Asia
האם אתה רוצה להגיב להודעה זו? אנא הירשם לפורום בכמה לחיצות או התחבר כדי להמשיך.

התחברהרשםLatest imagesחיפושאינדקס

Hallyu Wave

Go down 
+7
raz_love_asia
Mich
SuperUkeChan
PASKO40056
Apocalypse
hotmess906
B2uty
11 posters
לך לעמוד : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
מחברהודעה
PASKO40056
Kimbap
PASKO40056

מספר הודעות : 279

Hallyu Wave - Page 9 Empty
הודעהנושא: Re: Hallyu Wave   Hallyu Wave - Page 9 I_icon_minitimeSat Mar 31, 2012 11:39 pm

"א-שטו מנהל?" אלירן הביט במונצ'ל, היה בטוח שבזמן הזה הוא כבר היה בבית יושב מול הטלוויזיה עם שקית פיצוחים, בקבוק בירה שחורה, רואה את המשחק שכנראה רוב הסיכויים שלא אראה.
"הבורר בדרך?"
חזרה למעלה Go down
Apocalypse
Kami-Sama
Apocalypse

מספר הודעות : 897

הודעהנושא: Re: Hallyu Wave   Hallyu Wave - Page 9 I_icon_minitimeSat Mar 31, 2012 11:59 pm

{{עזבי אותך מזה שני כשאני כותבת לעצמי בוורד אני עושה // מהרגל. |: אני שונאת אותך}}

"אה, כן, נעים להכיר," מונצ'ול מיד קד, לא מאמין שהוא שכח את הנימוסים שלו, "האסופ-שי לא אמר איך קוראים לך" הוא אמר, מגרד את עורפו במבוכה לפני שהסתובב לאלירן, "האסופ אמר שיש לו כמה סידורים לעשות, אז הוא לא יגיע בקרוב"
חזרה למעלה Go down
B2uty
Kimchi Chigae
B2uty

מספר הודעות : 418

הודעהנושא: Re: Hallyu Wave   Hallyu Wave - Page 9 I_icon_minitimeSun Apr 01, 2012 12:16 am

[XDDDDD עשיתי את זה במשהו שכתבתי בצבא XD בחיי XD]

"סונג. קים סונג" הוא אמר אחריי רגע קד חזרה ומהנהן, אז הסיט את מבטו גם לבחור השני- שמבט מרפרף בתיקייה שלו אמר לו שזה אלירן מ....ישראל? למה יש כאן בחור מישראל? הוא ידע שהלייבל הזה לא בסדר בראש.... הם היו חייבים להיות לא בסדר. לא היה עוד הסבר.
חזרה למעלה Go down
FantasticBaby
Vegetable

מספר הודעות : 29

הודעהנושא: Re: Hallyu Wave   Hallyu Wave - Page 9 I_icon_minitimeSun Apr 01, 2012 2:12 am

{אוקי עכשיו רושמים שי או סונבאT_________T???}

"שלום, סונג-שי\סונבא (WHATEVER._.) אני קים הייאון, נעים להכיר!" קדה, ואמרה עם חיוך.
וואו הוא צעיר, חשבה לעצמה בשוק שהוא המנהל השני שלהם.
חזרה למעלה Go down
SuperUkeChan
Kami-Sama
SuperUkeChan

מספר הודעות : 761

הודעהנושא: Re: Hallyu Wave   Hallyu Wave - Page 9 I_icon_minitimeSun Apr 01, 2012 4:31 pm

"היי סונג מנג'רנים~" ג'אקיונג קד עמוקות עם חיוך עצום על פניו. "זה אומר שממשיכים להתאמן על הריקוד עכשיו?"
חזרה למעלה Go down
https://asia.forumisrael.net
Apocalypse
Kami-Sama
Apocalypse

הודעהנושא: Re: Hallyu Wave   Hallyu Wave - Page 9 I_icon_minitimeSun Apr 01, 2012 5:56 pm

{{שי זה יותר פניית כבוד לאנשים בתפקיד מעליך/אנשים שאתה לא קרוב אליהם באמת/אנשים שאתה לא מכיר ולא בטוח מה הסיומת הנכונה. להאסופ ולסונג צריך להוסיף שי, אלא אם סונג יגיד אחרת ם: האסופ לא יוותר על זה לעולם}}

{{איןלי באמת מה להגיב}}
חזרה למעלה Go down
FantasticBaby
Vegetable

הודעהנושא: Re: Hallyu Wave   Hallyu Wave - Page 9 I_icon_minitimeSun Apr 01, 2012 11:28 pm

{אהה תוודה^^}
חזרה למעלה Go down
B2uty
Kimchi Chigae
B2uty

הודעהנושא: Re: Hallyu Wave   Hallyu Wave - Page 9 I_icon_minitimeWed Apr 04, 2012 11:23 pm

"אההה לא. לא. אתם לא יכולים צריכים לשנות אותו, וכאלה..." הוא אמר, מגרד את עורפו מעט ומחייך חיוך נבוך. "פשוט...שבו. אנחנו מחכים להאסופ שי".
חזרה למעלה Go down
PASKO40056
Kimbap
PASKO40056

הודעהנושא: Re: Hallyu Wave   Hallyu Wave - Page 9 I_icon_minitimeThu Apr 05, 2012 10:15 pm

"אז אנחנו הולכים לקבל מעונות חדשים סונג שי?" לנה התפללה בליבה שכן, היא שנאה לחלוק מיטה עם עוד אנשים.
חזרה למעלה Go down
hotmess906
Sashimi
hotmess906

מספר הודעות : 133

הודעהנושא: Re: Hallyu Wave   Hallyu Wave - Page 9 I_icon_minitimeSat Apr 07, 2012 5:38 am

{{ טוב אז אחרי שנים ששיר חופרת לי לחזור לר"פ מצאתי כמה דקות - כמה כתבתן זונות קראתי הכל עכשיו :<
קיצר זה בסדר אם צ'ין-הא קיבל אישור מהאסופ לעשות כמה סידורים בחוץ ולפספס אימון אומשו? ;-;}}
חזרה למעלה Go down
B2uty
Kimchi Chigae
B2uty

הודעהנושא: Re: Hallyu Wave   Hallyu Wave - Page 9 I_icon_minitimeMon Apr 09, 2012 12:01 am

"אה...אני...חושב שכן" הוא מלמל, מחייך חיוך נבוך מעט כשגירד בעורפו. "כלומר, המגורים שלכם עכשיו לא קטנים מידי? אבל אני לא יודע".
אם איך שהוא מכיר את ההיגיון של החברה הזאת, יכול להיות שפשוט יכריחו אותם לישון על התקרה. כי זה אפשרי. כן.
חזרה למעלה Go down
Apocalypse
Kami-Sama
Apocalypse

הודעהנושא: Re: Hallyu Wave   Hallyu Wave - Page 9 I_icon_minitimeMon Apr 09, 2012 1:12 am

{{סתיו- זה אפשרי, אבל ברצינות תנסי להגיב כשהם יחזרו למעונות וזה ;;
ולול עליך שני ILU אבל די לרדת על הלייבל שלי /בוכה

סתםסתם הכל אמת}}

מונצ'ול נאנח, "באמת, כל השינויים האלו כל כך פתאומיים- לא ארזנו כלום, אנחנו אפילו לא מוכנים למעבר."

"אבל אני אוהבת את המעונות הנוכחיים," מאריסה התבכיינה, "החדר שלי ורוד!"
חזרה למעלה Go down
PASKO40056
Kimbap
PASKO40056

הודעהנושא: Re: Hallyu Wave   Hallyu Wave - Page 9 I_icon_minitimeMon Apr 09, 2012 4:14 am

לנה בכנות לא ידעה מה להגיד, עוד ממברס ומגורים חדשים, העוד ממברס הדאיגו אותה יותר.
למה הם הוסיפו עוד? הם לא היו גרועים בלייב, הרמת ריקוד שלהם סבירה ומבחינת מראה זה הצד היותר חזק של להקה...אז למה?.

"אעע יפה שלי אני לא מאמין שיחליפו לנו מעונות אז אל תדאגי, את רק תצטרכי לחלוק מיטה עם עוד אחת."
חזרה למעלה Go down
FantasticBaby
Vegetable

הודעהנושא: Re: Hallyu Wave   Hallyu Wave - Page 9 I_icon_minitimeMon Apr 09, 2012 4:27 am

״אם לא אמרו לכם לארוז, כנראה נשאר במעונות אלו... וסונג שי, מונצול אופה, האסופ-שי אמר לכם במקרה מתי הוא יגיע?״ הייאון שאלה בתמימות לא ממש היה לה כוח לחכות, כל המצב הזה הספיק לה, וכנראה שהיא לא היחידה שזה הספיק לה.
״אוה, מאריסה-סונבא, כנראה שגם אם נקבל מעונות חדשים, יהיה שמה חדר ורוד, אז גם אם נעבור, את תקבלי את החדר הורוד~״ הייאון אמרה עם חיוך מבוייש. היא לא הייתה בטוחה אם היא הייתה צריכה לומר לה אתזה או לא. 
חזרה למעלה Go down
Apocalypse
Kami-Sama
Apocalypse

הודעהנושא: Re: Hallyu Wave   Hallyu Wave - Page 9 I_icon_minitimeWed Apr 18, 2012 1:46 am

{{LE MAGIC TIME SKIP OF TWENTY MINUTES APPEARED
ולמתקשים: טייםסקיפ של עשרים דקות כי אתם אבודים בלי האסופ, צקצק!

שיר זה לא בשבילך באמת אבל אם מתחשק לך להעמיד פנים שכן אז בכיף}}

"אז אני רואה שכולם מסתדרים," האסופ אמר כשהוא נכנס לחדר האימונים, רואה שכולם מדברים ביניהם- הוא חשש בהתחלה שהחדשים לא ישתלבו במהירה, אבל עם קבוצה כזו מגוונת הוא כבר היה צריך לדעת ששום דבר לא ברור מאליו.

"האסופ!" מאריסה קפצה כשהוא נכנס לחדר, "אנחנו כל כך הרבה! אנחנו עוברים מעונות?!"

היה להאסופ ברור שזה הדבר היחיד שיעניין אותה, "כן" הוא ענה במשיכת כתפיים.

"אבל החדר שלי! הוא ורוד ומדהים!" היא התבכיינה

"את תוכלי לצבוע את החדר החדש שלך בורוד, זה בסדר."
חזרה למעלה Go down
FantasticBaby
Vegetable

הודעהנושא: Re: Hallyu Wave   Hallyu Wave - Page 9 I_icon_minitimeWed Apr 18, 2012 2:01 pm

(זאת שיר שלא אוהבת את אור יותר ;;)
״אוי אוי כפרע אני יצבע לך את החדר החדש״ אלירן ניסה להרגיע את מאריסה.

״האסופ שי...יש סיבה לך שכך שהוסיפו עוד ממברס?״ 
חזרה למעלה Go down
Apocalypse
Kami-Sama
Apocalypse

הודעהנושא: Re: Hallyu Wave   Hallyu Wave - Page 9 I_icon_minitimeWed Apr 18, 2012 8:19 pm

{{שיר אני אוהבת אותך פחות עכשיו די עם שאלות ה"יש סיבה שהוסיפו לנו עוד?;;" ברור שאין סיבה אמיתית כשלךחכשלךח את התעקשת! כחישגדכחלישגדכחלישדגחךלכידלחילחדיגשכ}}

האסופ משך בכתפיו, "זה כי אתם גרועים." הוא גלגל את עיניו. לא נתנו לו סיבה אמיתית לשינויים האלו, אבל זה לא אומר שהוא לא יכל להינות מזה.
חזרה למעלה Go down
PASKO40056
Kimbap
PASKO40056

הודעהנושא: Re: Hallyu Wave   Hallyu Wave - Page 9 I_icon_minitimeSat May 05, 2012 5:19 pm

"הו.." לנה החזיקה בידה, מאט מאוד נעלבת מדבריו של האסופ.
"אז אסופ אחשלו" אלירן שם את ידו סביב צווארו של האסופ, "נכון שאנחנו מקבלים זמן חופשי עכשיו?"
חזרה למעלה Go down

Hallyu Wave
חזרה למעלה 
עמוד 9 מתוך 9לך לעמוד : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
 Similar topics
-
» Hallyu Wave