| Hallyu Wave | |
|
+5Mich Lillyanne PASKO40056 SuperUkeChan Apocalypse 9 posters |
|
מחבר | הודעה |
---|
PASKO40056 Kimbap
מספר הודעות : 279 Join date : 23.01.11 Age : 28 מיקום : ראשלצ'~ D:
| נושא: Re: Hallyu Wave Fri Mar 18, 2011 5:34 pm | |
| האווירה הייתה מאוד מתוחה, אף אחד לא דיבר והיה שקט להפליא. האוזניים של לנה כאבו מכל הצעקות, אבל היא יודעת שהיא צריכה להתרגל לזה, זה בטוח לא יהיה הפעם האחרונה שמשהוא צועק. לאחר כמה דקות היא הניחה את הצ'פסטיקס בצד, למרות שהיא לא סיימה לאכול היא הרגישה שהיא לא יכולה לאכול יותר. | |
|
| |
Apocalypse Kami-Sama
מספר הודעות : 897 Join date : 17.01.11 Age : 30
| נושא: Re: Hallyu Wave Fri Mar 18, 2011 10:19 pm | |
| מונצ'ול סיים את האוכל שלו אף הוא והשתעל מעט. "אז.... אמ." הוא התחיל, מגרד את עורפו שוב. "מה נעשה עם האוכל? כלומר... אין לנו אוכל בדירה. בכלל." הוא מלמל.
"אל תדאגו בנוגע לזה." האסופ אמר לפני שדחף עוד קימצ'י לפיו, בולע אותו וממשיך לדבר: "אני אטפל בקניות שלכם בינתיים, אני לא סומך עליכם שתקנו דברים שמתאימים לדיאטה שלכם."
{{פשוט מחכה שעוד אנשים יסיימו לאכול לפני שהם ילכו ם:; }} | |
|
| |
SuperUkeChan Kami-Sama
מספר הודעות : 761 Join date : 17.01.11 Age : 32 מיקום : תל אביב
| נושא: Re: Hallyu Wave Fri Mar 18, 2011 10:30 pm | |
| "זה עובדתית לא נכון." ג'אקיונג הניח את מקלות האכילה שלו, מחייך אל האסופ בתמימות של ילד. "גלידה זה דבר בריא מאוד.... כשאתה אוכל רק את זה. אין דבר יותר בריא מדיאטה של ממתקים~ עובדה שזה הדבר היחיד שL אוכל, והוא מאוד חכם. זה הוכח מחקרית!"
{{"הוכח מחקרית"= היה באנימה, אכן אכן. אומייגאד הצלחתי להכניס דת'נווט לRP, ג'ג'אנג~~~~~}} | |
|
| |
PASKO40056 Kimbap
| נושא: Re: Hallyu Wave Sat Mar 19, 2011 3:16 am | |
| לנה הרימה גבה והביטה בג'א, לא כדי לו להתגרות בהאסופ והוא בכל זאת עושה את זה... "האסופ שי" לנה התערבה וניסתה להשתיק את ג'א, "לאחר האוכל ישר מתחילים בלוח זמנים הזה?" | |
|
| |
Apocalypse Kami-Sama
| נושא: Re: Hallyu Wave Sat Mar 19, 2011 11:27 pm | |
| "יש לי הרגשה שזה גם מה שאתה אוכל כל הזמן, ותראה אותך." האסופ מלמל. "אחרי האוכל אתם ישר תתחילו באימון ריקוד, מדלגים היום, באופן חד פעמי, על אימון הכושר." הוא ענה ללנה. "אבל אל תדאגו, מחר אתם תעקבו אחרי לוח הזמנים כמו שצריך." | |
|
| |
SuperUkeChan Kami-Sama
| נושא: Re: Hallyu Wave Sat Mar 19, 2011 11:30 pm | |
| ג'אקיונג פתח את פיו וסגר אותו כמה פעמים, תוהה איך להגיב על העקיצה. בסופו של דבר הוא החליט לא להגיב, ופשוט התחיל לזמזם לעצמו שיר רנדומאלי ביפנית. כלומר, מה שהוא החליט שזה יפנית- הוא מעולם לא באמת קלט את השפה עד הסוף, לא משנה כמה הוא צפה באנימה או שמע מוזיקה ביפנית. | |
|
| |
PASKO40056 Kimbap
| נושא: Re: Hallyu Wave Sun Mar 20, 2011 2:49 am | |
| לנה שמחה לשמוע שאין אימון כושר!!! אבל ריקוד זה סוג של כושר...כלומר...עדיין מזיזים את התחת שם. כשהיא הבינה שחוץ מימנה, מונצו'ל וג'א אף אחד לא באמת סיים לאכול(דונגשו וייון בתהליכים- אבל נראה שלהאסופ יש עוד הרבה מקום בבטן), היא נאנחה בכבדות ונעמדה ליד ג'א כשהיא לוקחת את אחד מהאוזניות שלו ושמה באוזנה. "מי זה?" שאלה בהרמת גבה, "מה זה?" | |
|
| |
SuperUkeChan Kami-Sama
| נושא: Re: Hallyu Wave Sun Mar 20, 2011 2:55 am | |
| ג'אקיונג חייך חיוך עצום. "לשיר הזה קוראים Super Drive, זה מתוך האנימה המדהימה גראוויטיישן~~~ ראית אותה?"
{{כן, הוא ראה גראוויטיישן. זה ואוראן הייסקול הוסט קלאב אלה האנימות האהובות עליו. תתמודדו.}} | |
|
| |
Mich Nagiri
מספר הודעות : 69 Join date : 19.02.11
| נושא: Re: Hallyu Wave Mon Mar 21, 2011 1:32 pm | |
| {אומג אני ממש ממש ממש מצטערת שנטשתי, הייתי בתחרות ואז היה בצפר ואז קוספליי והחיים האמיתיים אכלו אותי >: אבל עכשיו אני אחזור להגיב באופן קבוע! דמיינו שיון אכלה איזה מאכל קוראני שבטח בחיים לא הייתי נוגעת בו גם עם מקל ושעכשיו היא כבר סיימה לאכול}
האמת, שליון ממש לא היה אכפת ללכת לבית ספר. היא אהבה ללמוד, בניגוד לדעה הרווחת שלימודים זה גהנום על פני אדמות, והיא העדיפה את זה על גבי עוד אימוני שירה, או כל דבר אחר שהם יעשו, חוץ מאולי ריקוד. וזה לא שהיא הולכת עכשיו להתנגד למשהו שהאסופ אומר, היא לא מטומטמת כמו אנשים אחרים בלהקה. | |
|
| |
B2uty Kimchi Chigae
מספר הודעות : 418 Join date : 20.02.11 Age : 31 מיקום : Sparkle land
| נושא: Re: Hallyu Wave Mon Mar 21, 2011 10:58 pm | |
| דונג שו כבר סיים לאכול מזה כמה דקות, ופשוט ישב והקשיב לדיון. לוח צפוף- זה נכון, יותר צפוף ממה שהיה להם כטריייניז. אבל לא נורא- אולי אם הם יהיו עיפים כל כך מהלוח הם ידברו פחות על שטויות ויותר על דברים פחות...טיפשיים? | |
|
| |
Apocalypse Kami-Sama
| נושא: Re: Hallyu Wave Tue Mar 22, 2011 2:15 am | |
| {{-שיעולשיעול- MAJOR TIMESKIP AHEAD
כיכיכיייייייי אה. נתקענו. לול. אז. טייםסקיפ חודשיים מאז הארוחה ההיא במסעדה. חברי הקבוצה הרבה יותר מגובשים, (ובגלל ששיר אמרה שליליאן לא הולכת להגיב יותר) ג'ינקי הועף מסיבות כאלו או אחרות...... כנראה הכניס מישהי להריון, לא יודע. בכלאופן: מגובשים יותר, חסרי ג'ינקי ו.... אה. וזה הזמן לשינוי אופי אנשים ): מוזמנים לשלוח תיקונים לפרופילים אם באמת באלכם. בכל אופן קחו על עצמכם לעשות את הדמויות שלכם קצת יותר קוריאניות: לכבד זקנים מכם, להשתמש בסיומות נכונות..... ואחרי חודשיים של אימונים גם להיות רגילים לדיאטה, יחסית רגילים ללוח הזמנים ש, אה, כנראה הולך להשתנות ברגע שיהיה לי כוח לחשוב על אחד, והכי חשוב: לא מוכנים בשיט לעובדה שעוד ממברז מצטרפים לקבוצהDDDDDDDDDD: שזה אומר שזה גם הזמן לשלוח פרופילים חדשים. יאי ם:
אה והם עוד לא יודעים מה התפקיד שלהם בקבוצה לול. אבל הם יכולים להתחיל לנחש~ באמאשלכם אל תעשו אותם צודקים על הפעם הראשונה.
בכל אופן, סיטואציה נוכחית: יום מנוחה יחיד במינו(אמפג!) על מנת לחגוג חודשיים מאז שהם התחילו להתאמן+כי למחרת משתנה להם לוח הזמנים(אני אחשוב על משהו אוף). הם בדירה המעפנה שלהם, נחים כזה, חלקם ישנים אם באלכם.......... ולויודעת זרמו משם}}
מונצ'ול העביר ערוץ בפעם המיליון לאותו יום, משחרר אנחה כשלא מצא כלום לראות בטלוויזיה. עד שיש להם יום חופשי, אין שום דבר לראות. הוא לא יכל לראות אף אחת מדרמות הבוקר שמשודרות כי הן כבר היו בפרק המאתיים ושבע(בפועל: פרק רביעי~שישי) שלהן והוא ידע שהוא לא יצליח לעקוב אחרי העלילה, הסיטקומים האקראיים שהוא מצא לא עניינו אותו, והיה מוקדם מידי בשביל אחת מתוכניות המוזיקה. הוא בהה במסך כמה דקות, מנסה להבין מה הולך באחת הדרמות שהוא מצא, ומחליט להעביר שוב כשהוא גילה שהיא לא באמת מעניינת אותו. הוא היה נחוש בדעתו למצוא משהו אחר לראות.
{{הקטע הנ"ל ידוע גם כ: מונצ'ול מתנוון באשמת חברי הקבוצה. כןכן. אשמתם. ): }} | |
|
| |
PASKO40056 Kimbap
| נושא: Re: Hallyu Wave Tue Mar 22, 2011 2:30 am | |
| לנה התיישבה בשעמום ליד מונצ'ול, מביטה התכניות הטלוויזיה מתחלפות במהירות. עד שיש להם יום חופשי היא קמה מוקדם...קמה מוקדם מרצונה החופשי, כוסעמק עם השגרה. "אופה" היא הביטה בו, היא עדיין לא סידרה את שערה או הסתכלה במראה. "בוא נעשה משהו" | |
|
| |
Apocalypse Kami-Sama
| נושא: Re: Hallyu Wave Tue Mar 22, 2011 2:37 am | |
| "מה כבר יש לנו לעשות," הוא מלמל, "הם כולם עוד ישנים." הוא נעצר שוב בערוץ אחד, על דרמה אקראית נוספת. זה לא כאילו שהוא יכל להאשים את השאר בכך שהם רוצים להמשיך לישון, אם הוא לא היה מתעורר מתוך הרגל הוא גם היה ממשיך לישון. "את מכירה את זה?" הוא שאל את לנה, מצביע עם השלט על המסך. "אנחנו כל כך עסוקים בזמן האחרון שאני אפילו לא יודע מי השחקנים כאן" | |
|
| |
PASKO40056 Kimbap
| נושא: Re: Hallyu Wave Tue Mar 22, 2011 2:44 am | |
| "כן בטח, לסדרה קוראים ניו טיילס אוף גיסאנג." היא הגיבה, בטוחה בעצמה. "מאז הפרסומות ממש רציתי לראות את זה, אפילו הספקתי לראות איזה פרק וחצי..." היא החמיצה פנים, מנסה לקלוט מה קורה שם. "הוו זה היה חתיכת ספויילר" | |
|
| |
Apocalypse Kami-Sama
| נושא: Re: Hallyu Wave Tue Mar 22, 2011 2:50 am | |
| מונצ'ול כיבה את הטלוויזיה. "אנחנו חייבים למצוא תעסוקה." הוא הסתכל על לנה בשיעמום. "חייבים. למצוא. תעסוקה." הוא הדגיש כל מילה. "כשהתאמנו כל מה שיכלתי לחשוב עליו זה כמה אני אהנה בחופש, כשנוכל לנוח... אבל עכשיו פשוט אין לי מה לעשות. אין מה לעשות." הוא הסתכל לכיוון החדרים. "אולי אצליח לחזור לישון...." | |
|
| |
SuperUkeChan Kami-Sama
| נושא: Re: Hallyu Wave Tue Mar 22, 2011 2:53 am | |
| ג'אקיונג יצא מחדר השינה בעיניים חצי עצומות, לבוש פיג'מה עדיין ושיערו מזדקר לכל עבר. "ב-בוקר... טוב..." הוא פיהק, משפשף את עיניו בפרקי אצבעותיו. | |
|
| |
PASKO40056 Kimbap
| נושא: Re: Hallyu Wave Tue Mar 22, 2011 2:55 am | |
| לנה אחזה בזרועו והצמידה אותו אליה. "אופה בבקשה, אל תנטוש אותי" היא הביטה בו מתחננת. "טוב כן, כי אנחנו טריינים...אין לנו ממש חיים" היא עזבה את הזרוע שלו ונאנחה ניסתה לחשוב על משהוא, "אולי נילך לבריכה?" | |
|
| |
B2uty Kimchi Chigae
מספר הודעות : 418 Join date : 20.02.11 Age : 31 מיקום : Sparkle land
| נושא: Re: Hallyu Wave Tue Mar 22, 2011 2:57 am | |
| "מה לעזאזל איבדת בבריכה?" דונג שו מלמל, מופיע בסלון במכנסי טרנינג שהיו גדולים עליו וגופייה צומודה, שערו כבר התארך מעט- וכמעט הגיע לכתפיו. "בוקר" הוא מלמל, ממצמץ מעט בעייפות. הוא לא יודע בזה- אבל הוא כבר התרגל לאימון כושר בבוקר, וזה כמעט הרגיש חסר לו. הוא כבר לא זכר איך מתעוררים בלי זה. | |
|
| |
PASKO40056 Kimbap
| נושא: Re: Hallyu Wave Tue Mar 22, 2011 3:00 am | |
| "לא יודעת...לשחות?" היא הרימה כתפיים. "אני מרגישה נכה שאני לא עושה שום ספורט, ואני ממש אוהבת לשחות אז...תפסיק לשאול שאלות קשות!...רוצה לבוא?" שאלה בהתעניינות- זה תמיד יותר כיף לעשות תחרות שחיה מאשר סתם ברכות. "אה בוקר טוב ג'א" חייכה לעבר ג'א הישנוני. | |
|
| |
SuperUkeChan Kami-Sama
| נושא: Re: Hallyu Wave Tue Mar 22, 2011 3:04 am | |
| ג'אקיונג בהה בלנה בעייפות. "בוקר טוב נונה~" הוא פיהק שוב. "בואו נאכל ארוחת בוקר קודם... ואז נחליט מה לעשות." | |
|
| |
PASKO40056 Kimbap
| נושא: Re: Hallyu Wave Tue Mar 22, 2011 3:08 am | |
| "האמ...נישמע הגיוני" היא חייכה לעברו, היא אהבה את ג'א בבוקר. פחות היפר אבל עדיין הצעיר החמוד~ | |
|
| |
SuperUkeChan Kami-Sama
| נושא: Re: Hallyu Wave Tue Mar 22, 2011 3:11 am | |
| הוא חייך אליה חיוך מקסים. "אני אבשל~"
{{לטובת המשך חייהם של הדמויות שלכם- תעצרו אותו. הוא -לא- יודע לבשל, הוא פשוט מנסה להיות חמוד להיונגס והנונהס שלו XD}} | |
|
| |
PASKO40056 Kimbap
| נושא: Re: Hallyu Wave Tue Mar 22, 2011 3:34 am | |
| "בוא נחכה שעוד אנשים יתעוררו ואז נבשל ביחד טוב?" הציעה, ג'א אף פעם לא ידע לבשל והיא לעולם לא תציע. | |
|
| |
SuperUkeChan Kami-Sama
| נושא: Re: Hallyu Wave Tue Mar 22, 2011 3:37 am | |
| ג'אקיונג פיהק שוב. "אבל אני רעב עכשיו~" | |
|
| |
Apocalypse Kami-Sama
| נושא: Re: Hallyu Wave Tue Mar 22, 2011 5:48 pm | |
| "פעם אחרונה שניסית להכין משהו כמעט שרפת חצי מטבח." מונצ'ול אמר ממקומו על הספה, מנסה לא להירדם(לחלופין: למות) משיעמום. "פשוט תחכה שגם יון תתעורר, אולי נלך לאכול במסעדה או משהו..." הוא מלמל. "אלא אם מישהו אחר מעדיף לבשל היום." | |
|
| |
| Hallyu Wave | |
|