| Marshel School of Art | |
|
+3B2uty Apocalypse PASKO40056 7 posters |
|
מחבר | הודעה |
---|
Apocalypse Kami-Sama
מספר הודעות : 897 Join date : 17.01.11 Age : 30
| נושא: Re: Marshel School of Art Fri May 06, 2011 3:04 am | |
| "אני.. אה. לא אוהב ספורט." הוא חייך בביישנות. "כאילו, מלבד הוקי קרח... אבל גם שם אני לא תמיד מבין את הכל. לא היה לי זמן להתחיל לאהוב ספורט יחד עם הלימודים והאימונים"
{{הנחתי שבתור קנדי הוא מחוייב לאהוב הוקי קרח}} | |
|
| |
HeroOrGod Vegetable
מספר הודעות : 15 Join date : 27.04.11 Age : 29 מיקום : tel aviv
| נושא: Re: Marshel School of Art Fri May 06, 2011 1:06 pm | |
| "הוקי זה נחמד. דרך אגב אני סיימון אוקריאיני עם שם משפחה מאד ארוך. בנג'י שמע אתה ואני עוסקים בריקוד, אז תכלס השותף שלנו החוליה החלשה" סיימון צחקק. הוא רצה יחסים טובים עם שותפיו, בהשוואה לקודמיו והעדיף לשתף את בנג'מין בשיחה . | |
|
| |
PASKO40056 Kimbap
מספר הודעות : 279 Join date : 23.01.11 Age : 28 מיקום : ראשלצ'~ D:
| נושא: Re: Marshel School of Art Sat May 07, 2011 6:12 pm | |
| "היי היי! אני לא החוליה החלשה פה. אני לא רוצה להתחיל לריב איתכם" חייך באילוץ- הוא שמח שהם דווקא הסתדרו. "הוקי זה טוב, אני בא ממינוסוטה הוקי זה ספורט הדגל שלנו, כולם אומרים שזה של קנדה אבל זה לא כנכון! למרות ששני הארצות דומות...שניהם מלאות הקרח~."
נערך לאחרונה על-ידי PASKO40056 בתאריך Sun May 08, 2011 3:48 pm, סך-הכל נערך פעם אחת | |
|
| |
HeroOrGod Vegetable
| נושא: Re: Marshel School of Art Sun May 08, 2011 2:19 am | |
| "אוקריאינה עדיף!" העיר בגאווה והוריד את הגופיה שלו. "אני חושב שכדי שתתחילו להתלבש במדי הבצפר או להתקלח בין היתר. כי טקס תחילת שנה, עוד פחות משעה". הוא הוריד גם את מכנסיו לקח מגבת ונכנס למקלחת. | |
|
| |
B2uty Kimchi Chigae
מספר הודעות : 418 Join date : 20.02.11 Age : 31 מיקום : Sparkle land
| נושא: Re: Marshel School of Art Sun May 08, 2011 7:28 pm | |
| [[אבל אין להם מדיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם שיר אמרה לי שאין להם מדים ):]] | |
|
| |
PASKO40056 Kimbap
| נושא: Re: Marshel School of Art Sun May 08, 2011 7:44 pm | |
| [יש להם מדים אבל רק ייצוגי, לדברים שמחוץ לבית הספר לדוגמא וטקסים ממש חשובים בבית הספר עצמו~] | |
|
| |
hotmess906 Sashimi
מספר הודעות : 133 Join date : 22.03.11 Age : 28 מיקום : ראשל"צ 3:
| נושא: Re: Marshel School of Art Mon May 09, 2011 1:38 am | |
| {{ נו בלאט אלכס שאל אם יש להם מושג על טקס מה אתן מתעלמות!? :@ אחר כך אל תתלוננו כשאני לא מגיבה בר"פ >> }}
אלכס כיחכח בגרונו שוב, הפעם בקול רם יותר. "אתם יודעים אם אמור להיות איזה שהו טקס בקרוב?" | |
|
| |
HeroOrGod Vegetable
| נושא: Re: Marshel School of Art Mon May 09, 2011 3:49 pm | |
| [חשבתי כי אחת הבנות רשמה על מדים והדמות שלי העירה שהטקס בשעה שש לפני עמוד או שתיים 0ם ] | |
|
| |
hotmess906 Sashimi
מספר הודעות : 133 Join date : 22.03.11 Age : 28 מיקום : ראשל"צ 3:
| נושא: Re: Marshel School of Art Mon May 09, 2011 6:22 pm | |
| היא העירה את זה כשאלכס לא היה שם O_O הרעיון היה שהם יתחילו לדבר או משהו לא כדי לדעת מתי הטקס >.< | |
|
| |
PASKO40056 Kimbap
| נושא: Re: Marshel School of Art Wed May 11, 2011 7:13 pm | |
| {טיימסקיפ!!!! אליס ואליס מלוות את האנה לחדר שלה*שנימצא סוף סוף והוא חדר 35 יחד עם אנה(לולוז) ואני מקדימה את הטקס כי...באליD: }
" טקס תחילת השנה של מארשל סקול אוף ארט יתקיים בעוד חצי שעה, אנחנו מבקשים מכל התלמידים ללא יוצא דופן להגיע לאולם הראשי- תודה." הודעה זאת נשמעה בקולי קולות בכל רחבי בית הספר.
"טקס? אבל עוד לא שש?" ליאם הביט בסיימון בבלבול וקם לעבר הדלת, "באים?"
יוליה פהקה ומתחה את ידיה ,"יופי הם הקדימו את זה...יותר זמן לישון" היא קמה יצאה מהחדר ונעלה אותו. | |
|
| |
raz_love_asia Nagiri
מספר הודעות : 69 Join date : 20.02.11
| נושא: Re: Marshel School of Art Wed May 11, 2011 8:07 pm | |
| "כבר טקס"? עיקמה אנה את אפה. היא מלמלה קללה כלשהי בגרמנית והלכה להתארגן. (זה רק אני או שאנחנו לא מקוריות בשמות של בנות? כאילו אליס[יה] ואליס ואנה והאנה) | |
|
| |
SuperUkeChan Kami-Sama
מספר הודעות : 761 Join date : 17.01.11 Age : 32 מיקום : תל אביב
| נושא: Re: Marshel School of Art Thu May 12, 2011 10:39 am | |
| {{לול אני מאוד מקורית בשמות, פשוט הייתי חייבת לקרוא לה האנה כי היצ'ול זה לא באמת שם של בת. ואני מתה על השם האנה~ כאילו לא Hannah, אלא Hana. וזה גם אומר פרח ביפנית וזה אחד הכינויים של צ'ול אז זה התאים~ ואני אגיב כבר מהבית כי אין לי כוח עכשיו לול}} | |
|
| |
HeroOrGod Vegetable
| נושא: Re: Marshel School of Art Thu May 12, 2011 12:45 pm | |
| סיימון יצא לו מין המקלחת, כאשר הוא לבוש במדים , אך לא מגולח וסידר את שערו עם ג'ל ואז הקוקו. "טוב , כדי שנזדרז . הם ממש לא אוהבים מאחרים. איך אני שונא שמקדימים את הטקסים" הוא העיר ברוגז. | |
|
| |
SuperUkeChan Kami-Sama
| נושא: Re: Marshel School of Art Thu May 12, 2011 11:28 pm | |
| אדם נכנס לבית הספר באיחור קל. הוא התמרמר על תחילת שנת הלימודים, כבכל שנה. הוא בעיקר התמרמר על העובדה שנאלץ לעזוב את הבחורה ההיא מהר כל כך- היא באמת הייתה חמודה, והוא היה שמח לקחת אותה לסיבוב נוסף. אבל בתור מורה היו לו מחוייבויות, והוא נאלץ להתעלם מההאנגאובר מהלילה הקודם ולגרור את עצמו לבית הספר. בדיוק בזמן הוא חשב לעצמו כששמע את הכרוז שאוסף את כולם לטקס. הוא מיהר אל האולם, מוצא את מקומו בסגל המורים. רק כשהתיישב הוא נתן לעצמו רגע לסקור את האולם ואת התלמידים הנכנסים- בדרך כלל הראשונים היו החדשים, שפחדו לאחר אפילו במעט, והוא חייך לעצמו כשסימן בראשו את המטרות החדשות שלו. הוא תהה כמה מהם ילמדו במגמה שלו.
| |
|
| |
raz_love_asia Nagiri
מספר הודעות : 69 Join date : 20.02.11
| נושא: Re: Marshel School of Art Sat May 14, 2011 8:55 pm | |
| "האנה, את באה"? אנה שאלה כשסיימה להתארגן. "אני לא חושבת שכדאי לנו לאחר". היא הוסיפה ופתחה את הדלת. היא לא רצתה לשפוט אנשים ביום הראשון, אבל היא לא יכלה להימנע מלחשוב שיש משהו מוזר או חשוד בשותפה שלה. טוב, מאז ומתמיד היא הייתה קצת פרנואידית כשזה הגיע לאנשים חדשים. | |
|
| |
SuperUkeChan Kami-Sama
| נושא: Re: Marshel School of Art Sat May 14, 2011 9:25 pm | |
| האנה הנהנה, מחייכת. היא בדיוק סיימה לסדר (כלומר, לפרוע) את שיערה ולהתאפר, וכעת בחנה את עצמה במראה הגדולה שהייתה תלויה בחדרן. היא הסתובבה אל אנה וחייכה חיוך גדול. "אני כל כך יפה." היא אמרה, מצחקקת, ודילגה בעקבות אנה אל מחוץ לחדר. | |
|
| |
Apocalypse Kami-Sama
| נושא: Re: Marshel School of Art Sat May 14, 2011 10:27 pm | |
| {{אני רק חייבת לציין שאליס/אליס הרבה יותר טובה מהאנה/אנה אוקיי ): סתםסתם לול}}
בנג'מין הנהן למשמע דבריו של סיימון. "אנחנו.. אה. צריכים גם ללבוש מדים?" הוא הצביע בתהיה על הלבוש של סיימון. עד כמה שהיה זכור לו לא היו להם מדים בכלל.
אליסיה הביטה אל השמיים בכעס, כאילו הם היו אשמים בכך, ועקמה את אפה. "אבל עד שיצאנו מהבניין! רציתי להראות לך עוד מקומות..." היא מלמלה לפני שנאנחה. "אז אני מניחה שעכשיו יהיה הזמן הנכון להראות לך איפה האולם הראשי נמצא, כן?" היא חייכה לכיוונה של אליס לפני שתפסה בידה ומשכה אותה אחריה ולכיוון האולם המדובר.
{{אה ושיר אין לקיין צבע אז אני בוחרת בראנדומליות לולולול}}
קיין נכנס באיטיות יתרה אל האולם, לא ממהר להגיע לסגל המורים. הוא הולך להיתקע איתם, בדיוק כמו עם התלמידים, למרבית השנה. אין צורך להקדים את הסבל. זו הייתה השנה הראשונה שלו כמורה כאן, אבל לא היה קשה להבין מה-איפה-ולמה, והוא גם הספיק לקבל הדרכה קצרה(ארוכה, הוא תיקן את עצמו בראשו) כשהגיע לבית הספר לאחר שהסכים למשרה. הוא נתקל בכמה מהתלמידים, מניח שהם חדשים ומתרגשים ולכן לא יודעים לאן ללכת- אבל עדיין לא בטוח שזו סיבה מספקת. הוא העדיף לא להעיר על כך ופשוט המשיך ללכת עד שהגיע למקום בו ישבו המורים, מתיישב ליד אחד שנראה צעיר לעומת השאר.
נערך לאחרונה על-ידי Apocalypse בתאריך Sat May 14, 2011 10:45 pm, סך-הכל נערך פעם אחת | |
|
| |
SuperUkeChan Kami-Sama
| נושא: Re: Marshel School of Art Sat May 14, 2011 10:39 pm | |
| {{בהתחשב בעובדה שזה הולך להיות בערך האנה/כולם (כן, גם ההומואים והסטרייטיות! BEWARE!), אז... אה... כן.}}
אדם חייך אל הגבר שהתיישב לידו. מורה חדש, או שיותר נכון להגיד קורבן חדש. "היי, מ'נשמע." הוא חשף שתי שורות של שיניים מושלמות. "אני אדם. אני בטוח ששמעת עלי הרבה." | |
|
| |
Apocalypse Kami-Sama
| נושא: Re: Marshel School of Art Sat May 14, 2011 11:00 pm | |
| "אה, לא" קיין ענה לבחור שישב לידו, אדם. "לא שמעתי על אף מורה כאן הרבה, או בכלל" הוא מלמל והעדיף לבחון את הציפורניים שלו מאשר להסתכל על השני. אנשים לא באמת עניינו אותו, אבל הוא הניח שהוא לפחות צריך להציג את עצמו. "אני קיין" | |
|
| |
SuperUkeChan Kami-Sama
| נושא: Re: Marshel School of Art Sat May 14, 2011 11:03 pm | |
| חיוכו של אדם נמוג באחת לנוכח האדישות של קיין. "טוב, אז אתה עוד תשמע." הוא אמר, חוזר לסקור את האולם בחיפוש אחר תלמידים ותלמידות (כלומר, קורבנות) חדשים. הוא ידע שבהמשך לא תהיה לו בעיה להשכיב את קיין, אבל הוא החליט להניח לנושא בינתיים. יהיו לו מספיק זמן לעשות את זה אחר כך. | |
|
| |
Apocalypse Kami-Sama
| נושא: Re: Marshel School of Art Sat May 14, 2011 11:16 pm | |
| "למה שאני אשמע בעתיד," קיין מלמל. "אתה כל כך מתגאה בזה- למה שלא תספר לי בעצמך?" הוא הניח את ידיו בחיקו והסתכל על אדם, הפעם באמת מסתכל עליו. הוא היה מחורר למדי ואלמלא היה יושב עם שאר המורים קיין היה אומר לו לחזור למקומו עם שאר התלמידים, והוא הרגיש כאילו מה שהוא היה אמור לשמוע עליו זה שהוא נוטה לחורר את כל המורים האחרים כדי שיהיו דומים לו. הוא קיווה שזה לא באמת נכון. | |
|
| |
SuperUkeChan Kami-Sama
| נושא: Re: Marshel School of Art Sat May 14, 2011 11:28 pm | |
| אדם חייך אליו בשעשוע. "יש דברים שלא נאה להגיד בקול רם." הוא ציחקק קלות, כביכול משועשע מעצמו. "אבל אני מניח שלא יזיק לספר לך קצת. קוראים לי אדם שוורץ, נולדתי וגרתי בגרמניה עד גיל 15, ואז עברתי לגור פה, בניו יורק. בבית הספר הזה, למען האמת. למדתי דרמה, נכון שזה נפלא? גם הייתי טוב בזה. אבל פה זה קשה, אתה מבין, וזה לא באמת משנה כמה אתה טוב אלא כמה קשרים יש לך. אז חזרתי ללמד פה." הוא נאנח אנחה דרמטית. "ומה איתך? מה מביא אותך ללמד פה?" | |
|
| |
Apocalypse Kami-Sama
| נושא: Re: Marshel School of Art Sat May 14, 2011 11:36 pm | |
| "אני טוב בספרות, אני מניח." קיין משך בכתפיו. "קיבלתי תואר שני, והתקשרו אלי מבית הספר הזה. מעולם לא למדתי כאן, אבל הם רצו שאלמד." הוא אמר, מוסיף כמה שניות אחרי. "בית הספר הזה לא השיג לך קשרים? חשבתי שהוא די מפורסם" | |
|
| |
SuperUkeChan Kami-Sama
| נושא: Re: Marshel School of Art Sat May 14, 2011 11:39 pm | |
| חיוכו של אדם נמוג אך הוא חייך. "ועדיין, ללמד פה זה הרבה יותר משתלם." | |
|
| |
Apocalypse Kami-Sama
| נושא: Re: Marshel School of Art Sun May 15, 2011 12:08 am | |
| "נשמע הגיוני." קיין מלמל וחזר להביט בידיו, מסובב מעט את הטבעת שלו. הוא עדיין לא התרגל למשקל שלה, לא אהב אותה. לפחות היא הייתה יפה.
{{אני אוהבת את עטר המון אבל אנשים אנחנו מגיבות סרק כי אתם לא מגיבים |: }} | |
|
| |
| Marshel School of Art | |
|