמות א'

Spoiler:

דמות ב'
Spoiler:

הזונות מרים!!!!!!!!!! :

דמות של:Apocalypse
מורה ל...? סיפרות

Spoiler:

דמות של:עטר~
מורה ל...? מגמת משחק
מנהל מעונות בנים
Spoiler:

של מי הדמות?PASKO
מורה ל....? סגנית מנהלת, מורה למתמטיקה.
מנהלת מעונות בנות

Spoiler:

נערך לאחרונה על-ידי PASKO40056 בתאריך Mon May 16, 2011 2:59 am, סך-הכל נערך 13 פעמים
חזרה למעלה Go down
PASKO40056
Kimbap
PASKO40056

הודעהנושא: Re: Marshel School of Art    Marshel School of Art I_icon_minitimeWed Apr 27, 2011 7:03 pm

והתחלנו3>~

זאת הפעם הראשונה של ליאם בניו-יורק, וכבר הוא לא אוהב אותה.
הבניינים הגדולים,האנשים הרבים ברחובות והזיהום אוויר כנראה זה מה שהפריע לו, אך נהגי המוניות המטורפים זה מה שהפחיד אותו מכל(הוא כבר חשב שימות מהתקף לב עם לא מתאונת דרכים).
"תודה" ליאם מלמל בפחד ושילם לנהג מונית, אשר לא בזבז את זמנו ונסע במהירות לעבר הקורבן הבא.
ליאם נאנח בכבדות, עצמם את עיניו ופשוט עמד שם- פוחד להיכנס. הוא קיבץ את ידיו לאגרופים ונשך את שפתו התחתונה, לקח נשימה עמוקה ופתח את עיניו.
ליאם החל לנוע לעבר בית הספר, ליבו דפק כ"כ בחוזקה כשהבחין בראש תיבות M.S.A מוטבעות על שער הכניסה הגדול.
"ואוו..." ליאם מלמל כשהמשיך בשביל הלבנים המוקף דשא ועצים, הוא התרגש לראות את תלמידי בית הספר- הלובשים את מדי בית הספר המכובדים מתיישבים להם בנחת לפני שיתחיל העומס של עוד שנת לימודים.
הוא פנה לכיוון המעונות לפי השלטים, למרות שהתבלבל קצת לבסוף הצליח להגיע למקום.
ליאם הוציא פתק קטן מהכיס, בו רשום את מספר החדר והבניין שבוא הוא נימצא.
"בניין B...חדר 28..." מלמל ונכנס לשטח המעונות, כצפוי מבית ספר ברמה בנייני המעונות היו מעוצבים וגדולים, בעלי משטח דשא ומזרקה בכניסה, ליאם החל לתהות כמה כסף אביו שילם למקום הזה.
"חדר!" ליאם צעק באושר כשנכנס לחדרו החדש, זרק את המזוודה על הרצפה וקרס על המיטה הראשונה שראה. החדר גדול (נראה שכל דבר במקום הזה גדול בכל מקרה) יותר ממה שהיה לליאם בביתו, בחדר היה כל הדברים בסיסיים: שני ארונות גדולים, שלוש מיטות ומיני מקרר.
"אז אני הראשון...האמ" הוא גירד בראשו והחל לעסות את כפות רגליו,הם כ"כ כאבו! אחרי הכל המקום אינו קטן.
'אולי אני יקנה אופניים" עיקם את אפו- ניסה לחשוב על רעיונות.

{[ טוב אז התחלנוD:, סורי על החפירה הלא מוצלחת,ניסיתי לנסות פתיחה ספרותית ולפרט על מראה בית הספר...לפחות ניסיתי;=;".
טוב לגביי המעונות, בנים שייכים לבניין B ובנות לבניין A. כל התלמידים שמתגוררים במעונות נשלחו להם לפני שנת הלימודים פתקים בהם כתוב מספ' חדר ובניין.
בנתיים יש רק חדר אחד לבנים: חדר מספ' 28(מכיל שלוש אנשים: ליאם, בנג'מין וסיימון) וחדר אחד לבנות: חדר מספ' 34(מכל שניי אנשים: אליס ויוליה).
זהו לבנתיים מוזמנים להגיב3> ]}

חזרה למעלה Go down
Apocalypse
Kami-Sama
Apocalypse

מספר הודעות : 897

הודעהנושא: Re: Marshel School of Art    Marshel School of Art I_icon_minitimeWed Apr 27, 2011 9:00 pm

בנג'מין עיקם את אפו כשעמד בשערי בית הספר, יד אחת מחזיקה את ידית המוודה שלו והיד השנייה תופסת בחשש בידית תיק הגב שלו. הוא לא אהב את בית הספר. הוא גם לא אהב את הרעיון של ללכת לבית הספר הזה מלכתחילה. עד שהוא התרגל לבית הספר הקודם שלו... וגם עכשיו הוא רחוק מאחיו. הוא שחרר אנחה. זה הזמן להיות אופטימיים! הוא ניסה לעודד את עצמו. אני בטח אכיר שם מלא אנשים חדשים, ויהיה לי כיף, והשנה תעבור מהר ו... פניו נפלו שוב, הוא באמת רצה לחזור הביתה.
כל החברים שלו התלהבו כשהוא אמר להם שהוא עובר לבית הספר הזה, טוענים שהוא מדהים וגם שהוא יהיה בניו יורק; אבל הוא מעולם לא הבין מה כל כך טוב בניו יורק. הוא לא אהב את הצפיפות שכאן, הוא העדיף את קנדה. הוא היה רגיל לקנדה.
הוא נכנס לבית הספר, מסתכל מסביב ונתפס לחלום בהקיץ כשראה כמה מבנים, מנסה לדמיין את החיים שלו כאן. עם התלבושות האלו. רעד עבר בו והעיר אותו מהלחום בדיוק לפני שהוא נכנס בקיר של בניין אחר, והוא גירד את עורפו והסמיק, מסתכל סביב כדי לבדוק שאף אחד לא ראה את זה, לפני שהמשיך ללכת לכיוון הכניסה לבניין, שמח כשראה את האות B שם. לפחות מצאתי את המעונות בקלות. אולי אני לא אלך לאיבוד כאן אחרי הכל
הוא נכנס למבנה והסתובב בו קצת. אומנם מצא את המבנה בקלות, אבל החדר היה סיפור אחר לגמרי. לאחר כמה דקות שוטטות הוא סוף סוף מצא את החדר שלו, חדר 28, והוא פתח את הדלת בחשש- כאילו מקווה שאף אחד לא יהיה שם לפניו- אבל לצערו הוא גילה שמישהו כבר הגיע. "אה... היי." הוא קיווה שהוא אמר את זה בקול, מושך את המוודה שלו שתהיה לצידו במקום מאחוריו.

{{הזהב מעוור, תחליפי את הצבע של בנג' לאפור ;_;~~~}}

אליסיה כמעט רצה לתוך בית הספר באושר. היא התגעגעה למקום הזה יותר משיכלה לדמיין לעצמה- אבל אחרי שנתיים היא חשבה שזה כבר מובן מאליו. מההתרגשות היא אפילו לא הרגישה את הכובד של המזוודות שלה, שהיו כבדות ביותר ומלאות בכל טוב: אוכל ובגדים. התיק של הכינור שלה היה צמוד לגבה והשיער אסוף לשתי צמות מלפנים כדי למנוע קשרים מיותרים. ברגע שעברה את שער בית הספר היא חשבה שההתרגשות תרד קצת, אבל היא רק התגברה כשראתה כמה פנים מוכרות כבר, והיא לא יכלה לחכות עד שתשים את הדברים בחדר ותוכל לבוא להסתובב גם היא.
יתרה מכך, היא לא יכלה כבר לחכות לראות מי איתה בחדר. היא ממש קוותה שזו תהיה מישהי חדשה שהיא לא מכירה, היא רצתה להכיר כמה שיותר אנשים חדשים השנה שכן זו הייתה השנה האחרונה שלה בבית הספר. היא מיהרה לאזור המעונות ונכנסה לבניין A, לא מבזבזת אפילו לא רגע בבדיקה חוזרת בפתק שלה. היא כבר זכרה את מספר החדר שלה בעל פה, חדר מספר 34.
היא מצאה את החדר בקלות ופתחה את הדלת, מתאכזבת מעט לראות שהיא הראשונה להגיע- אבל תחושת האכזבה לא נשארה לזמן רב והוחלפה במהירות בתחושה של הקלה. לפחות עכשיו היא תוכל לבחור את המיטה ראשונה(לא שהיו הרבה אפשרויות בחירה- רק שתי מיטות).
חזרה למעלה Go down
B2uty
Kimchi Chigae
B2uty

מספר הודעות : 418

הודעהנושא: Re: Marshel School of Art    Marshel School of Art I_icon_minitimeWed Apr 27, 2011 10:18 pm

ייל הביט מטה אל החלון, הרחוב היה עמוס ומלא באנשים, והוא היה צריך להיות כבר בדרכו- אבל הוא לא דאג. הדירה שנשכרה לו הייתה רק בלוקים אחדים מבית הספר, והוא יכל ללכת לשם בשקט, בלי הצורך לדאוג למזוודות, למיטלטלין....למגורים. מגורים בהחלט היו יכולים להיות עניין בעייתי. הוא יכל להסתדר עם השמלות והעקבים והכל, אבל הוא ממש לא היה בטוח שהוא יזכור להוריד חברה את המושב של האסלה כל פעם....
הוא נעמד מול המראה להביט בבואתו. הפאה הבלונדינית פלטינה החלקה ישבה, מתולתלת בעדינות על גבו וחלקים ממנה מקדימה. הוא בחר, במיוחד בשביל היום הראשון, בשמלה חלקה בגוון כחול, עם עיטורי תחרה בתכלת ופפיון גגול על החזה, כמו גם אחד מאחורה. ופפיון נוסך בקשת על השער. ועוד שניים- אחד עם כל נעל עקב כחולה. (חלק בו באמת חשב שהוא נהנה מכך יותר מידי).
עבר עוד רגע לפני שיצא מהבית ופנה לכיוון בית הספר, הוא העדיף ללכת ברגל. כי היה יום יפה בחוץ, ובמילא היה מיותר להיכנס לפקקים כשיעדו היה כל כך קרוב אליו.
כעבור דקות אחדות הוא גם הגיע, מרים את מבטו ומביט על השער הגדול בחיוך מרוצה. למעשה, הוא הקדים. מאוד הקדים. לא היה לו טעם להיות שם מוקדם כל כך בהתחשב בעובדה שלא היו לו מעונות להיכנס אליהם ולהסתדר בהם. אבל הוא רצה להסתובב, ללמוד את הסביבה.
אחרי הכל....כל שחקן טוב חייב להכיר את הבמה שלו!

]PS- אז אני מסתובבת לי בתמימות באתר של אינוסנט וורלד ומוצאת לחלוטין את השמלה שהוא לובש ;; אז הנה-
http://innocent-w.jp/shopping/112709/a.jpg http://innocent-w.jp/shopping/112709/06.jpg
רק עם חולצה מתחת כי זה שמלות שמיועדות לחולצה מתחת.
(וכן, אני לחלוטין הולכת להביא לינקים לשמלות שהוא לובד מעתה והלאה. למה שאני אמות לבד? ): )]
חזרה למעלה Go down
PASKO40056
Kimbap
PASKO40056

הודעהנושא: Re: Marshel School of Art    Marshel School of Art I_icon_minitimeThu Apr 28, 2011 2:39 am

ליאם קם במהירות כששמע את הנער.
הוא הביט בנער הזר, לא בדיוק יודע מה להגיד אבל עדיף תמיד להיות מנומס לא?
"אמ...כן...היי" ליאם ניסה לחייך, הוא אף פעם לא היה טוב בלהכיר אנשים חדשים הוא תמיד חשש שיעשה משהוא לא נכון.

יוליה זרקה את המזוודות שלה באמצע שביל הכניסה ושילבה את ידיה. עוד שנה של לימודים, עוד שנה שמקרבת אותה למטרה שלה- עוד שנה של הצטיינות ומכשולים, יוליה לא יכלה להתאפק וחיוך גדל עלה על פניה.
"חדר מספר 34" יוליה הביטה בכתוב, חיוכה ירד היא לא אהבה שינויים במיוחד שזה קשור לשותפים ואנשים בכללי.
בניין A היה רחוק במיוחד מהכניסה, והמזוודות ממש כבדות...לא שיוליה הייתה באמת מרימה אותם גם עם היו קלות. היא סרקה אחד ואחד מכל התלמידים שעברו על פניה את חלקם הכירה, חלקם לא וטוב גם לא רצתה להכיר.
"הו, מארי" יוליה מצאה לעצמה את הקורבן המתאים, חברתה לכיתה והשותפה שלה לשעבר.
"את יכולה לעזור לי בבקשה עם המזוודות? הם כבדות נורא!" יוליה "התחננה" לפני חברתה בכלל לפני שהספיקה להגיב,
"אב-..." , "את לא רוצה?" יוליה שאלה, הביטה בה במבט נפגע. זה לא היה המבט שהרתיע את מארי זה המחשבה מה היא תעשה לה אחר כך הפחידה אותה, לבסוף חברתה נכנעה והייתה הסבלית של יוליה לשנה זאת.
היא הניחה את התיקים בחדרה של יוליה, מביטה בנערה המתלהבת במיטה השניה, מארי ריחמה אליה "בהצלחה" חייכה לעברה ויצאה.
לאחר כמה דקות יוליה נעמדה בפתח הדלת עם ידים משולבת "מי את?"
חזרה למעלה Go down
Apocalypse
Kami-Sama
Apocalypse

הודעהנושא: Re: Marshel School of Art    Marshel School of Art I_icon_minitimeThu Apr 28, 2011 2:47 am

בנג'מין גירד את עורפו והייתה לו הרגשה שהוא גם הסמיק מעט. "אני.. אני בנג'מין." הוא הכריח חיוך לעלות על פניו. "אני מניח שנהיה שותפים לחדר במשך השנה?" הוא הציע, מתחיל להיכנס אל החדר והולך לכיוון אחת המיטות הפנויות. הוא באמת לא אהב להתחיל שיחה וקיווה שהשני לפחות יזרום איתו ככה שהיא תתקדם ביתר קלות.

אליסיה בדיוק סיימה לפרוק את הדברים הבסיסיים שלה; מוציאה את כל הבגדים ומחביאה את כל האוכל, ומניחה את הכינור בעדינות על המיטה, עוד בתוך התיק שלו. הוא היה הדבר הכי חשוב לה בעולם כולו והיא פחדה שמשהו יקרה לו ביום הראשון.
היא קפצה מעט כששתי בנות נכנסו לחדר, לא מבינה מדוע אחת מהן אחלה לה בהצלחה וברחה, אבל הניחה באופן מיידי שהשנייה תהיה השותפה שלה. "היי!" היא בירכה באושר, מחייכת מאוזן לאוזן. "אני אליסיה פיבי, אבל בבקשה תקראי ל אליס." היא הציגה את עצמה, עוד מחייכת ומחכה שהשנייה תציג את עצמה גם כן.
חזרה למעלה Go down
PASKO40056
Kimbap
PASKO40056

הודעהנושא: Re: Marshel School of Art    Marshel School of Art I_icon_minitimeThu Apr 28, 2011 3:02 am

יוליה סרקה את אליס מכף רגל ועד ראש, בעיקר בראש- השער הזורח שלה דיי הציק לה בעיניים.
החיוך שלה והצמות שלה סתם עלו לה על העצבים, אבל את זה היא העדיפה לשמור לעצמה אחרי הכל הם יצטרכו לסבול את אחת השנייה שנה...
"אוקיי" אמרה בקצרה ונכנסה לחדר, פתחה את המזוודות והחלה לפרק את הדברים שלה.
היא ניסתה לעשות את זה כמה שיותר מהר- זאת סיבה מוצלחת למדיי לאחר לטקס פתיחת השנה (ליתר דיוק נאום האיסורים).

"כן הא" ליאם גירד את ראשו, הוא באמת היה גרוע בזה.
"אני ליאם" חייך לעבר בנג'מין, מנסה לחשוב על מה לומר, "אז...ממ...למה אתה...פה?"
חזרה למעלה Go down
Apocalypse
Kami-Sama
Apocalypse

הודעהנושא: Re: Marshel School of Art    Marshel School of Art I_icon_minitimeThu Apr 28, 2011 3:06 am

אין לה שם? אליסיה תהתה, מטה את ראשה לצד, אבל לא נתנה לזה להעסיק אותה יותר מידי זמן. "אני... אני יוצאת קצת. עד שהטקס יתחיל." היא חייכה. "אני מניחה שאני אראה אותך אחר כך?" היא הרגישה לא בטוחה להשאיר את אפולו ביחד איתה, אבל היא ידעה שאין לה ברירה ויצאה החוצה מהחדר במטרה למצוא אנשים אחרים שהיא מכירה, או פרצופים חדשים שיהיו נחמדים וחברותיים יותר ממנה.

"מה זאת אומרת, למה?" בנג'מין התיישב על המיטה, מניח את התיק שלו לידו ועוצר את המזוודה סנטימטרים ספורים לפניה. "אני צריך סיבה מיוחדת?"
חזרה למעלה Go down
PASKO40056
Kimbap
PASKO40056

הודעהנושא: Re: Marshel School of Art    Marshel School of Art I_icon_minitimeThu Apr 28, 2011 5:58 pm

"לא..סתומרת כן, מה אתה לומד?" שאל ליאם בהתעניינות רבה, הוא רצה לראות עם הוא שחקן כמותו.

"כן" יוליה ענתה בקצרה וסיימה לסדר את הדברים כ"כ מהר, היא שנאה את תחילת השנה תמיד...לוקח לה הרבה זמן להתרגל לשינויים.
חזרה למעלה Go down
B2uty
Kimchi Chigae
B2uty

הודעהנושא: Re: Marshel School of Art    Marshel School of Art I_icon_minitimeThu Apr 28, 2011 6:57 pm

"הוו~" ייל נעצר כדי להביט בחבורה כזו או אחרת של אנשים שעשו רעש. כלומר, הם לא באמת עשו רעש- הם ניגנו או רקדו. הכוונה בעשו רעש הייתה, משכו את תשומת ליבו...או משהו כזה. הוא נעמד מהצד והביט בהם, לא יכול שלא לחשוב על כמה וכמה סרטי מוזיקה שהסצנה הזאת טיפה תאמה להם (אם כי הייתה משימה וגראנדיוזית פחות).
הוא בהה בהם עוד רגע אחר לפני שהמשיך ללכת. בעיקרון זה היה מקום נחמד, הוא אהב אותו כבר באותו רגע. (כמובן, הוא ידע שהוא יאהב אותו עוד קודם). הוא חייך לעצמו, מנסה להבין היכן היו הכיתות וחדרי האימונים. הם היו צריכים להגיע מתישהו לאיזה אולם לנאום פתיחת שנה....
חזרה למעלה Go down
Apocalypse
Kami-Sama
Apocalypse

הודעהנושא: Re: Marshel School of Art    Marshel School of Art I_icon_minitimeThu Apr 28, 2011 8:21 pm

אליסיה בדיוק נפרדה מחברות שלה(הן היו צריכות ללכת לראות את החדרים שלהן והיא רצתה להמשיך להסתובב) כששמה לב למשהו בצבעי כחול מזווית העין שלה. היא הסתובבה ופקסה את מבטה על זה, ולא יכלה אלא לצווח על רמת המתיקות, מיד עושה את דרכה לשם. כשהתקרבה יותר כבר יכלה לראות בבהירות שהיה מדובר בבחורה לבושה בשמלה בגווני כחול ומלאת פפיונים. זה כזה מתוק! היא צווחה שוב, הפעם בתוך עצמה שכן הייתה קרובה אליה ולא רצתה להבהיל אותה, והמשיכה בדרכה אליה. "היי~!"

"אה." בנג'מין מלמל, עכשיו מחייך כשהשאלה התבררה כפחות מפחידה. "אני רוקד. היפהופ." הוא גירד קצת את עורפו. "ואתה?"
חזרה למעלה Go down
HeroOrGod
Vegetable
HeroOrGod

מספר הודעות : 15

הודעהנושא: marshel School of Art    Marshel School of Art I_icon_minitimeThu Apr 28, 2011 9:06 pm

סיימון יצא מין מכונית הוריו .
"פאקה מאמה , פאקה פאפא" הוא אמר באוקריאינית\רוסית והחל ללכת לדרכו,הוא נכנס לעוד שנה באותו בית ספר שהיה רגיל אליו
כול אחד והמעמד שלו, זה היה הסלוגן שלו.
"אני רק מקווה שהשותפים החדשים בחדר שלי לא יהיו לוזרים" הוא מלמל והמשיך בדרכו כשהוא סוחב מזוודה עבה על כתפו והחל ללכת לחדרו.
הוא הביט בבנג'מין וליאם, לאחר שנכנס בתוקפנות, 'עוד חדשים שאני צריך לסבול' הוא נאנח ושם את המזוודות על כיסאו ליד המיטה הגדולה ונשכב על המיטה כמתעלם משני שותפיו החדשים.
חזרה למעלה Go down
B2uty
Kimchi Chigae
B2uty

הודעהנושא: Re: Marshel School of Art    Marshel School of Art I_icon_minitimeThu Apr 28, 2011 9:11 pm

הוא הסתובב כדי להביט בבחורה שפתנה אליו. מביט עלייה לרגע קט לפני שחייך והנהן לעברה. הנה זה, התלמידה הראשונה כאן שפונה אילו, המבחן הראשון שלו. עוד לא ממש יצא לו...לדברים עם אחרים ככה. אז, טוב, עכשיו הוא יבדוק איך זה הולך. הגיע הזמן באמת. "היי!"
חזרה למעלה Go down
Apocalypse
Kami-Sama
Apocalypse

הודעהנושא: Re: Marshel School of Art    Marshel School of Art I_icon_minitimeFri Apr 29, 2011 12:00 am

החיוך של אליסיה גדל עוד יותר כשהבחורה החמודה ענתה לה. היא אפילו נשמעת מתוקה! "לא יכולתי שלא לשים לב לשמלה שלך, היא ממש יפה~" היא אמרה, בוחנת אותה עכשיו כשעמדה קרוב יותר אליה. "את חדשה כאן?" היא החזירה את מבטה לפניה של הבחורה כשסיימה לבחון את השמלה שלה, אבל אז דעתה הוסחה על ידי השיער שלה. היא נראתה כמו בובה בחנויות החרסינה בלונדון, אלו שאמא שלה הייתה אוספת.

"אה- היי?" בנג'מין מלמל בחשש כשבחור חדש נכנס לחדר, נראה קצת מאיים. הוא התכווץ במקומו על המיטה, מרגיש פרץ געגועים איום לקנדה.
חזרה למעלה Go down
B2uty
Kimchi Chigae
B2uty

הודעהנושא: Re: Marshel School of Art    Marshel School of Art I_icon_minitimeFri Apr 29, 2011 12:05 am

"תודה" הוא אמר, מצחקק מעט ונרתע לאחור בתנועה שקיווה שנראתה מספיק מבויישת וחיננית כשהשנייה בחנה אותו. ברור שהשמלה שלו הייתה יפה, הוא מילא ארון שלם בבגדים כאלה במיוחד בשביל זה. אחרי הכל- אם כבר, אז כבר. כל השמלות האלה עלו לו הון!
"כן, אני חדשה" הוא אמר כשענה לשאלתה (היה מוזר לדבר בתור נקבה), מהנהן מעט. הוא הרים את מבטו אלייה, רצה לומר שהיא לא נראית חדשה בכלל. אבל אז הוא הבחין במבט שהשתרר על פנייה ועיניו התרחבו מעט. "קרה משהו...?"
חזרה למעלה Go down
Apocalypse
Kami-Sama
Apocalypse

הודעהנושא: Re: Marshel School of Art    Marshel School of Art I_icon_minitimeFri Apr 29, 2011 12:24 am

"לא, לא" אליסיה מלמלה, מצחקקת מעט. "את פשוט נראית כמו בובה. זה כזה מתוק." היא נסתה להחליף נושא לפני שהיא תתחיל לצווח שוב. אין צורך להבהיל אותה אם היא חדשה. "בת כמה את?" היא שאלה, לא יודעת אם לקוות שהיא בגילה בשביל הסיכוי הקלוש שהן יהיו באותה כיתה, או לקוות שהיא תהיה צעירה ממנה כדי שהיא תוכל להמשיך להתלהב מכמה היא מתוקה.

{{שיחה? לא אוקוורדית בעליל? מה? :'D מה זה השטויות האלו?}}
חזרה למעלה Go down
B2uty
Kimchi Chigae
B2uty

הודעהנושא: Re: Marshel School of Art    Marshel School of Art I_icon_minitimeFri Apr 29, 2011 12:28 am

[לול תכלס]

"שש עשרה" הוא אמר, זורק חיוך נוסף את השנייה לפני שחייך. היא נראתה גדולה יותר, לדעתו. "בת כמה את?"
חזרה למעלה Go down
Apocalypse
Kami-Sama
Apocalypse

הודעהנושא: Re: Marshel School of Art    Marshel School of Art I_icon_minitimeFri Apr 29, 2011 12:34 am

אליסיה כמעט שחררה אנחת רווחה. "שבע עשרה" היא חייכה לפני שדעתה שוב הוסחה על ידי השיער של הצעירה. "אהה אני לא יכולה~" מלמלה והושיטה יד לגעת בשיער שלה. "השיער שלך כל כך יפה. התלתלים האלו מקסימים!"

{{ADHD למדי ם: לטובתי היא עדיין בהתרגשות של היום הראשון וזה סימן טוב שהיא לא מקפצת ומדלגת ומקיאה קשתות}}
חזרה למעלה Go down
HeroOrGod
Vegetable
HeroOrGod

מספר הודעות : 15

הודעהנושא: Re: Marshel School of Art    Marshel School of Art I_icon_minitimeFri Apr 29, 2011 12:39 am

סיימון הרים את גבתו והביט בבנג'מין , אך בחר בלענות לו "היי ילד", קולו לא היה נשמע בחשק רב לנהל שיחה עם אותו בחור והוא חזר לנסות לנמנם כשעיניו עצומות.
חזרה למעלה Go down
B2uty
Kimchi Chigae
B2uty

הודעהנושא: Re: Marshel School of Art    Marshel School of Art I_icon_minitimeFri Apr 29, 2011 12:48 am

"תודה" הוא אמר, מצחקק מעט שוב ומהנהן. זו באמת הייתה פאה ממש איכותית, כנראה. "אז...אמ...אני אליס" הוא אמר, מחייך אל השנייה.

[אני חוששת שהדמות שלך תתפוצץ עכשיו ;;]
חזרה למעלה Go down
Apocalypse
Kami-Sama
Apocalypse

הודעהנושא: Re: Marshel School of Art    Marshel School of Art I_icon_minitimeFri Apr 29, 2011 12:58 am

{{וואו לגמרי XD}}

אליסיה מצמצה כמה פעמים לפני שהצליחה לעכל את מה שהיא אמרה. "אומייגוד!" היא לחלוטין צווחה הפעם. "את לא רצינית! גם לי קוראים אליס!" היא הורידה מעט את הטון שלה והוסיפה, "כעקרון, זה אליסיה, אבל כולם קוראים לי אליס" היא חזרה לטון הגבוה של הצווחה. "אני לא מאמינה שגם לך קוראים אליס!" היא קפצה מעט, מחבקת את הצעירה בהתרגשות שלה. "את הראשונה שאני פוגשת כאן שגם לה קוראים אליס! זה כזה מדהים!"

{{הייתי מגיבה יותר ארוך ומפורט וקופצני אילולא אחותי רצתה את המחשב XD אמרתי לךךךךךךך}}
חזרה למעלה Go down
hotmess906
Sashimi
hotmess906

מספר הודעות : 133

הודעהנושא: Re: Marshel School of Art    Marshel School of Art I_icon_minitimeFri Apr 29, 2011 1:38 am

אלכס תהה לעצמו למה הוא לא מתרגש לקראת היום הראשון. אחרי הכל, הוא לא הכיר שם אף אחד, הוא רחוק מהבית, והוא נכנס לעולם אחר לגמרי ממה שהוא רגיל אליו. הוא בהה בתלמידים הפזורים על רחבי שטח בית הספר, חלקם בתלבושות המגוכחות האלו. לעזאזל, אם היה משהו שהוא שנא, זה חוסר יכולת לבטא את עצמך, ומבחינתו בגדים נכללו בהגדרה הזאת.
'זה שווה את זה', חשב לעצמו בעידוד, אחרי הכל, אם יסיים ללמוד כאן יפתחו בפניו כל כך הרבה דלתות למקצועות שהם יוכל לנגן בגיטרה.
שקוע במחשבות, הוא הוביל את עצמו לבניין שנראה כמו חדר מעונות. בניין B. איכשהו הוא מצא את החדר שלו, ונכנס בהקלה כששם לב שהוא הראשון.
הוא זרק את המזוודה הבודדה למרגלות המיטה הראשונה שראה, ונמרח עליה בהקלה. כל ההליכה הזאת הייתה מעייפת. הוא קיווה לאיזו שעה שיוכל להיות בה לבד, לנוח ולהתרגל למקום. אולי לצאת להסתובב בקמפוס אחר כך.
לאחר כמה דקות של בטלה, הוא סגר את הדלת, סגר כמעט עד הסוף את התריסים בחלון כדי שהאור יהיה מעומעם, והתחיל לנגן בשקט.
חזרה למעלה Go down
PASKO40056
Kimbap
PASKO40056

הודעהנושא: Re: Marshel School of Art    Marshel School of Art I_icon_minitimeFri Apr 29, 2011 5:27 pm

"משחק" ענה בחיוך, מנסה לחשוב איך יוכל להמשיך את השיחה היבשה.
"אמ...אתה יודע מתי הטקס פתיחה?"
חזרה למעלה Go down
Apocalypse
Kami-Sama
Apocalypse

הודעהנושא: Re: Marshel School of Art    Marshel School of Art I_icon_minitimeFri Apr 29, 2011 6:39 pm

"לא באמת." בנג'מין משך בכתפיו. "פעם ראשונה שלי כאן..." הוא העיף מבט לשותף השלישי, שאפילו לא הציג את עצמו- "אולי הוא יודע?"
חזרה למעלה Go down

Marshel School of Art
חזרה למעלה 
עמוד 1 מתוך 5לך לעמוד : 1, 2, 3, 4, 5  Next